BusPol Kamil Kizior

Rzeszów

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 72 ocen.

BusPol Kamil Kizior
472

Opinie o BusPol Kamil Kizior

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BusPol Kamil Kizior

o.1.2.m

Jedna z lepszych korporacji z którymi miałem do czynienia w swoim życiu. Polecam, baza ogarnięta logicznie, kursy rozdawane według ściśle określonej kolejki. Im lepiej jeździsz, tym więcej kursów możesz zrobić i więcej zarobić.

Kierowca
@o.1.2.m 11.12.2017 15:25

Ty chłopie nie wiesz co to korporacja chyba

Były_kierowca

Przeglądam oferty na olx i dostrzegłem oferte sz.p. Kamila a właściwie nie kamila a Piotra (bo jak zadzwonicie pod ten numer to z tym osobnikiem będziecie rozmawiać - jest to niby brat szefa) - Kierowca busa 9 osobowego. W ofercie pisze o zarobkach 2500-3000zl i umowie o pracę. Ja pracowałem tam rok temu, pracowałem? To chyba za dużo powiedziane, zakończyłem swoją przygodę po 3 trasach. Opowiem wam jak to wygląda. Zadzwoniłem powiedziałem co i jak ze jeździłem busem po polsce ze byłem kilka razy także za granicą. Umówiliśmy sie na spotkanie w Rzeszowie w Kawiarni, tuż przed wyjazdem w trasę. Nie podpisaliśmy żadnej umowy!!!!! Wysłał mnie od tak w trase ze swoim pracownikiem od którego później się dowiedziałam ze też pracuje na czarno. Za trasę obiecał mi 350zl trasa miala trwać 2 max 3 dni - trwała prawie 4 ale więcej za nią nie zapłacił, pomyślałem sobie no trudno korki, następna trasa wyjdzie lepiej i co? Wielkie g... Tak samo, ten Caly Piotrek tak uklada trase ze jeździsz wracasz się i tak w kolo macieja (z góry wiadomo że trasa potrwa dłużej). Przejezdzilem tak 3 razy i powiedziałem że już więcej nie jade - potrącił mi 200zl bo "nieostroznie jechałem " dowiedziałem się że marzy mi się wielka kasa i nic w życiu nie osiągnę w ten sposób. Wszystkim tym którzy czytają ten post odradzam tu pracować, naprawdę nie warto. Nie jestem żadna konkurencją, nacialem się raz i czuje obowiązek podzielić się z tym z innymi aby nie weszli w to (usunięte przez administratora) Na koniec dodam, że w Niemczech jak was złapią bez umowy o pracę (musi być to umowa międzynarodowa na transport ludzi) to dostaniecie ogromny mandat a co jak by zdarzył się wypadek? Wtedy jeszcze gorzej, każą wam ściemniać ze jedziecie na wycieczkę a nie jesteście w pracy

Kierowca
@Były_kierowca 17.04.2018 07:54

Miałem dokładnie tak samo chciał mi 200 zł zabrać (usunięte przez administratora) jak mu powiedziałem że dziękuję za taką jazdę. Dopiero jak mu powiedziałem że tam przyjadę i dam mu w łeb to wypłacił co do zlotowki

Roman

@Ted Obrażanie innych osób na forum GoWork.pl jest niezgodne z regulaminem. Jeżeli Twoja opinia o firmie BusPol Kamil Kizior jest negatywna, uzasadnij ją proszę. Czy Twoje zastrzeżenia dotyczą warunków pracy? Czy próbowałeś na ten temat rozmawiać z szefem firmy?

arek
@Roman 09.05.2018 20:57

@Ted: Mecenas kiziora? a może sam kizior? Jakbyś dobrze czytał to poniżej większość jest uzasadnionych wpisów. Szef firmy to Kamil kizior,a jego brat to Piotr który wykorzystuje uczciwych ludzi .

Szukasz pracy?

kiero..

BusPol Kamil Kizior Przeważająca działalność gospodarcza: Pozostałe specjalistyczne roboty budowlane, gdzie indziej niesklasyfikowane (PKD 43.99.Z) Borowa 85, 39-215 Borowa Wyślij wiadomość Forma prawna: Działalność Gospodarcza REGON: 181153507 NIP: 8722409754 NIP (stary format): 872-240-97-54 Data rozpoczęcia działalności: 2014-10-01 Wizytówka: BusPol Kamil Kizior

kiero..
@kiero.. 07.05.2018 16:47

Jak widać nigdzie o przewozie osób niema mowy.

zyggi

oszust i niechce placic,mi nie zaplacil jazda bez umowy,kierowcy z lapanki,dzis rozmowa jutro jazda,nawet nie zainteresuje sie po przyjezdzie czy wszystko ok itd ,odradzam goscia

Ted
@zyggi 22.04.2018 08:15

Też tam jeździłem,kupa buraka z tego kiziora ,trzeba przestrzec innych w ogłoszeniach przed nim.

Roman

@Były_kierowca Czy inni pracownicy podzielą Twoje zdanie, jak myślisz? Brak umowy o pracę zawsze możesz zgłosić do odpowiednich organów. Czy myślałeś o tym? @arek Czy możesz powiedzieć w jaki sposób aplikowałeś do BusPol Kamil Kizior? Jak wyglądała atmosfera w tej firmie, czy miałeś dobry kontakt z przełożonym?

Luck
@Były kierowca 24.04.2018 16:50

Kolego,trzeba dziada obsmarować (opisać) na wszystkich portalach ogłoszeniowych Podkarpacia i ostrzec innych przed taką mendą.

em.

Kizior !!! znowu dałeś ogłoszenie na olx ? i szukasz kierowcy? niech potencjalny kandytat dobrze się zastanowi i zażąda umowy i przejrzystych warunków pracy.

Poszukuje pracy

Planuje się przyjąć do roboty w Buspolu może mi ktoś napisać jakie są stawki i jak długo trwają trasy i jaka umowę dają? Widzę tutaj duzo opinii sporo z nich jest przeciwstawnych, czy może ktoś opisać jak na prawdę się tu pracuje?

Szachetny
@Poszukuje pracy 19.03.2018 22:42

chcesz dorobic spoko, dostaniesz 300zl za kolko za 3 dni. Robisz 4k km w podwójnej obsadzie, sprzatanie busa i tak dalej. Busy nie wygodne, ludzi zazwyczaj cale auto 9, wiadomo bierzesz za nich odpowiedzialnosc, ale czy warto? Oczywiscie bez umowy. Ogolnie to odradzam. Jak chcesz wiecej info, pisz

szukajacy

z trzech firm w jakich byłem w okolicy tutaj proponowali najwyższą stawkę

Dexter
@szukajacy 25.10.2017 21:15

Najlepszą a dokladnie ile? (brutto/ netto) i jaka umowa?

Robson

Witam, co do szefa i kierowców są różne zdania kierowcy z którymi można sie dogadać tak samo z szefem kursuje z nimi co dwa tygodnie duszy czas i nie narzekam,jak zmienili kierowce to była wielka pomyłka nie dawał sobie rady przysnął na parkinu . Pozdrawiam

poldek

Szefostwo i dyspozytorki w BusPolu raczej na plus. Prezentują dobry poziom co sprzyja duzej ilości zgłoszeń do pracy. Ja się dostałem za drugim razem i nie jestem zawiedziony.

kiero
@poldek 12.12.2017 09:53

Jakie dyspozytorki ?? Bredzisz synu..

em..

Niech nikt się nie łudzi kto pisze te pozytywne komentarze.Owszem,i tu się zgodze z punktu widzenia pasażera to może jest i Ok, ale pracować jako kierowca to PORAŻKA! Ten BURAK Kizior jest tak zarozumiały i pewny siebie że przyjdzie czas że się na tych przekrętach sam przejedzie. ZDECYDOWANIE, NIE ZATRUDNIAĆ SIE TAM!!!

Olek

Potwierdzam wypowiedzi osobników: " em. " z dnia 28.12.2017 17:46 "Kierowca - 100% prawdy " 19.10.2017 08:12 Dodam od siebie, że byłem raz na takiej trasie, nie wiedzialem co to praca kierowcy busa, nigdy nie jezdzilem z zadna inna firma. Nie miałem porównania. Nie wiem jak robia w innych firmach ale tutaj bez zadnej umowy kazali podjechac do rzeszowa i czekac na busa. Nic nie musialem podpisywać jedyne co to wyslac zdjecie prawka smsem. Troche mnie to zaniepokoilo ale zgodzilem sie na to i pojechalem. Tak jak pisali panowie przeze mnie na poczatku zacytowani, trasa 300zl i ok 3 dni jazdy. Spanie na szybie przez pare godzin i z powrotem kierowanie jest niezwykle meczace ale no coz tak wyglada ta praca. W innych firmach pewnie tak samo, bus to bus tylko ciekawe czy tez za taka mala kase. Ja na własnej skórze przekonałem się, że to za mało za taką mękę. Po trasie powiedzialem Panu Kamilowi (to chyba brat szefa), że nie odpowiada mi taka praca za taka mala sume - w odpowiedzi dowiedzialem sie ze nie nadaje sie na kierowce i marzy mi sie szybka kasa. Sposób jaki traktuja ludzi no jest taki przedmiotowy, biora kierowcow z lapanki. Jeden kierowca doswiadczony a drugi to czysta niewiadoma, rownoczesnie moze byc bez doswiadczenia. Ciekaw jestem jakby cos sie stalo, jakis wypadek i nagle okazuje sie ze kierowca jechal bez umowy, co by wtedy powiedzieli, ze byl to pasażer?

JAN300000

NIE NARZEKAC PROSZE BO TUTAJ JEST VERY GOOD LEPIEJ NIŻ U KONKURENCJI NIEJEDNEJ TO NA PEWNO

dracula adamski

Często jeżdżę z nimi i jestem z ich usług bardzo zadowolony. Mili kierowcy, czysto i wygodnie. Polecam :)

...
@Zenek 22.02.2018 15:34

A odpowiesz na poniższe pytania?

Kierowca

Ile firma ma busów, wyjazdy do Holandi w 2 kierowców czy w pojedynkę ? nocleg w aucie czy jakaś kwatera ,ile wyjadów w miesiącu kierowca realizuje? Czy w każdym samochodzie jest licencja ?

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

znowu Ty...?

polish boy

Jak się zgodzisz na warunki szefa to się dogadasz, a warunki jakie mają to naprawdę coś porządnego. Nie bajerują. Nie ma gadki, szmatki tylko konkrety.

Mati

Stawka za wyjazd dramat. (usunięte przez administratora). Trasa zawsze we dwóch to fakt na plus. Kasa w terminie ale o obiecanych 3000zl można zapomnieć chyba że ktoś chce jeździć w ta i z powrotem bez przerwy.

anty Mati
@Mati 08.12.2017 09:24

Każdy może sobie wybrać gdzie chce jeździć, w jakiej firmie. Nikt Cię typie nie zmusza żebyś jeździł w Buspolu.

ulgowicz

Sama kasa to najlepszy powód dla którego ludzie wgl lubią tam pracować i im się ta praca podoba. To moje spostrzeżenia z rozmów z kierowcami, bo warunki pracy mają dobre.

kliencik

Jechałam z Buspolem już kilka razy i było ok. Bardzo tani, a do tego kierowcy są ogarnięci. Przemili i dają radę :D

olcia

a mi jest dobrze i sobie nadal z nimi jeżdżę. NIe narzekam, bo finansowo dobrze na tym wychodzę, a kierowcy są ok

kierowca

Bardzo dobre miejsce do pracy. Przeczytałem te komentarze i widzę, żę konkurencja nie śpi, bawicie się w jakieś chore podchody, a każdy dobrze wie jaka jest prawda o buspolu ^.^

Show must go on
@kierowca 07.02.2018 12:17

Konkurencja znów bawi się w jakieś chore akcje? Nie wiem o co chodzi, ale to już cios poniżej pasa. Jeżdżę u nich długo i jest ok.

Patrycjuusz

Serdecznie polecam tą firmę. Korzystałem kilkukrotnie z ich usług i jestem w pełni zadowolony.

marek

Pierwszy raz jechałem z Bus Polem wczoraj i powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczony. Polecam każdemu :)

Olszew

Firma spoko... ! Jeździłem z nimi krótko, od początku było ok, a potem tylko lepiej. Nie mam co narzekać na kase i warunki.

arkadiusz

Serdecznie polecam firmę BusPol. Korzystałem kilkukrotnie z ich usług i jestem w pełni zadowolony.

Robert

Skoro firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy to nie dziwią takie opinie na forum.

Krzysiek

Pierwszy raz jechałem z buspolem wczoraj i powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczony. Polecam każdemu

Agaa

Bezpiecznie, tanio i szybko! Polecam wszystkim którzy się zastanawiają czy warto :)

Zostaw opinię o BusPol Kamil Kizior - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BusPol Kamil Kizior