Mp-Trans Transport Maciej Pełka

Poddębice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 58 ocen.

Opinie o Mp-Trans Transport Maciej Pełka

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mp-Trans Transport Maciej Pełka

Qwerty

Co wy z tą kasą? Dzień czy dwa się spóźnia a wy już opisujecie firmę jak by wam za 3 miesiące nie zapłaciła. Gościu kase płaci dobrą 7tysi w górę.

Scania

Nie polecam tej firmy bo przechodzi w agonie finansowa i trzeba spierda... daleko. Do nikogo nie zadzwonisz i nie ci nie powie dlaczego nie ma kasy

skok skoka

Katastrofa ja tez nie dostalem kasy, a zyc trzeba !!!!!!!!!!!

skok

U mnie tez brak. Gadalem ze zmiennikiem tez nie dostal !!!

pracownik

U mnie tez brak wyplaty na koncie.

Zniesmaczony

Ponawiam opinię, że znowu nie ma wypłaty na czas. Pracodawca nie szanuje pracownika i jeszcze od frajerów wyzwie. Ręce opadają.

Zniesmaczony

O proszę poprzednia opinia o braku wypłaty już zniknęła. K..Warszawa co za tupet!!!

Zniesmaczony

I zapomniałem dodać, że jeszcze "pracodawca" się czepia jak to pracownik frajer piar szarga firmie prawdę pisząc na portalu i nie tylko tu !!!!!

Zniesmaczony

I znowu nie ma wypłaty na czas. Ręce opadają jak to " pracodawca" szanuje pracownika mając go za frajera????. A opinię za pomocą fachowca usunie i ma w (usunięte przez administratora) wszystko.

Skuter

Panowie planuje pijąc do tej firmy jak to teraz wszystko wygląda jak z kasa jaki stan aut czy problemy z powrotami itp

XYZ
@Skuter 01.10.2017 18:41
Panowie planuje pijąc do tej firmy jak to teraz wszystko wygląda jak z kasa jaki stan aut czy problemy z powrotami itp...

Kasa?-auta?-powroty lepiej nie pytaj?

Wilk

A jak to jes tam na busach?

gonzo91911

może coś więcej o firmie : jakie sprzęty,trasy,czy ze zjazdami problem,gdzie podmianki,

Wertus
@gonzo91911 31.08.2017 13:05
może coś więcej o firmie : jakie sprzęty,trasy,czy ze zjazdami problem,gdzie podmianki,

Podmianki starają się robić w D Ale nie zawsze wychodzi.Namawiają żeby zostać dłużej ale nic na siłę. Sprzęt w miarę nowy i zadbany.

XYZ

Chciałem pozdrowić wkurzoną żonę

anonim

(usunięte przez administratora)

wkużona żona a to juz nie żart

Właśnie dostaliśmy sms z enei że do drugiego prąd nie zapłacony, wypłata ponoć ma być w następnym tygodniu może nam prądu nie odetną do tego czasu, albo nie wiem może polecieć do sąsiadki pożyczyć! Bo to moje zobowiązania są a nie Pana Marcina! A mąż wolontariat może podpisał ja sama nie wiem?!!!

Wertus
@wkużona żona a to juz nie żart 06.07.2017 13:46
Właśnie dostaliśmy sms z enei że do drugiego prąd nie zapłacony, wypłata ponoć ma być w następnym tygodniu może nam prądu nie o...

Wkurzona żona (wkużona żona ) Analfabetka nie ma zamiaru już się pochwalić że firma przelała wypłatę przed czasem.

Kierowca

Firma godna polecenia dobra współpraca pomiędzy kierowcą a spedytorem, dobre zarobki

XYZ
@Kierowca 27.07.2017 08:04
Firma godna polecenia dobra współpraca pomiędzy kierowcą a spedytorem, dobre zarobki

Tylko kasa nie na czas

Wertus
@XYZ 31.07.2017 21:45
Tylko kasa nie na czas

Zbliża się 5 i aktywność na forum będzie większa :)

Edy

A Ja pracuje tu 1,5 roku i pomimo braku nie zawsze na czas wypłaty uważam że firma jest ok. Znam kierowców z xpo co się zwalniają już od kiedy zacząłem prace i dalej ich widze na bazach.

Kierowca ze scanii

Faaajnie usuwają nie wygodne komentarze. Pogratulować !!!

Ruski

Właśnie miałem dzwonić do firmy w sprawie pracy ale dobrze że wcześniej poczytałem o niej nie!!!!

kierowca

Proszę o kometarz jak wygląda praca na busach

Wertus

Widzę pieniążki już weszły i żony zadowolone. Do zobaczenia na forum za miesiąc po 5-tym.

XYZ
@Wertus 18.07.2017 22:15
Widzę pieniążki już weszły i żony zadowolone. Do zobaczenia na forum za miesiąc po 5-tym.

Tobie weszły?

ODP
@Wertus 18.07.2017 22:15
Widzę pieniążki już weszły i żony zadowolone. Do zobaczenia na forum za miesiąc po 5-tym.

Do zobaczenia!? Czyli sam potwierdzasz, że nieterminowosc wypłat w tej firmie stała sie już regułą.

anonim

(usunięte przez administratora)

Żona kierowcy

Żony piszą na forum w imieniu mężów, dzieci i swoim włąsnym. Może dlatego, że to one płaca rachunki i odbieraja ewentualne wezwania do zapłaty. Szydera nieuzasadniona. Pewnie Wertus nie ma żony.

XPO II

Szef OK ale gdzieś się pogubił, a szkoda ...

Żona kierowcy

Mój mąż też nie...

anonim

(usunięte przez administratora)

XYZ

Ja nie dostałem

Żona kierowcy...

Kolejny raz wypłata nie będzie na czas. Niestety banki raczej trzymają się terminów. Wypłata ma być niby dopiero 10.07., a kiedy dotrze na konto nie wiadomo. Panie Macieju z tej strony żona Pana kierowcy. Bardzo mocno odpiera Pan zarzuty ze strony kierowców, ale bardzo proszę o informację kiedy dokładnie wpłynie wypłata. Nie lubię obrażania się wzajemnie na forum, ale chyba traktowanie w ten sposób kierowców i ich rodzin, dzieci nie świadczy o Panu za ładnie. Chyba nie na tym polega wzajemna współpraca, że Pana pracownica wydzwania po kierowcach z informacją, że wypłata jak zwykle zresztą nie będzie na czas. Może szanujmy się nawzajem. To już nie czasy kiedy ludzie prosili się o pracę. Na szczęście czasy się zmieniają. I tak poproszę o informację o terminie wypłaty wynagrodzenia za miesiąc czerwiec.

Przemysław L.

Do mnie nie zadzwoni że 200 dniówki daje za drogi Byłem i tak go ZNiszczeee buuuubuuu

Xxxx

Dawno żadnego wpisu. Nikt nie chwali ani się nie żali. Czyli robota się podoba:)

Jaśku

Witam, na filmiku piekny czysy zestaw z chłodnia, wjazd na autostrade, kto dzis w MP jezdzi autostradami w F czy PL. No Marcin ladnie ci w kasku ale pewnie nie wiesz jak odpalic chlodnie. Porazka....

Jaśku

Witam, na filmiku piekny czysy zestaw z chłodnia, wjazd na autostrade, kto dzis w MP jezdzi autostradami w F czy PL. No Marcin ladnie ci w kasku ale pewnie nie wiesz jak odpalic chlodnie. Porazka....

Swojak

I co lekki poślizg z kasą i wrzalo teraz jest ok i cisza.

Swojak

I co lekki poślizg z kasą i wrzalo teraz jest ok i cisza.

xpo

Niech tak robia dalej do xpo przychodza nowe Dafy potrzebuja kierowcow tam chociaz kasa na czas i nie ma jazdy ladami jak tutaj za 3 tygodnie wyjdzie jakies 8kola z nadgodzinami .Byla fala zatrudnin ,teraz bedzie fala zwolnien ,ale sam sobie na to zapracowal .Przyjdzie mu zatrudniac ukraincow i tak samo skonczy jak ta firma w Belgi.

Nocny

Chciałbym zatrudnić się w firmie. Ale słyszałem ze brak kasy na czas i problem z kartami. Czy firma się kończy? Z góry dzięki.

Kierowca

Czytniki wyłączone. Karta zablokowania. Kasa nie na czas i co jest ok swojak zal mi cię bo na głupotę niema leku

Swojak

Dba o dobrych kierowców i daje zarobić a jak jesteś frajer i nie umiesz palet policzyć. To zapraszam do szkoły hahaha.

Swojak

4/2 Ale płaci na czas.Pozdro.

feler K

kolego Nicolas ja uważam ze masz słuszna racje w tym co piszesz, a głąby którzy sa wśród nas to naprawdę glomby, brudasy które niepotrafia dbac o auta. i co wy chcecie od tego Macieja? ja jestem bardzo zadowolony naprawdę i z wyplaty i z auta i nigdy nic na Macieja zlego nie powiem, a jak wam się praca niepodoba to ja po prostu zmiencie.zastanow się nad pytaniem" gdzie będziesz miał lepiej"?

