BusPol Kamil Kizior

Rzeszów

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 84 ocen.

BusPol Kamil Kizior
4 84 6 1

Opinie o BusPol Kamil Kizior

Piotr

Nie polecam, firma nie słowna. Zamówiłem busa, dzień wcześniej potwierdziłem wyjazd. Nie przyjechali. Dobrze, że miałem gdzie spać

Szwagier,Roszpunka iSzwagierka

Z całą stanowczością polecam firmę. Szczególnie jeśli prowadzą Panowie Wojtek oraz Stasiu. Cała podróż przebiegła w znakomitej atmosferze a zarazem w pełnej profesce. Na pewno jeszcze skorzystam z ich usług!

An

Firma trochu niesłowna, duża rozbieżność czasowa od powiadomienia na którą będzie bus a jego przyjazdem. Kierowcy z pozoru bardzo mili ale gdy tylko pasażer wysiądzie to naśmiewają się i obgadują do czasu aż następny pasażer wysiądzie i wtedy naśmiewają się z następnego. Poza tym nagminnie rozmawiają przez telefony nie używając zestawów słuchawkowych a co za tym idzie słabo skupiają się na jeździe. Ogólnie firmy nie polecam.

Tomek

Odradzam pracę u tych gości. Totalne oszustwo, jazda bez umowy, na czarno!! za 300zl!!!!!!!!! A jak przyjdzie do rozliczenia za trase to tysiąc wymówek byle nie zapłacić albo potrącić połowę bo np przejechales zjazd na autostradzie i trzeba bylo odrobić 20km albo ze jechałeś za szybko. ODRADZAM!!!!!

Administrator

Wiarygodne opinie osób zatrudnionych w przedsiębiorstwie, to cenna wskazówka dla osób rozważających pracę w firmie. Wiecie, jak przedstawia się kwestia wynagrodzenia oraz benefitów pozapłacowych w BusPol Kamil Kizior? Podzielcie się tymi informacjami.

o.1.2.m

Jedna z lepszych korporacji z którymi miałem do czynienia w swoim życiu. Polecam, baza ogarnięta logicznie, kursy rozdawane według ściśle określonej kolejki. Im lepiej jeździsz, tym więcej kursów możesz zrobić i więcej zarobić.

kiero
@o.1.2.m 11.12.2017 15:25

Korporacji ??? Puknij się w głowe...

kiero
@kiero 05.03.2018 10:14

2 czy 3 busy pod stodołą ,taka korporejszyn

Kierowca
@o.1.2.m 11.12.2017 15:25

Ty chłopie nie wiesz co to korporacja chyba

Roman

@Ted Obrażanie innych osób na forum GoWork.pl jest niezgodne z regulaminem. Jeżeli Twoja opinia o firmie BusPol Kamil Kizior jest negatywna, uzasadnij ją proszę. Czy Twoje zastrzeżenia dotyczą warunków pracy? Czy próbowałeś na ten temat rozmawiać z szefem firmy?

kiero..

BusPol Kamil Kizior Przeważająca działalność gospodarcza: Pozostałe specjalistyczne roboty budowlane, gdzie indziej niesklasyfikowane (PKD 43.99.Z) Borowa 85, 39-215 Borowa Wyślij wiadomość Forma prawna: Działalność Gospodarcza REGON: 181153507 NIP: 8722409754 NIP (stary format): 872-240-97-54 Data rozpoczęcia działalności: 2014-10-01 Wizytówka: BusPol Kamil Kizior

kiero..
@kiero.. 07.05.2018 16:47

zastanawiające, czy buspol ma licencje na przewóz osób...

kiero..
@kiero.. 07.05.2018 16:47

Może "itd" udzieli mi takiej informacji.

