Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy

Lubasz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 19 ocen.

Opinie o Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy

Bartek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi może rekrutacje?

Zatroskany

Kilka słów prawdy i piana i pomówienia gotują si w Kwiatkowskim. Inaczej by tak się nie obszczekiwał. Jedyna słuszna droga omijać gościa bardzo szerokim łukiem.

Chamstwu NIE!
@Zatroskany 05.12.2017 15:45

No to chamie omijaj bo coś widzę dajesz rady innym a tobie trudno to wychodzi.

Gdzie wstyd?????

" W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KARNE!!!!!!!! KARNE!!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Nienawidzę oszustów

Tu dodajemy opinie na temat zakładu Magdaleny Sendal a nie na temat Kwiatkowskiego! Radzę omijać tę firmę szerokim łukiem! Totalne dno pod każdym kątem!

PiS rozliczy oszustów!

Zdrowa Konkurencja? Człowieku lecz się! Tobie chamie ręki nikt nie chce podać a co dopiero konkurować z Tobą. Podaj rękę albo włóż Monice. A po drugie zacznij się zajmować wspólnym dzieckiem. Monika sama nie daje rady. W końcu to wasz syn

Jacek Kwiatkowski

Z każdego postu,który tu jest pomówieniem skierowanym w kierunku mojej osoby wyciągnę konsekwencje prawne.Udowodnię kto pisze nieprawdę i kto tu ponawia. Pomówienie jest przestępstwem karnym . Mnie stać by napisać post pod swoim nazwiskiem. Nie wstydzę się ani swojego nazwiska ani tego jak żyję. Nikogo nie okradam,nikogo nie oszukuję, nikogo nie biję ani też nie udaję najbardziej mądrego człowieka...w okolicy Lubasza. Kto chce znać prawdę polecam analizę akt spraw w Sądzie Pracy w Pile,Szczecinku i nie tylko,skierowanym przeciwko tej firmie! Każdy kto pracował i nie tylko wie jak wygląda życie w tej firmie a ktoś tu wciąż zaklina rzeczywistość

znam
@Jacek Kwiatkowski 04.12.2017 12:23

Jaki prawy obywatel RP, jedna wielka kupa kłamstwa, manipulacji i obłudy!

JACEK KWIATKOWSKI
@znam 04.12.2017 17:06

Swojego nazwiska się nie wstydzę i nie muszę się ukrywać pod milionem nicków jak Ty człowieku. Kto w tej firmie wytrzymał technolog? Odeszło dwóch. Marcin poszedł. Czernik olał buractwo. Nikt nie wytrzymał w tej firmie, nikt kto ma jaja!

Pudelek.pl

Ostatnio ciągle info o kwiatku...a kiedy nowy technolog ?może jakiś romansik ....?

Inspektor złodziei!

Wszystko zawarte w oświadczeniu Inspekcji Pracy. Bez komentarza. W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne.

Pokrzywdzona

Jestem jedną z kobiet,która złożyła pozew przeciwko tej firmie do Sądu o odszkodowanie, zapłatę za nadgodziny i zadośćuczynienie. Potwierdzam, nie polecam pracy w tej firmie. Wystarczy przeczytać komentarze przychylne pracodawcy. Wszędzie jako jedyne zło to były Kierownik Jacek. Nie mam nic do tego człowieka. Jako jedyny odważył się przeciwstawić temu o czym wszyscy wiedzieliśmy. Jakim bezczelnym chamem trzeba być by oszukiwać ludzi, okradać , obrażać a później udawać anioła. To pokazuje jak niskiej kultury i sumienia są właściciele tej firmy. Zbudować majątek na krzywdzie pracowników a później udawać super pracodawcę i wbrew temu o czym wszyscy wiedzą zaklinać rzeczywistość. Chamstwo, buta i słoma w butach

Unikaj tej firmy!

Zdecydowanie lepiej pracować w Biedronce na kasie niż w tym zakładzie. Ostrzegam przed ta firmą. Sprawdziłem w Inspekcji Pracy,firma faktycznie otrzymała kary!

Koniec oszustom w mercedesach

Za to orły donoszą ,że Pani Sendal otrzymała w 2015 roku kary z Inspekcji Pracy jak również cyt " W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne. Wstyd, chamstwo i bezczelność ma swoją granicę. Ludzie doskonale wiedzą co dzieje się w tej firmie. Wstyd by mieć na tyle bezczelności by próbować się wybielać i udawać cudownych pracodawców.

hihi

źle jak złodziej zarzuca drugiemu to samo

sprawiedliwy,prawdziwy
@hihi 18.10.2017 11:53

trudno znaleźć drugiego większego złodzieja i oszusta chamie spójrz wreszcie w lustro

Edmund

Komu? Raczej firma musi zakłócić podatki i ZUS.

