NIP: 7542656640 REGON: 161546777

Adres: ul. Maków 1, 46-070 Dongen

2.6/5
Wszystko co musisz wiedzieć o sygnalistach!
Monika Stasiak-Magryta
Pracowniku, poznaj swoje prawa
jako sygnalista!
Ewelina Jasion
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej
Pracodawco, jesteś gotowy na ochronę sygnalistów?
§ Zgodnie z ustawą z dnia 14 czerwca 2024 r. o ochronie sygnalistów (Dz.U. 2024 poz. 928)
Pracowniku, poznaj swoje prawa jako sygnalista!
Monika Stasiak-Magryta
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej
Pracodawco, jesteś gotowy na ochronę sygnalistów?
Ewelina Jasion
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej

Opinie o Rekrutacja Kozów

Wyszukaj opinięsearch

Aga

Czy ktoś mógłby z doświadczenia opisać współpracę jeśli chodzi o domy opieki ?

MALARZE BUDOWLANI

PIELĘGNIARKA DYPLOMOWANA

HYDRAULIK

Kliknij w grafikę i aplikuj do nas!

Byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Rekrutacja Kozów? Podziel się relacją i opisz swoje wrażenia z rekrutacji na stanowisko Personel Medyczny - SZWAJCARIA - Szwajcarska Umowa..
Krzysztof K.

Odradzam! Jak już ktoś wspomniał w ofertach pracy z tej "firmy" czytamy coś innego w ogłoszeniu i zupełnie inne warunki są nam przekazywane w trakcie rozmowy telefonicznej!! Podając raz swoje dane możesz mieć 100% pewności że będziesz zasypywany stertą niechcianych ofert przesyłanych na e-mail. Wysłałem raz swoje CV do tej firmy w listopadzie 2018 roku i choć według przepisów: "pracodawca powinien trwale usunąć dane osobowe kandydata (np. poprzez zniszczenie bądź odesłanie), z którym nie zdecydował się zawrzeć umowy o pracę, niezwłocznie po zakończeniu procesu rekrutacji" ta firma za nic ma ten przepis. Dalej otrzymuję jakieś śmieciowe informacje na e-mail nawet pomimo wielokrotnych próśb o usunięcie moich danych.

comunity
Community notes
Zagłosuj i daj innym znać, czy zgadzasz się z autorem.
dariusz
@Krzysztof K.

witam Pana prosze przeslac imie + nazwisko to usuniemy Pana dane jakie niezgodnosci spotkaly Pana??wyjasnimy te kwestie Z Szacunkiem Dariusz Kozów

@Krzysztof K.

Dziękujemy za Pana opinie i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Staramy się jasno określać warunki ofert, bardzo nam przykro jeśli w tym zakresie doszło do nieporozumienia. Chcielibyśmy wyjaśnić te kwestię, w tym celu prosimy o kontakt pod adres [email protected] wraz ze wskazaniem danych (imię i nazwisko) które mają zostać usunięte z naszej bazy. Pozdrawiamy, Rekrutacja Kozów.

Śmiech
@Rekrutacja Kozów

Czytam te opinie... i trochę się śmieję, trochę wkurzam. Panie, Pan nie rozumie powagi sytuacji, albo swoich obowiązków oraz uprawnień. Bez ściemy - Pański adwersarz, czyli Pan Krzysztof, zarzucił Pańskiej Firmie coś innego, niż rozbieżność warunków ofert, a konkretnie manipulacje w zakresie danych osobowych. To, w jednakowym stopniu dotyczy wszystkich ofert i w sensie prawnym jest poważniejszą winą. Niech Pan odpowiada z podniesioną przyłbicą, nie ściemnia i nie ucieka od sedna zarzutów. Z tego co wynika z komentarza, to nie teraz, czyli pod pręgierzem publicznym ma Pan usuwać czyjeś dane osobowe, na żądanie jego właściciela, tylko miał Pan OBOWIĄZEK zrobić to wcześniej, nawet, jak jest opisywane, szansę robić to wielokrotnie. Teraz, to jest "po ptokach", kolokwialnie mówiąc i sam Pan sobie wystawił negatywną opinię, nawet nie musieli inni. Czasem ludzie nie potrafią wyartykułować do końca o co im chodzi, ale zawsze można w tym pomóc. A ściemy typu: "proszę o kontakt, to zrobimy", są w całkiem innym celu niż rzetelne ustosunkowanie się do problemu, jeśli tego się nie zrobiło na czas. Jeśli Pan Krzysztof zachował dowody z tej sprawy, to radzę mu znaleźć ludzi czujących się podobnie skrzywdzonymi jak on i zbiorowo skierować sprawę do sądu niemieckiego. Jest także wiele innych instytucji, które mogą ją załatwić z urzędu, karnie i opublikowanie jej finału ukróci podobne praktyki u wielu zainteresowanych. Proszę pamiętać, że jest coraz mniej ludzi nieświadomych na świecie, a błędem instytucji jest lekceważenie szarego obywatela, tak jak przeciwnika, przez wojownika. Paradoksem jest że życie nie jest grą, ale przegrać można, nawet bardzo słono. Tym bardziej, że prawo niemieckie jest skuteczniejsze niż polskie. Ucinając głupie riposty, straszenie prawem nie jest groźbą karalną, podobnie jak dociekanie, zniesławieniem. Właśnie szukam firmy żeby aplikować do pracy i do Pańskiej na pewno nie zaaplikuję. Na szczęście do tego, jeszcze nikt mnie nie może zmusić. Także do szacunku dla wszystkich i pozdrowień. ;)

Jasiek

Bardzo żałuję, że brakuje na forum informacji od tych którzy już byli w firmie i pracowali.

Stolarz

Ktoś może się wypowiedzieć jak się pracuje stolarzom w Niemczech? Oferta wyglada obiecująco...

Interesuje mnie czy pensja w Rekrutacja Kozów składała się z samej podstawy, czy może również z ewentualnych dodatków? Konkretnie jako Pracownik Budowlany, ich ogłoszenie widziałam 14 września na GoWork.pl.

@Pytanie

Prosimy o kontakt telefoniczny pod numer +48 515 526 657 lub +31 619 240 683 ewentualnie wiadomość mailową na adres [email protected] wówczas odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiamy, Rekrutacja Kozów.

Zainteresowany

Ktoś może powiedzieć jak jest z zakwaterowaniem? Czy trzeba samemu załatwić czy firma organizuje?

@Zainteresowany

Szanowny Panie Zakwaterowanie organizuje Pracodawca.Pracownik oplaca Kwatere. Zapytam jutro 08.07.2019 Pracownika niemieckiej agencji pracy o warunki mieszkaniowe i oplate za pokoj prosze raz jeszcze o pytanie na moj na Email: [email protected] bedzie mi latwiej odpowiedziec, dziekuje Z Szacunkiem Dariusz Kozów

Jola

Nie polecam..Szkoda że oferty które publikują są tylko dla zachęcenia i wysłania dokumentów aplikacyjnych,po czym wysyłają je do innej firmy a ona proponuje warunki pracy już nie tak atrakcyjne..mówiąc że poprzednia oferta jest nieaktualna po czym na drugi dzień oferta jest znowu dodana przez Firmę Kozow...Jestem zbulwersowana ... jak można tak oszukiwać uczciwych ludzi..

@Jola

Dziękujemy za Pani komentarz. Chcielibyśmy przyjrzeć się kwestiom o których Pani wspomina, w tym celu prosimy o dokładny opis sprawy na maila [email protected] Przepraszamy za niedogodności i mamy nadzieję na kolejną szanse, jeśli tylko nasze oferty Panią zainteresują. Pozdrawiamy, Rekrutacja Kozów.

arek

Szczerze odradzam.

@arek

Twoja wypowiedź nie została w żaden sposób uzasadniona, chętnie natomiast poznamy przyczyny, które zmotywowały Cię do tego, by nie polecać naszej Agencji, jako pracodawcy. Prosimy o skierowanie uwag i sugestii odnośnie tego co moglibyśmy zmienić, by rekrutowani przez nas pracownicy, byli bardziej zadowoleni z warunków pracy na adres e-mai: [email protected] Postaramy się wyciągnąć wnioski z konstruktywnych uwag oraz wyjaśnić sprawy, które będą tego wymagać. Pozdrawiamy, Rekrutacja Kozów.

Małgorzata

Wykazują totalny brak szacunku do osób rekrutowanych. Szkoda czasu i energii dla nich. Takich firm jak oni jest multum, można wybierać i przebierać. Stanowczo nie polecam tej firmy !!!

Rekomendacja
@Małgorzata

witam Pania dlaczego nie poleca Pan tej firmy?? postaramy sie wytlumaczyc Z Szacunkiem dk

@Małgorzata

Przykro nam, że ma Pani negatywne wrażenia z rekrutacji prowadzonej przez naszą Agencje. Zawsze staramy się traktować kandydata z należytym szacunkiem. Jeśli zdarzyły się jakiekolwiek niedogodności podczas naszej rekrutacji, prosimy o przekazanie dokładnych informacji pod adres [email protected] abyśmy mogli uniknąć, takich sytuacji na przyszłość. Pozdrawiamy, Rekrutacja Kozów.

Hydro

skoro są tylko negatywne opinie to nie będę do nich aplikował - dziękuję za wpisy

Christoph

KOZOW rekrutuje dla złodzieji PRACHT&PRACHT ..............opinie mówią za siebie.

Hektor

Witam, czy ktoś może pracował przez nich jako spawacz? Jakie warunki bytowe, lokalowe?

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o Rekrutacja Kozów - Dongen

• Jak się pracuje w Rekrutacja Kozów?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Rekrutacja Kozów?