kiero..
@kiero.. 07.05.2018 16:47

FIRMA BUSPOL KAMIL KIZIOR Status Podmiot aktywny Adres rejestrowy ul. 39-215 Czarna, podkarpackie E-mail biuro.buspol@gmail.com NIP 872-24-09-754 REGON 181153507 PKD 42.11.Z - Roboty związane z budową dróg i autostrad 43.11.Z - Rozbiórka i burzenie obiektów budowlanych 43.12.Z - Przygotowanie terenu pod budowę 43.29.Z - Wykonywanie pozostałych instalacji budowlanych 43.99.Z - Pozostałe specjalistyczne roboty budowlane, gdzie indziej niesklasyfikowane Data wpisu 1900-01-01 Rozpoczęcie działalności 2014 Forma prawna Jednoosobowa własność prywatna Osoby zarządzające Kizior Kamil - Właściciel

kiero..
@kiero.. 07.05.2018 16:47

Jak widać nigdzie o przewozie osób niema mowy.

Roman

@Były_kierowca Czy inni pracownicy podzielą Twoje zdanie, jak myślisz? Brak umowy o pracę zawsze możesz zgłosić do odpowiednich organów. Czy myślałeś o tym? @arek Czy możesz powiedzieć w jaki sposób aplikowałeś do BusPol Kamil Kizior? Jak wyglądała atmosfera w tej firmie, czy miałeś dobry kontakt z przełożonym?

Były kierowca
@Roman 17.04.2018 10:28

Sam bym nie zgłosił, wiedziałem na co się pisze, człowiek naiwny to sie uczy na błędach ale jakby ktoś się z nim sądził to bardzo chętnie pójdę na świadka. Jedyne o co mi chodzi to o ostrzeżenie innych aby nie musieli powtarzać mojego błędu. Od razu piszę, nie wiem jak jest w innych firmach, czy daja umowy ale wiem że nie ma co się pchać w takie (usunięte przez administratora) jak przewóz ludzi na czarno, zlapie policja i jest przejeba.. Zaraz pewnie pod spodem pojawia się komentarze, że piszę ponowaz pracuje dla konkurencji - nie prawda, nacialem sie i czuję obowiązek się z tym podzielić. Osoby które maja więcej pytań niech podadzą e-maila to opowiem więcej szczegółów

zyggi

oszust i niechce placic,mi nie zaplacil jazda bez umowy,kierowcy z lapanki,dzis rozmowa jutro jazda,nawet nie zainteresuje sie po przyjezdzie czy wszystko ok itd ,odradzam goscia

Były_kierowca
@zyggi 22.04.2018 08:15

Mi zapłacił ale potrącił za niewłaściwą jazdę. Dokładanie, zero umów kierowcy z łapanki - sam mówi, że to odpowiedzialna praca "nie przewożenie bydła tylko ludzi" a sami co robią? Zatrudniają tak o, byle jechać potem niedopłacić (bo przecież trafi się drugi kierowca-osioł a za nim trzeci) porażka, również odradzam, zresztą napisałem o tym post

Były_kierowca

Przeglądam oferty na olx i dostrzegłem oferte sz.p. Kamila a właściwie nie kamila a Piotra (bo jak zadzwonicie pod ten numer to z tym osobnikiem będziecie rozmawiać - jest to niby brat szefa) - Kierowca busa 9 osobowego. W ofercie pisze o zarobkach 2500-3000zl i umowie o pracę. Ja pracowałem tam rok temu, pracowałem? To chyba za dużo powiedziane, zakończyłem swoją przygodę po 3 trasach. Opowiem wam jak to wygląda. Zadzwoniłem powiedziałem co i jak ze jeździłem busem po polsce ze byłem kilka razy także za granicą. Umówiliśmy sie na spotkanie w Rzeszowie w Kawiarni, tuż przed wyjazdem w trasę. Nie podpisaliśmy żadnej umowy!!!!! Wysłał mnie od tak w trase ze swoim pracownikiem od którego później się dowiedziałam ze też pracuje na czarno. Za trasę obiecał mi 350zl trasa miala trwać 2 max 3 dni - trwała prawie 4 ale więcej za nią nie zapłacił, pomyślałem sobie no trudno korki, następna trasa wyjdzie lepiej i co? Wielkie g... Tak samo, ten Caly Piotrek tak uklada trase ze jeździsz wracasz się i tak w kolo macieja (z góry wiadomo że trasa potrwa dłużej). Przejezdzilem tak 3 razy i powiedziałem że już więcej nie jade - potrącił mi 200zl bo "nieostroznie jechałem " dowiedziałem się że marzy mi się wielka kasa i nic w życiu nie osiągnę w ten sposób. Wszystkim tym którzy czytają ten post odradzam tu pracować, naprawdę nie warto. Nie jestem żadna konkurencją, nacialem się raz i czuje obowiązek podzielić się z tym z innymi aby nie weszli w to (usunięte przez administratora) Na koniec dodam, że w Niemczech jak was złapią bez umowy o pracę (musi być to umowa międzynarodowa na transport ludzi) to dostaniecie ogromny mandat a co jak by zdarzył się wypadek? Wtedy jeszcze gorzej, każą wam ściemniać ze jedziecie na wycieczkę a nie jesteście w pracy

arek
@Były_kierowca 17.04.2018 07:54

Kolego ,tak jest jak piszesz też tam jeździłem i wszystko jota w jote tak samo. Ci jego kierowcy to kable,wszystko mu mówią,nawet jak pierdniesz to mu powiedzą. Trzeba nagłośnić na portalach o jego metodach zatrudniania żeby chłopaków przestrzec.

em.

Kizior !!! znowu dałeś ogłoszenie na olx ? i szukasz kierowcy? niech potencjalny kandytat dobrze się zastanowi i zażąda umowy i przejrzystych warunków pracy.

Poszukuje pracy

Planuje się przyjąć do roboty w Buspolu może mi ktoś napisać jakie są stawki i jak długo trwają trasy i jaka umowę dają? Widzę tutaj duzo opinii sporo z nich jest przeciwstawnych, czy może ktoś opisać jak na prawdę się tu pracuje?

Szachetny
@Poszukuje pracy 19.03.2018 22:42

chcesz dorobic spoko, dostaniesz 300zl za kolko za 3 dni. Robisz 4k km w podwójnej obsadzie, sprzatanie busa i tak dalej. Busy nie wygodne, ludzi zazwyczaj cale auto 9, wiadomo bierzesz za nich odpowiedzialnosc, ale czy warto? Oczywiscie bez umowy. Ogolnie to odradzam. Jak chcesz wiecej info, pisz

szukajacy

z trzech firm w jakich byłem w okolicy tutaj proponowali najwyższą stawkę

arek
@szukajacy 25.10.2017 21:15

Najwyższą //? chyba za przejazd,niewiesz co mówisz ,śmieszą mnie te wpisy.

Dexter
@szukajacy 25.10.2017 21:15

Najlepszą a dokladnie ile? (brutto/ netto) i jaka umowa?

Robson

Witam, co do szefa i kierowców są różne zdania kierowcy z którymi można sie dogadać tak samo z szefem kursuje z nimi co dwa tygodnie duszy czas i nie narzekam,jak zmienili kierowce to była wielka pomyłka nie dawał sobie rady przysnął na parkinu . Pozdrawiam

poldek

Szefostwo i dyspozytorki w BusPolu raczej na plus. Prezentują dobry poziom co sprzyja duzej ilości zgłoszeń do pracy. Ja się dostałem za drugim razem i nie jestem zawiedziony.

kiero
@poldek 12.12.2017 09:53

Jakie dyspozytorki ?? Bredzisz synu..

em..

Niech nikt się nie łudzi kto pisze te pozytywne komentarze.Owszem,i tu się zgodze z punktu widzenia pasażera to może jest i Ok, ale pracować jako kierowca to PORAŻKA! Ten BURAK Kizior jest tak zarozumiały i pewny siebie że przyjdzie czas że się na tych przekrętach sam przejedzie. ZDECYDOWANIE, NIE ZATRUDNIAĆ SIE TAM!!!

Olek

Potwierdzam wypowiedzi osobników: " em. " z dnia 28.12.2017 17:46 "Kierowca - 100% prawdy " 19.10.2017 08:12 Dodam od siebie, że byłem raz na takiej trasie, nie wiedzialem co to praca kierowcy busa, nigdy nie jezdzilem z zadna inna firma. Nie miałem porównania. Nie wiem jak robia w innych firmach ale tutaj bez zadnej umowy kazali podjechac do rzeszowa i czekac na busa. Nic nie musialem podpisywać jedyne co to wyslac zdjecie prawka smsem. Troche mnie to zaniepokoilo ale zgodzilem sie na to i pojechalem. Tak jak pisali panowie przeze mnie na poczatku zacytowani, trasa 300zl i ok 3 dni jazdy. Spanie na szybie przez pare godzin i z powrotem kierowanie jest niezwykle meczace ale no coz tak wyglada ta praca. W innych firmach pewnie tak samo, bus to bus tylko ciekawe czy tez za taka mala kase. Ja na własnej skórze przekonałem się, że to za mało za taką mękę. Po trasie powiedzialem Panu Kamilowi (to chyba brat szefa), że nie odpowiada mi taka praca za taka mala sume - w odpowiedzi dowiedzialem sie ze nie nadaje sie na kierowce i marzy mi sie szybka kasa. Sposób jaki traktuja ludzi no jest taki przedmiotowy, biora kierowcow z lapanki. Jeden kierowca doswiadczony a drugi to czysta niewiadoma, rownoczesnie moze byc bez doswiadczenia. Ciekaw jestem jakby cos sie stalo, jakis wypadek i nagle okazuje sie ze kierowca jechal bez umowy, co by wtedy powiedzieli, ze byl to pasażer?

JAN300000

NIE NARZEKAC PROSZE BO TUTAJ JEST VERY GOOD LEPIEJ NIŻ U KONKURENCJI NIEJEDNEJ TO NA PEWNO

dracula adamski

Często jeżdżę z nimi i jestem z ich usług bardzo zadowolony. Mili kierowcy, czysto i wygodnie. Polecam :)

Kierowca
@dracula adamski 21.02.2018 12:21

Mi nie chodzi jacy są kierowcy ,szuka opini byłych kierowców ,a nie pasażerów.

Zenek
@Kierowca 21.02.2018 13:39

ja jestem bylem u nich kierowca i opinie mam dobra na ich temat

...
@Zenek 22.02.2018 15:34

A odpowiesz na poniższe pytania?

Kierowca

Ile firma ma busów, wyjazdy do Holandi w 2 kierowców czy w pojedynkę ? nocleg w aucie czy jakaś kwatera ,ile wyjadów w miesiącu kierowca realizuje? Czy w każdym samochodzie jest licencja ?

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

znowu Ty...?

polish boy

Jak się zgodzisz na warunki szefa to się dogadasz, a warunki jakie mają to naprawdę coś porządnego. Nie bajerują. Nie ma gadki, szmatki tylko konkrety.

Mati

Stawka za wyjazd dramat. (usunięte przez administratora). Trasa zawsze we dwóch to fakt na plus. Kasa w terminie ale o obiecanych 3000zl można zapomnieć chyba że ktoś chce jeździć w ta i z powrotem bez przerwy.

TAK NIE MOŻNA
@Mati 08.12.2017 09:24

KONKURENCJO przestan pisac nieprawde!!! Ja mam umowe i dobra stawke!! Mozna tu spoko zarobic a wlasciciel dba o swoich ludzi!

do TAK NIE MOŻNA
@TAK NIE MOŻNA 08.12.2017 09:26

Ja tez u nich pracowałem, i moge powiedzieć to samo co "Mati" a do użytkownika "TAK NIE MOŻNA" mam pytanie? Kim jestes i za jaka stawke pracujesz? (bo cos czuje ze ty to (usunięte przez administratora) który na siłe próbuje pokazac na tej stronie ze jego firma jest ok - A NIE JEST !!!!!!!!!) (usunięte przez administratora) , najnizsza krajowa na czysto to ponad 9zł !!! jaka to dobra stawka i jaka umowa ?

:)
@do TAK NIE MOŻNA 12.12.2017 17:18

Nie wiem o co się czepiacie -.- :( Nikt wam w Buspolu nie każe jeździć, a jak kombinujecie z licznikiem to też jesteście nic nie warci... pracowałem w Buspolu i jakoś było ok, ale jak wam tak źle to załóżcie własną firmę i zajmijcie się przewozem ludzi :)

Chwast
@Mati 08.12.2017 09:24

Ajaj widzę konkurencja mierzy wszystkich swoją miarą. Zazdrość o dobre wyniki to coś niesamowitego... W BusPolu jest dobrze, a jak tak narzekacie to normalnie śmiać się chce :) lecę po popcorn i poczytam te Wasze durne komentarze :D

detektyw
@Chwast 14.12.2017 09:56

A mi się wydaje, że te negatywy pisze jedna i ta sama osoba. Znam kierowców obecnych i byłych z Buspola, nikt tak nie narzeka/ nie narzekał, bo wszyscy wiedzą jak jest - CAŁKIEM DOBRZE. Proponuję temu sfrustrowanemu Panu załatwić sprawę w cztery oczy z szefem, bo wypisywanie na forum takich bzdur jest mocno żałosne.

Kornas
@detektyw 18.12.2017 09:17

A moze to właśnie konkurencja takie komentarze piszę ? Ja tam firmę bardzo polecam, zarobki też dobre.

Bim bom
@Mati 08.12.2017 09:24

Proponuję skontakotwac sie z szefostwem i sie ujawnic a nie wypisywac na forum, ja wiem kto to pisze, byla tylko jedna osoba niezadowolona z pracy, która ukradla firmie pieniadze. I patrzac po stylu wypowiedzi tylko ona jedna pisze te wszystkie negatywy pod roznymi nickami

szaman 82
@Bim bom 04.01.2018 11:16

Gadać może każdy, a jeździć ostatnio nie ma komu... Jak się nie będziesz lenić tylko ostro pracować to będzie ok. Radzę każdemu kto tak wielce poszkodowany najpierw spojrzeć w lustro a potem się wypowiedzieć.

anonymous
@Mati 08.12.2017 09:24

Bardzo dobre miejsce do pracy. Przeczytałem te komentarze i widzę, żę konkurencja nie śpi, bawicie się w jakieś chore podchody, a każdy dobrze wie jaka jest prawda o BusPolu :)

anty Mati
@Mati 08.12.2017 09:24

Każdy może sobie wybrać gdzie chce jeździć, w jakiej firmie. Nikt Cię typie nie zmusza żebyś jeździł w Buspolu.

ulgowicz

Sama kasa to najlepszy powód dla którego ludzie wgl lubią tam pracować i im się ta praca podoba. To moje spostrzeżenia z rozmów z kierowcami, bo warunki pracy mają dobre.

kliencik

Jechałam z Buspolem już kilka razy i było ok. Bardzo tani, a do tego kierowcy są ogarnięci. Przemili i dają radę :D

olcia

a mi jest dobrze i sobie nadal z nimi jeżdżę. NIe narzekam, bo finansowo dobrze na tym wychodzę, a kierowcy są ok

kierowca

Bardzo dobre miejsce do pracy. Przeczytałem te komentarze i widzę, żę konkurencja nie śpi, bawicie się w jakieś chore podchody, a każdy dobrze wie jaka jest prawda o buspolu ^.^

Show must go on
@kierowca 07.02.2018 12:17

Konkurencja znów bawi się w jakieś chore akcje? Nie wiem o co chodzi, ale to już cios poniżej pasa. Jeżdżę u nich długo i jest ok.

Patrycjuusz

Serdecznie polecam tą firmę. Korzystałem kilkukrotnie z ich usług i jestem w pełni zadowolony.

marek

Pierwszy raz jechałem z Bus Polem wczoraj i powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczony. Polecam każdemu :)

Zostaw opinię o BusPol Kamil Kizior - Rzeszów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BusPol Kamil Kizior