Opinie o Impact Clean Power Technology S.A.
Opinia udostępniona dla Ciebie
Jestem w firmie juz kilka lat. Nigdy wczesniej nie było tak profesjonalnego kierownictwa jak w tej chwili. Dzięki temu praca jest dobrze zorganizowana. Do tego firma bardzo dobrze płąci i ma świadczenia socjalne na wysokim poziomie. Polecam wszystkim, którzy szukaja pracy w firmie produkcyjnej.
Nie wiem kogo masz a myśli pisząc ten wpis. Ja widzę zupełnie co inneg. Ten śmieszny Pan doprowadzi swoim zachowaniem i decyzjami, że wszyscy odejdą lub zostaną zwolnieni bo za słabo przytakują głupim i niszczące tą firmę decyzją. Takiej nagonki ta firma nie widziała nigdy a wiele już przeszedłem w tej firmie.
Dziękujemy za odwiedzenie naszego profilu!
IMPACT to miejsce dla tych, którzy mają potrzebę ciągłego odkrywania i ulepszania rzeczywistości. To przestrzeń dla osób, które chcą być częścią projektów napędzających zieloną transformację i zmieniających świat. Jesteśmy twórcami, a nie odtwórcami. Dołącz do nas!
Działamy na rynku od 2007 r. Jesteśmy liderem w projektowaniu i produkcji systemów bateryjnych dla transportu i stacjonarnych magazynów energii, które sprzedajemy w Europie, Nowej Zelandii i Stanach Zjednoczonych. Jestesmy gotowa na wsparcie globalnych działań zmierzających do gospodarki bezemisyjnej i związanych z nadchodzącą wodorową rewolucją. Pojazdy z bateriami Impactu przejechały już ponad 150 mln km na całym świecie. Spółka zatrudnia ponad 290 pracowników. W 2023 r. przeprowadziliśmy się do nowej GigafactoryX, w której docelowo będziemy produkować do 4GWh w 2027 r.
Na naszych pracowników czekają nowoczesne przestrzenie biurowe i produkcyjne, jadalnia, chillout room, a na zewnątrz parking dla wszystkich pracowników z punktami ładowania samochodów elektrycznych oraz wiata na rowery.
Zgodnie z naszymi wartościami jesteśmy otwarci na wszystkie opinie i komentarze, które pojawiają się w serwisie i zapewniamy, że zapoznajemy się z nimi wnikliwie. Zapewniamy, że szanujemy każde zdanie i postaramy się wyciągać wnioski z każdej konstruktywnej krytyki i merytorycznej uwagi.
Nie akceptujemy jednak do obrażania kogokolwiek, czy naruszania godności osobistej innych osób. Prawo zakazuje m.in. obrażania uczuć religijnych, pomówień i oszczerstw, publikacji obraźliwych treści i nieprawdziwych informacji. Ochronie prawnej podlegają też informacje stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa. Dlatego pragniemy poinformować, iż komentarze zawierające treści niezgodne polskim prawem i regulaminem serwisu będą usuwane z serwisu.
Zapraszamy do aktywnej dyskusji na naszym profilu, w której jako odpowiedzialny pracodawca bierzemy aktywny udział.
Przyjrzyjcie się bliżej na to, co się dzieje na produkcji a w szczególności liderom za których odwala się całą robotę. Gdyby nie pracownicy liniowi, nie byłoby z czego baterii robić a są traktowani jak zło konieczne i poniżani szczególnie przez jednego z liderów.
A czego się spodziewaliście po prostym, prowincjonalnym Aborygenie, który pasał kangury na stepach Australii ?! Powinien wrócić do swoich zamiłowań a nie zarządzać ludźmi, bo ewidentnie się do tego nie nadaje. Człowiek na poziomie nie powinien kierować się swoim rozdmuchanym, prowincjonalnym EGO, tylko profesjonalnym podejściem, rzetelną oceną wkładu pracy i kompetencjami podległych pracowników, ale jak widać poziom w/w sięga co najwyżej dna. Na szczęście istnieje jeszcze taka instytucja jak Państwowa Inspekcja Pracy, która chętnie zajmuje się przypadkami nękania, poniżania i niesprawiedliwego traktowania w pracy, jeśli tak się czujecie to szczerze polecam ich pomoc, a konsekwencje takich działań są dotkliwe.
Dziękujemy za odwiedzenie naszego profilu!
Wiadomość dla zarządu: Weźcie się za liderów zmiany którzy nie robią nic innego jak stosują spychologię, wszystko trzeba za nich robić, bazujecie na rotacji, ciągle są nowi ludzie na produkcji zgodnie z hasłem: każdy może robić baterie, nie docenia się doświadczonych pracowników którzy tak naprawdę ciągną całą produkcję, brak organizacji, ciągłe zmiany i kombinacje, nie kompetencja ludzi z działu zakupów, ciągle coś się kończy, stare i zużyte narzędzia, trenerzy i technicy też nie wykonują swojej pracy stworzyliście martwe funkcje(usunięte przez administratora)
Wszystko się zgadza. Zero szacunku dla pracownika, narzędzia porażka, atmosfera kiepska, kierownictwo zarabia grubą kasę, pracownik marne 5k. brutto z obietnicą premii której nie ma.
No niestety wszytsko się zgadza, na czele z brakiem szacunku do pracownika. I często trzeba chodzić i odwalać robotę za innych. No i premia która prawie zawsze jest ucinana.
Tylko (usunięte przez administratora) mają dobrze z liderami, chodzą tylko po hali udając że coś robią, reszta musi odwalać za nich robotę kumoterstwo i kolesiostwo w czystej postaci. Dlatego nikt tu dłużej nie zagrzewa miejsca, typowa poczekalnia w poszukiwaniu pracy dla 80% pracujących i nie (usunięte przez administratora)
Zgadza się , soboty też są tylko dla wybranych osób , ulubieńców lidera.
Większość problemów jest zwalanych na system. Bo wina systemu, bo tak każe system itp. System sam się nie wprowadził. Ktoś prowadził system który nie działa i przez to pracownicy mają jeszcze więcej roboty.
Aktualne ogłoszenie jednej z rekrutujących do nich agencji na stanowisko "Monter na produkcji baterii" - - aspekt zarobków: " • wynagrodzenie od 5000 zł brutto miesięcznie , • miesięczną premię uznaniowa do 20 % (;premia przyznawana od 3 miesiąca pracy);" Czy mógłby ktoś z pracowników byłych lub obecnych tej firmy, wypowiedzieć się odnośnie tego, czy ta premia jest realna czy też W PRAKTYCE jeśli ktokolwiek ją widzi to przysłowiowy znajomy królika (czyli powszechnie znany w świecie produkcyjnym case: mierny, bierny wierny, ale grunt, że (usunięte przez administratora) właściwej osoby). Chodzi mi o to czy w praktyce są uczciwe merytorycznie warunki odnośnie jej otrzymania (czy też oczekiwania są z (usunięte przez administratora) wzięte), realne dla osób uczciwie pracujących, niekoniecznie będących czyimiś przydupasami. Z mojego researchu oferty produkcyjnych na terenie aglomeracji warszawskiej wynika, że realia rynkowe są takie, że gdyby W PRAKTYCE miało skończyć się jedynie na podstawie 5000 zł brutto, to byłaby najprawdopodobniej najgorzej lub jedno z najgorzej płatnych stanowisk produkcyjnych na tym terenie - przynajmniej w skali około 25 aplikacji, które wysłałem ostatnio. Znacząco wyprzedzają ich chociażby Sealed z Duchnic (płaca na start z premiami: 6,8 - 7,3 tys. brutto) czy Bioton z Macierzysza (5,8 - 6,5 tys.), które dokładają do tego jeszcze wiele benefitów socjalnych. I takich przykładów można by jeszcze multum wymienić - wystarczy uczciwie i solidnie przescreenować sobie rynek pracy na portalach pracowniczych, odnośnie stanowisk produkcyjnych. Tak więc ta premia mogłaby potencjalnie zrobić różnicę, jeśli chodzi o opłacalność tej oferty i jej konkurencyjność rynkową. KONKLUDUJĄC: jak jest z tą premią - ściema czy real? Jak wspomniałem: interesują mnie opinie tylko byłych lub obecnych pracowników.
Premia może z dwa razy była pełna czyli te 20%. A tak to zawsze znajdzie się powod żeby połowę uciąć wszytskim pracownikom z produkcji.
Odpowiadając na Pana pytanie: Premia dla pracowników produkcyjnych uzalezniona jest od realizacji planu produkcyjnego, założonej jakości produktów, stosowania zasad BHP oraz poziomu absencji. Zasady premiowania są ujęte w wewnętrznych zarządzeniach Spółki. Po spełnieniu tych kryteriów premia jest wypłacana. Firmy przez Pana wskazane pracują 3 zmianowo. W IMPACT pracujemy na 2 zmiany, nie pracujemy w weekendy W celu dodatkowych pytań zapraszamy do bezpośredniego kontaktu.
Nie pracujemy w weekendy? Bardzo ciekawe.
1. Jak zaznaczyłem w pytaniu, chodzi mi o opinię obiektywną, a więc pracowników a nie Firmy; 2. Fakty są takie, że konkurencyjne firmy, które wymieniłem w poście również co do zasady nie pracują w weekendy, chyba że to praca dla chętnych i płatna ekstra w ramach nadgodzin, a nocki owszem są tam ale płatne ekstra 20% w górę stawki podstawowej; 3. Nawet gdyby nie powyższe, to moje doświadczenie pracy w Gates (paski klinowe) Faurecii (fotele samochodowe) Toyocie (kolektory), Mercedesie (silniki benzynowe) nie wystarczyło by któraś z Waszych podfirm (czyt. Agencji) odpowiedziała na moje CV, a nawet gdyby to zrobiła to mowy nie ma bym się zgodził na tak niekonkurencyjną rynkowo podstawę i nie fair system premiowy, gdzie wszędzie indziej w automotive (a przynajmniej w tych firmach w których pracowałem) premię masz naliczaną z automatu.
Jeszcze nie było
Pytania Dzień dobry mam pytanie czy żeby się zatrudnić w firmie trzeba mieć jakieś wymagania ,czy doświadczenia na produkcji, zgłaszałam swoja aplikację tyle razy i przez firmę i agencję pracy nadal jest cisza, proszę o informacje ,pozdrawiam
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Witajcie! Ten wpis pewnie i tak zostanie usunięty, ponieważ IMPACT nie lubi hejty i słabo sobie z nim radzi, wiecznie gloryfikując swoją pozycję i upiększając to co w rzeczywistości jest inne, aczkolwiek spróbujemy. Pracowałem w tej firmie prawie 7 miesięcy i muszę przyznać że zrobili na mnie mega wrażenie. Brak organizacji pracy, brak przewidywania, skąpstwo na każdym kroku, no bo powiedźcie mi jak została zaplanowana produkcja jeśli kończy się najpotrzebniejsza wiązka lub cokolwiek innego niezbędnego do pracy, a noi oczywiście jak może zabraknąć śrubki która idzie do każdej baterii. No szok. Sytuacja w firmie jest mega dynamiczna próbują coś zdziałać swoimi roszadami i różnego rodzaju zmianami zamiast spytać się ludzi z produkcji jaki mają na to pomysł. Tyle że my jesteśmy plebs ???? jeśli chodzi o samą pracę to naprawdę jest super, atmosfera i ludzie mili, jeśli ktoś jest pracowity i chce się uczyć to nie odmówi nikt. Ogólnie budowanie baterii czy robienie podmontazy jest super bo widzisz jak coś powstaje i to nie prawda że nie da się zrobić planu i zdobyć premii. Jasne że się da tylko do tego muszą być ludzie którzy się znają i tworzą pewien kolektyw. Jest parę uchybień i dużo chaosu ale jeśli zaczną trochę patrzyć na ludzi którzy na nich pracują to wydaje mi się że mogą stać się na prawdę potężna firmą ale dopóki patrzą tylko na statystyki, czasy i jakieś wyliczenia z komputerków to nic z tego. Dziękuję :)
Praca na produkcji to istny haos. Najważniejsze aby robić baterie, a wszytsko schodzi na bardzo daleki plan.
Widzę, że szukają Inżyniera jakości - czy ktoś z obecnie pracujących mógłby podzielić się wrażeniami, jak pracuje się w dziale QA w tej firmie?
Są przyjęcia na produkcję jestem zainteresowana
Firma coraz śmielej promuje się z pro-pracowniczymi przedsięwzięciami, benefitami. Kwestia jest jednak taka, że że to malowanie trawy na zielono. Zarządowi może nawet i zależy na tym, żeby pracownicy rzeczywiście mieli poczucie jakiegoś zaopiekowania. Ale ze znanych tylko im przyczyn uparcie powierzają to osobie, która sie na tym koncertowo wykłada(usunięte przez administratora)Szkoda, bo firma z potencjałem, gdyby zajęła się tym kompetentna osoba, to by mogło być z sercem a i profesjonalnie przy tym.
I niestety nie dają feedbackow po rekrutacji, nawet po zadaniu rekrutacyjnym.
Nowi ludzie na produkcję dostają ta samą albo i większą stawkę niż starsi pracownicy. Totalna paranoja.
Szanowny Panie podwyzki na produkcji obejmą wszystkich praocwników. Zgodnie z dzisiejszymi informacjami. Płaca minimalna zmieniła się od 2024 roku , stąd zmiany w wynagrodzeniach nad którymi Impact pracuje. 5000 na start, średnie wynagrodzenie ok. 6000, nowa premia 20%. najlepsze warunki na rynku. Co potwierdzaja APT z którymi Impact współpracuje.
To dziwne, bo znajoma tydzień temu przyjmowała się do pracy i dostała 4600 :(
To dziwne, bo znajoma tydzień temu przyjmowała się do pracy i dostała 4600 :(
Coś ktoś o potencjalnych zarobkach jakościowca-metrologa mógłby napisać? Jeśli na produkcji jest to 5-6 K brutto podstawy, to zakładam, że taki 'biały kruk' z językiem angielskim i SEP ma wielokrotność?
Czy zatrudnienia są do firmy na produkcję bez doświadczenia, i dla kobiet z PL. Proszę o informację.
Czy ma ktoś jakieś opinie/odczucia odnośnie pracy w księgowości? Jak atmosfera? Czy pracownicy sobie pomagają, czy raczej rywalizują?
Zespół jest OK, ale jest bardzo duża rotacja. Odchodzą nie tylko księgowe, ale dyrektor finansowa i członek zarządu. Fatalny system, który wszystko spowalnia, dużo pracy i siedzenia na nadgodzinach. Nie polecam.
Zespół fajny, ale TA firma jest beznadziejna! Nie polecam. Poczytaj komentarze. Jest mega rotacja, bo ludzie odchodzą. Firma się dobrze reklamuje i na tym koniec. Jeśli masz inne propozycje, prace tutaj sobie daruj. Szkoda czasu i energii. I nie pisze z perspektywy pracownika produkcji, a biura.
Generalnie są płatne tu nadgodziny, ale to że je wyrabiasz nie oznacza, że będą one Ci opłacone. Kasa za nadgodziny idzie tylko do ulubieńców pewnej osoby, która akceptuje wypłate nadgodzin dla osób z wszystkich działów. Jak kogoś nie lubi, to mu nie zaakceptuje choćby dzień i noc pracował.
(usunięte przez administratora) Firma ma wspaniały dział HR! Jest opieka medyczna, więc dbają o zdrowie pracowników. Można dodatkowo zarobić za polecenie pracownika. No a ostatnio przecież batoniki na blue monday były batoniki i to nie byle jakie. No i co roku organizują niezapomnianą imprezę integracyjną! Naprawdę, czego chcieć więcej?
Czy firma wprowadzila juz 37h tydzien pracy dla pracownikow biurowych?
Drogi, 37h tydzień pracy to standard na zachodzie.
Nasza firma oferuje stałą pracę. Pracownicy mają możliwość pracy na pełny etat przez 8 godzin dziennie, co daje stałe zatrudnienie. Jeśli jwidzą Państwo problem dotyczący korzystania z toalety podczas pracy prosmy o rozmowę z bezpośrednim przełożonym lub działem HR w celu rozwiązania problemu.
Mogę otrzymać informację z jakiego powodu zostałam zeolniena z pracy, jak musiałam załatwić sprawę to od razu zwalniacie pracownika za 1dzien nie obecności, dziwne macie podejście do tego byłam zatrudnienia w agencji, po mimo że u was przyjęcia są prosto do firmy proszę to wyjaśnić
Pracowałam przez agencję OTTO ,poinformowałam agencje gdyż nie miałam tel do kierowania zmiany ,byliśmy 2 osoby i zaczęliśmy pracę od 8-16 pierwszy dzień, był.czytanie bhp, w firmie ponieważ nawet nie mieliśmy bhp z agencji .bo Pani kazała nam skłamać ze było bhp ,wróciliśmy do domu i otrzymałam informację że muszę zostać na drugi dzień w domu ( sprawy urzędzie) ale mogłam ość na drugi dzień, otrzymać informację z agencji że firma dziękuję mi za współpracę bo chce ludzi którzy pracują a nie biorą wolne,agencja rozwiązała z nami umowę o pracę, a dzwoniłam do firmy bo znalazłam tel w internecie, to Pani która zajmuje się rekrutacja poinformowała mnie tel że oni potrzebują ludzi do pracy a nie takich którzy nie przychodzą do pracy ,Nie poinformowano nas że nie wolno biżuterii nosić bo to praca pod prądem jest przekazała nam informację Pani która pracuje na produkcji , W taki sposób firma podchodzi do nowych pracowników, dziwne mają podejście,do ludzi ogólnie patrzac sie okiem na produkcję nie jest zła jest możliwość nauki,
Dzień dobry czy zatrudnienia firma impact kobiet na produkcję jeśli nie ma doświadczenia wctrj branży i jaka jest umowa cxy są dodatki np premia bony na święta, paczki I zapewnia autobus bo jest trudny dojazd np,2zm , proszę o informację pozdrawiam
Z tego co wiadomo to firma wybiera kandytow do pracy na produkcję, ale nie polecam rygor jest w firmie i nie przyjemni kierownictwo nie mili są dla nowych pracowników,
Takie spostrzeżenie z mojej strony jako kandydat do pracy w firmie — bardzo żywo się tu udzielacie, widać, że zależy wam na funkcjonowaniu firmy. Czy szefostwo bierze to pod uwagę? Pracownik ma realny wpływ na rozwój firmy? Jak to wygląda od środka? Mam w planach ubiegać się o stanowisko Starszego Inżyniera Produktu, no i szukam oferty z partnerskim podejściem do pracy, a nie ze sztywnym korporacyjnym podejściem. Podpowiecie mi, jak wygląda proces rekrutacyjny i struktura w firmie, a konkretnie w interesującym mnie dziale? Widełki ile wynoszą? Wymagania i oczekiwania mają konkretne, np. 5 lat doświadczenia. Wynagrodzenie jest adekwatne?
Dziękujemy za aktywne śledzenie naszego profilu. Potwierdzamy, że wszyscy w firmie jesteśmy zaangażowani w rozwój naszej organizacji. Zarząd Impactu liczy się z opinią pracowników. Pracownicy mogą zgłaszać swoje opinie i pomysły w ramach systemu Kaizen. Wiele ze zgłoszonych w ten sposób pomysłów zostało już wdrożonych do naszych procesów. Od tego miesiąca wprowadzamy również Happy Houres, czyli możliwość indywidualnych spotkań pracowników z Zarządem w celu zgłoszenia swoich uwag i pomysłów. Jeżeli szuka Pan/Pani oferty z partnerskim podejściem do pracy to Impact jest właśnie takim miejscem. Jeśli chodzi o szczegóły procesu rekrutacyjnego to zapraszamy po więcej informacji do Działu HR. Szczegóły na https://impactnewenergy.com/kariera/
Tak, jak najbardziej pracownicy mogą zgłaszać swoje pomysły papierowo lub elektronicznie. Każdy z pomysłów Kaizen jest przypisany do realizacji dla danego obszaru z właścicielem procesu (projekt optymalizacyjny i oszczędnościowy). Za każdy pomysł zgłoszony do Kaizen i zaakceptowany przez komisje są systematycznie wypłacane nagrody pieniężne. Za zgłoszony pomysł można dostać nagrodę od 100,- do 500,- PLN w zależności od rodzaju sugestii Kaizen. 10 000,- PLN! Komisja raz w miesiącu może przyznać nagrodę miesiąca w wysokości 1000,- PLN. Za najlepszy pomysł Kaizen nagroda główna to 10000,-PLN. Spotkania z Zarządem planowane są raz w miesiącu.
No to kiedy te obiecywane happy hours? Porozmawia ktoś z zarządu w końcu z inżynierami o aktualnej sytuacji w dziale R&D?
Jeden wielki (usunięte przez administratora). Manufaktura, szkoda czasu . Odradzam.
Linia rusza w styczniu? Kiedy IATF? Jakie procesy specjalne macie u siebie na produkcji? Interesuje się stanowiskiem inżyniera procesu.
Dziękujemy bardzo firmie za możliwość realnego wpływu na satysfakcję naszych klientów. Dzięki kierownictwu dostaliśmy szansę pracy w trybie 12h. Co więcej, szansa ta dodatkowo obejmuje możliwość otrzymania premii, jakby sama satysfakcja z pracy dla naszych klientów nie była wystarczająca rekompensatą. Poza tym, przecież jesteśmy liderem zielonej transformacji. Więc, nic innego jak zapomnieć o rodzinie, potrzebach natury społecznej i wziąć się do pracy. Impact daje możliwości. Naturalne środowisko pełne szans do pracy. Dziękujemy dyrektorze. Dziękujemy zarządowi.
Mamy możliwość dorobienia kilku tysięcy złotych do pensji przed świętami, nie pracując w soboty i niedziele. Co w tym złego? Ja się akurat cieszę, gotówka przed świętami się przyda.. a system 12h dotyczy 3 tygodni przejściowych.. normalna sprawa na produkcji.. nie każda firma płaci za to bonusy, pracowałem w innych.. System dwuzmianowy? w większości firm to 3 lub 4 zmiany... ale wiadomo anonimowo zawsze fajnie popisac i sie pośmiać :)
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Impact Clean Power Technology S.A. - Pruszków
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Impact Clean Power Technology S.A.
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Jak się pracuje w Impact Clean Power Technology S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Impact Clean Power Technology S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 77.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Impact Clean Power Technology S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 51, z czego 9 to opinie pozytywne, 30 to opinie negatywne, a 12 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Impact Clean Power Technology S.A.?
Kandydaci do pracy w Impact Clean Power Technology S.A. napisali 6 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Impact Clean Power Technology S.A.
Przejazdowa 22
05-800 Pruszków - 22 758 68 65
- https://icpt.pl/
Wiesz coś więcej o tej firmie ?
Bądź na bieżąco!