KARIERA ZDROWIT S.A.

Bytom

4.4/5
Wszystko co musisz wiedzieć o sygnalistach!
Monika Stasiak-Magryta
Pracowniku, poznaj swoje prawa
jako sygnalista!
Ewelina Jasion
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej
Pracodawco, jesteś gotowy na ochronę sygnalistów?
§ Zgodnie z ustawą z dnia 14 czerwca 2024 r. o ochronie sygnalistów (Dz.U. 2024 poz. 928)
Pracowniku, poznaj swoje prawa jako sygnalista!
Monika Stasiak-Magryta
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej
Pracodawco, jesteś gotowy na ochronę sygnalistów?
Ewelina Jasion
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej

Opinie o KARIERA ZDROWIT S.A.

Wyszukaj opinięsearch

pierone

jest szansa ze dostane tu inną umowe niż zlecenie ?

pako
@vpn

Chyba chodzi o to ile trwa ogólne szkolenie nowego pracownika, przynajmniej to by mnie interesowało

monster
@pako

pewnie to indywidualna sprawa kto ile się będzie wdrażać

tabu Nowy wpis
@monster

no cos ty, nie wierze że faktycznie jeden się może wdrażać pare miesięcy, a drugi tydzień, przecież muszą być co do tego jakieś zasady i wymagania

Miśka

Firma dba o rozwój pracowników, organizując szkolenia i różne programy rozwojowe. Dużym plusem są również benefity, jak ubezpieczenie zdrowotne czy karta sportowa. Dla osób szukających stabilnego zatrudnienia w branży farmaceutycznej to dobre miejsce.

@Miśka

co jaki czas na takie szkolenia o których piszesz można liczyć ? brzmi interesująco i z chęcią bym się więcej dowiedziała na ten temat

karot Nowy wpis
@tabu

najważniejsze, że nie kończy się na szkoleniu wdrażającym do pracy, tylko faktycznie się starają zapewnić jakikolwiek rozwój pracownikom

tabu Nowy wpis
@karot

tez mi się to podoba, jednak wiele firm nie organizuje czegoś takiego wiec to dość spory benefit

vitC

cześć, poda ktoś godziny pracy ?

Starosta
@weird

Jasne, że tak, a jak inaczej miałoby to działać? Każda apteka ma ustalone godziny otwarcia.

@Starosta

pewnie i tak sie za wiele nie różnią z tego co się orientuje

karot Nowy wpis
@tabu

póki żadna nie jest dyżurująca w niedziele i święta, to prawdopodobnie wielkich różnic nie ma

Kitikat

Aktualnie macie więcej pracy czy tyle co zwykle?

@Kitikat

czemu myślisz ze więcej niż zwykle ?

Starosta
@weird

Pytał w okolicach świąt, może o to chodziło.

@Starosta

a to juz jak poruszyliście ten temat to odrazu dopytam, czy faktyczni w okolicach świątecznych jest więcej pracy czy raczej nie ma to wpływu żadnego ?

Deli

Czy zatrudniają tez osoby bez większego doświadczenia ?

@umbrella

w sensie juz od samego początku negocjować ? odważnie

Cyna
@timber

A nie po to między innymi jest właśnie rozmowa rekrutacyjna?

pako
@Sakson

Potem coś dodaje że jakieś doświadczenie ma więc może to stres tylko?

Luna

Jak wygląda urlop na umowie B2B?

Cyna
@Luna

Zależy czy w ogóle oferują jakikolwiek urlop na B2B, bo ogólnie na B2B nie ma urlopów, chyba że firma zadecyduje inaczej i to będzie taki "benefit" dla pracownika.

shift

Zdrowit ma apteki całodobowe?

matrix
@timber

to strasznie niecierpliwy jesteś, czasem to i po miesiącu się odzywają

matrix
@timber

nie mówię oczywiście, że w tej firmie tak jest bo tego niestety nie wiem, ale znam praktyki z różnych miejsc i uwierz mi, 2 tygodnie to wcale nie taki długi czas oczekiwania

@matrix

pff ja tam szanuje swój czas

• Brawo
aki
@zgredek

tutaj nawet nie chodzi o to, że się trafi na nieprzyjemną osobę bo tak bywa wiadomo, mnie bardziej interesuje czy ogólnie w pracy panuję kulturalna atmosfera

mivo
@aki

dokładnie, najważniejsze żeby ludzie się umieli zachowywać jak ludzie

@aki

raczej tak, w końcu to apteka

kitkat

czy wdrożenie nowej osoby przeprowadzaja po prostu inni pracownicy ?

@weird

tak czy siak mógłby jakiś pracownik się wypowiedzieć ?

Kitikat
@weird

Dla mnie to brzmi trochę bardziej jak zwykłe gdybanie niż jakby wiedział o czym mówi ;)

@Kitikat

no chyba ze tak, bardziej by to sens miało

Edyta

Korzystaliście z usługi psychologa na multilifie? Nie miałam dotąd takiego benefitu, ciekawi mnie czy jest wartościowy. To znaczy, nie jest to może najważniejszy aspekt wśród benefitów Junior Project Managera, najważniejsze są zarobki (ktoś zna?), ale tak się zaciekawiłam :)

Yagoda
@Garos

Każdy tu w sumie może pisać, więc kto wie.

@Garos

no chyba nie każdy w aptece robił praktyki

Garos

to gdzie przepraszam?

Pzdr

Jakiś czas temu zaproszono mnie na rozmowe na stanowisko w biurze, rozmowa przebiegła w miłej atmosferze ale niestety pomimo obietnicy, że będzie kontakt z decyzją nigdy więcej się nie odezwali.

Mily
@najki

Pewnie, że tak. Trochę więcej wyrozumiałości by się niektórym przydało. :)

@Mily

to tutaj będą mieć o tyle lepiej ze nie ma toksycznej atmosfery, tez bym nie dal rady tak pracować

Garos
@boom

No zależy gdzie trafisz i na kogo trafisz. Polityka firmy nie napuszcza ludzi na siebie, prawda, ale trafić można różnie

nowa pracownica

Zatrudniłam się tu niedawno i póki co sobie chwalę, ale o samej pracy to może wypowiem się kiedyś przy okazji jak tu trochę popracuję, natomiast co na duży plus to sam proces rekrutacji. Rzeczowo, konkretnie, bardzo przyjazna atmosfera, uzyskałam odpowiedzi na wszystkie zadane pytania.

majself
@majself

być może jest to gdzieś wyżej napisane ale zależy mi na aktualnych info

boss
@majself

podłączam się do pytania, tez się z chęcią dowiem bo szkolenia to akurat cos co mnie wyjątkowo interesuje

Yagoda
@boss

Nie liczyłabym na to, że szkolenia są organizowane nie wiadomo jak często, ważne, że jakiekolwiek są.

Piotr

Hej, jakie są widełki wynagrodzenia dla technika farmaceutycznego po stażu? Może Śląsk, Częstochowa? Orientuje się ktoś?

Zola
@Espresso

Wyboru nie mają, inaczej nikt by się na pracę nie zdecydował hah :)

viko
@boom

no nic, jak mus to mus i trzeba poczekać po prostu

@viko

no chyba nie jest to cos dziwnego przy szukaniu pracy

Kapkom

Macie może jakieś zdjęcia z biura? Chciałem zobaczyć jak standard wygląda na miejscu? Nie proszę oczywiście o jakąś prywatę, tylko czy na jakichś social albo stronie mogę coś takiego znaleźć? Z góry dziękuję!

dewo
@mięsny jeż

najpierw to może poczekajcie ile wam zaproponują w ogóle a później się martwcie negocjacjami

ona
@mięsny jeż

w zasadzie ustalanie stawki z pracodawca to już samo w sobie są negocjacje

@ona

no niekoniecznie ;p często podają stawkę i albo chcesz za tyle pracować albo nie

Zuzka

Witam was wszystkich! :) Są trzy wakaty do obsadzenia tutaj, w Piekarach Śląskich. Chodzi o technika farmacji. Bardzo zainteresowała mnie jedna kwestia dotycząca rozwoju, a mianowicie możliwość rozwoju zawodowego w strukturach firmy. Firma deklaruje, że jako jedyni na rynku tworzą indywidualną ścieżkę rozwoju na stanowisku technika farmaceutycznego. Jest też sporo o projektach. Czy ktoś z doświadczonych pracowników może napisać więcej, o co chodzi? Jak to przekłada się na pracę, kwalifikacje?

Jasny jak słońce
@azja

Z doświadczenia wiem, że bez znaczenia gdzie się wysyła, zawsze trafia do pracodawcy

Manto

Też wolę korzystać z pracuj, ale z doświadczenia wiem, że to naprawdę nie ma najmniejszego znaczenia. Ważne, żeby na dobre ogłoszenie odpowiedzieć

Zorro

Podłączam się do pytania, nie ukrywam, że to będzie moja pierwsza poważna praca i akurat w temacie listu motywacyjnego zupełnie się nie orientuję

@ksiegowa

Nie polecam pracy w księgowości, bardzo duża rotacja pracowników, brak współpracy między zespołami i brak wdrażania, brak profesjonalizmu. Każda dobra księgowa wie co za tym idzie w polskiej rachunkowości i podatkach. Ogłoszenie na księgową i samodzielną już dobre pół roku ukazuje się na pracuj, co niestey wcześniej uszło mojej uwadze. Duży plus za to dla Hr, który od początku do końca naprawdę dobrze postrzegam w zakresie obsługi pracowniczej.

Zagłosuj i daj innym znać, czy zgadzasz się z autorem.

Chciałabym aplikować na technika farmaceutycznego. Jak przebiega rekrutacja. Tzn z ilu etapów się składa? Jest to raczej szybki proces czy trwa długo? Dają. Zniżki na produkty. Jakie to zniżki i na jakie produkty? Dają od razu na start umowę o prace?

Trzeci
@Ney

U mnie było sprawnie, nie jakoś super krótko, ale bez zbędnego przedłużania

samw
@Ney

u mnie ta rozmowa na bank nie trwała dłużej niż pół godziny, sprawnie to szło, same konkrety raczej bez owijania

azja

Ile czekales zanim zaprosili cie na rozmowe? Dalo sie dogadac jesli chodzi o termin?

• Brawo
chag

o zarobki to najlepiej pytac pracodawcy

starosta
@chag

dokładnie, wątpie że ludzie chcą się dzielić takimi informacjami i to publicznie w dodatku

Angela

Szkolenie za free to dla was benefit? Ludzie za takie szkolenie to pracownik w korpo dostaje pieniądze. A was cieszy głupie szkolenie? Takie coś można ogarnąć samemu, przede wszystkim szkolenia z dermokosmetykow. A dla was to benefit? Za coś takiego dostaje się pieniadze

anakonda
@Angela

za szkolenia najczęściej pracownicy muszą dopłacać :) oczywiście jeśli masz sprawdzone miejsce gdzie jest tak jak mówisz, to daj namiary, bo aż mnie zaciekawiłaś ;)

A propos tego wątku o dostępie do platformy, czy nie lepiej jest sprawdzić po prostu w ogłoszeniach o pracę? Teraz firma szuka specjalisty ds. systemów Kamsoft i do Bytomia i oferuje wśród benefitów dostęp do platformy MultiLife. Jest też program opieki medycznej. Rozumiem, że pewnie to zależy od stanowiska, ale nie pisząc, jakie Was interesuje, nie dowiecie się co na nim przysługuje :)

framea
@anonim

Też nie do końca się zgodzę, bo jednak jest to jedna firma więc często te benefity i tak są te same niezależnie od stanowiska.

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o KARIERA ZDROWIT S.A. - Bytom

• Jak się pracuje w KARIERA ZDROWIT S.A.?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w KARIERA ZDROWIT S.A.?
  • Jak wygląda rekrutacja do firmy KARIERA ZDROWIT S.A.?