ABC

Skowronki ćwierkają. Były KIEROWNIK J.K. naobiecywał byłym pracownikom złote góry. Teraz mają po tych sprawach w sądzie pieniądze do oddania. Jestem ciekawa czy im ZWRÓCI to co straciły za jego namową. Dały się omotać oszustowi i kłamcy. JACY LUDZIE SĄ NAIWNI. Coś milczy w tej sprawie. A kasa nie mała do oddania trzeba płacić !

wróbelek nigdy nie będzie orłem

szach i mat! kilka byłych pracownic wystąpiło do sądu z roszczeniami przeciwko pracodawcy, dołączyly kolejne osoby. Zachęcam każdego kto uważa, że został oszukany lub żle był traktowany przez pracodawcę. Tchórze i ślimaki wchodzące w tyłek niech dalej trzęsą gaciami. Chamstwu trzeba powiedzieć dosyć , koniec. Zapraszam do kontaktu , służę pomocą kodeks@onet.eu

Orzeł

Za to orły donoszą ,że Pani Sendal otrzymała w 2015 roku kary z Inspekcji Pracy jak również cyt " W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne. Wstyd, chamstwo i bezczelność ma swoją granicę. Ludzie doskonale wiedzą co dzieje się w tej firmie. Wstyd by mieć na tyle bezczelności by próbować się wybielać i udawać cudownych pracodawców.

ABC

Skowronki ćwierkają. Były KIEROWNIK naobiecywał byłym pracownikom i mają po sprawach pieniądze do oddania.Jestem ciekawa czy im ZWRÓCI to co straciły. Dały się omotać oszustowi i kłamcy. JACY LUDZIE SĄ NAIWNI.

prawda

Nie polecam pracy w tej firmie nawet gdyby mieli tam dawać złote góry. Wystarczy zapytać tych co już tam pracowali. Praca tam nie jest warta żadnych pieniędzy.

Psychiatra

Obu was juz zaden psychiatra nie wyleczy bo oboje macie ta sama chorobe.

Życie pokazało prawdę

Technolog nie wytrzymał nerwowo. No proszę. Kolejny człowiek na zwolnieniu od psychiatry. Tym razem technolog nie wytrzymał i odszedł. Kolejny technolog bo ten gruby kłamczuch odszedł w ubiegłym roku. Jakiś dziwny zbieg okoliczności. Kto popracuje chwilę odchodzi , nie wytrzymuje nerwowo w tym zakładzie. To tylko potwierdza powyższe wpisy. Ta firma jak widać nie przestała być bagnem . Jak widać życie pokazuje prawdę

kristoer77

Witam, Bardzo smaczne pieczywo i ciasto ale kilka razy w maju trafiłem na chleb graham trochę gorszy.Chleb jakby mniej wyrobiony i kruszyła sie. Myślę,że to wpadka chwilowa i właściciele popracują i poprawią ten mały błąd.Pozdrawiam

Były pracownik

Przeczytałem większość komentarzy. Zgadzam się w 90%. Nie polecam pracy w tej firmie. A jak ktoś nie wierzy niech porozmawia z byłymi pracownikami tej firmy.

Moje zdanie

Program Studio Polska pokazał tylko częściowo prawdę. W tej firmie do dziś są nadgodziny, ukrywane wypadki w pracy. mobbing i dyskryminacja. Związków zawodowych nie możemy założyć , zwyczajnie nie wolno. Ta firma to porażka ale pracować gdzieś trzeba.

Adam

Chyba ta firma zaczyna się kończyć. Jeżeli już nawet Czernik opuścił tę firmę to cóż może to oznaczać jak nie jedno, dramat i katastrofa . Moje obiektywne zdanie, nie polecam pracy nikomu w tej firmie.NIe pod tą nieudaczną kadrową , z tymi właścicielami.

Ambroży

Coś stronka ucichła, chyba Romek stał się porządnym pracodawcą

xxxxxxxxxxxxxxxx

Pod kogo się jeszcze podszyjesz chory człowieku

kolega Romana z Białej

Roman zawsze mówiłem,że lepiej jak byś szkołę oficerską skończył.Dziś był byś na emeryturze, kasa mniejsza ale życie spokojne. A tak wielki biznesmen jesteś ale bez szacunku ludzi i z problemami. To ,że prosty i bez manier jesteś wie każdy w Białej. Dużo pomogła rodzina żony,teść z armii wykupił, tak byś dalej wską jeździł na ryby. A Ty wielki PAN, wielka firma, wielka kasa widzę. Pamiętasz jak razem do podstawówki chodziliśmy? potem do technikum rolniczego, w siatkę graliśmy. Ludzie dziś Cię za nic mają, bo traktujesz ich jak ZERO, nie ładnie mój kolego z przed 40 lat. Miałeś pola po PGR, potem młyny teraz piekarnie, wszędzie masz złą opinię, źle Cię pracownicy wspominają, dlaczego? Kiedyś pieczywo z Twojej piekarni w Białej można było kupić dlaczego teraz nie? Dajesz prace to się chwali, daj zarobić ,daj ludziom przyszłość, następne ponad 10 lat pracy i płacy. Pozdrawiam .

