Opinie o Niepubliczny Żłobek i Przedszkole Bystrzaki
Jest Pani Dyrektorem niepublicznych żłobków i przedszkoli Bystrzaki jakie stawia Pani przed sobą zadania?
Tyle, nie mamy wielkich wymagań.
Najlepsza placówka w Rzeszowie, moje dziecko codziennie przynosi nowe informacje, ciągle coś robią, jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim.
Nie polecam współpracy z tą firmą ani właścicielem. 8 miesięcy nie mogę ściągnąć płatności 4 tyś za kursy kwalifikacyjne, w których brała udział główna Pani dyrektor, właścicielka. Brak kontaktu, brak odbierania telefonu, obie panie dyrektor nie podchodzą do telefonu, nie odpowiadają na maile, o uregulowaniu płatności za fakturę - można zapomnieć. Przedszkole działa a placówka nie reguluje zobowiązań.
Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie.
Absolutnie odradzam pracę w tej firmie. Na początku zapowiadało się pięknie,ale szybko okazało się że wszystko tam jest grubymi nićmi szyte. Brak wypłat oraz mobbing.
Czy w firmie Niepubliczny Żłobek i Przedszkole Bystrzaki są regularne szkolenia pracownicze?
Koszmarna atmosfera. Wiem tez że rodzice wypisują dzieci nawet kosztem utraty wpłaconej kwoty. Jestem zawiedziona postawą osób reprezentujących , brak rzetelnej opieki, informacji, kontroli nad placówką. Nie polecam.
widząc same dobre opinię jestem w stanie uwierzyć, że dzieciom jest tam dobrze, ale podzielę się swoim doświadczeniem. Zadzwoniłam rok temu z zapytaniem, co jest wymagane, żeby moje dziecko dostało się do żłobka (przecież wszyscy go polecają). O dziwo! bardzo nieuprzejma pani, która odebrała mój telefon niby robiąc mi wielką łaskę powiedziała coś tam od niechcenia, wzdychając cały czas, może przewracała oczami - tego nie wiem, a w tle było słychać dzieci. W każdym razie odpuściłam, nie poszłam do tego żłóbka. Nie chce, żeby moje dziecko trafiło pod opiekę takiej Pani. Jeśli ktoś nie jest pozytywnie nastawiony na nowe dziecko, które ma przyjść, to w ogóle nie powinien zajmować się opieką nad dziećmi. Chodzimy do innego żłobka. Od pierwszego kontaktu (a miałam przyjemnośc rozmawiać nie tylko z opiekunkami, ale również z księgową) czuje się uśmiech w głosie, panie codziennie bardzo energicznie i pozytywnie witają moje dziecko i cieszą się, że jesteśmy. W moim subiektywnym odbiorze pomiędzy tymi dwiema placówkami jest przepaść, jeśli chodzi o tzw "zimny kontakt'. Pozdrawiam dyrekcję placówki Bystrzaki. Może wyciągną Państwo jakieś wnioski dot powyższego. Może pracownicy potrzebują jakiegoś szkolenia. Mama
Moje dziecko uczęszcza do Bystrzaków. Opiekunki są wspaniałe. To dyrekcja i recepcja jest fatalna.
