Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy

Adres: ul. Kolejowa 1, 64-720 Lubasz

NIP: 7631104741 REGON: 572137285

Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy
2 30 1022 5 1

Opinie o Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy

Filtruj opinie po kryteriach:

Remik
 Opinia

Zastanawiający spokój na forum? Firma z dobrą opinią to pewnie dlatego?

Pomocna?
Tak1Nie1
Lp
 Opinia

Witam. Jaka panuje atmosfera w firmie.? Na jakie zarobki może liczyć magazynier lub kierowca? Pozdr

Pomocna?
Tak2Nie
Jacek Kwiatkowski
 Opinia

Z każdego postu,który tu jest pomówieniem skierowanym w kierunku mojej osoby wyciągnę konsekwencje prawne.Udowodnię kto pisze nieprawdę i kto tu ponawia. Pomówienie jest przestępstwem karnym . Mnie stać by napisać post pod swoim nazwiskiem. Nie wstydzę się ani swojego nazwiska ani tego jak żyję. Nikogo nie okradam,nikogo nie oszukuję, nikogo nie biję ani też nie udaję najbardziej mądrego człowieka...w okolicy Lubasza. Kto chce znać prawdę polecam analizę akt spraw w Sądzie Pracy w Pile,Szczecinku i nie tylko,skierowanym przeciwko tej firmie! Każdy kto pracował i nie tylko wie jak wygląda życie w tej firmie a ktoś tu wciąż zaklina rzeczywistość

Pomocna?
Tak9Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
znam
 Opinia
@Jacek Kwiatkowski 04.12.2017 12:23

Jaki prawy obywatel RP, jedna wielka kupa kłamstwa, manipulacji i obłudy!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
JACEK KWIATKOWSKI
 Opinia
@znam 04.12.2017 17:06

Swojego nazwiska się nie wstydzę i nie muszę się ukrywać pod milionem nicków jak Ty człowieku. Kto w tej firmie wytrzymał technolog? Odeszło dwóch. Marcin poszedł. Czernik olał buractwo. Nikt nie wytrzymał w tej firmie, nikt kto ma jaja!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K
 Opinia
@Jacek Kwiatkowski 04.12.2017 12:23

Chciałabym się jakoś z Panem skontaktować .. jest taka możliwość

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Benzan
 Opinia
@Jacek Kwiatkowski 04.12.2017 12:23

To chyba w innych sądach sie odbywaja te sprawy .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Beata
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie polecam tej firmy. traktowanie pracowników jest na poziomie poniżej godności.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Buuuua
 Opinia
@Beata 12.10.2018 00:25

Hmmm... co mógłby zrobić pracodawca?? Serio ???? Zwolnić wszystkie karierowiczki które uważają się za niewiadomo kogo po czym okazuje się ze nie pykają fali ( Benia ) pozdrawiam ;-)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jasiek
 Opinia

Fajnie się pracuje, i jak widać na forum to jeszcze ktoś nie zaczął pracy a już ma dużo wątpliwości, ciekawe?

Pomocna?
Tak1Nie
Lubaszanin
 Opinia

Piekarnia czy gastronomia czy ktoś z urzędników to sprawdzał co tam gotują, a przede wszystkim kto gotuje czy mają kwalifikacje no i badania.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
praca
 Opinia
@Lubaszanin 28.10.2018 09:34

Oczywiście, że nikt nie sprawdzał w tym kraju gotuje się na ognisku w środku lasu. A takie służby jak sanepid, inspekcja handlowa itd. są dla ozdoby. No cóż zawsze jakiś osobnik źle się czuje jak komuś łatki nie przypnie. Zawiść i złośliwość to domena Polaków.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aneta
 Opinia

@nie ma czego Myślę, że uwagi tego typu nie są na miejscu na forum publicznym. @Cezary Racja, atmosfera w firmie w dużym stopniu zależy od pracowników, ale znaczną rolę odgrywają także działania pracodawcy, które wpływają na atmosferę. Jaka jest atmosfera Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy? Czy pracodawca ma na nią wpływ? Jak to wygląda? @Tomasz Aktualne ofrety pracy znajdują się w zakładce "Praca" na stronie intrenetowej firmy. Podsyłam link: http://www.piekarniasendal.pl/praca Daj znać czy znalazłeś coś dla siebie i złożyłeś aplikacje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomasz
 Opinia

Jakieś informacje na temat rekrutacji możecie podpowiedzieć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Felus
 Opinia

Witam mam pytanie jak wygląda praca jako kierowca w tej firmie ?

Pomocna?
TakNie
Cezary
 Opinia

Jeśli chodzi o atmosferę to tworzą ja głównie pracownicy!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Była pracownica
 Opinia
@Administrator 06.03.2018 08:28

Atmosfera? Jaka może być atmosfera w miejscu pracy gdzie obowiązuje całkowity brak kompetencji u osób odpowiedzialnych za atmosferę. Włascielka,właściciel, kadrowa, kierowniczka sprzedaży (po zawodówce bez min doświadczenia) katastrofa!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lepiej tam nie zaglądać
 Opinia
@Administrator 06.03.2018 08:28

Atmosfera? Takie coś w tej firmie nie istnieje

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jadwiga
 Opinia
@Administrator 06.03.2018 08:28

W tej firmie dobra atmosfera występuje wyłącznie wtedy kiedy szef idzie pływać a szefowa jedzie na zakupy. to chora firma

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomasz
 Opinia

Czy jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
c
 Opinia

A dlaczego nie pisze, że przeciwko niemu też toczą bądź toczyły się postępowania. Ciekawe!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Przeciwnik fałszu
 Opinia

Może wróćmy do faktów. Kłamać sobie możesz ale prawda sama się broni. Kolejna rozprawa z pozwu byłych pracowników już w kwietniu taki pracodawca " W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne !!!!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
C
 Opinia

I tak w kółko wypisuje ciągle to samo cyt: omijać szerokim łukiem, brak kompetencji, wykształcenia, szefowa, kadrowa, kierowniczka itd... wszyscy źli. To już jest nudne. A on święty, uciśniony, oszukiwany, wykorzystywany z wielkimi kwalifikacjami po zawodówce na magistra się kreuje. Koryto się urwało w Pile, Lubaszu, Trzciance, z piekarni szybko się pozbyli. Trzeba zadać sobie pytanie, to co wszyscy źli, niedobrzy, (usunięte przez administratora) przestępcy. A do ilu niezliczonych drzwi pukał o pracę szkoda gadać. Zrobili krótki wywiad i na wstępie do widzenia . Nikt normalny takiego elementu nie weźmie do firmy. I teraz sfrustrowany łazi, ma dużo czasu i szuka dziury w całym. Wypisuje pierdoły żeby komuś dokuczyć, zdyskredytować, poniżyć, zaszkodzić, ale cóż taki typ. Każdy kto miał do czynienia z tym człowiekiem omija go cyt: szerokim łukiem. Najlepsze jest to, że on nawet o tym nie wie. I kombinuje, każdego straszy policją, sądem, prokuraturą. Wójt w Kaczorach zły, proboszcz zły, radni źli, ten publikuje zakazane treści, tamten go mało nie uszkodził, wszyscy wokół niego źli. Wszędzie przestępcy. Trzeba fotografować, nagrywać i donosić wszędzie i na wszystkich. Godna podziwu "obywatelska postawa" tylko brać przykład. !!!!! Pozostaję z wyrazami szacunku i pozdrawiam wszystkich normalnych!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prac.
 Opinia

Nie polecam. Brak osób z kwalifikacjami w tej branży stawia wymagania przed pracownikiem jakby wyczytanych z poradnika dobrego piekarza i cukiernika. W tej branży trzeba mieć pojęcie o czym się mówi... Chciałoby się profesjonalnie porozmawiać i stanąć za ladą z p.Kasią ....żal ze już nie pracuje...

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nie żałuj!
 Opinia
@Prac. 06.03.2018 23:21

Kto nie pracuje? Pracowałeś? Już nie pracujesz? Pani Kasia to najbardziej fałszywy człowiek w tej firmie. Potrafi rąbać tyłek właścicielce rozmawiając z jej mężem. To cyrk!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
med
 Opinia

choroba psychiczna postępuje

Pomocna?
Tak1Nie
Wiejman
 Opinia
@med 03.02.2018 15:32

U właścicieli To bardzo niedobrze. Tym bardziej uciekać jak najdalej tej firmy

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kadry
 Opinia

Uciekać,uciekać,nawet nie patrzyć Stanowczo nie polecam

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
już nie pracownik
 Opinia

taki pracodawca " W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bartek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi może rekrutacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zatroskany
 Opinia

Kilka słów prawdy i piana i pomówienia gotują si w Kwiatkowskim. Inaczej by tak się nie obszczekiwał. Jedyna słuszna droga omijać gościa bardzo szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Chamstwu NIE!
 Opinia
@Zatroskany 05.12.2017 15:45

No to chamie omijaj bo coś widzę dajesz rady innym a tobie trudno to wychodzi.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gdzie wstyd?????
 Opinia

" W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KARNE!!!!!!!! KARNE!!!!!!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Nienawidzę oszustów
 Opinia

Tu dodajemy opinie na temat zakładu Magdaleny Sendal a nie na temat Kwiatkowskiego! Radzę omijać tę firmę szerokim łukiem! Totalne dno pod każdym kątem!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PiS rozliczy oszustów!
 Opinia

Zdrowa Konkurencja? Człowieku lecz się! Tobie chamie ręki nikt nie chce podać a co dopiero konkurować z Tobą. Podaj rękę albo włóż Monice. A po drugie zacznij się zajmować wspólnym dzieckiem. Monika sama nie daje rady. W końcu to wasz syn

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pudelek.pl
 Opinia

Ostatnio ciągle info o kwiatku...a kiedy nowy technolog ?może jakiś romansik ....?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Inspektor złodziei!
 Opinia

Wszystko zawarte w oświadczeniu Inspekcji Pracy. Bez komentarza. W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pokrzywdzona
 Opinia

Jestem jedną z kobiet,która złożyła pozew przeciwko tej firmie do Sądu o odszkodowanie, zapłatę za nadgodziny i zadośćuczynienie. Potwierdzam, nie polecam pracy w tej firmie. Wystarczy przeczytać komentarze przychylne pracodawcy. Wszędzie jako jedyne zło to były Kierownik Jacek. Nie mam nic do tego człowieka. Jako jedyny odważył się przeciwstawić temu o czym wszyscy wiedzieliśmy. Jakim bezczelnym chamem trzeba być by oszukiwać ludzi, okradać , obrażać a później udawać anioła. To pokazuje jak niskiej kultury i sumienia są właściciele tej firmy. Zbudować majątek na krzywdzie pracowników a później udawać super pracodawcę i wbrew temu o czym wszyscy wiedzą zaklinać rzeczywistość. Chamstwo, buta i słoma w butach

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Unikaj tej firmy!
 Opinia

Zdecydowanie lepiej pracować w Biedronce na kasie niż w tym zakładzie. Ostrzegam przed ta firmą. Sprawdziłem w Inspekcji Pracy,firma faktycznie otrzymała kary!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Koniec oszustom w mercedesach
 Opinia

Za to orły donoszą ,że Pani Sendal otrzymała w 2015 roku kary z Inspekcji Pracy jak również cyt " W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne. Wstyd, chamstwo i bezczelność ma swoją granicę. Ludzie doskonale wiedzą co dzieje się w tej firmie. Wstyd by mieć na tyle bezczelności by próbować się wybielać i udawać cudownych pracodawców.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hihi
 Opinia

źle jak złodziej zarzuca drugiemu to samo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
sprawiedliwy,prawdziwy
 Opinia
@hihi 18.10.2017 11:53

trudno znaleźć drugiego większego złodzieja i oszusta chamie spójrz wreszcie w lustro

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edmund
 Opinia

Komu? Raczej firma musi zakłócić podatki i ZUS.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy - Lubasz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny