Everet Krzysztof Brzewiński
3 9 6 1

Opinie o Everet Krzysztof Brzewiński

anonim

(usunięte przez administratora)

lebork

jak są ci winni kasę to szybko dzialaj, niewiele juz zostało

Wiktoria
@lebork 27.10.2018 22:23

Nie bardzo rozumiem, o czym dokładnie piszesz w kontekście pracy w Everet Krzysztof Brzewiński. Czy firma ma jakieś zaległości finansowe względem swoich pracowników? A może sytuacja już uległa zmianie? Napisz proszę, jak aktualnie pracuje się w tym miejscu.

lebork
@Wiktoria 11.12.2018 19:08

sa winni ludziom kupe kasy, liczne sprawy w sadzie to juz koniec

Administrator

Posiadasz bieżące informacje na temat poziomu wynagrodzenia w Everet Krzysztof Brzewiński? Twoja opinia może okazać się cenna.

Danuta

@lebork Tylko że opinię dobrze byłoby uargumentować. W przypadku braku argumentów, niestety, ale Twoja opinia na temat firmy Everet nie będzie wiarygodna. I co dokładniej rozumiesz przez stwierdzenie "zapytajcie o nich w sądzie"?

lebork
@Danuta 17.05.2018 02:20

moj wpis ma ostrzec innych a co oni z nim zrobia to ich sprawa tylko niech nie mowia ze nie wiedzieli

Danuta

@lebork Możesz w jakiś sposób uargumentować swoje słowa? Niestety, ale Twoja opinia w takiej formie nie jest wiarygodna. Podaj proszę więcej informacji dlaczego odradzasz pracę w firmie Everet. Mógłbyś powiedzieć konkretnie, co takiego powoduje, że masz takie, a nie inne zdanie?

lebork
@Danuta 25.04.2018 13:31

taka jest moja opinia znam wielu poszkodowanych zapytajcie o nich w Leborku a najlepiej w sadzie

lebork

chlopaki szkoda czasu i waszej kasy a jak ktos juz musi tam pracowac to niech bardzo na nich uwaza

zainteresowany
@lebork 17.04.2018 07:06

dlaczego??

Mrks1978

Dobrze wspominam, firma miała swoje się czasy, liczę że zdołają się odbudować. Aktualnie drobne zlecenia, bez szału ale można próbować.

lebork
@Mrks1978 08.03.2018 00:51

jak sie nie placi dlugow i kombinuje przychodza czasy windykacji a nie odbudowy

ja

Czy ktoś się orientuje czy aktualnie rekrutują spawaczy?

Ajaj
@ja 16.03.2018 12:14

Z tego co wiem, to jak narazie nie ma zapotrzebowania. Ale dzwonić i pytac. Praca w tunelu się szykuje, ale jak co to Jeszce nic pewnego

Stefan

Czy tak dobrze się pracuje, że nie piszecie nic?

Tunel
@Stefan 19.02.2018 18:47

Widocznie tak Stefan..ten co ma dobrze po co ma narzekać jak reszta nieudaczników życiowych

lębork

dom w Sunan w norwegii już mu zabrali i sprzedali

lębork

takich jak ty jest wielu,nic go nie uczy rozumu

Wejo

Niewypłacalny nie polecam to. To coś inaczej nie da się tego nazwać skoro nie płacić dla mnie są skończonym zerem. Nie dajcie się posadzić na minę.

lębork

wszystkim brak słów - jak można zaliczyć takie dno

123

BRAK MI SŁÓW!!!!

lębork

oj kogos draznia prawdziwe opinie o everet, negatywne posty sa usuwane

monter

nie było takiej sytuacji . pracuje dla nich i jakos nie miałem z nimi kłopotu.

lębork

zreszta podobno za dlugi juz mu licytuja domy w norwegi

lębork

Chyba po wiele miesiecy.

Ja

Opóźnienia zdarzyły się kilka razy po dwa dni Wiec i tak dobrze jak na Polskę

lębork

Niewypłacalny, szkoda czasu

bolek

Nieprawda było 15 opinii a jest ile.Negatywne usunięte. Firma kszak.(usunięte przez administratora).Miła to tylko pani z biura od rekrutacji.

nowy

Zacząłem prace niedawno. Jestem bardzo zadowolony. W Polsce o takiej pracy można pomarzyć. Pieniądze na start koło 14 tys na rękę... Samochód służbowy, telefon służbowy, czyste zadbane mieszkanka, zwrot kosztów za pociąg, przeloty opłacone, nocleg opłacony..... NIE DA SIĘ PRZECHWALIĆ wszystko w temacie!!

Zostaw opinię o Everet Krzysztof Brzewiński - Lębork

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Everet Krzysztof Brzewiński