Szanowna Pani. Z całego serca chcemy Panią przeprosić za zaistniałą sytuację, iż poczuła się Pani nie zaopiekowana, Pisze Pani o sytuacji z przed roku, i trudno Nam ocenić co było powodem takiego zachowania Naszego Pracownika. Od tego czasu ( w przeciągu roku ) Nasza Załoga przeszła wiele szkoleń, rzeczwiście wszystkie dotyczyły profesjonalnej opieki nad dziećmi min. rozwoju umiejetności kluczowych - większość Naszej Kadry obecnie uzyskało tytuł Trener Rozwoju Umiejętności Kluczowych. Pani uwaga, uświadomiła Nam potrzebę szkolenia w innym aspekcie naszej pracy. W październiku 2020 zaplanowaliśmy więc szereg szkoleń odnośnie kontatu z Rodzicami - nigdy nie traktowaliśmy Naszej usługi jak produkt komercyjny. Pojecia których Pani używa stosowane są w handlu ... Nasze placówki mają inna misję i wizję, Naszym celem jest wyrównywanie szans, różnic społecznych, staramy się by Nasze usługi były na jak nawyższym poziomie a jednocześnie dostępne dla jak największej społeczności Rodziców. Nie traktujemy Naszej usługi jak produkt, który należy sprzedać... stąd może nie skupialiśmy się na szkoleniach wspomnianym przez Panią zakresie. Nie mniej jednak z racji faktu, iz każda opinia jest dla Nas ważna, a Rodzice są naszymi partnerami w wychowywaniu ich dzieci zależy nam by z wzajemnych relacji byli zadowoleni i jak wspomnieliśmy poruszymy ten temat zarówno na najbliższej Radzie Peagogicznej jak i szkoleniach. Mamy nadzieję, że przy następnym kontakcie będzie Pani zadowolona i uśmiechnięta. Pozdrawiamy Zespół Bystrzaki
Zadzwoniłam kilka dni temu aby dowiedzieć się jak wygląda proces rekrutacji przyjęcia dziecka do przedszkola. Pani, z którą miałam "przyjemność" rozmawiać nie wykazała zainteresowania rozmową, na większość moich pytań odpowiadała z pośpiechem i bardzo ogólnie. Miałam wrażenie jakby chciała jak najszybciej zakończyć rozmowę, co skutecznie mnie zniechęciło do zapisania dziecka do tej placówki. Myślę,że pierwszy kontakt jest bardzo ważny,odpowiednie zareklamowanie i zachęcenie rozmówcy do obejrzenia placówki to juz połowa sukcesu, w tym przypadku stało się zupełnie inaczej. Pzdrawiam
Szanowna Pani Agnieszko. Z całego serca chcemy Panią przeprosić za zaistniałą sytuację, iż poczuła się Pani nie zaopiekowana, jednakże prosimy o wyrozumiałość, nasz pracownik aktualnie przebywa na zwolnieniu w oczekiwaniu na swoją pociechę ;) stąd w tamtym czasie mogło pojawić się gorsze samopoczucie i nieporozumienie w rozmowie, prosimy o wyrozumiałość. Nowy pracownik zostanie profesjonalnie przeszkolony. Mamy nadzieję, że przy następnym kontakcie będzie Pani zadowolona i uśmiechnięta. Pozdrawiamy Zespół Bystrzaki
Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w Niepubliczny Żłobek i Przedszkole Bystrzaki. Czy taka w ogóle w niej istnieje?
Jestem bardzo zadowolona z pracy w Niepublicznym Przedszkolu Bystrzaki. To miejsce pracy daje mi nie tylko możliwość zdobycia doświadczenia ale i przestrzeń do rozwoju. Pani Dyrektor jest osobą otwartą, kompetentną, dbającą o pracowników zatem współpraca z nią jest przyjemnością. Muszę także zaznaczyć, iż placówka jest bardzo dobrze wyposażona co ułatwia pracę.
Profesjonalni i mili nauczyciele. Moje dziecko uwielbia tam chodzić !
Świetna placówka, bardzo ciekawe zajęcia -codziennie dzieci robią różne rzeczy, opieka na najwyższym poziomie -życzliwe,pracowite opiekunki
UWAGA REKRUTACJA! Nasze przedszkole rekrutuje podopiecznych! Zadzwoń lub napisz do Nas! 735 044 049 735 044 068 881 910 650 ✍️ bystrzakibiuro@gmail.com ZAPRASZAMY!
Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Niepubliczny Żłobek i Przedszkole Bystrzaki? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?
Kochani!
Zarówno w żłóbku jak i w przedszkolu panuje wspaniała, rodzinna atmosfera. Kompetentna kadra pedagogiczna jest otwarta i chętna do współpracy. Jako rodzic stwierdzam, że najlepszym udogodnieniem jest dla mnie system, platforma dzięki, której jestem na bieżąco informowana o dziecku, np. czy zjadło posiłek i ile.