Moje zdanie

Pracy w tej firmie nie polecam. Mam nadzieję prawo w tym kraju znajdzie wreszcie swój koniec w tej firmie. Od góry w dół na każdym szczeblu brak kompetencji. Kto ma je mieć? właściciel czy właścicielka? w jakim zakresie ? wyzywania , obrażania, obgadywania? Wyłącznie! Moje zdanie poparte dowodami to oszustwo wobec pracownika , państwa , klienta. W chlebie i innych produktach skład całkowicie niezgodny ze stanem faktycznym. Nie polecam produktów ani pracy w tej firmie. Skąd biorą się klienci w nowych sklepach? niskie ceny , niższe niż konkurencja! Konkurencja ma ceny urealnione, nazwa Sendal ceny zaniżone w wyniku nieuczciwej konkurencji omijam szerokim łukiem !

TIME

Jak słychać w tej firmie dużo zmian. Tak dobrze a tak żle. Zaopatrzeniowic Marcin nie pracuje, fakturzystka Kasia nie pracuje, technolog liżący tyłek nie pracuje, przedstawicielka Kamilka nie pracuje. Ale to pewnie przypadki i zapewne wsędzie im gorzej niż w tej cudownej firmie. Cudowny właściciel i cudowna właścicielka nigdy nic nie wiedząca.

Miejscowy Rokietnica...

Recenzje na temat Rokietnicy to piszą same ekspedientki,żałosne... A te Panie są bardzo zadumane...pssss

6plus

jeśli chodzi o piekarnie sendal w Rokietnicy to wystawiam 6. towar super. obsługa rewelacja. blisko smacznie nie drogo. godne polecenia.

5+

Witam, jestem bardzo zadowolona z nowo otwartej piekarni Sendal w Rokietnicy, towar pierwsza klasa, dobry punkt, oraz obsługa która zawsze z usmiechem podchodzi do klienta. Smacznie, blisko i przede wszystkim nie drogo! Trzymam kciuki za tą piekarniczo-cukierniczy !! Godny polecenia!

stalaklientkaRokietnica

Witam. od jakiegoś czasu jestem stałym klientem nowo powstałej piekarni sendal w Rokietnicy. myślałam że to kolejny niewypał a okazało się ze to Najlepsza piekarnia w Rokietnicy. towar zawsze świeży ciastka przepyszne. rewelacyjna obsługa zwłaszcza Pani Gosia i Dorota. pomogą doradza. ideał pracownik. zamówiłam tort na urodziny , przepyszny , bardzo ładny i przede wszystkim nie drogi , wiec jako klient 100 procent pozytywnie

Roman

Oj . Ty płytki człowieczku w miesią przepracowujesz 2 miesiące, za to do stajesz 3 tysiące a w rzeczywistości 1200 na umówię reszta pod stołem i jesteś podniecony . EMERYTURA 500 zł albo renta .

Nie polecam

stanowczo i zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie. Pracodawca jeżeli ma problem z byłym pracownikiem wpierw zastrasza na wszelkie możliwe sposoby a później składa doniesienia wymyślając coś co w rzeczywistości nigdy nie miało miejsca. naprawdę przestrzegam przed tym pracodawcą.

krucho biedak

Oczywiście gratis

Bony na święta

Na te święta jakiś bon albo chociaż taniej ciasto czy znowu historia jak to krucho w firmie?

Marzec

Pilnuj "bystra" żonke szczuplutki metrowcu.... :-)

Łukasz .B

No jedyne moje lewe dochody to te sprzedaży zniczy pod marketem :)

proponuje pomyśl zanim napiszesz

Jak pamiętam to wzrostem nie grzeszysz a do tego tylko umiesz szczekać jak mały piesek więc te dawanie w ryj sobie zostaw bo w tym też cieńki jesteś. Kiedyś plułeś ze swoją miłą na Romka a teraz całujesz jego paznokcie.Jak widać ludzie dla pieniędzy potrafią wiele zmieniać,w tym też godność Zamiast tak tu szczekać pilnuj pilnuj, ty doskonale wiesz kogo,bo jak nie to zostaniesz z niczym jak cie zostawi

Łukasz .B

Ja swoje dochody ujawniłem całkiem niedawno ciekawy jestem Twoich dochodów .Co do imprez za mały jesteś na takie balety .

Łukasz .B

Ja swoje dochody ujawniłem całkiem niedawno ciekawy jestem Twoich dochodów .Co do imprez za mały jesteś na takie balety .

Wierzę Ci na słowo ha ha

Za swoje? A skąd swoje skoro w dochodzie wykazujesz prawie nic.To dziwne jak ludzie bez oficjalnego dochodu mogą całkowicie odmienne prowadzić życie finansowe.Może obydwoje pokażecie prawdziwe dochody w dokumentach.A jak zdobywa się pracę to my juz wszyscy wiemy,nie musisz nas uświadamiać. Wystarczy po zakładowej imprezie odwiedzić zakład, posprzątać trochę ściany i nie tylko, donieść kilka fałszywych informacji...Pan Romek tak bardzo śmieje się z ludzi bez studiów,można też zrobić studia zaocznie,na Kolejowej 1

Łukasz .B

Wiec napisze ja bez ukrywania kim jestem !!!! Dom buduje ja sam a nie jakiś Romek .Budujemy za swoje ciężko zarobione pieniądze .Jak żona zdobyła prace wiem najlepiej i tego nie wiecie nawet wy .Jeżeli ktoś tu tak odważnie pisze proszę się ujawnić a chętnie dam w mordę po męsku !!! Każdy z was jak ma wyższe aspiracje w życiu może starać się o każda prace , stanowisk wiele w firmach wolnych !!!! Zazdrość przez was przemawia a to zwykła prostota .Żenujące to co wypisujecie ale powiem tak jak wam zle szukajcie pracy gdzie idziej !!!!

Mówcie o tej firmie innym tylko dobrze!

Chyba każdy wie jak zdobyła pracę pseudo kompetentna kierowniczka bez doświadczenia, szkoły ,wiedzy.Pewnie każdy oprócz jej męża. Jak widać w tych czasach można nie mieć prawie niczego i jakoś sobie radzić,zwłaszcza przy takim macho jak jaskiniowiec.Większej groteski niż ta firma to nie widziałem.Czekam tylko aż to runie,na koniec oddam mocz i spokojnie odejdę.Jedni w firmie zęby w mur a drudzy na ich krzywdzie budują mur.Na koniec oczywiście polecam tę firmę,polecam wspaniałych uczciwych właścicieli,polecam mądrą kadrową,polecam rzecz jasna pyszne naturalne produkty. Praca w tej firmie to marzenie każdego!

Uważaj

Wpisy na korzyść Hanki i informacje o premiach pisze osobiście sandał co widać po słowach.Spokój,dobre.Największe mieszadło i zamęt,największy dwulicowiec pisze o spokoju. Jedno mówi,drugie za plecami a trzecie robi. Największą chorobą tej firmy jest właściciel.Niestety jak wiemy ale nałóg robi swoje. Normalni ludzie leczą się,nienormalni udają,że są normalni albo udają,że się leczą. PrNigdy nie ufaj temu człowiekowi, ten człowiek nie ma żadnych przyjaciół,ma tylko przyjaciół za pieniądze i wódkę,za nic więcej!

Marzec

Przypomnij se Hanka jak plakalas gdy był jacyś bo nie miałaś siły przebicia i uciekalas do bochenka :-) tak to jest jak wróci się na stare miasto i awansuje wysoko nosząc głowę wysoko w chmurach, ps pamiętaj że najgorsze jest szybko spaść, a tobie za te nic nie robienie grozi Bardo szybko, Romeo niech czeka na e-maile z realnym info jak ulubiony pracownik biurowy "pracuję":-)

Informator

Marzec :Czarnków oddajesz innym kierowca bo wszyscy już wiedza że na lewo handlujesz towarem .Nowe rynki to nowe wyzwania i klienci w Wągrowcu ;)

Chłoptaś

No i zazdrosc dupy ciska a niech ma 7 tysiecy wypłaty ,telefon ful wypas ,auto pod dom zatankowane ,wczasy pod grusza dwa razy w roku no i szefa co jej dom buduje ;) a wy zapierdalac na pakowaniu i na wozeniu pieczywa zazdrosnicy !!!! Ps : w tym miesiacu maiała podobno 4tys premi ;)

Marzec

Spokój,faktycznie skoro nic nie robi się tylko krąży po biurze i spija kawki z Romeo bądź w czasie pracy jeździ się na budowy do męża z towarem na degustację zamiast do klientów to później się nosi głowę w niebiosach i jak piesek czeka na wypłatę od Romeo tj do Panny Hanny to jest...

kierowiec

Oj wy mali puści ludzie... przemawia przez was zazdrość, obłuda ... ciekawe czy wy w ogóle macie sumienie... Odkąd powyżej wymieniona osoba pojawiła się w tej firmie jest spokój. Nikt nikogo psychicznie nie zmęcza. A jeżeli chodzi o "uwalanie" z wypłaty ... nic mi o tym nie wiadomo. Wręcz przeciwnie. W końcu są premie :)

Zostaw opinię o Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy - Lubasz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy