Niepubliczny Żłobek i Przedszkole Bystrzaki

3 Dodaj opinię
Niepubliczny Żłobek i Przedszkole Bystrzaki
3 68 5 1

Opinie o Niepubliczny Żłobek i Przedszkole Bystrzaki

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak18Nie1

Pracodawca

 Opinia

Szanowni Państwo, serdecznie dziękujemy wszystkim zainteresowanym naszymi ofertami pracy! Nie spodziewaliśmy się, aż takiego odzewu- jesteśmy bardzo mile zaskoczeni. :) Z pewnością skontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Nasza firma powstała z miłości i szacunku dla dzieci. Od tego momentu nieustannie się rozwija. Jej celem jest zbudowanie sieci żłobków i przedszkoli, które zagwarantują naszym podopiecznym wszechstronny rozwój z wykorzystaniem nowych technologii i pod opieką wykwalifikowanych ekspertów z zakresu pedagogiki wczesnoszkolnej, dlatego serdecznie zapraszamy do śledzenia bieżących ofert pracy! :) Pozdrawiamy słonecznie, Niepubliczny Żłobek i Przedszkole Bystrzaki

Pomocna?
Tak6Nie2

Pracodawca

 Aktualność
Święta Wielkanocne już niestety za nami...

Z chęcią wracamy więc do nich wspomnieniami, :)

wszak Nasze Wspaniałe Bystrzaki w tym okresie dowiedziały się m.in:


Kto znosi jajka?
Dlaczego farbujemy jajka?
Co to jest Wielkanoc ?
Co wkładamy do koszyczka Wielkanocnego?




Pomocna?
Tak5Nie

Pracodawca

 Opinia

Szanowni Państwo, serdecznie dziękujemy wszystkim zainteresowanym naszymi ofertami pracy! Nie spodziewaliśmy się, aż takiego odzewu- jesteśmy bardzo mile zaskoczeni. :) Z pewnością skontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Nasza firma powstała z miłości i szacunku dla dzieci. Od tego momentu nieustannie się rozwija. Jej celem jest zbudowanie sieci żłobków i przedszkoli, które zagwarantują naszym podopiecznym wszechstronny rozwój z wykorzystaniem nowych technologii i pod opieką wykwalifikowanych ekspertów z zakresu pedagogiki wczesnoszkolnej, dlatego serdecznie zapraszamy do śledzenia bieżących ofert pracy! :) Pozdrawiamy słonecznie, Niepubliczny Żłobek i Przedszkole Bystrzaki

Pomocna?
Tak6Nie2

Pracodawca

 Aktualność
Sensoryka na słono... :)

Cała relacja z zajęć, znajduje się na FB- zapraszamy :)

Pomocna?
Tak8Nie

Pracodawca

 Aktualność
Puk, puk, puk ...w okienko!
- Wyjdźcie dzieci prędko.
Idziemy i wąchamy, kwiaty dotykamy 
Idzie już wiosenka
i słoneczko świeci.


Pomocna?
Tak13Nie

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak18Nie1

Pracodawca

 Aktualność
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! :)


Pomocna?
Tak20Nie

Pracodawca

 Aktualność
Jeśli Wigilia, to pierogi,

jeśli pierogi, to wyłącznie własnej produkcji! 

Nasze zaradne Bystrzaki doskonale zdają sobie sprawę z tego, że takie smakują najwspanialej... :)

Pomocna?
Tak19Nie

Pracodawca

 Aktualność
W naszym przedszkolu uwielbiamy świętować! Tym bardziej wtedy, kiedy święto obchodzą nasze ukochane pluszaki!

Poniżej mała relacja z Dnia Pluszowego Misia




Wanda Chotomska
"NIEDŹWIEDŹ"

Proszę państwa, oto miś.
Miś jest bardzo grzeczny dziś,
Chętnie państwu łapę poda.
Nie chce podać? A to szkoda.
Pomocna?
Tak27Nie

Pracodawca

 Aktualność
Nasze dzielne Bystrzaki wiedzą, jak ważne jest udzielenie pierwszej pomocy poszkodowanym.



Razem z ratownikiem medycznym Dzieci uczyły się tak ważnego schematu, a swoją wiedzę testowały na ukochanych pluszakach.


Pomocna?
Tak24Nie
wiktoria_derso
 Opinia

Pracuje mi się tu naprawdę dobrze, nie miałam żadnych problemów z dyrektorką czy współpracownikami. Przedszkole jest dobrze wyposażone w pomoce naukowe, jest na czym pracować z dziećmi. Jeden z lepszych pracodawców u jakich pracowałam.

Pomocna?
Tak5Nie

Pracodawca

 Aktualność
Spektakl teatralny “Zaginiona Owieczka”


W świecie przepełnionym nowoczesnymi sprzętami, w świecie bodźców i efektów specjalnych, dobrze pozwolić sobie na magię teatru. :)


Nasze wspaniałe Bystrzaki uczestniczyły ostatnio w spektaklu teatralnym “Zaginiona Owieczka”.


Dbamy o wszechstronny rozwój Waszych pociech,dlatego regularnie pobudzamy ich wyobraźnię i uczymy skupienia za pomocą dramy. Świat teatru opiera się zazwyczaj na prostej scenografii i rekwizytach, które dostarczają wyjątkowych wrażeń artystycznych i estetycznych. A wszystko to rozgrywa się w czasie rzeczywistym, z żywymi ludźmi.


Dzięki przedstawieniu dzieci mogą zobaczyć, jak postać rozwiązuje jakiś problem. Identyfikują się z przeżyciami bohaterów i dzięki temu łatwiej im oswoić pewne uczucia i rozładowywać nagromadzone napięcie. Teatr rozwija empatię i wrażliwość dziecka, bo postaci na scenie są prawdziwe, w przeciwieństwie do tych z filmowych kreskówek.





Pełną relację z wydarzenia, znajdziecie na naszym Facebook'u:

Pomocna?
Tak77Nie
Irciak
 Opinia

rewelacyjna placówka, potwierdzam, Pani dyrektor przemiła, kadra także staje zawsze na wysokości zadania, dzieciaczki mają wiele ciekawych zajęć dodatkowych, dużo wycieczek, ciekawych spotkań, w kazdej sali oczyszczacz powietrza, logopeda. No to był najlepszy wybór

Pomocna?
TakNie
Klara
 Opinia

Fajna praca w fajnej atmosferze. Calkiem inaczej niz w przedszkolu publicznym. Przedszkole swietnie wyposazone, dzieci naprawde maja swietna opieke.

Pomocna?
Tak5Nie
Adka
 Opinia
@Klara 20.07.2018 20:51

100% sie zgadzam :) Pracuje sie super, do tego ekipa jest naprawde zaangazowana :)

Pomocna?
TakNie
zainteresowana
 Opinia

Witam, czy w przedszkolu w którymś oddziale będą przyjęcia od września? Przeglądam opinie o różnych przedszkolach bo pracowałam w państwowym i ... nie polecam :/ Szukam przedszkola gdzie jest czym pracować, dobrze wyposażonego, gdzie jest normalna przyjemna atmosfera i gdzie pracownicy sa doceniani. No i jak czytam i tu i w innych miejscach o Bystrzakach i przejrzałam ich Facebooka to wyglądają najlepiej na tle innych przedszkoli w Rzeszowie i przeważają bardzo pozytywne opinie. Więc ktoś wie czy będą przyjęcia i czy sa jakieś wymagania dodatkowe? Mam już kursów ukończonych dodatkowych i kilkuletnie doświadczenie już :)

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@zainteresowana 19.07.2018 11:18

Tak, własnie rekrutujemy do nowej placówki :)

Pomocna?
Tak2Nie
jolanta487
 Opinia

Do Bystrzaków trafiłam jakiś rok temu, znajoma powiedziała mi że szukają nauczycielek i się zgłosiłam. Praca jest przyjemna, w zespole sympatycznym i wspierającym. Właścicielka jest ciepłą kobietą z dużą empatią. Zarobki jak dla mnie odpowiednie a samo przedszkole jest bogato wyposażone więc jest na czym pracować.

Pomocna?
Tak3Nie
przedszkolankazzamiłowania
 Opinia

Rekrutacja nie wiem czy trwa ale wysłałam CV i zostałam zaproszona na rozmowę. Czytałam, że rektutacja łatwa nie jest ale była w bardzo miłej atmosferze, Pani Dyrektor wydaje się być odpowiednia osoba na tym stanowisku. Czekam na decyzję bo przedszkole ( poprzyglądałam się jak czekałam na rozmowę ) wydaje sie przyjemnym miejscem pracy a kadra uśmiechnięta i miła

Pomocna?
Tak12Nie
wiktoria865
 Opinia

W przedszkolu pracuje mi się fajnie, współpracownicy tworzą miłą atmosferę a właścicielka est otwarta na każdą sugestię personelu. Wynagrodzenie odpowiednie do poziomu obowiązków, jestem zadowolona z pracy w tym miejscu.

Pomocna?
TakNie
Diana
 Opinia

Wprawdzie z powodu przeprowadzki zmienilam miejsce pracy, ale prace w Bystrzakach wspominam bardzo dobrze :) Z ekipa nigdy nie bylo problemow, praca z dzieciakami fajna, a i kierownictwo w porzadku.

Pomocna?
TakNie
Ola
 Opinia

Kadra na wysokim poziomie, przemiła atmosfera, przyjazna dla dzieci. Każdy rodzin będzie zadowolony z powierzenia swoich pociech pod skrzydła Pań ze żłobka. Polecam serdecznie!

Pomocna?
TakNie
Bernadka
 Opinia

Przebieg mojej rekrutacji wspominam bardzo dobrze wręcz fantastycznie!! Wicedyrektor Dorota zaproponowała mi dogodne dla mnie godziny przeprowadzenia zajęć pokazowych. Atmosfera była niezwykle wspaniała. Przedszkole na wysokim poziomie. co najważniejsze dostałam pracę.

Pomocna?
TakNie
Bernadka
 Opinia

Przebieg mojej rekrutacji wspominam bardzo dobrze wręcz fantastycznie!! Wicedyrektor Dorota zaproponowała mi dogodne dla mnie godziny przeprowadzenia zajęć pokazowych. Atmosfera była niezwykle wspaniała. Przedszkole na wysokim poziomie. co najważniejsze dostałam pracę.

Pomocna?
TakNie
Maciej
 Opinia

@Alinka, może mogłabyś dodać do swojej wypowiedzi, jakie warunki oferuje żłobek i czego wymaga od pracownika? Twoja opinia spowoduje, że ewentualni przyszli pracownicy będą chcieli aplikować do tej pracy. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
Bogna
 Opinia

Podpowiedzcie czy przedszkole prowadzi może rekrutację?

Pomocna?
TakNie
sylwia
 Opinia
@Bogna 09.05.2018 18:49

O jaką rekrutację Pani pyta? Pracowników czy podopiecznych? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Alinka
 Opinia
@Bogna 09.05.2018 18:49

Zawsze warto probowac sie rekrutowac :) A noz sie akurat uda - zwlaszcza, ze rekrutacja tutaj nie jest najlatwiejsza :D Ale warto - probuj! Czekamy :D

Pomocna?
TakNie
Maciej
 Opinia

@barbarka, wnioskuję z wypowiedzi, że byłaś na rozmowie o pracę. Opisz swoje odczucia, jakie zadawali pytania? Piszesz o dodatkowych szkolenia i kursach, których wymagali. Może mogłabyś przybliżyć o jakiej tematyce te szkolenia i czy po ich zrobieniu, można ubiegać się o pracę? Jakie warunki finansowe proponują i czy pakiet socjalny jest satysfakcjonujący? Każda informacja będzie cenna.

Pomocna?
TakNie
waktorijanka
 Opinia

Jak dla mnie praca w tym przedszkolu jest satysfakcjonująca, jest możliwość awansu zawodowego, zarobki oceniam jako bardzo dobre w stosunku do obowiązków. Pracodawca empatyczny, przyjemnie mi się z nim współpracuje.

Pomocna?
Tak3Nie
uka
 Opinia
@waktorijanka 16.05.2018 15:12

Mnie sie nie udało, a słyszałam że są świetne warunki. Może następnym razem się uda jak zdobędę jakies dodatkowe kursy , w Bystrzakach patrzą na szkołe, kursy i doświadczenie

Pomocna?
TakNie
barbarka
 Opinia
@uka 28.05.2018 02:36

Też próbowałam i będę jeszcze próbować, a nuż wskoczę na chwile choćby na zastępstwo. Koleżanka pracuje w Bystrzakach w żłobku i meeeega zadowolona i z atmodfery i warunków pracy i zarobków. Jednak prywatne przedszkole chyba lepsze

Pomocna?
TakNie
niezatrudniona niestety
 Opinia

Moja koleżanka pracuje w Bystrzakach w żłobku , ja próbowałam ale niestety nie udało sie- za małe doświadczenie i za mało szkoleń. Próbowałam zaraz po skończeniu studiów , niestety nie miałam żadnych szkoleń dodatkowych, koleżanka miała. A Pani Dyrektor jest wymagająca, stawia na doświadczoną i wykształconą kadre. Żałuje bo kolezanka bardzo zadowolona i z płacy i z warunków, mówi ze się bardzo rozwija i praca ją cieszy

Pomocna?
TakNie
wychowawczyni w złobku
 Opinia
@niezatrudniona niestety 24.04.2018 09:41

Faktycznie praca zadowalająca i to bardzo :) Ptacuję od września, świetnie wyposażona placówka, miła atmosfera i cudowne dzieciaki :) aż sie chce chodzic do pracy

Pomocna?
TakNie
Lena
 Opinia

Praca w "Bystrzakach" jest satysfakcjonująca z momożliwością podnoszenia kwalifikacji i rozwoju zawodowego. Rozkład dnia jest intensywny-dzieci mają zapewnione nie tylko posiłki, opiekę i realizację podstawy programowej,ale również wiele zajęć wspierających ogólny rozwój psychofizyczny i emocjonalny. Dla mnie jako nauczyciela to właśnie rozwój i obserwacja sukcesów dzieci są najważniejsze.

Pomocna?
Tak6Nie
filipa.kruczek
 Opinia

Z pracy w tym przedszkolu jestem zadowolona, mam dużo szkoleń udoskonalających moje umiejętności, widać że pracodawca nie oszczędza na swoich pracownikach. Zarobki odpowiednie, atmosfera przyjemna, polecam.

Pomocna?
Tak3Nie
pracownik
 Opinia

- nowi pracownicy pracują na czarno - pracodawca wmawia pracownikom że ma 7 dni na podpisanie z nimi umowy - pracownicy nie mają przerw - na próby wyjścia na przerwę dyrektor nakazuje wrócić do sali (w której mają zakaz spożywania posiłków) - pracownicy są zmuszani do nadgodzin, za które nie otrzymują wynagrodzenia ani nie mają możliwości "wybrania" tych godzin - nauczyciele przedszkola aplikujący na właśnie to stanowisko są zmuszani do pracy w żłobku wbrew swojej woli - zmuszanie do pracy w nocy i w weekendy w celu posprzątania po wykończeniu przedszkola, rozpakowania nowych zabawek - zmuszanie do wykonywania pracy ponad swoje obowiązki - nauczyciel m. in. gotuje obiady, sprząta, myje lodówkę - brak zapewnienia materiałów niezbędnych do pracy w placówce - wychowawcy nie mają nawet długopisów ani kartek ksero, nie ma na czym odtwarzać muzyki dzieciom w związku z czym musi przynosić swoje materiały i sprzęty do pracy - oczernianie pracownika w gronie innych pracowników, regularne straszenie zwolnieniem bez wyraźnego powodu, nieustające poniżające komentarze od dyrektora w stronę pracowników i spojrzenia z pogardą, - zmuszanie do pracy uwłaczającej godności osobistej pracownika (m.in. pastowanie podłogi na kolanach przez nauczyciela przedszkola), brak możliwości wyrażenia swojego zdania przez pracownika - każde stwierdzenie na temat złych warynków pracy jest komentowane przez pracodawcę groźbą zwolnienia - brak stałego harmonogramu pracy i list obecności pracownika, pracodawca z dnia na dzień informuje pracownika na którą ma przyjść do pracy

Pomocna?
Tak68Nie
Pracownica Bystrzaki Conres
 Opinia
@pracownik 06.09.2017 16:53

