Iwo-Bau Iwona Fiedrich

Jelenia Góra

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 165 ocen.

Iwo-Bau Iwona Fiedrich
5 165 6 1

Opinie o Iwo-Bau Iwona Fiedrich

poważny

Bardzo dobry pracodawca. Terminowe wypłaty i bardzo dużo ofert pracy. Polecam!!!

zadowolony

Polecam firmę Iwo-Bau, korzystają z własnych materiałów. Są terminowi i solidni, właściciele często doglądają budowy i pilnują ekipy.

matiii

Przyjemne miejsce do pracy. Można się czuć bezpiecznie, a na zarobki nie ma co narzekać. Cała ekipa jest zgrana.

jaaaa

Dużo się w Iwo-Bau nauczyłam - w szczególności cierpliwości, bo klientów różnych się obsługiwało, ale i systematyczności i organizacji, bo wszystko mieliśmy określone.

Robert i murarze

Robimy już z nimi od pół roku i nie nażekamy , złego słowa powiedzieć. Zaliczki i wypłaty na czas. Pilnują z piciem , uwaga !

Pracownik
@Robert i murarze 08.05.2018 13:24

Haha.. dokładnie..pilnują .. jednym pasuje innym nie i nie dają rady.. Mi się to podoba bo jest porządnie i nie ma mowy o fuszerce

Zażenowany

Nie dawno temu przy podpisywaniu umowy dawali 14 euro netto za spawanie.Po jakimś czasie stawka miała wzrosnąć o euro więcej.Nagle w ogłoszeniu piszą że od razu dają 15 euro na reke. Jaja sobie robią ze spawaczy.

Pan ZAŻENOWANY
@Zażenowany 01.08.2018 14:41

Pan ZAŻENOWANY , kontraktów jest osiem i osiem RÓŻNYCH , co wiąże się że nie pracuje Pan u tego samego inwestora. Nie trzeba być po studiach , aby zrozumieć , stąd są różne stawki . Kowalski daje 15 euro , a Nowak daje za tą samą robotę np. 10 euro ... Proste do zrozumienia !

anonymous
@Pan ZAŻENOWANY 02.08.2018 14:58

Oczywiście macie osiem różnych kontraktów w jedne miejsce spawać aluminium,proszę bajek nie pisać,prościej się nie da..

Pracownik
@anonymous 02.08.2018 22:01

Pracuje jako spawacz i narzekać nie mogę.. nie wiem jak było wcześniej, ale teraz jest spk

Obsługa interesantów Firmy
@Zażenowany 01.08.2018 14:41

Zażenowany Panie spawaczu, kontraktów na spawanie mamy bardzo dużo, i w zależności na jakie spawanie decydują się Panowie spawacze. Stąd wynikają równice w stawkach. Życzymy spokojnego dnia i pozdrawiamy serdecznie.

Przemek

Wyszlo mi za 2 tyg 73 euro nie polecam gdzie powinni mi wylacic 400 mam nadzieje ze wysla bo tego tak nie zostawie

Iwo Bau
@Przemek 20.08.2018 13:52

Proszę niezwłocznie zgłosić się do Firmy Iwo Bau jeżeli ma Pan problemy z płatnościami Panie Przemku zamiast wypisywać oszczerstwa . Firma jest czynna codziennie ,dlaczego się Pan tam po prostu nie zgłosi !!!

Firma Iwo-Bau
@Przemek 20.08.2018 13:52

Proszę niezwłocznie zgłosić się do Firmy Iwo Bau jeżeli ma Pan problemy z płatnościami Panie Przemku zamiast wypisywać oszczerstwa . Firma jest czynna codziennie ,dlaczego się Pan tam po prostu nie zgłosi !!!

Przemek
@Iwo Bau 20.08.2018 18:31

Trochę się zdenerwowałem jak usłyszałem że dostane 73 euro

Przemek
@Przemek 21.08.2018 11:28

Okey zgłoszę się może poprostu pomyłka

Przemek
@Przemek 20.08.2018 13:52

Okey zgłoszę sie

Firma Iwo-Bau
@Przemek 20.08.2018 13:52

Proszę niezwłocznie zgłosić się do Firmy Iwo Bau jeżeli ma Pan problemy z płatnościami Panie Przemku zamiast wypisywać oszczerstwa . Firma jest czynna codziennie ,dlaczego się Pan tam po prostu nie zgłosi !!!

Pracownik
@Firma Iwo-Bau 22.08.2018 10:36

Ja już trochę tu pracuje, a do tej pory nie było problemu z wypłacalnością.. zawsze mam wszystko na czas chyba, że jakieś święto wypadnie czy coś, ale to chyba jasne że wtedy albo jest wypłata wcześniej albo trochę się opóźnia

Arek

Witam czy ktoś pracuje bądź pracował na rozbiorkach z Firmy ivo baj?

zainteresowany
@Arek 23.08.2018 15:23

Chcę do nich aplikować, bo jestem osobą z wieloletnim doświadczeniem i myślę, że dałbym radę. Praca mi się przyda i mam dużo certyfikowanych uprawnień. Może ktoś z obecnych pracowników da znaka czy wgl jakieś nowe przyjęcia sa planowane??? Proszę o odpowiedź..

jwp
@zainteresowany 27.09.2018 10:57

Większość rozwiązuje umowy

prezes
@Arek 23.08.2018 15:23

Ja pracuje.. godziny ok, bo we wcześniejszej pracy siedziało się do nocy i od rana na nowo. Wolę mieć normalne godzny tutaj, roboty też dużo ale lepiej na tym wychodzę.. zdecydowanie lepiej

Pracownik
@prezes 28.09.2018 15:14

Potwierdzam.. Tutaj godziny są ok . umieją uszanować pracownika, a nie że każą pracować ponad normy

Pracownik

Jako spawacz nie narzekam.. atrakcyjne wynagrodzenie i jest praca to najważniejsze, jestem jak na na razie zadowolony i nie zamierzam rezygnować

NICK

Warto aplikować, polecam.. jasne warunki zatrudnienia i o to chodzi.

pdw
@NICK 28.09.2018 14:22

To pisze pani iwona bo chce szukać Jeleni

były "jeleń"
@pdw 28.09.2018 14:56

w Jeleniej już zabrakło jeleni - dlatego większość ogłoszeń w dalekiej Polsce, potencjał frajerów niewyczerpalny...

pracownik

Jak masz ambicje to praca ok. Sporo ludzi jest z dużym doświadczeniem, służą pomocą, bo zlecenia na budowy są różne. Czasem trzeba nieźle pogłówkować i takie burze mózgów się zdarzają, a tam się okazuje kto myśli.

anonim

(usunięte przez administratora)

Firma Iwo-Bau

75 64 64 557 Firma Iwo - Bau , jeżeli ma Pan problem , to proszę natychmiast zgłosić się do siedziby naszej Firmy . Biuro czynne od pn-pt. w godz. 9-17 . Informujemy ,że sprawa została zgłoszona do Komisariatu Policji w Jeleniej Górze o ustalenie tożsamości oraz IP komputera , z którego są wypisywane oszczerstwa . W związku z naruszeniem przez Pana dobra Firmy Iwo-Bau . Oczerniają one firmę Iwo-Bau co i stanowi naruszenie dóbr osobistych przedsiębiorstwa, które podlegają ochronie prawnej na mocy art. 23 Kodeksu cywilnego (w skrócie: K.c.). Artykuł ten stanowi: „dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach”.

pABLO

TO PRAWDA W 100 PROCENTACH POTWIERDZAM BYŁEM WIEM WKOŃCU KTOŚ PISZE JAK JEST NAPRAWDE

Iwo kał

Tak te opinie piszą pracownice z biura na rozkaz Iwonki także nie czytajcie tego ja na to leje ciepłym moczem

H** cię to obchodzi
@Firma Iwo-Bau 06.08.2018 10:45

Po co ma ktoś do was dzwonić jak kłamiecie przez telefon i na żywo prosto w oczy dziwne troche

kutas

UWAGA KŁAMSTWO >>^^^ NIGDY TYLE GODZIN TAM NIE MA NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ BO TO PISZE IWONA TA SZEFOWA FIRMY

Piotrek

https://www.olx.pl/oferta/rozbiorki-niemcy-CID4-IDv6V8x.html#62fb28ade5 Tu jest link na rozbiurki ostrzegam żeby nie jechać bo będziecie żałować ale jak kto chce

anonim

(usunięte przez administratora)

Przemek

Dobrze że mam opcje nagrywania rozmów każdą rozmowę z pracodawcą nagrywam .

Firma Iwo - Bau

75 64 64 557 Firma Iwo - Bau , jeżeli ma Pan problem , to proszę natychmiast zgłosić się do siedziby naszej Firmy . Biuro czynne od pn-pt. w godz. 9-17 . Informujemy ,że sprawa została zgłoszona do Komisariatu Policji w Jeleniej Górze o ustalenie tożsamości oraz IP komputera , z którego są wypisywane oszczerstwa . W związku z naruszeniem przez Pana dobra Firmy Iwo-Bau . Oczerniają one firmę Iwo-Bau co i stanowi naruszenie dóbr osobistych przedsiębiorstwa, które podlegają ochronie prawnej na mocy art. 23 Kodeksu cywilnego (w skrócie: K.c.). Artykuł ten stanowi: „dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach”.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pan Pracownik

PANIE PRACOWNIKU IWO-BAU , w firmie podają zawsze jedynie stawki NETTO ... Jeżeli TEN PAN PRACOWNIK ( Pan prowadzi własną działalność gospodarczą ) nie rozumie treści umowy , radzę o kontakt z Firmą , tak będzie najprościej . Proszę podpisywać się pod ogłoszeniem nazwiskiem i w ten sposób będzie uproszczone , tym bardziej jak Pan pisze ,, jest Pan pracownikiem , co jest to kłamstwem ) . Z poważaniem

djrapi

Nie łudż się, bo to jest brutto- od tego odlicz podatek, ubezpieczenie, księgową...

Pracownik iwo bau

Iwo bau z kąd ma pewność że przepracuje 5 tygodni i zostanie mi wypłacona wypłata za bardzo ciężką pracę w 35 stopniach

DO PRACOWNIKA IWO-BAU
@Pracownik iwo bau 25.07.2018 22:46

Do ,, PRACOWNIKA IWO-BAU ,, proszę się podpisać z imienia i nazwiska ??? Ma Pan problem , tajemnica czy konkurencja ??? A może wyrzucili Pana za picie ???

NIby Pracownik , a nie pracown
@Pracownik iwo bau 25.07.2018 22:46

Pisze się ,,SKĄD ,, a nie ,, Z KĄD ,, Panie pracowniku

djrapi
@NIby Pracownik , a nie pracown 27.07.2018 14:41

Pisze się z małej, a nie z dużej,,,,

ja

Witam jak jest za zwroty za paliwo czy pracownik musi płacić dla pracownika z samochodem za paliwo czy płaci iwo bau ? Wie ktoś ?

Romek Kowal
@ja 27.07.2018 21:48

Firma nie zatrudnia, są to działalności gospodarcze, czyli samozatrudnienie, Panowie .Więc każdy tak jak jest w Polsce , musi dojechać na budowę . Ale chłopaki jeżdza w grupie i wszyscy się składają na paliwo.Mieszkania dają bardzo blisko.Więc nie jest daleko.Jeżeli jest daleko , firma sama od siebie dodaje do paliwa, ale nie ma obowiązku.

jjj
@Romek Kowal 30.07.2018 15:03

Co ty (usunięte przez administratora) To kurde lepiej bez samochodu jeżdzić tylko busem bo za amortyzacje samochodu i za paliwo nikt mi nie zwraca

Firma Iwo-Bau

Dzień dobry , z tej strony odpisuje Firma Iwo - Bau, informujemy ,że w dniu dzisiejszym złożyliśmy doniesienie na Komisariat Policji w związku z naruszeniem przez Pana dobra Firmy Iwo-Bau . Oczerniają one firmę Iwo-Bau co i stanowi naruszenie dóbr osobistych przedsiębiorstwa, które podlegają ochronie prawnej na mocy art. 23 Kodeksu cywilnego (w skrócie: K.c.). Artykuł ten stanowi: „dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach”. Z poważaniem Firma Iwo-Bau

anonim

(usunięte przez administratora)

Firma Iwo-Bau

Dzień dobry , z tej strony odpisuje Firma Iwo - Bau, informujemy ,że w dniu dzisiejszym złożyliśmy doniesienie na Komisariat Policji w związku z naruszeniem przez Pana dobra Firmy Iwo-Bau . Oczerniają one firmę Iwo-Bau co i stanowi naruszenie dóbr osobistych przedsiębiorstwa, które podlegają ochronie prawnej na mocy art. 23 Kodeksu cywilnego (w skrócie: K.c.). Artykuł ten stanowi: „dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach”. Z poważaniem Firma Iwo-Bau

anonim

(usunięte przez administratora)

US

Człowieku o jakich lewych fakturach ty piszesz, ty baranie musisz 25 % WYKONAĆ W POLSCE roboty , I DLATEGO później musisz za robotę wystawić nie fakturę a jedynie rachunek !!! Inaczej będziesz musiał zapłacić podatek w Niemczech :) Dlatego barany wypisują , anie maja pojęcia :) :) :)

tygrys

Firma Iwo Bau nie jest biurem turystycznym tylko firmą budowlaną. Trzymają poziom i dyscyplinę od lat i za to ich szanuję. Nie ma lepszej firmy tego typu w naszej okolicy.

