Mp-Trans Transport Maciej Pełka

Poddębice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 211 ocen.

Mp-Trans Transport Maciej Pełka
2 211

Opinie o Mp-Trans Transport Maciej Pełka

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mp-Trans Transport Maciej Pełka

Janusz

Czy wyjaśniła się cała sytuacja?

   
kiero
@Janusz 17.06.2018 14:05

Weź adwokata załóż sprawę i się przekonasz co będzie, A wygrasz i kasa będzie samemu nic nie zrobisz. Dużo takich czeka.

   
Maja

Witam, poszukuje aktualnych informacji dotyczących pracy w Mp-Trans Transport Maciej Pełka. Chętnie przeczytam i nie tylko zapewne ja o dziale logistycznym, jak wygląda tam sytuacja, warto składać swoją kandydaturę? Mógłby ktoś przybliżyć strukturę funkcjonowania całej firmy?

   
Maja
@Kierowca 3 23.05.2018 21:44

no to daj ten namiar

   
Mariusz

Pełka?,kiedy oddasz nam nasze uczciwie zarobione pieniądze,co??

   
Mariusz
@Mariusz 08.06.2018 11:34

I w dodatku ładuje materace w malanowie, po 20 miejsc rozładunku

   
Maja

Witam, poszukuje informacji na temat Mp-Trans Transport Maciej Pełka. Możecie coś więcej powiedzieć na temat pracy w tej firmie, jakie cele stawia sobie firma? Jaki stosunek mają do nowo-przyjętych pracowników? Możecie polecić pracę w tej firmie osobom szukającym pracy w tej oto branży? Każda opinia się przyda.

   
[email protected]

Osoby z zaległymi płatnościami od MP-TRANS MACIEJ PEŁKA, zapraszam do kontaktu pod numerem : +48 519 730 786. Chętnie pomogę wyegzekwować Państwa środki, ostatnia sprawa którą prowadziłem przeciwko dłużnikowi zakończyła się spłatą na etapie windykacji terenowej.

   
Kero
@[email protected] 29.05.2018 13:41

Dzień dobry. W których godzinach można dzwonić, cały czas est zajęto?

   
Marian

Kiedy jest sprawa o ogłoszeniu upadłości?ktoś coś wie

   
marian
@Bodzio 18.05.2018 09:10

dziękuję

   
Maja

@Zniesmaczony, faktycznie nie brzmi to zbyt dobrze. Może firma ma tylko jakieś przejściowe kłopoty finansowe? Upominam niektóre osoby wypowiadające się w tym wątku, ze komentarze pisane w obraźliwym i wulgarnym tonie nie będą tolerowane na forum. Wasze komentarze są niezgodne z naszym regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin ) i ogólnie przyjętą netykietą.

   
hiszpan

Pałko łysa i bezpłodna, nikt cie nie nie lubi chamie, byłeś jesteś i będziesz wieśniakiem... zasobność portfela nie ma tu nic do rzeczy buraku.

   
operatiw

firma Mp-Trans poszukuje kierowców z uk nowoczesny tabor ,wysokie wynagrodzenie na czas, miła atmosfera panom z polski dziękujemy proszę nie aplikować ogłoszenia

   
VirooZ
@operatiw 01.05.2018 00:20

Gdzie to znalazles?

   
Kk

Przyjdzie czas na wszystko

   
Maja

Piszecie o problemach z płatnościami i ogólnie wypłacalnością firmy Mp-Trans Transport Maciej Pełka. Na stronie internetowej firmy jednak nadal widnieją ogłoszenia na kierowców krajowych i międzynarodowych - czy w takim razie są one nieaktualne? Czy ktoś jeszcze pracuje w firmie i może napisać, jak przedstawia się jej aktualna sytuacja?

   
Zniesmaczony
@Maja 22.04.2018 20:49

Tak jeździ jeden tandem, wypłata dla kierowcy w 6 ratach, na paliwo nie ma nie wspominając o mediach w biurze.

   
Ciekawy

A co tam u Pana Macieja P?

   
Zdziwiony
@Ciekawy 26.04.2018 18:17

Dlaczego nie piszesz całego nazwiska? Przecież Maciej Pełka nie jest o nic oskarżony.

   
Qwe

Prawo jest prawem i za takie coś jak celowe oszukanie pracowników i narażenie ich rodzin na brak płynności finansowej ( brak środków do życia)powinno go państwo rozliczyć . P racowałem już u takiego jednego który położył firmę i też wszyscy na sukces pracowali i zostali w nagrodę z długami a gość ma teraz trzy wille w Zakopanem i się śmieje z ludzi. Panie Szefie najpierw się rozlicz dopiero się tłumacz .

   
Riko
@Asdf 25.04.2018 18:12

To ty się puknij a Amber Gold też było za komuny i uważasz że zostanie wyjaśniona ta sprawa tylko pionki pójdą siedzieć ciągle są jakieś układy.

   
Poddębczanin

Mi mimo wszystko go szkoda bo gość popłynął bez szans na odbicie z takimi długami. a były lata chwały. Wy znajdziecie nowe prace . On nawet jakby dostał etat za 20k to złotówki nie zobaczy. Takie moje zdanie... Wg mnie to nikt z pracowników nic nie dostanie bo najpierw wszystko zabiorą banki i lizingi. A on nie wiem czy sie psychicznie z tego podniesie. Nie jest łatwo tak chyba wyjsc do ludzi. Ale sam nie wiem ja u niego nie jezdziłem. Poddębczanin.

   
stefan
@łoli 25.03.2018 13:22

nieprawda

   
Zenek

Czytam te wasze opinie i żeby było jasne nie znam firmy ani szefa lecz jedno jest pewne bardzo mi szkoda Kierowców ale tylko normalnych którzy przez lata z szefem budowali firmę i strasznie ubolewam nad szefem każdy go najeżdża a czy ktoś zapytał czy ma co jeść czy ma pieniądze na jedzenie i życie bo obawiam się bardzo że nie a zapewne najwięcej z wszystkich tam pracował 24 godziny na dobę zapewne

   
stefan
@Zenek 14.04.2018 21:03

dokładnie. wy pojdziecie do pracy dostaniecie penscje 2x i wstaniecie na nogi tym bardziej ze kierowca malo nie ma. On jak dostanie ze 3 mln to nie poczuje. Wystapil bym do sądu ale ukladalbym sobie nową pracę/

   
Zenek

Wpisałem się bo sam prowadzę firmę transportową i raczej nikt nie prowadzi działalności żeby bankrutować i wiem że nie jest to takie proste

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
żona kierowcy
@anonymous 10.04.2018 15:14

Kurczę no dzwoniłam i kobita mówi że trzeba zaświadczenie ile zalega, świadectwo pracy i wniosek.

   
lewy

biedni kierowcy ,a kurde za robote sie zabrac wszpitalu np .zobaczycie jak pachnie nie choinka waniliowa i dvd nad lozkiem tylko pot ludzi .za 3razy mniej co wy macie . .jak szczurki bedziecie prosic o fajerke

   
anonymous
@Tak 05.04.2018 23:01

Nie niewolnik nie po podstawówce i pisze się kurnika ,,niewolnik kurnika,, szanowny panie nawet nie po podstawówce no chyba że gramatyka i odmiana była różna w poszczególnych szkołach

   
anonymous

Panowie każdy podpisywał umowę każdy podpisywał papiery po powrocie nikt nikogo do niczego nie przymuszał większość z was nie pracowała od miesiąca w firmie zastanówcie się co piszecie ja jako były kierowca mogę napisać że zawsze po powrocie otrzymywałem pieniążki zgodnie z zawartą umową i bez problemów jeżeli już macie żale do firmy to przynajmniej miejcie tą odwagę cywilną i podpiszcie się a nie w TV informują że aż jeden kierowca wniósł skargę idąc za swoim wnioskiem proszę: M.Tomaszewski kierowca MP 05.2012 do 08.2015

   
Żona

Kiedy będą wypłacane pieniądze z funduszu gwarancyjnego?

   
Kierowca3
@Żona 05.04.2018 09:56

A wniosek Pani złożyła

   
Poszkodowany

Szkoda faceta każdemu może się noga powinać trzeba mu dać szanse na wyjście z tego bagna. Pozdrawiam kierowca

   
Kierowcaa
@Poszkodowany 21.03.2018 19:42

Przypominam że za pracę osoby dostają pensje w Polsce nie ma niewolnictwa. Czy pracy bez wynagrodzenie . Pana kierowcę który tak tu pisze zapraszam to pracy za darmo i niech wtedy napiszę za co opłacił rachunki i zrób zakupy w sklepie .

   
łoli

SZOK!!! nieszczęściem tego człowieka Macieja P. było zainwestowanie wszystkich oszczędności życia jego i jego rodziny w ten interes - bo pewnie tak było - i teraz cały trud włożony w tworzenie czegoś legł w gruzach - ale tak się zdarza. Jednak jego większym nieszczęściem było zatrudnienie takich pracowników. Niestety ten rodzaj interesu wymaga zatrudnienia kierowców - a w tej grupie zawodowej znaleźć kogoś na miarę swojej pensji to jak szukanie igły w stogu siana. Widząc sprzęt zazwyczaj nowy i jego traktowanie przez tych kierowców dochodzę do wniosku że prócz kategorii praw jazdy powinni przechodzić jeszcze roczny kurs na utrzymania pojazdu w czystości i sprawności technicznej. Moim zadniem szkoda człowieka że poświęcił część życia na stworzenie dużej firmy i ją stracił ale jak to mówią nie ma tego złego - bo pozbędzie się tych pluskiew które nie szanowały powierzonego sprzętu a teraz nie szanują jeszcze swojego chlebodawcę. Mieszkaniec Grajdołu Poddębice - w którym choćby miodem du..y smarowali zawsze będzie źle.

   
Poddębczanin
@guliwer 09.03.2018 09:05

CiekawE skąd masz dom albo mieszkanie. Po mamusi babci ? Nie każdy tak ma.

   
Miko

Kolejny reportaż : https://www.facebook.com/TVPLWD/videos/1893045827394754/UzpfSTEwMDAwMDQ2MjQwMDY0NjoyMzU2MTUzNDY0NDEwMDQ0/

   
miejscowy
@Miko 29.03.2018 10:33

Najlepszy tekst ,, jak sąd da nam szansę to oddamy wszystkim pieniądze,, zanim wypracujecie 13 milionów zysku to Pan Pełka będzie już na emeryturze. Ogarnijcie się tam nie ma co ratować.

   
Qwer

Pracodawca=potrzeba będzie trochę czasu żeby odzyskać zaufanie kierowców .Przez jedną mende straciły wszystkie firmy z Poddębic reputacje .nawet te dobre.

   
Xyz

Na olx juz szukają nowych kiero . System 4/2 . Dobre warunki .Dzwoncie i pytajcie o kasę

   
Pracodawca
@Xyz 23.03.2018 14:46

Na olx ta super oferta jest moją ofertą i drogi komentatorze nie mam nic wspólnego z firmą MP..... Czy teraz wszystkie firmy zajmujące się transportem będą podejrzewane o jakieś przekręty??? zastanówcie się i nie wrzucajcie Wszytstkich do jednego wora

   
anonymous

(usunięte przez administratora) no to DZIAD się doczekał. A w prokuraturze jest już dużo więcej doniesień jak tylko od jednej osoby. A dziad sie ukrywa podobno gdzieś uciekł za granice.

   
lll
@anonymous 24.03.2018 12:23

jest na miejscu widywany jest na firmie. Człowiek nie ma wstydu

   
El Camionero

Z Łódzkiej TVP: https://www.facebook.com/TVPLWD/videos/1887195697979767/ prokurator też zaczął węszyć.

   
żona kierowcy
@El Camionero 23.03.2018 23:04

No ciekawe informacje . Obejrzeć polecam . A jak wróci mąż idzie do prokuratury w sprawie uporczywego i złośliwego wymigiwania się od wypłaty wynagrodzenia.

   
Iron Majdan

Wydaje mi sie ze ta cała telewizja byla nie potrzebna. Pieniadze i tak beda wyplacone z funduszu gwarancyjnego tylko ze gtrzeba poczekac. Kierowcy ktorzy kradli paliwo na potege i sprzedawali innych do szefa za paczke papierosow to wlasnie bohaterowie ostatniej akcji z programu interwencja. W programie chodzilo tylko o pieniadze. Co to za reportaz gdzie nikt nie powiedzial dlaczego tak sie stalo. Moze przez to ze kierowcy oszukiwali na paliwie oleju a nawet kradli plyn do spriskiwaczy i podminiali opony. Myslicie ze Maciej P budowal to wszystko zeby polozyc taka firme? Myslicie ze ze budowal lakiernie z mysla zeby ja nie skonczyc? A wy tego Pana to wogole znacie? Nikt tak naprawde nie przygotowal sie do tego programu a napewno nie interwencja. Pan Jacek wie wszytko co jak i gdzie. Trzeba bylo jechad do szwagra do domu to moze byscie sie dowiedzieli gdzie jest majatek mercedes itp. Jestescie zalosni.

   
Qwer
@Iron Majdan 17.03.2018 14:09

To powiedz nam gdzie jest majątek pana P.czy ktoś w ogóle wie !? Czy tu piszą ludzie czerpiacy wiedze ze swojej wyimaginowanej wyobraźni. .?

   
Żona kierowcy

Witam Panowie. Dzisiaj dzwoniłam do FGSP w Łodzi i Pani mi powiedziała ze MP Trans złożył wniosek do funduszu o wypłatę pieniędzy, Ciekawe co z nimi zrobi ? Wypłaci nam czy pojedzie na narty do DAVOS?!

   
Kierowca MP Trans
@Żona kierowcy 20.03.2018 11:57

A Wy myślicie, że ile my z tego funduszu dostaniemy. Całe wielkie(usunięte przez administratora) A Pełki nie żałujcie, celowo rozkłada firmy i bije kasę. Wykręcił nas jak ta lala.

   
ENdel

Na tym forum jest aktywnych 6,7 osób które zmieniają Nicki ale niestety niepotrafią zmienić IP telefonu.

   
Ja
@ENdel 22.03.2018 09:32

Hahah a skąd ty to możesz wiedzieć?

   

Zostaw opinię o Mp-Trans Transport Maciej Pełka - Poddębice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mp-Trans Transport Maciej Pełka