Pracuję w tej firmie i powyższe informacje to są jakieś pomówienia. Każdy pracownik ma czas zjeść na przerwie normalnie, do tego w nowoczesnym pokoju socjalnym. Funkcjonuje w pracy harmonogram i listy obecności. A placówka jest bogato wyposażona. Podejrzewam, że braki miały miejsce we wrześniu gdy placówka była doposażana i wydłużał się czas na dostawy. Również wtedy "każde" ręce były potrzebne do pracy przed otwarciem. Widać zmycie podłogi uwłaczyło Pani godności. Obecnie nie ma braków materiałów plastycznych, książek, pracownicy mają na salach odtwarzacze CD, tablice multimedialne, laptopy. Życzę każdemu nauczycielowi takich warunków do pracy. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownica Bystrzaki Conres
 Opinia
@pracownik 06.09.2017 16:53

A ja się nie zgadzam z opiniami. Zarobki są w tej firmie na poziomie wyższym niż w innych miastach. A czy pozyskuje się osoby z UP czy z innych miejsc, kto tak nie robi? Ważne, że jest praca. Pracodawca jest wymagający co przekłada się na jakość świadczonych usług. Pracuję w firmie od września i jestem bardzo zadowolona. A osoby, którym nigdy nikt nie dogodził w zyciu będą zawsze szukały problemu u każdego pracodawcy.

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownica Bystrzaki Conres
 Opinia

Proszę sobie nie schlebiać, nie tylko Pani może negatywnie komentować. (Jak rozumiem, gdzieś trzeba sobie upuścić żółci gdy z pracy wyrzucili). Ludzie tutaj inni pracują i jakoś narzekania nie słyszę. Placówka tworzyła się od podstaw we wrześniu i widać korona z głowy spadła komuś, że trzeba było umyć podłogę po remoncie. Masakra na prawdę. Pozdrawiam!

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownica Bystrzaki
 Opinia

W innych miastach zarabia się najniższą krajową na podobnych stanowiskach, w Bystrzakach można liczyć na coś więcej.

Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Opinia
@pracownik 06.09.2017 16:53

Drogi pracowniku - Pani Moniko informuję, iż nie otrzymała Pani umowy ponieważ nie zdecydowaliśmy się na podjęcie z Panią współpracy. To jest tez powodem dla którego nie otrzymała Pani grafiku pracy. Cieszymy się, że z taką determinacją chciała być Pani Naszym pracownikiem i mimo informacji, iż nie zatrudnimy Pani, zjawiła się Pani kolejnego dnia wraz z PIP. Co do pozostałych rewelacji jakie Pani wypisuje- zapraszamy na naszego Facebooka myślę, że zdjęcia pokażą więcej niż moje słowa -to odnośnie wyposażenia, a odnośnie atmosfery wyżej opinie Naszych prawdziwych pracowników ???? Odnośnie Pani wpisów tyczących się „ Złej Pani Dyrektor „ Informuję, że od lipca 2017 jestem na L4 a od października na macierzyńskim w związku z urodzeniem mojej córeczki, oszczerstwa kierowane pod moim adresem są całkiem nie na miejscu, ale skąd może Pani o tym wiedzieć skoro nigdy Pani u nas nie pracowała ???? Jest Pani osobą zawziętą i pełną uporu w dążeniu do celu proponuję przełożyć energię na rozwój osobisty i zawodowy, pracodawcy na pewno to docenią. Życzę sukcesów i powodzenia w poszukiwaniu pracy. Dyrektor Niepublicznego Żłobka/przedszkola Bystrzaki.

Pomocna?
Tak11Nie
sylwia
 Opinia

Jestem zadowolona z pracy w Bystrzakach (Placówka w biurowcu Conres). Wynagrodzenie adekwatne do zajmowanego stanowiska. Placówka ciągle się rozwija, tworzą się nowe oddziały. Duża szansa awansu, możliwości rozwoju osobistego. Jasne zasady. Młoda, energiczna kadra nauczycieli. Bogate wyposażenie żłobka i przedszkola, którego nie znajdziemy w innych placówkach m.in żłobkobusy.

Pomocna?
Tak5Nie

Zostaw opinię o Niepubliczny Żłobek i Przedszkole Bystrzaki - Rzeszów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niepubliczny Żłobek i Przedszkole Bystrzaki

  • Niepubliczny Żłobek i Przedszkole Bystrzaki
  • al. T. Rejtana 23
    35-326 Rzeszów
×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny