BusPol Kamil Kizior

Rzeszów

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 58 ocen.

Opinie o BusPol Kamil Kizior

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BusPol Kamil Kizior

Kierowca

Ile firma ma busów, wyjazdy do Holandi w 2 kierowców czy w pojedynkę ? nocleg w aucie czy jakaś kwatera ,ile wyjadów w miesiącu kierowca realizuje? Czy w każdym samochodzie jest licencja ?

ABW

Bez umowy to tylko jacyś samobójcy pracują ,a gdzie dieta 40 euro która się należy za pracę powyżej 12 godzin za granicą i minimalne 10 zł za godzinę w kraju,NIEWOLNICTO INSPEKCJA PRACY JAK ZAWSZE ŚLEPA I GŁUCHA

ja
@ABW 18.02.2018 20:36

znowu Ty...?

polish boy

Jak się zgodzisz na warunki szefa to się dogadasz, a warunki jakie mają to naprawdę coś porządnego. Nie bajerują. Nie ma gadki, szmatki tylko konkrety.

ulgowicz

Sama kasa to najlepszy powód dla którego ludzie wgl lubią tam pracować i im się ta praca podoba. To moje spostrzeżenia z rozmów z kierowcami, bo warunki pracy mają dobre.

kliencik

Jechałam z Buspolem już kilka razy i było ok. Bardzo tani, a do tego kierowcy są ogarnięci. Przemili i dają radę :D

olcia

a mi jest dobrze i sobie nadal z nimi jeżdżę. NIe narzekam, bo finansowo dobrze na tym wychodzę, a kierowcy są ok

kierowca

Bardzo dobre miejsce do pracy. Przeczytałem te komentarze i widzę, żę konkurencja nie śpi, bawicie się w jakieś chore podchody, a każdy dobrze wie jaka jest prawda o buspolu ^.^

Show must go on
@kierowca 07.02.2018 12:17

Konkurencja znów bawi się w jakieś chore akcje? Nie wiem o co chodzi, ale to już cios poniżej pasa. Jeżdżę u nich długo i jest ok.

Patrycjuusz

Serdecznie polecam tą firmę. Korzystałem kilkukrotnie z ich usług i jestem w pełni zadowolony.

marek

Pierwszy raz jechałem z Bus Polem wczoraj i powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczony. Polecam każdemu :)

Olszew

Firma spoko... ! Jeździłem z nimi krótko, od początku było ok, a potem tylko lepiej. Nie mam co narzekać na kase i warunki.

Mati

Stawka za wyjazd dramat. (usunięte przez administratora). Trasa zawsze we dwóch to fakt na plus. Kasa w terminie ale o obiecanych 3000zl można zapomnieć chyba że ktoś chce jeździć w ta i z powrotem bez przerwy.

anonymous
@Mati 08.12.2017 09:24

Bardzo dobre miejsce do pracy. Przeczytałem te komentarze i widzę, żę konkurencja nie śpi, bawicie się w jakieś chore podchody, a każdy dobrze wie jaka jest prawda o BusPolu :)

anty Mati
@Mati 08.12.2017 09:24

Każdy może sobie wybrać gdzie chce jeździć, w jakiej firmie. Nikt Cię typie nie zmusza żebyś jeździł w Buspolu.

arkadiusz

Serdecznie polecam firmę BusPol. Korzystałem kilkukrotnie z ich usług i jestem w pełni zadowolony.

Robert

Skoro firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy to nie dziwią takie opinie na forum.

Krzysiek

Pierwszy raz jechałem z buspolem wczoraj i powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczony. Polecam każdemu

Agaa

Bezpiecznie, tanio i szybko! Polecam wszystkim którzy się zastanawiają czy warto :)

Lis

Spoko praca, mi odpowiada, kaska całkiem fajna.

olok

A ja mam kontakt z innymi kierowcami w buspolu i raczej wszyscy są w miarę zadowoleni. Wiadomo szału nie ma, ale praca jest ok.

BENIO
@olok 10.01.2018 11:17

Ja jestem zapewne jednym z nim i faktycznie potwierdzam... jest spoko. Ja tam poki co jestem zadowolony i pracy zmieniac nie zamirzam

,,,

Jeżdże tu i wypraszam sobie pomówienia o tym, że jest źle. Jeździłem u konkurencji i wiem jak tam jest. Możecie tam iść, ale zapewniam że wrócicie podkulonymi ogonami.

w.

Jeżdże od 2 lat i jest ok. Raz jeżdżę więcej, raz mniej różnie. Zależy od tego jak mi się chce i jak zdrowie pozwala. Kasa jest dobra i nie ma co na nią narzekać. A dorobić warto.

zadowolony

Sporo ludzi pracuje tutaj już dłuższy czas, rotacji nie ma. Powstają kolejne miejsca pracy i rekrutowani są kolejny pracownicy :)

Patriota

dla mnie wazne jest, ze zawsze jezdzi sie we dwoch i dobra kase daja, na czilu, nawet lubie ta prace.

jeżdzę

Jasne warunki - co do wymiany części nie ma problemów, co do przeglądów nie ma problemów. Jedyny problem to czasem mało zleceń w tygodniu, ale to wszystko da się przeżyć, bo z czasem kusów weekendowych jest więcej

ufo

placa bardzo dobrze i terminowo

Pabloooo

Szef bardzo konkretny, jak się do czegoś zobowiązuje to zawsze dotrzymuje terminów i słowa. Dodatkowo pieniądze również zawsze na czas.

em.

WITAM, Słuchajcie, kierowcy są Ok,bo niby jacy mają być? auta w miare czyste,bo niby jakie mają być? Chodzi o to że ten K(usunięte przez administratora) ma ze dwóch ,trzech kierowców stałych,a reszte zatrudnia do podwójnej obsady na zasadzie 2,3 kursy i wypad,i następnie przyjmuje następnych na 2,3 kursy itd.itd. bez umowy,ze stawką 6zl/godz. Dodam również że ci stali kierowcy kablują mu,np. jechał auto mu zerwało,a to walizki nie pomógł zapakować,a redukował żle i takie tam pierdoły.To jest oczywiste że robi takie roszady,bo nie musi płacić zusów,podatków,ubezpieczeń, a "hak" do zwolnienia takiego kierowcy zawsze się znajdzie. To nie jest złośliwość z mojej strony, Taka jest prawda. Odradzam się tam zatrudniać i tyle z mojej strony.

T-rex

Jak się zgodzisz na warunki szefa to się dogadasz, a warunki jakie mają to naprawdę coś porządnego. Nie bajerują. Nie ma gadki szmatki, tylko konkrety.

memento

Jest ok. Są tak jak wszędzie jakieś bolączki, ale nie jest to powód który by ich przekreślał. Jeżdże tutaj już 3 rok i zdarzały się momenty gorsze i lepsze, ale ogólnie jestem z tej roboty zadowolony.

tAK

Kiedyś była lekka padaka, ale teraz jest dużo lepiej i zmieniło się dużo. Kierowcy na tyle ogarnięci, że często można się wymieniać dniami pracy czy godzinkami :)

Marianooo

Pewna umowa, jasne warunki pracy, im dłużej pracujesz, tym więcej ich dostajesz i takie warunki mi odpowiadają. Na początku się tym mega mocno martwiłem, ale później było lepiej.

Zigi

Ceny całkiem, całkiem, samochody zadbane, czysto i schludnie. POLECAM ich usługi!

Pitja

Jako pojeździsz to się sam przekonasz jak jest. Sporo kursów szczególnie w weekendy, ale w tygodniu też się zdarzają. Jak jesteś doświadczony to spokojnie premki dobre można wyłapać.

poldek

Szefostwo i dyspozytorki w BusPolu raczej na plus. Prezentują dobry poziom co sprzyja duzej ilości zgłoszeń do pracy. Ja się dostałem za drugim razem i nie jestem zawiedziony.

o.1.2.m

Jedna z lepszych korporacji z którymi miałem do czynienia w swoim życiu. Polecam, baza ogarnięta logicznie, kursy rozdawane według ściśle określonej kolejki. Im lepiej jeździsz, tym więcej kursów możesz zrobić i więcej zarobić.

konrad

Różne wśród kierowców są opinie, ale na pewno można być spokojnym o stabilne zatrudnienie w Buspolu. Może załapać się nie jest tak łatwo, ale raczej na plus.

Muniek

Jeździć można, warunki dobre i ogólnie jest ok

Kierowca - 100% prawdy

Wszystkie te wpisy "kierowców" to sobie szef sam napisał. Ja się dziwię kto za 300zl przy 50godzinowej trasie mówi że jest ok ? Ludzie to znaczenie mniej jak najniższa krajowa i jeszcze na dodatek na czarno Szef miły? Jak przychodzi do wypłaty i mówisz ze rezygnujesz bo dla cb za taka poniewierke to za mało to słyszysz ze marzą ci się wielkie pieniądze ze tak w życiu nie osiągniesz - no tak 6zł na godzinę to faktycznie ogromna kasa. Pracuję teraz w meblowym nie jest lekko, zarabiam najniższa krajową ale mam umowę i 40godz cykl pracy a za nadgodziny mam płacone. Wszystkim tym którzy zamierzają tam jeździć szczerze nie polecam, zapewne teraz już tak osiolkow nie będą szukać bo się ilość tras skurczy ale niech mój wpis będzie przestrogą dla tych którzy zamierzają się tam "zatrudnić"

Mati
@Kierowca - 100% prawdy 19.10.2017 08:12

Zgadzam się w 100%

pan

Pracowałem dla nich dlugi czas, teraz niestety już zdrowie nie te. Ale ogólnie to było w porządku, bo dobrze płacili.

kijowksi

Wypłata- zawsze w ternminie Wysokosc wypat- zalezy od ilosci klientow, ale ja jestem zawsze zadowolony Atmosfera- no to też zalezy od klientow :DDD Szef- bardzo przyzwoity czlowiek, taki po prostu normalny

Antek Trampek

Bardzo lubię jeżdzic z Bus Polem bo jest przyjemnie,kierowca zawsze miły i dbają o czystośc bo busy wysporątane,pachnące.Przejazd nie wychodzi jakos drogo.Wiec ja polecam jak coś.

Pompon

Pracodawca okej, wypłacalnny, dobrze nas tu traktują. Mi się podoba.

MIREK 238
@Pompon 04.12.2017 12:03

Powiedz coś więcej o tym jak się pracuje. Ile jest mniej więcej tras, jaka umowa i za ile. Kilka osób pisało że za taka trase jest 350 na czarno jak jest w twoim przypadku?

Małgosia

ja lubie tego rpzeoźnika, kierowcy nie szaleją na drogach, w środku czysto, niedrogo. Jest okej, polecam.

Cal

Właśnie złożyłem CV, mam nadzieje ze się odezwą, słyszałem, że maja zapotrzebowanie

Ent

Wysłałem Daj znać jak się potoczyły twoje losy, ciekawi mnie czy zmienili taktyke podejścia do ludzi

bpdz
@Ent 23.11.2017 00:12

Ta sama stawka.... miales racje za tyle to sie pracowalo jak stawka krajowa byla 1500 brutto chlop rozwozacy pieczywo wiecej zarabia ......

Ania

Nie Polecam !!!! Trasa Holandia - Polska, spóźnili się po mnie ponad 10 godz. Poziom żenujący osoby, która dokonuje zapisów. Kiedy zadzwoniłam dowiedzieć się po 4 godz opóźnienia czy wgl dojadą, dystrybutor czy kto to tam siedzi powiedział że będą w przeciągu godziny max 2, czekałam jeszcze 6 i nikt nie raczył zadzwonić Ja rozumiem pokonują duże trasy i spóźnienia są i będą, ale takie podejście do klienta? NIE POLECAM !!!!!

gilu

ja jeździłem kilka miechów i kasa zawsze była na czas, a stawka też całkiem dobra jak na prace kierowcy

kiero
@gilu 18.10.2017 14:54

6 zl za godzine....

do-gilu
@gilu 18.10.2017 14:54

stawka dobra a ile miales placone ?

anonymous

dobre busy

pasak

Brak zastrzeżeń- kierowcy mili ceny konkurencyjne

Marcin

Najlepsza Firma nigdy nie zostalem na lodzie .Polecam Marcin

malvina

Również polecę przewoźnika, świetna jakość usług i błyskawiczny transport

Luiza

ze Świętokrzyskiego chyba jedyne normalne busy, gdzie da się dogadać z biurem i kierowcami dlatego nawet jak są jakieś opóźnienia to można przymknąć oko

viktor
@Luiza 31.10.2017 10:37

zgadzam się!!!!! ogólnie zagranice jeszcze od 3 lat, wiec wiem jak moze wygladac sytuacja z busami, czasem to wola o pomstę do nieba, tu tez by mozna kilka rzeczy poprawic, ale ogolnie jest spoko

Dexter

ja ich wybieram, bo sa najtańsi, cała reszta to tylko szczególy, jadac 12-15 godzin trudno mowic o wygodnych busach, bo po takim czasie zadne nie sa

Zostaw opinię o BusPol Kamil Kizior - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BusPol Kamil Kizior