Iwo-Bau Iwona Fiedrich

5 Dodaj opinię
Iwo-Bau Iwona Fiedrich
5 173 6 1

Opinie o Iwo-Bau Iwona Fiedrich

aAdeK

Bardzo polecam tego pracodawcę- rzetelny słowny! Czego chcieć więcej. A i pieniążki dobre.

Maciej
@aAdeK 24.12.2018 20:59

Którego konkretnie stanowiska dotyczy Twoja opinia? Z tego, co widzę, to obecnie firma poszukuje pracowników na kilka wolnych stanowisk: https://www.gowork.pl/praca/iwo-bau-iwona-fiedrich;pr, dlatego chciałbym dowiedzieć się, które konkretnie stanowisko opisujesz? Pracę na miejscu w Polsce, czy może pracę w Niemczech? Sprecyzuj proszę swój komentarz, abyśmy mogli przypisać go do konkretnego stanowiska.

xxx45

Bardzo dobry pracodawca oferujący godziwe wynagrodzenie, polecam

Iwo-Bau Iwona Fiedrich
pracodawca
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz zbliżającego się Nowego Roku pragniemy serdecznie podziękować za dotychczasową współpracę oraz złożyć naszym Partnerom, Współpracownikom oraz Podwykonawcom moc gorących życzeń, zdrowia, szczęścia i wszelkiej pomyślności.

Firma Iwo-Bau

   

Szukasz pracy?

Iwo-Bau Iwona Fiedrich
pracodawca
Witamy wszystkich użytkowników serwisu GoWork.pl 

Dziękujemy za pozostawione komentarze na temat naszej firmy. Z ogromną przyjemnością czytamy wszystkie pozytywne opinie, nie pozostaniemy, również obojętni na konstruktywną krytykę. Jesteśmy przekonani, że Państwa spostrzeżenia pomogą nam usprawnić procesy, które jeszcze tego wymagają. 

Widząc rosnące zainteresowanie naszą firmą, postanowiliśmy wykorzystać tę platformę komunikacyjną, do przedstawienia aktualnych wydarzeń z życia firmy, a także przybliżyć Państwu oferowane przez nas warunki współpracy.  

Wszystkich zainteresowanych zachęcamy do śledzenia naszego profilu. Jesteśmy otwarci na dyskusję z użytkownikami forum, jednakże w sprawach ważnych zachęcamy do kontaktu bezpośredniego pod adres: info@iwo-bau.eu

Serdecznie pozdrawiamy,

Iwo-Bau Iwona Fiedrich
   
wkurzony

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ludzie ogarnijcie się i weźcie się do pracy. Bo narzekają Ci co się pracować nie chce. Na ładne oczy nigdzie nie dostaniecie pieniędzy

były

Miałem przyjemność pracować w szeregach Iwo-bau i złego słowa nie mogę powiedzieć na temat firmy i pracodawców. Każdemu kto wchodzi na te forum zastanawiając się czy jest to dobry pracodawca, z czystym sumieniem mogę polecić pracę tam

koko

Firma godna polecenia. Pracuję już 3 miesiące dla Iwo-Bau i nie mam żadnych zastrzeżeń

Mariaaaan

Cenię firmę za to, że zajmuję się wszystkim od a do z. Minimum biurokracji , wszystko legalnie i najlepsi fachowcy. Podejście do klienta jak to mówią na wagę złota. Aby więcej takich firm.

JJ

Pracowałem i mogę polecić.

nemo

Generalnie całościowo wszystko okej, pracuję tam już trochę czasu- szefostwo w porządku, idzie się dogadać, pieniążki zawsze wypłacane w terminie. W Iwo-Bau największym plusem jest to, że dotrzymują słowa w 100%. Pozdrawiam

tak ma być

Polecam !! rzetelna firma, dotrzymują terminów i super wykonanie !!! :)

Monika K.

Podzielam opinie które się tutaj pojawiły na temat Iwo-Bau, polecam ta firmę !!! :)

Tomaszzzzzz

Współpracuję z Iwo-Bau już kawał czasu i mogę polecić. Słowni i terminowi. Nie miałem z nimi nigdy najmniejszego problemy. POLECAM!

Marian D.

