Agencja Pracy Tymczasowej Fiwa Polska Robert Ksiądz

Dąbrowa Górnicza

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 13 ocen.

Agencja Pracy Tymczasowej Fiwa Polska Robert Ksiądz
3 13 6 1

Opinie o Agencja Pracy Tymczasowej Fiwa Polska Robert Ksiądz

On

Ludzie zastanówcie się najgorszy pośrednik jaki jest tylko patrzą jak cie okraść zaliczki na tydzień od 30e do 50e prosisz się o swoje pieniadze

Turysta

Po wstępnej rozmowie czuje tu jakiś wałek , śmierdzi na kilometr !

Zniszcze was

(usunięte przez administratora) kiła i mogiła willi daje kary za wszystko po 50 100 euro zlodziej wyrzucil mnie choc przez.3 tyg nie nie mialem dnja wolnego nie polecam banda oszustow i wyzyskiwaczy

On
@Zniszcze was 22.09.2018 07:30

Normalne banda zlodzieji

Agnieszka

Ludzie nie jedzcie z tą agencja do pracy odradzam, byłam wiem co piszę, umowy nie ma, a jak rezygnujesz to Cię za 4,80 policzą jeszcze wszystko odlicza, podróż, ubranie. Podpisujesz pusty kwitek bo zgarnia w moim przypadku Wiktor!!!! Jesteś na papierni to nawet krzywo patrzą jak do ubikacji chcesz wyjść. O zgrozo

Zadowolony

Polecam pracę w tej agencji agencja wypłacana nigdy nie ma problemów o pieniądze, komentarze negatywne piszą osoby spozywajace alkohol i którym pracować się nie chce. Pracuje kilka miesięcy w tej agencji i nie narzekam firma zapewnia hotel w którym jest wszystko

anonymous
@Zadowolony 28.07.2018 14:18

Ciekawe

anonymous
@Zadowolony 28.07.2018 14:18

Oj. Jaka to praca ,ze wszystko jest ok? A wiesz ,ze ....tak tylko pisze. Na poczatu w Raunheim byl Wojtek,Janusz i Piotrek. Nie wiesz ,a ja wiem

Pogromca
@anonymous 29.07.2018 19:32

Janusza sie pozbyli ;)

On
@Pogromca 08.08.2018 13:48

Nikt sie nie pozbyl Janusza-Janusz odszedl sam.

On
@anonymous 29.07.2018 19:19

Co jest ciekawe? Ja wiem co pisze bo tam bylem. On to Janusz

Przekonaj się sam

A Ja odradzam tą agencje pracy Fiwa za 6 euro to śmiech na sali pracować w niemcach,segregacja śmieci. Syf.śmierdzi i obłuda.Andrzej lizodup szefa bardzo się tam rządzi i kapuje krzyczy na ludzi wielki przełożony (jedno strzalowiec).trafi i na niego kosa.dalej Hotel porażka mieszka tam sama śmietanka recydywistów z Polski albo tacy co uciekają przed prawem sprawiedliwosci.pokoje 4osobowe lub nawet 6 osobowe tam widziłem.kuchnia zapomnij ze cos ugotujesz sobie cały czas zajete bo hleją piwsko i sie drą pisze wam ludzie jake miałem przeżycia pracując tam. W Polsce w Agencji w Dąbrowie Górniczej jedynie fajnie mydlą oczy Odradzam!!!chcecie jedzcie ludzie sami się przekonacie...pozdrawiAm. ..

JAzda
@Przekonaj się sam 08.08.2018 13:34

6$ jak przetrwasz cały kontrakt a jak przerwiesz 4,80$ i to wszyscy nie tylko alkoholicy! Raj dlA Alkoholików i bezdomnych!

On
@Przekonaj się sam 08.08.2018 13:34

Andrzej? W jakim miescie. Bo mi to nie pasuje.

Roni

Siema ja się dołączę do nik..przekonaj się sam i powiem wam o pracy tam robisz na segregacji śmieci. ..śmierdzi niemiłosiernie.za 6 euro to nie jest grą wartej swieczki przy wczesniejszym zjeździe do Polski 4.80eu.to płakać się chce jak człowieka okradają.za busa płacisz 60 euro jak wcześniej się zwalniasz i za ubranie też płacisz. ..złodziejstwo nic innego...odradzam wam tą agencje pracy...

K

Jak praca w tej firmie? Dobre zarobki?

Pogromca
@K 06.08.2018 17:32

Nigdy w życiu jak zerwiesz kontrakt po 4,80$ cie policzy a jak RB do kiedy masz podpisany kontrakt to po 6$

Marcin

A ja bardzo chętnie się wypowiem gdyż jestem Polskim koordynatorem tyle że nie na jakimś recyklingu tylko przy paczkach kurierskich GLS. I prawda jest taka że Polakom w dużej większości niechce się pracować. Ja pracuje tam od roku czasu i nie było choć raz problemu z kasą. Zaliczki tygodniowe wypłacane w każdy piątek. I nie przez nie wiadomo kogo a przez jednego z właścieli. Jeżeli chodzi o stawkę 4.8 euro to zgadza się ale tylko w momencie kiedy będzie pracownik pijany w miejscu pracy.

Egzorcysta
@Marcin 29.12.2017 12:08

Pojechalem i po dwoch dniach wrocilem zero umowy zero ubezpieczenia zaliczki po max 100 euro ktorych ludzie nie moga sie doprosic po przepracowanych dwoch dniach nie otrzymalismy ani centa pracodawca jest rusek ktory na cie gleboko w (usunięte przez administratora) stanie ci sie cos w pracy wywalaja cie do polski

anonymous
@Egzorcysta 06.05.2018 16:58

bez żartów po 2 dniach chciałeś zaliczkę ? gratuluję wyobraźni. Nie bronię tutaj nikogo bo dopiero planuję wyjazd z tego biura dlatego czytam opinie. Natomiast z tego co sie dowidzialem w biurze to nie ponosi się żadnych kosztów za przejazd z polski do niemiec ( pod warunkiem przepracowania pewnego okresu) a to ważne. Za pierwszym razem tez podobno ubranie robocze ale to jak w większości firm, więc zwyczajnie pewnie na to nawet nie zarobiłeś o zaliczce nie wspominając . to nie koncert życzeń i nikt zwłaszcza na zachodzie nie jest instytucją charytatywną . Pozdrawiam

Przekonaj się sam
@Marcin 29.12.2017 12:08

No w takiej pracy i takich warunkach mieszkalnych też by mi się niechcial o pracować Pozatym przy zerwaniu kontraktu zapłacą ci 4.80eu to jest porażka i okradanie ludzi...a w biurze się smieją..zlodzieje

On

A ja bede sukcesywnie opowiadal co tam sie dzieje.KTOS MI POWIEDZIAL ,ZE SPRAWIEDLIWOSC JEST NAJWAZNIEJSZA

Pracujaca

Polecam Prace w agencji pracowalam kilka kontraktow pieniadze zawsze na czas osoby piszace negatywne komentarze to wiekszosc alkoholikow ktorym pracowac sie nie chce i wiecznie narzekaja i tydzien popracuja i zjezdzaja do polarisiert . Podrawiam i polecam agencje fiwa!!

anonymous
@Pracujaca 28.07.2018 16:11

Pani pracujaca. Tak sie zastanawiam kim i kto Ty jestes. Ja tam pracowalem od pierwszego dnia tej firmy i napewno Cie nie znam.

Ona

Nie polecam nie dajcie sie zrobić w ciula najgorsza argentura kontrakt na 9tyg jak sie wcześniej zwalniasz po 5 euro ci policza godziny recykling śmieci smród chila i mogiła to normalne ale do tego szef turas z Polka jest która jest kochanka i rządzi sie (usunięte przez administratora) każdym a jest takim samym pracownikiem jak i my!!! Tu czysty istny mobing od Polki rodaczki na innych pracownikach a jak jej sie nie ustatkujesz to gada głupoty do szefa ten łyka jak pelikan i wyrzuca Polaków za nic! Umowa niemiecka braki w niektorych miejscach na umowie szczerze odradzam!!! Takie pieniądze jak tutaj zrobisz w Polsce jeśli ukończysz kontrakt wcześniej

anonymous

Witam czy ktoś pracował Goldenstedt na wózku widłowym przy recynklingu puszek

Łucja

@Nieznajoma92, czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Opisz proszę jakie są Twoje doświadczenia z Agencją Pracy Tymczasowej Fiwa Polska. @Xxxx, @Rysiek, czy możecie powiedzieć na jakich stanowiskach pracujecie bądź pracowaliście i jakie warunki zatrudnienia zostały Wam zaproponowane?

anonymous

Witam czy ktoś pracował przez tą agencję na foli i papierów w Wiesbaden Fiwa Robert Ksiadz

Rysiek

Ja rowniez polecam, wlasnie wrocilem i jestem zadowolony. Warunki ok, wszystko zgodnie zaplacone.

Xxxx

Polecam, warunki super,firma wyplacalna

Nieznajoma92

Najgorsza agencja jaka może być kłamią na każdym kroku nie polecam nikomu takiego traktowania gorzej jak (usunięte przez administratora)

Daniel

(usunięte przez administratora) za prace w śmieciach 300 euro nie polecam

Mateusz

Witam lepiej jechać na recykling czy rozładunek i załadunek przesyłek kurierskich ?

Łucja

Jestem zainteresowana obecna sytuacją jaka panuje w tej firmie. Jak wyglądają opłaty za nocleg? W jakim standardzie są oferowane kwatery? Również chciałabym zapytać czy praca jest daleko od zamieszkania, dowożą busami? @Martaaa, czy zdecydowałaś się aplikować? @Egzorcysta, nikt nie dostaje umowy w tej firmie? Czy starałeś się to wyjaśnić?

Martaaa

Egzorcysta 06.05.2018 16:58 Jak to wywalają, mają w ofercie też powrót do Polski?

Administrator

Od ostatniej opinii związanej z Agencja Pracy Tymczasowej Fiwa Polska Robert Ksiądz minęło już nieco czasu. Jak dziś wygląda praca w tej firmie?

Wielki

Jakies opinie na temat tego pracodawcy?

Mat33
@Wielki 12.02.2017 20:44

byłem, wróciłem, jadę znowu.! warunki mieszkaniowe bardzo dobre ( zwłaszcza w porównaniu z innymi firmami) i wypłata się zgadza a to 2 najważniejsze rzeczy jak dla mnie .

oszukany!!!!
@Wielki 12.02.2017 20:44

warunki pracy nie do przyjęcia...niejasne reguły zatrudnienia,nie wiadomo na jakich warunkach...niemieckich czy polskich????bez wymaganego nr. podatkowego ?bez listy obecności.rządzi jakiś rusek na miejscu!!!!!nikt go nie widział,ewentualnie słyszał...jacyś goście wypłacają kasę rosyjskojęzyczni...kasa nie zgadza się z wcześniej ustaloną na "gębę" stawką 6€ niby,ale jak chcesz wcześniej zjechać to płacą 4,8 €....szukają dziury w całym aby udupić cię na kasie...ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!PRACA W RECYKLINGU CIĘŻKA ,W KURZU,BEZ MOŻLIWOŚCI PRZEPŁUKANIA WODĄ WYSUSZONEGO GARDŁA(PODOBNO Z PRZYCZYN BHP). POLAKAMI RZĄDZĄ WSZYSCY W KOŁO; TURCY,CHORWACI ,BUŁGARZY I INNEJ MAŚCI SZEREGOWI ROBOTNICY...NIE MA NA MIEJSCU ŻADNEGO POLSKIEGO KOORDYNATORA KTÓRY BRONIŁBY PRAW POLAKÓW ,KTÓRE SĄ NON STOP ŁAMANE W SPOSÓB RAŻĄCY A PRYM W PONIŻANIU POLAKÓW WIEDZIE FACET O AZJATYCKIM WYGLĄDZIE ZWANYM SENDI ....TEN ROBI Z POLAKAMI CO CHCE... UPOKARZA ,PONIŻA,ZABIERA GODZINY TAK JAK MU SIĘ PODOBA I NAWET WYWALA Z PRACY....JESTEŚMY ZDANI NA NIEBYT!!!!A AGENCJA FIWA MA TO W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] E NAS OSZUKUJĄ ,PONIŻAJĄ ITD.I NIC Z TYM NIE RĄBIĄMOŻNA BY PISAĆ WIĘCEJ !!!!!!unikajcie pracy przez tę agencję!!!!!!

123
@Mat33 28.02.2017 14:12

Gdzie pan pracuje tzn przy czym? skoro pan tak pozytywnie się wypowiada a opinia poniżej jest druzgocaca na temat pracy i caloksztaltu...

Mietek.
@oszukany!!!! 11.09.2017 14:06

Zgadzam się z tą opinią.Umowa w Niemczech podpisywana ma braki w stronach.Podpisuje się puste kwity .Brak kordynatora lub osoby mówiącej po niemiecku.Nikogo nie obchodzisz.Możesz być włóczony po różnych miejscach.Szukanie haków abyś był policzony po 4,80€/h to domena.Grzebią w rzeczach prywatnych gdy pracujesz .Raj dla pijusów.Szczają,żygają gdzie popadnie.Nie polecam komukolwiek kto szuka dobrej pracy za godziwe wynagrodzenie.

Administrator

Jakim pracodawcą jest FIWA Polska? Jak wyglądają warunki w firmie? Czy pracownicy mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

Janusz

https://youtu.be/AqiR7zBsAa8 zobacz ten material a sam sie przekonasz

xxx

firma jest ok tylko ludziom nie chce sie pracowac

@jub

ODRADZAM PRACĘ W TEJ AGENCJI ,LEKCEWAŻĄ PRACOWNIKA

@jub

ODRADZAM PRACĘ W TEJ AGENCJI ,LEKCEWAŻĄ PRACOWNIKA

Zostaw opinię o Agencja Pracy Tymczasowej Fiwa Polska Robert Ksiądz - Dąbrowa Górnicza

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Tymczasowej Fiwa Polska Robert Ksiądz