Opinie o AUTOPROCES
Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą i liczne opinie. Czytamy je wszystkie z dużym zainteresowaniem i cenimy każdy głos. Chcemy włączyć się w prowadzoną tutaj komunikację i pokazywać, jaką jesteśmy organizacją.
Aby móc udzielić rzetelnych odpowiedzi na pojawiające się uwagi i pytania dotyczące naszej firmy, liczymy na zachowanie kultury wypowiedzi i merytoryczne komentarze - tylko do takich możemy się odnieść. Swoboda wypowiedzi nie oznacza, że można publikować informacje nieprawdziwe, pomówienia i oszczerstwa znieważające pracowników.
Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem oraz naruszające regulamin serwisu gowork.pl będą archiwizowane przez Administratora portalu.
W celu wyjaśnienia nurtujących Państwa kwestii, podzielenia się pomysłami oraz uwagami zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem: info@autoproces.pl
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół AUTOPROCES
Roboty wykonują zadania, których zazwyczaj nie chcą lub nie mogą wykonywać pracownicy. Należą do nich monotonne i powtarzalne czynności, skomplikowane prace podatne na błędy oraz ciężkie i szkodliwe warunki pracy. ⚙
Wprowadzając innowacyjne technologie do swojego przedsiębiorstwa dostajesz gwarancję jakości, skuteczności i bezpieczeństwa.⭐
Zobacz, jak wygląda praca robota!
#autoproces #automation #robotization #industry40
Nieważne, czy masz już doświadczenie, czy szukasz nowych wyzwań
Dla każdego znajdziemy odpowiedniego przeciwnika.
Startujemy z utworzeniem firmowej ligi w tenisa stołowego
Zagramy?
#TeamAutoproces #sport #TenisStołowy #pingpong
Temat nowoczesnych przedsiębiorstw zyskuje na popularności. Przeświadczenie, że roboty wykonują żmudną, powtarzająca się pracę, niejednokrotnie w ciężkich warunkach zdecydowanie przechodzi w kierunek, gdzie roboty wykonują bardzo precyzyjną pracę.
Chcąc wdrażając aplikacje w coraz szersze grono przedsiębiorstw, konieczne jest budowanie „rodziny” robotów, które będą wspierać polski przemysł.
#robot #robotyka #robotyzacja #przemysł #Autoproces
Jakie są warunki zatrudnienia w AUTOPROCES?
Cześć! Warunki zatrudnienia mają charakter zindywidualizowany. Zawierają informacje bezpośrednio skierowane dla pracownika na odpowiednim stanowisku pracy. Jeśli interesują Cię warunki na konkretnym stanowisku, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu telefonicznego lub mailowego.
Jednak w ponad 10 letniej karierze nie zdarzyło nam się zrobić dwóch takich samych maszyn. U nas nie istnieje kompilacja Ctrl+c Ctrl+v.
Każde studium przypadku jest inne. Nawet niewielka zmiana konstrukcyjna powoduje szereg zmian w procesie uruchomienia.
#industry40 #programista #doświadczenie #StudiumPrzypadków #Automatyzacja #Autoproces
#Industry40 #automotive #doświadczenie #StudiumPrzypadków #Automatyzacja #Autoproces #Kawasaki
Bożego Narodzenia oraz samych
szczęśliwych zdarzeń
w nadchodzącym Nowym Roku
życzy
zespół Autoproces
✨❄️☃️
#święta #życzenia #BożeNarodzenie #WesołychŚwiąt #TeamAutoproces
#DigitalTwin #CyfrowyBliźniak #przemysł40 #industry40 #symulacja #autoproces
Więcej o tym już niebawem w materiale który tworzyliśmy wspólnie z ASTOR, Hub4industry oraz Krakowski Park Technologiczny
#Autoproces #Astor #H4I #KPT
#automatyzacja #AutomatyzacjaProdukcji #WiększaWydajność #DokładnośćProdukcji #TwójPrzemysł
#robotyzacja #PrecyzyjnyMontaż #precyzja #montaż #produkcja #Autoproces #TeamAutoproces
Te i wiele innych rzeczy dla produkcji zapewni Ci #Autoproces
#pakowanie #PrzygotowanieKartonów #produkcja #automatyzacja #AutomatyzacjaProdukcji #robotyzacja #TeamAutoproces
#SystemoweDziałanie #modelowanie #BudowaLinii #digitaltwin
Czy w AUTOPROCES poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?
Dzień dobry, W Autoproces, poza podstawowym wynagrodzeniem oferujemy pracownikom dodatkowe ubezpieczenie. Ubezpieczenie jest dobrowolne, natomiast koszty pokrywamy my- pracodawca.
Zapraszamy wszystkich do wizyty w Showroom Fabryka Przyszłości: https://hub4industry.pl/showroom/dni-otwarte-2021/
Trwają dni otwarte showroom’u w którym można przekonać się jak w rzeczywistości przebiega m.in. proces pakowania, połączony z automatycznym dostarczaniem komponentów przez mobilnego robota MIR. My osobiście mieliśmy przyjemność i okazję brać udział w powstawaniu fabryki przyszłości. Zrobotyzowane stanowisko sortowania w oparciu o #Epson #SCARA i magazyn z 6 osiowym robotem #kawasaki #BX110L były zakresem naszych prac. W przypadku pierwszego stanowiska za pomocą robota i kamery wizyjnej sortowane są kości do gry. Po skompletowaniu kości pudełko jest personalizowane wcześniej zdefiniowanym grawerem laserowym. Stanowiska są kompatybilne z sąsiadującymi tworząc nierozerwalny i dowolnie konfigurowany łańcuch produkcyjny.
W przypadku gdy nie możecie osobiście zwiedzić fabryki przyszłości, zachęcamy Was, aby zapoznać się z materiałami, które prezentują zintegrowane stanowiska, wykorzystujące technologię przemysłu 4.0.
❗️Dodamy, że stanowisko można uruchomić samodzielnie od 1 sierpnia w każdy weekend- wysyłając SMS i oglądać przez witrynę na Ul. Smoleńsk 29 w Krakowie
Dodatkowo krótki reportaż nagrany przez telewizję Pionier.TV: https://pionier.tv/wideo/czas-nauki/fabryka-4-0/
Zaprojektowany przez #BostonDynamics humanoidalny robot o niezwykłej zwrotności.
Dynamiczność robota możliwa jest dzięki zaawansowanej technologii:
???? niestandardowe silniki oraz zawory, które dają możliwość dostarczania dużej mocy do 28 hydraulicznych połączeń
????niekonwencjonalny akumulator powalający na pracę od 30 do 60 minut, w zależności od aktywności,
Dla uzyskania odpowiedniej wagi - 80 kg , oraz elastyczności robota,
zespół zastosował m. in. druk 3D.
#robotyzacja #Atlas #RobotHumanoidalny #automatyzacja #przemysł #autoproces
źródło:
Robot RS007LFF60 od Kawasaki.
6-ścio stopniowa swoboda, niesamowita powtarzalność ( +-0,03 mm ) w połączeniu z udźwigiem do 7 kg, oraz z maksymalną prędkością 12 000mm/s daje nam multi rozwiązanie dla przemysłu.
#autoproces #robotyzacja #robotyprzemysłowe #kawasaki #astor #przemysł40 #industry40 #RS007LFF60
Zrealizowany przez AUTOPROCES system transportowy to modułowy system przenośników przeznaczony do obsługi kartonów o maksymalnej masie 60 kg.
Ten system można wykorzystać do:
> transportu- przesuwania,
> sortowania,
> rozdzielania i łączenia,
> magazynowania.
Ściśle dopasowane do siebie elementy systemu przenośnikowego zapewniają jego najwyższą elastyczność.
Tworząc systemy transportowe jesteśmy w stanie zrealizować każde życzenie klienta niezależnie, czy chodzi o nową instalację czy modernizację lub rozbudowę obecnej.
#transportwewnętrzny #realizacjaprojektu #obsługapudeł #transport #sortowanie #mmagazynowanie #TeamAutoproces
Tak więc zabieramy się do pracy.
Konstrukcja i podzespoły mechaniczne są już gotowe.
#industry40 #autoproces #automatyzacjaprodukcji #innowacyjnerozwiązania
Jak się pracuje w AUTOPROCES?
Zobacz opinie na temat firmy AUTOPROCES tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 46.
Jakie są opinie pracowników o pracy w AUTOPROCES?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 41, z czego 36 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jakie są opinie klientów o firmie AUTOPROCES?
Liczba opinii klientów firmy AUTOPROCES, to 26, z czego 25 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a, 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!