Cza-Ta Sp.j.

Poznań

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 20 ocen.

Opinie o Cza-Ta Sp.j.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cza-Ta Sp.j.

Kinga

Nie rozumiem skad tu tyle pozytywnych opini. czytac się tego nie da. tych klamstw. nie znam nikogo kto by chwalil tą Firme. coś mi wydaje ze PISZE je jedna osoba

Doris

Polecam! Kasa na czas, nie to co w konkurencji i na dodatek lepiej płacą niż inne firmy. Polecam

Tony
@Doris 16.11.2017 18:53
Polecam! Kasa na czas, nie to co w konkurencji i na dodatek lepiej płacą niż inne firmy. Polecam

Zgadza się. Zawsze terminowo, ja też nie narzekam. Jestem zadowolony i z pracy i z płacy.

Kinga

Również odradzam wszystkim. ZAdnych szkoleń zadnych badań. Kasa Mała a i kierowniczka tylko krzyczy i nie potrafi z ludzmi normalnie rozmawiać

R.
@Kinga 13.11.2017 18:09
Również odradzam wszystkim. ZAdnych szkoleń zadnych badań. Kasa Mała a i kierowniczka tylko krzyczy i nie potrafi z ludzmi nor...

Jak się nie zostało przyjetym do pracy ro nie ma ani szkoleń ani badań co jest oczywiste

KInga
@R. 14.11.2017 08:29
Jak się nie zostało przyjetym do pracy ro nie ma ani szkoleń ani badań co jest oczywiste

bhp wygląda tak ze podpisujesz sie w zaznaczonych miejscach. a jak pytasz o skiertowanie na badanie to robia wielkie oczy a potem masz zdolność bez wizyty u doktora

BaL

A ja sie cieszę że się dostalam. Teraz o dobra prace jest trudno. Przyjemniej jasno mam powiedziene co mam robić jak wykonywać swoje obowiązki. Żeby dostać dobre pieniądze trzeba pracować tylko nieroby są wiecznie niezadowoleni i narzekają.

Asik

Udało mi sie dostać do tej firmy. Na rozmowie kwalifikacyjnej jasno postawione sprawy. Juz mi sie podoba. Bedzie sie tu fajnie pracowac.

JAN
@Asik 05.11.2017 21:01
Udało mi sie dostać do tej firmy. Na rozmowie kwalifikacyjnej jasno postawione sprawy. Juz mi sie podoba. Bedzie sie tu fajnie...

Na rozmowie to może i miło ale potem zobaczysz wykańcza cie psychicznie. Byłem chory fizycznie teraz nie moge do sibie dojsc po pracy w tej firmie. Odradzam wszystkim

R.

TYlko chorych zatrudniają zdrowych ludzi nie chcą do pracy

m.m.
@R. 23.10.2017 17:15
TYlko chorych zatrudniają zdrowych ludzi nie chcą do pracy

nieprawda, zdrowi też pracują - ale trzeba pracować a nie próbować się uchować na L4

m.m.

jestem zadowolona, dostałam podwyżkę i to niemałą. Powiem szczerze, że wcześniej pracując u konkurencji nie dostawałam tyle ile mam tutaj. są zemnie zadowoleni i ja też. pozdrawiam

m.m.
@Poldek 02.10.2017 22:25
witam, jak można się dostać do tej firmy, interesuje mnie konkretnie praca w Poznaniu,

chyba najlepiej udaj się bezpośrednio, zapytaj po prostu, adres znajdziesz w necie, łatwo dojechać powodzenia

Darek
@Poldek 02.10.2017 22:25
witam, jak można się dostać do tej firmy, interesuje mnie konkretnie praca w Poznaniu,

Slyszalem ze jest nabór teraz ale tylko kilka miejsc takze z dowozem.

Z.

jestem bardzo zadowolony, dobrze płacą, wypłatę mam zawsze na czas, rodzina się już nie martwi że na chleb zabraknie - polecam gorąco

R.

Gdzie sa te komentarze ze to zlodzieje kture byly tu wczesniej

Zbigniew
@R. 07.10.2017 15:43
Gdzie sa te komentarze ze to zlodzieje kture byly tu wczesniej

(usunięte przez administratora)? czy Ty wiesz co piszesz? nigdy wcześniej nie pracowałem w tak uczciwej firmie - kasę mam na czas, zawsze dostaję za dodatkowe zadania - idź do konkurencji równo Cię wydoją a potem stwierdzisz że wypłaty nie dostałeś

ZnK

jest ok, płacą na czas, miła atmosfera, polecam

Darek

Ja czytałem dużo dobrego o tej firmie. Chce zmienic pracę. Zdobylem numer telefonu umowilem sie na spotkanie. Juz sama rozmowa telefoniczna bardzo mila i rzeczowa. Mam nadzieję że mi się uda. Forumowicze trzymajcie ????

Paweł

jak się dostać do tej firmy? Słyszałem, że nie mają wolnych miejsc, ktoś / coś?

ALL

Za mną dopiero pierwszy dzień pracy, ale atmosfera super, są szkolenia, człowiek dla człowieka życzliwy - podoba mi się!

Mira

Firma ok. Ja pracuje od początku u nich. Nie martwię się już jak w poprzedniej firmie czy kasę dostanę na czas. Nie zamieniłabym na inną. Mam spokój, swoje zrobię, wolne weekendy tak ze mogę tylko polecić.

WP233

Przeszedłem z konkurencyjnej firmy do CZATY - nie żałuję. Jestem na jednym obiekcie, robię swoje, nie muszę się zastanawiać czy wypłatę dostanę, a i premię mam. Pozdrawiam

WP233
@Robert 04.09.2017 19:23
a orientujesz się są jakieś wolne miejsca?

na tę chwile chyba wszystko zajęte, ale próbuj - warto się tu dostać.

Kinia
@WP233 05.09.2017 12:35
na tę chwile chyba wszystko zajęte, ale próbuj - warto się tu dostać.

ja ma rozmowę kwalifikacyjną, mam nadzieję, że się uda - a dużo dobrego słyszałam o CZATA w Poznaniu - koleżanka tam poszła i bardzo sobie chwali.

Kris

Dziś dostałem umowę po okresie próbnym. Szefostwo bardzo zadowolone i ja wzajemnie cenię Szefostwo Oddziału w Poznaniu. Dobre warunki pracy, kasa zawsze na czas, uczciwie - za uczciwą i solidną pracę. Miło słyszeć także od Klientów wyrazy zadowolenia. Mam szczęście, że udało mi się dostać do tej firmy - życzę każdemu takiego Pracodawcy!

M.
@Kris 01.09.2017 19:04
Dziś dostałem umowę po okresie próbnym. Szefostwo bardzo zadowolone i ja wzajemnie cenię Szefostwo Oddziału w Poznaniu. Dobre w...

podzielam opinię. mi też fajnie się pracuje - nie pojmuję tych co kombinują z L4 albo udają że pracują. Niech zwolnią miejsce dla innych. Pozdrawiam

Mania

Solidny Pracodawca - wymaga, ale zarobki super! Uczciwi! Mnie dobrze się pracuje. Polecam!

Maria

Fajna firma. Dobrze i zawsze na czas płacą. Pracuję z przyjemnością, a jak ktoś na L4 się wybiera naciągane to niech w ogóle nie pracuje i miejsca nie zajmuje - przyjedzie taki co uczciwie chce pracowac. Polecam!

Zostaw opinię o Cza-Ta Sp.j. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cza-Ta Sp.j.