PPHU KROLL Roman Kroll

Szubin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 21 ocen.

PPHU KROLL Roman Kroll
3 21 6 1

Opinie o PPHU KROLL Roman Kroll

Ka

A zarobki jakie są na rękę

Ilona

@Murzyn, dziękuję, że opisałeś warunki pracy w Krollu i podałeś dobre i złe strony. Na pewno kwestia pensji, nie była życzliwa, zastanawiam się tylko czy to było tymczasowe rozwiązanie na czas jakiejś trudnej dla firmy sytuacji, czy stałe zachowanie wobec pracowników?

Ilona

@Xxx zakładam, że nie masz najlepszych odczuć co do pracy w PPHU KROLL Roman Kroll, ale postaraj się podzielić swoją opinią w nieco bardziej merytoryczny sposób, pamiętając o szacunku wobec innych osób. Każda wypowiedź, zarówno negatywna jak i pozytywna ma sens, jeśli jest poparta argumentami i nie krzywdzi innych.

byly
@Ilona 18.04.2018 14:56

hihihi jestes zalosna ilonka to szewowstwo jest dziwne

byly
@Ilona 18.04.2018 14:56

nikomu nie zycze pracy w tej firmie gdzie pracownikow traktuja jak smieci!!!!!!Firma powinna byc pod stala opieka inspekcji pracy i Urzedy skarbowego.Ciekawe czy ktos sie tym zainteresuje hihihi chyba nie

abc
@byly 24.04.2018 14:44

Zainteresuje zainteresuje

Murzyn

Miałem sobie odpuścić wyrażanie opinii na temat tego przedsiębiorstwa. Zmieniłem zdanie. Powód? Mam swoje powody. Zaczynając od samego początku. Odpowiedź na aplikację rodziła wielkie nadzieje. Zawiało profesjonalizmem (oficjalnie zredagowana wiadomość zwrotna, szybka odpowiedź etc.). Udałem się na "rozmowę kwalifikacyjną" - tak! Nie bez przyczyny umieściłem ją w cudzysłowie. Ciężko nazwać to rozmową, raczej monolog ze strony pracodawcy (z tego co mi wiadomo to na rozmowie powinien przede wszystkim wypowiadać się kandydat na dane stanowisko), no cóż - jaka firma, taka rekrutacja. Po godzinnej opowieści o firmie i chaotycznych opowieściach o firmie i doświadczeniach zawodowych pracodawcy zostałem zatrudniony usłyszawszy "Pan mi tu bardzo pasuje". Pozwolę sobie oszczędzić Wam szczegółów odnośnie traktowania pracowników firmy - bez względu na stanowisko/płeć/doświadczenie, gdyż sporo możecie się już dowiedzieć z poprzednich opinii. Doświadczenie i wiedza odnośnie produktu samego prezesa jest bez zarzutów. Natomiast umiejętności miękkie, no cóż... Efektem tego była, mówiąc delikatnie - napięta atmosfera, a jak wiadomo, nie sprzyja ona efektywności (brak motywacji do pracy). Możecie sobie sami dopowiedzieć jak wyglądała realizacja zamówień. Liczne opóźnienia, wadliwe produkty raczej nie wpłynęły pozytywnie na płynność finansową zakładu. Wedle właściciela, jedynym rozwiązaniem było poszukiwanie oszczędności przez wieczne podnoszenie cen, obniżanie pensji, redukcje etatów. To ostatnie mnie sięgnęło niestety, a może stety? Jednego dnia byłem zapewniany, że przedłużenie umowy już na mnie czeka, mam przyjść następnego dnia i po prostu podpisać. No cóż, następnego dnia zmieniono zdanie. Nie wspomnę już o nieuczciwości co do ostatniej pensji, ale co tam. Za to pracownicy, za równo z działu handlowego, jak i tych produkcyjnego to wspaniali ludzie, miło wspominam współpracę z Nimi. Dział księgowości oraz IT też odwalał świetną robotę - chyba najbardziej niedocenieni pracownicy firmy. No i na koniec pragnę też stwierdzić, iż Pani szefowa to wbrew pozorom bardzo sympatyczna kobieta, nie jeden raz potrafiła załagodzić sytuację, wprowadzić kompromis i przynajmniej na chwilę wprowadzić ciepłą atmosferę. Podsumowując - odradzam pracę tam, nawet wysokie zarobki nie są warte stresu, który towarzyszy wykonując swoje obowiązki. Pozdrawiam Murzyn

Ilona

@byly możesz rozwinąć swą wypowiedź? Twoja wypowiedź jest mało rzeczowa, inni użytkownicy powinni znać prawdę na ten temat, zaś ta opinia niewiele nam wyjaśnia. Piszcie, jakie są Wasze doświadczenia z tym pracodawcą. Każda merytoryczna treść przyda się pozostałym użytkownikom forum . Pamiętajcie o regulaminie https://www.gowork.pl/regulamin .

Administrator

Rzetelne opinie dotyczące pracy w danym przedsiębiorstwie, to cenne wskazówki dla osób, które rozważają zatrudnienie w firmie. Posiadasz informacje na temat atmosfery panującej w PPHU KROLL Roman Kroll? Napisz o tym!

Xxx

Już więcej nigdy tam nie będę pracowała. Pozdrawiam wszystkich "głupich że tam pracują.pozdrawiam

janka
@Xxx 24.02.2018 16:24

powiedz dlaczego????

janka
@Xxx 24.02.2018 16:24

prosze powiedz dlaczego????staram sie tam o prace

Zainteresowana
@janka 10.03.2018 18:13

O jaką pracę się Pani stara?

były pracownik

burak jakich mało , zwalnia ludzi po paru dniach twierdząc że mają juz wszystko umieć i (usunięte przez administratora) go to obchodzi ... Porazka nie polecam , stawke tez ubiecuje tylko w ogłoszeniach a potem niby pracowałes za duzo mniej

Rudy

Takiego bajko pisarza jeszcze nie znalem jednego dnia ci mowi ze pracy jest mnostwo a na drugi cie zwalnia i wymysla ze to twoja wina klamie w żywe oczy brak slow odradz pracy u tego typa . Tak sie dziwie ze ta jego psełdo firma jeszcze istnieje skoro on nawet swoich klijentów oszukuje

spoon

Brak szacunku do pracownika kompletnie zero..... śradnia czasu pracownika wynosi tam chyba ok 1-2 miesiecy . Wypowiedzenie otrzymuje się około godz 16. Umowa na najniższą krajową reszta "pod stołem" Wypowiedzenie otrzymje się z zwolnieniem z stoasunku pracy tu Panu romanowi trzeba przyznać ze jest słowny i ostatnią wypłatę otrzymuje się w umówionej kwocie. Obgadywanie pracowników byłych, obecnych(np tych w pokoju obok jest na porzadku dziennym ) Zdecydowanie odradzam pracy u Pana Romana

byly

kiedys tak nie bylo mysle ze cale zlo to ta dziwna szefowa hahahahahahahahahahahahahahahahahah

Chudy

Wszyscy piszecie ze trzeba isc do sadu itp. Ale nikt tego nie robi Nie bede bronił Romana ale niektórzy z pracowników co uniego ptacowali to sie do niczego nie nadaja a za darmo nikt nikomu nie bedzie płacił Wina Romana jest taka ze nie potrafi zapanowac nad nerwami ale nikt nie powie co do płacenia to jest utćiwy .A zawsze ktos bedzie niezadowolony

spoon

Brak szacunku do pracownika , mobbing itp odradzam pracowania w tej firmie - dział informatyki Sam barak w którym się "pracuje" powinien dać do zrozumienia Na każdym kroku każda osoba jest obgadywana - Co do Szefowej - brak szacunku dla każdego

niezadowo;ona
@spoon 19.10.2017 13:29

Szefową zostawta w spokoju, spoko kobita jak jest poza zasię giem tego debila

Ona
@niezadowo;ona 01.11.2017 22:17

Potwierdzam , że szefowa jest ok :)

Chudy
@spoon 19.10.2017 13:29

Szefowa to jeszcze trzyma Romana zeby nie szalal i naprawia to co on popsuł wiec z ja zostaw w spokoju

Obserwator

Traktuje ludzi jak niewolników wyzywa od ciot pedałów itp typowy holeryk XXL. Ludzie zbierzmy się i zróbmy temu facetowi sprawę chyba istnieją jeszcze sprawiedliwe sądy niech za to traktowanie zle ludzi zapłaci chociażby na jakiś dom dziecka czy coś podobnego.Może wtedy nauczy się szacunku do ludzi.Gdzie jest policja pracy itp instytucje co zajmują się takimi sprawami.Czy nikt tego nie widzi ile ludzi przewija się w tym pseudo zakładzie .

On 56
@Obserwator 25.10.2017 22:17

Jestem za tym, zeby pójść do sądu z tym......gnojem

Pracownik
@Obserwator 25.10.2017 22:17

Dlaczego nikt nie zgłosi do odpowiednich instytucji tego co się tam dzieje.Ludzie nie dajmy się źeby jakiś gość nas tak traktował.Widocznie myśli ze jest Królem i może sobie pozwolić na wszystko a my mu na to pozwalamy.Wiem ze przy takich sprawach nie poniesiemy źadnych kosztów sądowych .Ludzie zgłaszajcie kto jest za tym aby ten człowiek poniósł odpowiedzialność karną.

Aplikaujący

Rozmowa kwalifikacyjna już pokazała ze pan Roman obgaduje byłych pracownikòw . Nie zbyt przyjemny ,wstawic sie mialem po łikendzie w pracy a nawet nie zostało przedstawione miejsce pracy ani pokazane co mam w niej robic . Brak kultury i odpowiedzi dzien dobry do widzenia-przykre

Były niezadowolony

Mógłbym pisać godzinami o traktowaniu pracowników przez szefa. Szef to typowy sportowiec. Ulubiona dyscyplina - MOBBING. Nie stara się stworzyć zgranego zespołu, tylko za plecami obgaduje każdego z pracowników. Nikt z "tyłkiem w całości" z pracy nie wychodzi. Wiecznie za wolno, wiecznie za mało, wiecznie źle. Co z tego, że wypłata na czas, jak Twoja pozycja w firmie jest stabilna jak wzwód emeryta? Jednego dnia usłyszysz "tutaj jest robota na stałe, bo jest (cytuję) od ch*ja roboty", a drugiego dnia dostaniesz wezwanie do biura o godzinie 16:00 i położą Ci wypowiedzenie umowy z powodu redukcji etatów, żeby po tygodniu szukać ponownie pracownika na to samo stanowisko (seems legit? I don't think so)

Zostaw opinię o PPHU KROLL Roman Kroll - Szubin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU KROLL Roman Kroll