Lew
@tygrys 02.05.2018 15:54

Do TYgrysa :) masz moc :) :) :)

Owi-Uab

Tak, tak, czego to jeszcze kreatywne blagierki z biura nie spłodzą na potrzeby ratowania wizerunku - te barwne historie jakie opisują "przedmówcy" z kilku ostatnich hurtowo płodzonych postów to oczywiście radosna twórczość na wewnętrzne zamówienie IwoBau... Zaczyna brakować naiwnych? Konkurencja oferuje pracę bez samozatrudnienia bo bezpośrednio u niemieckiego pracodawcy! Czegoś nie rozumiecie? Przeczytajcie wnikliwie i ze zrozumieniem wszystkie paragrafy umowy. Ja nie podpisałem.

Szczęśliwi
@Owi-Uab 11.05.2018 22:50

Owi Uab ☀️zapraszamy do naszej firmy ☀️????????

Beata

@Owi-Uab Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię i niekoniecznie musi być napisana przez firmę, jeżeli jest odmienna od Twojej. Jeśli mogę Cię prosić, to chciałabym abyś po prostu napisał jak wyglądała Twoja współpraca z tą firmą. @Sebastian Możesz powiedzieć na jakiej formie zatrudnienia pracujesz w firmie? I jeśli mogę spytać - jak wygląda pakiet socjalny? Nie widzę tych informacji w wątku, więc będę wdzięczna za ich udzielenie.

Nick
@Beata 19.05.2018 17:59

Zapraszamy Panią Beate ,do siedziby Firmy Iwo-Bau

Sebastian

Firma zawsze płaci na czas i płacą co dwa tygodnie w euro.Płacą zaliczki po 1 tygodniu pracy. Dają mieszkania .Odejmują nam za mieszkanie wtedy , kiedy nie idziesz do roboty , bo jesteś na kacu i nie idziesz do roboty .

Irek

Owi-Uab czyli kto? Nie podpisał umowy bo się bał bo zna siebie i wie że albo kombinuje albo bez wódki nie wytrzyma. Ze mną też byli tacy Kozacy i dzisiaj już ich nie ma. Pić trzeba z głową to i robota jest. Robiłem na wykopach na betonach a teraz jestem na dachu. Pienioadze są punktualnie ale i ja jestem codziennie w robocie .

Luck
@Irek 15.05.2018 18:47

(usunięte przez administratora)

Grażyna

Czy firma ma oferty pracy jedynie dla mężczyzn?

Anonim

Praca dobra , czasem nas gonią na dachach, ale robimy dużo godzin i pieniądze się robią .Moja żona bierze za mnie pieniądze w biurze i dlatego nie mam kłopotów z komornikiem ,że mi konto zablokują. Jak dostaję gotówkę , kasa moja trafia tylko do mnie i mojej żony. Nie mogę się podpisać , ale pracuję u nich już przeszło jeden rok i jest jest fajnie.

Tomek dekarz

Czesc, podpisałem umowe miesiac temu .Pracuje sie dobrze ,zaliczki placa, tylko troche mi grupa nie pasuje bo chlopaki pija. Ale mam swoj pokoj i cisze. Mieszkanie bardzo dobre, pralka pokoje kazdy ma swoj, garnki i cale wyposarzenie ,nic nie musialem wziac na wyjazd. Biuro jest zawsze pod telefonem jak mamy problem,. Iwo bau chyba podpadlo konkurencji ze tak im szkaluja opinie !!! Tomek dekarz

Kamil

Byłem podwykonawcą rok. Teraz pracuję na południu Europy. Największy plus - pieniądze punktualnie co dwa tygodnie. Zawsze regularnie. No i zaliczki - jak auto się zepsuło to dostałem pieniądze wcześniej. Zakwaterowanie w porządku i niedaleko do roboty. Dziewczyny w biurze pomocne i ładne.

Zostaw opinię o Iwo-Bau Iwona Fiedrich - Jelenia Góra

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iwo-Bau Iwona Fiedrich