Iwo-Bau Iwona Fiedrich

Jelenia Góra

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 135 ocen.

Iwo-Bau Iwona Fiedrich
5 135 6 1

Opinie o Iwo-Bau Iwona Fiedrich

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Przemek

Wyszlo mi za 2 tyg 73 euro nie polecam gdzie powinni mi wylacic 400 mam nadzieje ze wysla bo tego tak nie zostawie

Przemek
@Przemek 20.08.2018 13:52

Okey zgłoszę sie

Kamil

jest to firma ktora naciaga ludzi na szybkie podpisywanie umow o prace nie realizujac swoich obowiazkow wobec podwykonawcow przestrzegam wszystkich przed podpisaniem umowy o dokladne przeczytanie umowy .

Firma Iwo - Bau

75 64 64 557 Firma Iwo - Bau , jeżeli ma Pan problem , to proszę natychmiast zgłosić się do siedziby naszej Firmy . Biuro czynne od pn-pt. w godz. 9-17 . Informujemy ,że sprawa została zgłoszona do Komisariatu Policji w Jeleniej Górze o ustalenie tożsamości oraz IP komputera , z którego są wypisywane oszczerstwa . W związku z naruszeniem przez Pana dobra Firmy Iwo-Bau . Oczerniają one firmę Iwo-Bau co i stanowi naruszenie dóbr osobistych przedsiębiorstwa, które podlegają ochronie prawnej na mocy art. 23 Kodeksu cywilnego (w skrócie: K.c.). Artykuł ten stanowi: „dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach”.

anonim

(usunięte przez administratora)

Firma Iwo-Bau
@djrapi 04.08.2018 17:10

75 64 64 557 Firma Iwo - Bau , jeżeli ma Pan problem , to proszę natychmiast zgłosić się do siedziby naszej Firmy . Biuro czynne od pn-pt. w godz. 9-17 . Informujemy ,że sprawa została zgłoszona do Komisariatu Policji w Jeleniej Górze o ustalenie tożsamości oraz IP komputera , z którego są wypisywane oszczerstwa . W związku z naruszeniem przez Pana dobra Firmy Iwo-Bau . Oczerniają one firmę Iwo-Bau co i stanowi naruszenie dóbr osobistych przedsiębiorstwa, które podlegają ochronie prawnej na mocy art. 23 Kodeksu cywilnego (w skrócie: K.c.). Artykuł ten stanowi: „dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach”.

Pracownik iwo bau

Ktoś pisze że 10 brutto dają a mi gadali że to na ręke Iwo bau co to za oszustwa ?? Mam nadzieję że bedzie te na rękę jak nie to mam nagraną rozmowę i inaczej to załatwimy

djrapi
@Pracownik iwo bau 22.07.2018 21:22

Nie łudż się, bo to jest brutto- od tego odlicz podatek, ubezpieczenie, księgową...

Pracownik iwo bau

Iwo bau z kąd ma pewność że przepracuje 5 tygodni i zostanie mi wypłacona wypłata za bardzo ciężką pracę w 35 stopniach

djrapi
@NIby Pracownik , a nie pracown 27.07.2018 14:41

Pisze się z małej, a nie z dużej,,,,

Nie daj się oszustwu i niepewn

Nie polecam Firmy !!!! Po pierwsze przez telefon mówią ci co innego a jak przyjeżdzasz wgl co innego (usunięte przez administratora) !!! po drugie mówią że będzie dużo godzin ponad 50 a jest (usunięte przez administratora) 30 pare !!! po trzecie robisz po 13 godzin a ci niemiec zapisze 8 9 max co to do (usunięte przez administratora) ma być . Wypłaty zamiast normalnie co miesiąc 10 to jakoś zjebanie po 5 tygodniach za 2 tygodnie i co najlepsze przy rozliczeniu rocznym zamiast dostać zwrot podatku to będziecie dopłacać i ta nie mało tego nie mówią ... Ludzie nie bądżcie naiwni i nie dajcie się wkopać . Tam gdzie wam proponują 7.5 na godzine tam masz i urlopy płatne i zwroty podatku normalną umowę o pracę . I jeszcze dodam ta umowa jest nie zgodna z prawem byłem z nią u prawnika ona jest jak śmieć .

djrapi
@Oszust 30.07.2018 15:04

Pisze prawdę, a oszustką jesteś Ty

Zażenowany

Nie dawno temu przy podpisywaniu umowy dawali 14 euro netto za spawanie.Po jakimś czasie stawka miała wzrosnąć o euro więcej.Nagle w ogłoszeniu piszą że od razu dają 15 euro na reke. Jaja sobie robią ze spawaczy.

djrapi
@Do ANONIMA / tchórza 03.08.2018 13:14

A może Ty się podpiszesz cwaniaczko z biura?

ja

Witam jak jest za zwroty za paliwo czy pracownik musi płacić dla pracownika z samochodem za paliwo czy płaci iwo bau ? Wie ktoś ?

jjj
@Romek Kowal 30.07.2018 15:03

Co ty (usunięte przez administratora) To kurde lepiej bez samochodu jeżdzić tylko busem bo za amortyzacje samochodu i za paliwo nikt mi nie zwraca

Firma Iwo-Bau

Dzień dobry , z tej strony odpisuje Firma Iwo - Bau, informujemy ,że w dniu dzisiejszym złożyliśmy doniesienie na Komisariat Policji w związku z naruszeniem przez Pana dobra Firmy Iwo-Bau . Oczerniają one firmę Iwo-Bau co i stanowi naruszenie dóbr osobistych przedsiębiorstwa, które podlegają ochronie prawnej na mocy art. 23 Kodeksu cywilnego (w skrócie: K.c.). Artykuł ten stanowi: „dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach”. Z poważaniem Firma Iwo-Bau

anonim

(usunięte przez administratora)

Firma Iwo-Bau

Dzień dobry , z tej strony odpisuje Firma Iwo - Bau, informujemy ,że w dniu dzisiejszym złożyliśmy doniesienie na Komisariat Policji w związku z naruszeniem przez Pana dobra Firmy Iwo-Bau . Oczerniają one firmę Iwo-Bau co i stanowi naruszenie dóbr osobistych przedsiębiorstwa, które podlegają ochronie prawnej na mocy art. 23 Kodeksu cywilnego (w skrócie: K.c.). Artykuł ten stanowi: „dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach”. Z poważaniem Firma Iwo-Bau

anonim

(usunięte przez administratora)

US

Człowieku o jakich lewych fakturach ty piszesz, ty baranie musisz 25 % WYKONAĆ W POLSCE roboty , I DLATEGO później musisz za robotę wystawić nie fakturę a jedynie rachunek !!! Inaczej będziesz musiał zapłacić podatek w Niemczech :) Dlatego barany wypisują , anie maja pojęcia :) :) :)

Rock

Firma jest dobra,tylko jest Glupia dyscyplina

SuperMann
@Rock 22.01.2017 19:29

Rock to do ciebie / zaufanie to jedna strona medalu , a druga strona to kontrolowanie :) prowadziłem grupę baranów przez wielkie ,,B,, i prawie nie wyladowalem w Bolku !!!

tygrys

Firma Iwo Bau nie jest biurem turystycznym tylko firmą budowlaną. Trzymają poziom i dyscyplinę od lat i za to ich szanuję. Nie ma lepszej firmy tego typu w naszej okolicy.

Lew
@tygrys 02.05.2018 15:54

Do TYgrysa :) masz moc :) :) :)

Owi-Uab

Tak, tak, czego to jeszcze kreatywne blagierki z biura nie spłodzą na potrzeby ratowania wizerunku - te barwne historie jakie opisują "przedmówcy" z kilku ostatnich hurtowo płodzonych postów to oczywiście radosna twórczość na wewnętrzne zamówienie IwoBau... Zaczyna brakować naiwnych? Konkurencja oferuje pracę bez samozatrudnienia bo bezpośrednio u niemieckiego pracodawcy! Czegoś nie rozumiecie? Przeczytajcie wnikliwie i ze zrozumieniem wszystkie paragrafy umowy. Ja nie podpisałem.

Biuro
@Owi-Uab 11.05.2018 22:50

Owi-Uab :) nie wiemy kim jesteś , ale wiemy na pewno ,że jesteś oszustem i pijawką ,która próbuje wyłudzić od Firmy Iwo-Bau pieniądze . Nie damy się zastraszyć i możesz wypisywać różne złe opinie na temat Firmy Iwo-Bau . Firma Iwo-Bau działa na rynku od 2005 roku i zawsze stara się wywiązywać ze swoich obowiązków. Dlatego to , że wypisujecie złe opinie wyssane z palca , podpisane jako ,,anonim,,, Pani Beatka czy Owi-Uabi nam nie przeszkadzają , znamy swoją wartość i żadne sztuczne opinie nam nie zaszkodzą. Pozdrawiamy wszystkich oszustów , naciągaczy i wszystkich , którzy boją się i ukrywają swoje dane ..

Beata

@Owi-Uab Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię i niekoniecznie musi być napisana przez firmę, jeżeli jest odmienna od Twojej. Jeśli mogę Cię prosić, to chciałabym abyś po prostu napisał jak wyglądała Twoja współpraca z tą firmą. @Sebastian Możesz powiedzieć na jakiej formie zatrudnienia pracujesz w firmie? I jeśli mogę spytać - jak wygląda pakiet socjalny? Nie widzę tych informacji w wątku, więc będę wdzięczna za ich udzielenie.

Nick
@Beata 19.05.2018 17:59

Zapraszamy Panią Beate ,do siedziby Firmy Iwo-Bau

Sebastian

Firma zawsze płaci na czas i płacą co dwa tygodnie w euro.Płacą zaliczki po 1 tygodniu pracy. Dają mieszkania .Odejmują nam za mieszkanie wtedy , kiedy nie idziesz do roboty , bo jesteś na kacu i nie idziesz do roboty .

Irek

Owi-Uab czyli kto? Nie podpisał umowy bo się bał bo zna siebie i wie że albo kombinuje albo bez wódki nie wytrzyma. Ze mną też byli tacy Kozacy i dzisiaj już ich nie ma. Pić trzeba z głową to i robota jest. Robiłem na wykopach na betonach a teraz jestem na dachu. Pienioadze są punktualnie ale i ja jestem codziennie w robocie .

Luck
@Irek 15.05.2018 18:47

(usunięte przez administratora)

Grażyna

Czy firma ma oferty pracy jedynie dla mężczyzn?

Anonim

Praca dobra , czasem nas gonią na dachach, ale robimy dużo godzin i pieniądze się robią .Moja żona bierze za mnie pieniądze w biurze i dlatego nie mam kłopotów z komornikiem ,że mi konto zablokują. Jak dostaję gotówkę , kasa moja trafia tylko do mnie i mojej żony. Nie mogę się podpisać , ale pracuję u nich już przeszło jeden rok i jest jest fajnie.

Tomek dekarz

Czesc, podpisałem umowe miesiac temu .Pracuje sie dobrze ,zaliczki placa, tylko troche mi grupa nie pasuje bo chlopaki pija. Ale mam swoj pokoj i cisze. Mieszkanie bardzo dobre, pralka pokoje kazdy ma swoj, garnki i cale wyposarzenie ,nic nie musialem wziac na wyjazd. Biuro jest zawsze pod telefonem jak mamy problem,. Iwo bau chyba podpadlo konkurencji ze tak im szkaluja opinie !!! Tomek dekarz

Robert i murarze

Robimy już z nimi od pół roku i nie nażekamy , złego słowa powiedzieć. Zaliczki i wypłaty na czas. Pilnują z piciem , uwaga !

Janek

Waldek widzę ze dalej tam robisz Pytałem Jarka o ciebie i muwił że chyba jusz nie robisz Stary zadzwoń do mnie to pogadamy,mam stary telefon. Ludziska ja pracuje już prawie cztery lata i piekarze niech nie ida po robote do Iwo bau , bo wylec a z chukiem. Gnojki i nie roby nie maja tam miejsca. Janek

Kamil

Byłem podwykonawcą rok. Teraz pracuję na południu Europy. Największy plus - pieniądze punktualnie co dwa tygodnie. Zawsze regularnie. No i zaliczki - jak auto się zepsuło to dostałem pieniądze wcześniej. Zakwaterowanie w porządku i niedaleko do roboty. Dziewczyny w biurze pomocne i ładne.

edek

Pijaczkom drobnym pracować się nie chce to wypisują bzdury o Iwo Bau. Firma konsekwentnie zrywa współpracę z takimi delikwentami to potem anonimy piszą! Współpracuje od lat i mogę powiedzieć że na pewno nie ma takich stawek jak tu się wypisuje...

Ryszard

Cenię sobie firmę Iwo Bau za wysoka kulturę obsługi oraz rzetelne i terminowe płatności.

Janek

Pracuje z Iwo-Bau od dłuższego czasu i nigdy nie było jakiś problemow. Jakby nie patrzeć jest to najdłużej funkcjonująca firma tego typu w regionie

Waldek

Ja tez chwale sobie ich . Robię i zawsze mam kasę na czas .A porządek musi być ! Inaczej wszyscy by chlali i nie chodzili do roboty . Bo kasę chcą wszyscy , a robić nie ma komu :) :) Waldek

Jarek

Współpracuję z nimi od pół roku i nie mogę złego słowa powiedzieć. Zaliczki i wypłaty na czas. Dobry kontakt z biurem praktycznie 24/7. Organizują dojazd i zakwaterowanie. Czytałem poprzednie komentarze i ma wrażenie, że ktoś celowo wypisuje bzdury podając za każdym razem inny nick. Ja osobiście chwale sobie współprace i nie dam złego słowa powiedzieć o firmie Iwo Bau.

Aneta

Mój mąż niedawno zrezygnwał z pośrednictwa Iwo Bau Iwona Fiedrich, otrzymał propozycję pracy bezpośrednio u niemieckiego przedsiębiorcy. Nawet niekoniecznie z wymogiem językięzyka niemieckego jak zaznacza któryś z przedmówców - raczej "duka" ale za to komunikuje się po angielsku. Co do firmy Iwo- Bau - nikt nie wspomina o absurdzie podpisywania weksli "in blanco", inaczej nie podpiszą umowy. Dla nas to już historia o jakiej chcemy zapomnieć. Biorąc po uwagę koszty obsługi jakie dodatkowo nalicza sobie Iwo Bau plus marna stawka Brutto (10€), ale co najgorsze to, że tak naprawdę ci merzczyżni jadą w ciemno, i niewiadomo z kim zostaną zakwaterowani - Iwo Bau nie weryfikuje czy byli to ludzie karani, i ich stanu psychiczego - trafia się na alkoholików, przestępców, wulgarnych, cóż - dla Iwo Bau nie liczy się rekomendacja chodzi tylko o kolejną duszyczkę i pieniądze jaki z nich wydoi.

anonymous
@Aneta 29.04.2018 08:21

Dzień Dobry Pani Aneto, Firma Iwo-Bau nigdy nie podpisała żadnej umowy z Pani mężem. Jeżeli możemy Pani pomóc, prosimy o kontakt telefoniczny na numer telefonu 75 64 64 557. Z poważaniem Biuro Iwo-Bau

Zostaw opinię o Iwo-Bau Iwona Fiedrich - Jelenia Góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iwo-Bau Iwona Fiedrich