Zrobili u mnie kawał dobrej roboty. fachowcy luks. jestem zadowolony i jeśli ktoś szuka pewnej firmy to lepszej nie znajdziecie

jaaa_12

Fachowcy jak ta lala. Chałupa jak stała tak stoi. Nic nie skrzypi, nic nie szturcha. Jest ok. Cenowo wyszło też całkiem nieźle.

poważny

Bardzo dobry pracodawca. Terminowe wypłaty i bardzo dużo ofert pracy. Polecam!!!

zadowolony

Polecam firmę Iwo-Bau, korzystają z własnych materiałów. Są terminowi i solidni, właściciele często doglądają budowy i pilnują ekipy.

matiii

Przyjemne miejsce do pracy. Można się czuć bezpiecznie, a na zarobki nie ma co narzekać. Cała ekipa jest zgrana.

jaaaa

Dużo się w Iwo-Bau nauczyłam - w szczególności cierpliwości, bo klientów różnych się obsługiwało, ale i systematyczności i organizacji, bo wszystko mieliśmy określone.

Robert i murarze

Robimy już z nimi od pół roku i nie nażekamy , złego słowa powiedzieć. Zaliczki i wypłaty na czas. Pilnują z piciem , uwaga !

Pracownik
@Robert i murarze 08.05.2018 13:24

Haha.. dokładnie..pilnują .. jednym pasuje innym nie i nie dają rady.. Mi się to podoba bo jest porządnie i nie ma mowy o fuszerce

Zażenowany

Nie dawno temu przy podpisywaniu umowy dawali 14 euro netto za spawanie.Po jakimś czasie stawka miała wzrosnąć o euro więcej.Nagle w ogłoszeniu piszą że od razu dają 15 euro na reke. Jaja sobie robią ze spawaczy.

Pan ZAŻENOWANY
@Zażenowany 01.08.2018 14:41

Pan ZAŻENOWANY , kontraktów jest osiem i osiem RÓŻNYCH , co wiąże się że nie pracuje Pan u tego samego inwestora. Nie trzeba być po studiach , aby zrozumieć , stąd są różne stawki . Kowalski daje 15 euro , a Nowak daje za tą samą robotę np. 10 euro ... Proste do zrozumienia !

anonymous
@Pan ZAŻENOWANY 02.08.2018 14:58

Oczywiście macie osiem różnych kontraktów w jedne miejsce spawać aluminium,proszę bajek nie pisać,prościej się nie da..

Pracownik
@anonymous 02.08.2018 22:01

Pracuje jako spawacz i narzekać nie mogę.. nie wiem jak było wcześniej, ale teraz jest spk

Obsługa interesantów Firmy
@Zażenowany 01.08.2018 14:41

Zażenowany Panie spawaczu, kontraktów na spawanie mamy bardzo dużo, i w zależności na jakie spawanie decydują się Panowie spawacze. Stąd wynikają równice w stawkach. Życzymy spokojnego dnia i pozdrawiamy serdecznie.

Przemek

Wyszlo mi za 2 tyg 73 euro nie polecam gdzie powinni mi wylacic 400 mam nadzieje ze wysla bo tego tak nie zostawie

Iwo Bau
@Przemek 20.08.2018 13:52

Proszę niezwłocznie zgłosić się do Firmy Iwo Bau jeżeli ma Pan problemy z płatnościami Panie Przemku zamiast wypisywać oszczerstwa . Firma jest czynna codziennie ,dlaczego się Pan tam po prostu nie zgłosi !!!

Firma Iwo-Bau
@Przemek 20.08.2018 13:52

Proszę niezwłocznie zgłosić się do Firmy Iwo Bau jeżeli ma Pan problemy z płatnościami Panie Przemku zamiast wypisywać oszczerstwa . Firma jest czynna codziennie ,dlaczego się Pan tam po prostu nie zgłosi !!!

Przemek
@Iwo Bau 20.08.2018 18:31

Trochę się zdenerwowałem jak usłyszałem że dostane 73 euro

Przemek
@Przemek 21.08.2018 11:28

Okey zgłoszę się może poprostu pomyłka

Przemek
@Przemek 20.08.2018 13:52

Okey zgłoszę sie

Firma Iwo-Bau
@Przemek 20.08.2018 13:52

Proszę niezwłocznie zgłosić się do Firmy Iwo Bau jeżeli ma Pan problemy z płatnościami Panie Przemku zamiast wypisywać oszczerstwa . Firma jest czynna codziennie ,dlaczego się Pan tam po prostu nie zgłosi !!!

Pracownik
@Firma Iwo-Bau 22.08.2018 10:36

Ja już trochę tu pracuje, a do tej pory nie było problemu z wypłacalnością.. zawsze mam wszystko na czas chyba, że jakieś święto wypadnie czy coś, ale to chyba jasne że wtedy albo jest wypłata wcześniej albo trochę się opóźnia

Arek

Witam czy ktoś pracuje bądź pracował na rozbiorkach z Firmy ivo baj?

zainteresowany
@Arek 23.08.2018 15:23

Chcę do nich aplikować, bo jestem osobą z wieloletnim doświadczeniem i myślę, że dałbym radę. Praca mi się przyda i mam dużo certyfikowanych uprawnień. Może ktoś z obecnych pracowników da znaka czy wgl jakieś nowe przyjęcia sa planowane??? Proszę o odpowiedź..

jwp
@zainteresowany 27.09.2018 10:57

Większość rozwiązuje umowy

prezes
@Arek 23.08.2018 15:23

Ja pracuje.. godziny ok, bo we wcześniejszej pracy siedziało się do nocy i od rana na nowo. Wolę mieć normalne godzny tutaj, roboty też dużo ale lepiej na tym wychodzę.. zdecydowanie lepiej

Pracownik
@prezes 28.09.2018 15:14

Potwierdzam.. Tutaj godziny są ok . umieją uszanować pracownika, a nie że każą pracować ponad normy

Pracownik

Jako spawacz nie narzekam.. atrakcyjne wynagrodzenie i jest praca to najważniejsze, jestem jak na na razie zadowolony i nie zamierzam rezygnować

NICK

Warto aplikować, polecam.. jasne warunki zatrudnienia i o to chodzi.

pdw
@NICK 28.09.2018 14:22

To pisze pani iwona bo chce szukać Jeleni

były "jeleń"
@pdw 28.09.2018 14:56

w Jeleniej już zabrakło jeleni - dlatego większość ogłoszeń w dalekiej Polsce, potencjał frajerów niewyczerpalny...

pracownik

Jak masz ambicje to praca ok. Sporo ludzi jest z dużym doświadczeniem, służą pomocą, bo zlecenia na budowy są różne. Czasem trzeba nieźle pogłówkować i takie burze mózgów się zdarzają, a tam się okazuje kto myśli.

anonim

(usunięte przez administratora)

Firma Iwo-Bau

75 64 64 557 Firma Iwo - Bau , jeżeli ma Pan problem , to proszę natychmiast zgłosić się do siedziby naszej Firmy . Biuro czynne od pn-pt. w godz. 9-17 . Informujemy ,że sprawa została zgłoszona do Komisariatu Policji w Jeleniej Górze o ustalenie tożsamości oraz IP komputera , z którego są wypisywane oszczerstwa . W związku z naruszeniem przez Pana dobra Firmy Iwo-Bau . Oczerniają one firmę Iwo-Bau co i stanowi naruszenie dóbr osobistych przedsiębiorstwa, które podlegają ochronie prawnej na mocy art. 23 Kodeksu cywilnego (w skrócie: K.c.). Artykuł ten stanowi: „dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach”.

pABLO

TO PRAWDA W 100 PROCENTACH POTWIERDZAM BYŁEM WIEM WKOŃCU KTOŚ PISZE JAK JEST NAPRAWDE

anonim

(usunięte przez administratora)

Przemek

Dobrze że mam opcje nagrywania rozmów każdą rozmowę z pracodawcą nagrywam .

Firma Iwo - Bau

75 64 64 557 Firma Iwo - Bau , jeżeli ma Pan problem , to proszę natychmiast zgłosić się do siedziby naszej Firmy . Biuro czynne od pn-pt. w godz. 9-17 . Informujemy ,że sprawa została zgłoszona do Komisariatu Policji w Jeleniej Górze o ustalenie tożsamości oraz IP komputera , z którego są wypisywane oszczerstwa . W związku z naruszeniem przez Pana dobra Firmy Iwo-Bau . Oczerniają one firmę Iwo-Bau co i stanowi naruszenie dóbr osobistych przedsiębiorstwa, które podlegają ochronie prawnej na mocy art. 23 Kodeksu cywilnego (w skrócie: K.c.). Artykuł ten stanowi: „dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach”.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pan Pracownik

PANIE PRACOWNIKU IWO-BAU , w firmie podają zawsze jedynie stawki NETTO ... Jeżeli TEN PAN PRACOWNIK ( Pan prowadzi własną działalność gospodarczą ) nie rozumie treści umowy , radzę o kontakt z Firmą , tak będzie najprościej . Proszę podpisywać się pod ogłoszeniem nazwiskiem i w ten sposób będzie uproszczone , tym bardziej jak Pan pisze ,, jest Pan pracownikiem , co jest to kłamstwem ) . Z poważaniem

djrapi

Nie łudż się, bo to jest brutto- od tego odlicz podatek, ubezpieczenie, księgową...

Zostaw opinię o Iwo-Bau Iwona Fiedrich - Jelenia Góra

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iwo-Bau Iwona Fiedrich