Klakier
@feler K 09.02.2017 14:55
kolego Nicolas ja uważam ze masz słuszna racje w tym co piszesz, a głąby którzy sa wśród nas to naprawdę glomby, brudasy które...

Łubu dubu. Łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu to mówiłem ja JarzabekKoledzy Nicolas i feler ale Laurka fiu fiu tylko pozazdroscic

Swojak

To prawda kasa jest na czas.Tylko kto będzie jeździł 4/2.Chyba jakiś samogwalciciel.I nie 4/2 tylko 4/12dni. Bo powroty jak i wyjady dacia są nie płatne a czasami od auta jest 1300 km.za Free.

nicolas

chłopaki co wy wogole wypisujecie , gdzie byśmy dostali taka podstawe? system 4/2 i wypalty co miesiąc na konto? no proszę napisac konkretna nazwe firmy co ma taki system i placi tyle co nasz szef. Mowicie ze nas nieszanuje? większej liczby bzdur nigdy nieczytalem, koledzy dostaliśmy taka podstawe ze o daciach niepowinnismy wogole wspominać. nie ma nic za darmo takie jest moje zdanie, a Mackowi kibicuje oby więcej takich pracodawców na rynku transportowym.

janosik

kur a gdzie kasa???????

Swojak

Chłopaki z Norberta chcieli 4/2 i dostali.frajerzy Ale za 7000 zł a mialo byc 7500 i się cieszyli ze podwyżki.hahaha . A teraz się zwalniają jak przeliczyli.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonimowy

do Były skoro tak dobrze jest Pan poinformowany to zapewne wie Pan że przeciwko byłej sekretarki jest prowadzone postępowanie prokuratorskie za kradzież danych Firmy i poszukuje już tą Panią Policja

anonim

(usunięte przez administratora)

Klakier

Każdy orze jak morze

bezstronny

xpo a co ty masz do ukraińców ? inni ludzie niż my, tez chcą zarobić mają rodziny, dzieci, my też robimy na zachodzie i co gorzej jeździmy od niemców francuzów czy anglików tez psujemy im stawki i zabieramy robote, a co do zmian to nie narzekaj nikt cie przecież na siłe chyba nie trzyma, wydaje mi się że chyba mp trans i tak najlepiej płaci w okolicy, zawsze możesz iśc do konkurencji i robić miesiąc za 4000 tys. wielki szofer jesteś to idź do bossa i pogadaj a nie wypłakujesz sie na forum

xpo

jansad od jakich kierowcow z norberta slysales takie pierdoly. Nas po nowym roku juz tu nas niema ,lukas63 ty to dopiero przydupas jestes czy spedytor?

lukas63

Witam. Jesli ktos przyszedl do Mp po to zeby sie opierdzielac i kombinowac to zawsze nie bedzie mu sie podobal spedytor ktory wymaga i nie daje sie robic w h... . Jezdze w tej firmie juz 2 lata i jakos nie mialem problemow ze spedytorami a "tylko" robie swoje. Niestety zawsze tak jest ze najwiecej maja do powiedzenia i najwiecej narzekaja ci ktorzy nie potrafia niczym innym w tej pracy sie wykazac. Nie pojdzie do spedytora i w oczy mu nie powie tylko swoje wypociny umieszcza na forum. Ktos kiedys ich fajnie okreslil na parkingu "faceci bez jaj".

jansad

Z tego co słyszę od chłopaków z Norberta (XPO), Marcin nie jest zły. Sam nie miałem z nim kontaktu, ale jestem zdziwiony tą opinią (Sancheza). Rozmawiam często na bazach z chłopakami z MP i nie potwierdzają tej opinii.

Piotr Rz.

Do Pana Macieja Pelki. Zauważyłem ogłoszenie o naborze na stanowisko kierowcy do 3,5 t. Chciałbym podjąć pracę tą pracę. Mieszkam w Skierniewicach (czy to jest dyskwalifikujące? ok 100 km do Poddębic). Jeździłem samochodami dostawczymi przede wszystkim Fordami Transitami (w ramach własnej działalności gospodarczej) ale tylko na terenie PL. Jeździłem po EU i USA ale tylko osobówkami w czasie pobytu we Włoszech - 3 lata, Londyn - 1,5 roku oraz USA 1 rok. Mam 53 lata, Chęci i motywację. Czy jest mozliwość osobistej rozmowy z Panem? Pozdrawiam, Piotr - Skierniewice.

hihu

Numer kontaktowy na serwis samochodowy obok myjni na ulicy Targowej.

Przemo

Dobrze ze teraz chlebem a za niedługo bedą kaminie..

Zostaw opinię o Mp-Trans Transport Maciej Pełka - Poddębice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mp-Trans Transport Maciej Pełka