Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy
2 29 6 1

Opinie o Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy

Lubaszanin

Piekarnia czy gastronomia czy ktoś z urzędników to sprawdzał co tam gotują, a przede wszystkim kto gotuje czy mają kwalifikacje no i badania.

praca
@Lubaszanin 28.10.2018 09:34

Oczywiście, że nikt nie sprawdzał w tym kraju gotuje się na ognisku w środku lasu. A takie służby jak sanepid, inspekcja handlowa itd. są dla ozdoby. No cóż zawsze jakiś osobnik źle się czuje jak komuś łatki nie przypnie. Zawiść i złośliwość to domena Polaków.

Beata

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie polecam tej firmy. traktowanie pracowników jest na poziomie poniżej godności.

Aneta

@nie ma czego Myślę, że uwagi tego typu nie są na miejscu na forum publicznym. @Cezary Racja, atmosfera w firmie w dużym stopniu zależy od pracowników, ale znaczną rolę odgrywają także działania pracodawcy, które wpływają na atmosferę. Jaka jest atmosfera Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy? Czy pracodawca ma na nią wpływ? Jak to wygląda? @Tomasz Aktualne ofrety pracy znajdują się w zakładce "Praca" na stronie intrenetowej firmy. Podsyłam link: http://www.piekarniasendal.pl/praca Daj znać czy znalazłeś coś dla siebie i złożyłeś aplikacje.

Tomasz

Jakieś informacje na temat rekrutacji możecie podpowiedzieć?

Felus

Witam mam pytanie jak wygląda praca jako kierowca w tej firmie ?

Cezary

Jeśli chodzi o atmosferę to tworzą ja głównie pracownicy!!

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Była pracownica
@Administrator 06.03.2018 08:28

Atmosfera? Jaka może być atmosfera w miejscu pracy gdzie obowiązuje całkowity brak kompetencji u osób odpowiedzialnych za atmosferę. Włascielka,właściciel, kadrowa, kierowniczka sprzedaży (po zawodówce bez min doświadczenia) katastrofa!

Lepiej tam nie zaglądać
@Administrator 06.03.2018 08:28

Atmosfera? Takie coś w tej firmie nie istnieje

Jadwiga
@Administrator 06.03.2018 08:28

W tej firmie dobra atmosfera występuje wyłącznie wtedy kiedy szef idzie pływać a szefowa jedzie na zakupy. to chora firma

Tomasz

Czy jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

c

A dlaczego nie pisze, że przeciwko niemu też toczą bądź toczyły się postępowania. Ciekawe!!!!!!!!!

Przeciwnik fałszu

Może wróćmy do faktów. Kłamać sobie możesz ale prawda sama się broni. Kolejna rozprawa z pozwu byłych pracowników już w kwietniu taki pracodawca " W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne !!!!!!

C

I tak w kółko wypisuje ciągle to samo cyt: omijać szerokim łukiem, brak kompetencji, wykształcenia, szefowa, kadrowa, kierowniczka itd... wszyscy źli. To już jest nudne. A on święty, uciśniony, oszukiwany, wykorzystywany z wielkimi kwalifikacjami po zawodówce na magistra się kreuje. Koryto się urwało w Pile, Lubaszu, Trzciance, z piekarni szybko się pozbyli. Trzeba zadać sobie pytanie, to co wszyscy źli, niedobrzy, (usunięte przez administratora) przestępcy. A do ilu niezliczonych drzwi pukał o pracę szkoda gadać. Zrobili krótki wywiad i na wstępie do widzenia . Nikt normalny takiego elementu nie weźmie do firmy. I teraz sfrustrowany łazi, ma dużo czasu i szuka dziury w całym. Wypisuje pierdoły żeby komuś dokuczyć, zdyskredytować, poniżyć, zaszkodzić, ale cóż taki typ. Każdy kto miał do czynienia z tym człowiekiem omija go cyt: szerokim łukiem. Najlepsze jest to, że on nawet o tym nie wie. I kombinuje, każdego straszy policją, sądem, prokuraturą. Wójt w Kaczorach zły, proboszcz zły, radni źli, ten publikuje zakazane treści, tamten go mało nie uszkodził, wszyscy wokół niego źli. Wszędzie przestępcy. Trzeba fotografować, nagrywać i donosić wszędzie i na wszystkich. Godna podziwu "obywatelska postawa" tylko brać przykład. !!!!! Pozostaję z wyrazami szacunku i pozdrawiam wszystkich normalnych!

Prac.

Nie polecam. Brak osób z kwalifikacjami w tej branży stawia wymagania przed pracownikiem jakby wyczytanych z poradnika dobrego piekarza i cukiernika. W tej branży trzeba mieć pojęcie o czym się mówi... Chciałoby się profesjonalnie porozmawiać i stanąć za ladą z p.Kasią ....żal ze już nie pracuje...

nie żałuj!
@Prac. 06.03.2018 23:21

Kto nie pracuje? Pracowałeś? Już nie pracujesz? Pani Kasia to najbardziej fałszywy człowiek w tej firmie. Potrafi rąbać tyłek właścicielce rozmawiając z jej mężem. To cyrk!

med

choroba psychiczna postępuje

Wiejman
@med 03.02.2018 15:32

U właścicieli To bardzo niedobrze. Tym bardziej uciekać jak najdalej tej firmy

Kadry

Uciekać,uciekać,nawet nie patrzyć Stanowczo nie polecam

już nie pracownik

taki pracodawca " W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bartek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi może rekrutacje?

Zatroskany

Kilka słów prawdy i piana i pomówienia gotują si w Kwiatkowskim. Inaczej by tak się nie obszczekiwał. Jedyna słuszna droga omijać gościa bardzo szerokim łukiem.

Chamstwu NIE!
@Zatroskany 05.12.2017 15:45

No to chamie omijaj bo coś widzę dajesz rady innym a tobie trudno to wychodzi.

Gdzie wstyd?????

" W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KARNE!!!!!!!! KARNE!!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Nienawidzę oszustów

Tu dodajemy opinie na temat zakładu Magdaleny Sendal a nie na temat Kwiatkowskiego! Radzę omijać tę firmę szerokim łukiem! Totalne dno pod każdym kątem!

PiS rozliczy oszustów!

Zdrowa Konkurencja? Człowieku lecz się! Tobie chamie ręki nikt nie chce podać a co dopiero konkurować z Tobą. Podaj rękę albo włóż Monice. A po drugie zacznij się zajmować wspólnym dzieckiem. Monika sama nie daje rady. W końcu to wasz syn

Jacek Kwiatkowski

Z każdego postu,który tu jest pomówieniem skierowanym w kierunku mojej osoby wyciągnę konsekwencje prawne.Udowodnię kto pisze nieprawdę i kto tu ponawia. Pomówienie jest przestępstwem karnym . Mnie stać by napisać post pod swoim nazwiskiem. Nie wstydzę się ani swojego nazwiska ani tego jak żyję. Nikogo nie okradam,nikogo nie oszukuję, nikogo nie biję ani też nie udaję najbardziej mądrego człowieka...w okolicy Lubasza. Kto chce znać prawdę polecam analizę akt spraw w Sądzie Pracy w Pile,Szczecinku i nie tylko,skierowanym przeciwko tej firmie! Każdy kto pracował i nie tylko wie jak wygląda życie w tej firmie a ktoś tu wciąż zaklina rzeczywistość

znam
@Jacek Kwiatkowski 04.12.2017 12:23

Jaki prawy obywatel RP, jedna wielka kupa kłamstwa, manipulacji i obłudy!

JACEK KWIATKOWSKI
@znam 04.12.2017 17:06

Swojego nazwiska się nie wstydzę i nie muszę się ukrywać pod milionem nicków jak Ty człowieku. Kto w tej firmie wytrzymał technolog? Odeszło dwóch. Marcin poszedł. Czernik olał buractwo. Nikt nie wytrzymał w tej firmie, nikt kto ma jaja!

Pudelek.pl

Ostatnio ciągle info o kwiatku...a kiedy nowy technolog ?może jakiś romansik ....?

Inspektor złodziei!

Wszystko zawarte w oświadczeniu Inspekcji Pracy. Bez komentarza. W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne.

Pokrzywdzona

Jestem jedną z kobiet,która złożyła pozew przeciwko tej firmie do Sądu o odszkodowanie, zapłatę za nadgodziny i zadośćuczynienie. Potwierdzam, nie polecam pracy w tej firmie. Wystarczy przeczytać komentarze przychylne pracodawcy. Wszędzie jako jedyne zło to były Kierownik Jacek. Nie mam nic do tego człowieka. Jako jedyny odważył się przeciwstawić temu o czym wszyscy wiedzieliśmy. Jakim bezczelnym chamem trzeba być by oszukiwać ludzi, okradać , obrażać a później udawać anioła. To pokazuje jak niskiej kultury i sumienia są właściciele tej firmy. Zbudować majątek na krzywdzie pracowników a później udawać super pracodawcę i wbrew temu o czym wszyscy wiedzą zaklinać rzeczywistość. Chamstwo, buta i słoma w butach

Unikaj tej firmy!

Zdecydowanie lepiej pracować w Biedronce na kasie niż w tym zakładzie. Ostrzegam przed ta firmą. Sprawdziłem w Inspekcji Pracy,firma faktycznie otrzymała kary!

Koniec oszustom w mercedesach

Za to orły donoszą ,że Pani Sendal otrzymała w 2015 roku kary z Inspekcji Pracy jak również cyt " W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne. Wstyd, chamstwo i bezczelność ma swoją granicę. Ludzie doskonale wiedzą co dzieje się w tej firmie. Wstyd by mieć na tyle bezczelności by próbować się wybielać i udawać cudownych pracodawców.

hihi

źle jak złodziej zarzuca drugiemu to samo

sprawiedliwy,prawdziwy
@hihi 18.10.2017 11:53

trudno znaleźć drugiego większego złodzieja i oszusta chamie spójrz wreszcie w lustro

Edmund

Komu? Raczej firma musi zakłócić podatki i ZUS.

ABC

Skowronki ćwierkają. Były KIEROWNIK J.K. naobiecywał byłym pracownikom złote góry. Teraz mają po tych sprawach w sądzie pieniądze do oddania. Jestem ciekawa czy im ZWRÓCI to co straciły za jego namową. Dały się omotać oszustowi i kłamcy. JACY LUDZIE SĄ NAIWNI. Coś milczy w tej sprawie. A kasa nie mała do oddania trzeba płacić !

wróbelek nigdy nie będzie orłem

szach i mat! kilka byłych pracownic wystąpiło do sądu z roszczeniami przeciwko pracodawcy, dołączyly kolejne osoby. Zachęcam każdego kto uważa, że został oszukany lub żle był traktowany przez pracodawcę. Tchórze i ślimaki wchodzące w tyłek niech dalej trzęsą gaciami. Chamstwu trzeba powiedzieć dosyć , koniec. Zapraszam do kontaktu , służę pomocą kodeks@onet.eu

Orzeł

Za to orły donoszą ,że Pani Sendal otrzymała w 2015 roku kary z Inspekcji Pracy jak również cyt " W dniu 19 sierpnia 2015 r. sąd wydał wyrok skazujący (sygn. Akt. W 547/15), uznający pracodawcę winnym wszystkich zarzucanych czynów i wymierzył karę grzywny. Inspektorzy PIP skierowali do Prokuratury Rejonowej w Trzciance trzy zawiadomienia o uzasadnionym podejrzeniu popełniania przestępstw w postaci podrabiania dokumentów oraz składania fałszywych zeznań. Wszczęto wobec nich postępowania karne. Wstyd, chamstwo i bezczelność ma swoją granicę. Ludzie doskonale wiedzą co dzieje się w tej firmie. Wstyd by mieć na tyle bezczelności by próbować się wybielać i udawać cudownych pracodawców.

Zostaw opinię o Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy - Lubasz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy