e-prom Agencja Promocyjno-Reklamowa

Nowy sącz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 21 ocen.

e-prom Agencja Promocyjno-Reklamowa
3 21 6 1

Opinie o e-prom Agencja Promocyjno-Reklamowa

maks

Witam Chciałem przeprosić firmę e-prom za oszczerstwa jakimi obrzuciłem Agencję. Byłem zły, stąd mój wpis. Tak naprawdę, zawaliłem sprawę i tyle. jeszcze raz przepraszam

DRAMAT
@maks 10.10.2018 14:14

Tyle opinii naprawiających wizerunek w jeden dzień ? To się nazywa marketing.

klient

Dobra pojechaliście po pracodawcy ,ale zadam pytanie w druga stronę jak wygladała współpraca z klientami?Jak moi drodzy wypełnialiście swoje zadania czy warto podpisać umowę z E-prom ?Pytam jako klient ,ale z tego co czytam to raczej tak .

MonikaNS
@klient 25.09.2018 17:22

rewelacji nie ma, coś tam robią ale bardziej amatorsko co przekłada się na słabe wyniki sprzedaży. Wiem bo rekrutowałam tam pracowników.

Holahola
@MonikaNS 27.09.2018 15:05

O Monika która broniła szefostwa nagle zmieniła zdanie co do firmy. Brawo!

MonikaNS
@Holahola 10.10.2018 01:43

To nie ja pisałam ktoś się podszywa wpisując mój NIck

Tadeusz
@Holahola 10.10.2018 01:43

Holahola - strasznie tempa jesteś - myśląc że to prawdziwa monika pisała

MonikaNS
@klient 25.09.2018 17:22

zmieniam zdanie, ja to pisałam nikt się pode mnie nie podszywa

klient2

Czytam te opinie i dziękuję Bogu że nie muszę nikogo zatrudniać u siebie. Dzięki wszystkim za przedstawienie firmy e-prom. Właśnie zacząłem z nimi współpracę 2 miesiące temu. Jest wszystko w porządku. Nie macie litości ludzie - sami pewnie nic nie reprezentujecie sobą ale najwięcej do powiedzenia macie. Tylko kretyn mógłby brać pod uwagę opinie byłych pracowników. Skoro byłych czyli kiepskich. pozdrawiam Zadowolony klient

maks

Jakiś czas temu pracowałem w e-prom, nie polecam nikomu pracy w tej agencji, na początku było Ok dostałem kilka przydzielonych firm a następnie musiałem wykonywać powierzone mi zadania. Po tygodniu szefowa przydzieliła mi kolejne czynności związane z tymi firmami o których wgl nie było mowy na rozmowie o pracę. Ale jak to szefowa powiedziała "nikt nie robi nic ciagle to samo musisz się przyzwyczaić". Obowiązków multum w porównaniu do wynagrodzenia, ciągła presja że człowiek nie wyrabia z liczbami w statystykach, sprzedaży, polubień fan page bądź wyświetleń aukcji. Jeżeli chcesz pracować w ciągłym napięciu, z ciągłymi zmianami w pracy,( cały czas coś nowego,nie wykonujesz jedną określoną rzecz, poprawianie rzeczy po kimś np jak się zwolni bądź się nie wyrabia lub nie daje rady). Zdarzało się nie raz że trzeba było zostać godzinę dłużej w pracy . Ogólnie mówiąc rotacja ludzi w pracy jest ciągła, ponieważ ludzie nie wytrzymują tego tempa i się zwalniają, jesteś skazany na poprawianiu po kimś poprzednim rzeczy. Nie polecam pracy w tej agencji. A co do samej nauki podczas pierwszych dni w pracy, to pamiętam że Pani która mnie uczyła była bardzo nerwowa, nie potrafiła dokładnie wyjaśnić to co mam robić ale mimo to sam siedziałem w domu po godzinach i się uczyłem :) , a najlepsze było gdy już pracowałem, i szefowa uczyła jakiegoś chłopaka i po 2 dniach stwierdziła ze się nie nadaje :) Jak można stwierdzić po 2 dniach ze ktoś się nie nadaje ? Jak np inne firmy daja 2-3 tygodni na ogarnięcie tego. I oczywiście to nie był jednorazowy przypadek :) Zarobki bardzo słabe w stosunku do wykonywanej pracy.

MonikaNS -
@maks 25.07.2018 17:14

Można stwierdzić po 2 dniach czy ktoś się nadaje! Jak ktoś pierdoły pisze w CV to później wszystko wychodzi w praktyce. JA rekrutowałam do e-prom pracowników, szef później sam wybierał na podstawie selekcji jaką ja zrobiłam i do dzisiaj tam pracuje kilka osób. Z doświadczenia wiem że wszyscy wypisują cuda w cv a później wychodzi prawda. Jestem osobą z ponad 10 letnim doświadczeniem jeżeli chodzi o rekrutację w ponad 700 firmach z Małopolski, więc możecie pisać i opowiadać, pewnie właścicieli i tak nic nie wzrusza , większość z nich i tak ma to gdzieś, gdyż portal gowork według większości pracodawców jest portalem powstałym dla mało inteligentnych - przynajmniej duża część z nich tak mówi i ja sama poniekąd się z tym zgadzam. Jak można rekrutować osobę która na podstawie gowork ocenia firmę i nie myśląc o tym kto tak naprawdę pisze komentarze negatywne zaprasza taką osobę na spotkanie. Statystyki mówią jasno 3% to negatywy a 97 % to zadowoleni pracownicy. Czyli czym więcej negatywów tym lepiej dla firmy. Wiadomo że negatywne opinie zawsze będą się sypać a pozytywu nikt nie daje. Przeglądnijcie inne firmy mają po 20 - 300 negatywnych opinii i bardzo często żadnego pozytywnego komentarza. Rozmawiam na ten temat z pracodawcami bardzo często nikt z nich nawet nie czyta tego ale stanę po ich stronie gdyż przeważnie na gowork piszą sami nieudacznicy. Osoby sumienne nie zajmują się szkalowaniem. Przeglądam dziennie dziesiątki firm na tym portalu i jeszcze nie widziałam pochwał od pracowników. Same złe opinie. Dla zainteresowanych dodam tyle, możecie pytać mnie o firmy, gdyż w Małopolsce rekrutuję od ponad już 10 lat, znam kilkaset pracodawców i znam warunki na jakie zatrudniają i znam obiektywne opinie pracowników a nie tylko frustratów i tych złośliwych, a takich 99% jest na gowork.pl. Chętnie odpowiem na pytania. Na gowork jestem wraz z moimi 10 pracownikami, którzy również bronią pracodawców gdyż prawie każdy jest według pracowników zły i niedobry. WIADOMOŚĆ DO WSZYSTKICH CZYTAJĄCYCH KOMENTARZE NA GOWORK: ANONIMOWO KAŻDY Z WYSTAWIAJĄCYCH KOMENTARZE NEGATYWNE JEST MOCNY, UKRYTY GDZIEŚ WZA SWOIM KOMPUTEREM. GWARNTUJĘ WAM WSZYSTKIM IŻ 15 MINUT ROZMOWY Z TAKĄ OSOBĄ W OBECNOŚCI MOJEJ JAKO EKSPERTA OD REKRUTACJI CZY TEŻ ROZMOWY W OBECNOŚCI WŁAŚCICIELA FIRMY I SIĘ OKAZUJE ŻE SIEDZĄ CICHO W KONCIE I POTWIERDZAJĄ SWOJE BŁĘDY I NIEDOCIĄGNIĘCIA. OSTATNIE PYTANIE JAKIE IM ZADAJĘ PO CAŁEJ ANALIZIE - CZY TY CHCIAŁBYŚ MIEĆ TAKIEGO PRACOWNIKA? PRAWIE KAŻDY MILKNIE LUB PRZYZNAJE RACJE. PODSUMOWUJĄC, CZY TO JEST MAKS, CZY INNY Z TYCH WSTAWIAJĄCYCH NEGATYWNE OPINIE, PEWNIE ŻADEN Z NICH PO ROZMOWIE ZE MNĄ SAM SIEBIE BY DO PRACY NIE PRZYJĄŁ. DODAM IŻ, NIE TWIERDZE ZE WSZYSTKO W E-PROM JEST SUPER ALE ZACHOWUJĄC ANONIMOWOŚĆ OSÓB Z KTÓRYMI ROZMAWIAŁA ANALIZUJĄC E-PROM - ZANIM PODJĘŁAM SIĘ TAM WYSYŁAĆ OSOBY MOGĘ STWIERDZIĆ ŻE NIE MA CO SUGEROWAĆ SIĘ DO KOŃCA TYMI OPINIAMI NEGATYWNYMI. GWARANTUJĘ WAM WSZYSTKIM ŻE TYCH POZYTYWNYCH BYŁOBY DUŻO WIĘCEJ GDYBY LUDZIE JE WYSTAWIALI. DLA TYCH KTÓRZY SIĘ SUGERUJĄ NEGATYWNYMI OPINIAMI ZARÓWNO E-PROMU CZY FAKRO CZY JAKIEJKOLWIEK INNEJ FIRMY - RADA: NIE SUGERUJCIE SIĘ OPINIAMI NEGATYWNYMI, BĄDŹCIE INTELIGENTNI, POMYŚLCIE , KTO PISZE TAKIE OPINIE, LUDZIE ZWOLNIENI 99% LUB TACY CO SAMI SIĘ ZWOLNILI RÓŻNYCH PRZYCZYN, NIECH ONI NIE BĘDĄ WYZNACZNIKIEM WASZYCH DECYZJI. CIEKAWE CZY PAN "MAKS" BYŁBY TAKI WYLEWNY I TAKI STANOWCZY JAKBY MIAŁ TO POWIEDZIEĆ PROSTO W TWARZ WŁAŚCICIELOWI(M) E-PROM. OTÓŻ NIE SIEDZIAŁBY CICHUTKO I PRZYZNAŁ SIĘ DO BŁĘDÓW JAKIE POPEŁNIŁ. POSIADAM RZETELNE INFORMACJE NA TEMAT PONAD 700 FIRM Z KTÓRYMI WSPÓŁPRACUJEMY W MNIEJSZYM LUB WIĘKSZYM ZAKRESIE, WYPOWIADAM SIĘ TYLKO NA TEMAT FIRM DLA KTÓRYCH REKRUTOWALIŚMY MINIMALNIE 5 PRACOWNIKÓW, ZBIERALIŚMY WÓWCZAS LOSOWO OPINIĘ. DZIWIĘ SIĘ ŻE SĄ JESZCZE LUDZIE KTÓRZY TO CZYTAJĄ I NIE ZASTANAWIAJĄ SIĘ NAD TYM - KTO TO PISZE I PO CO. (POMYŚLCIE NAD TM ZANIM WYCIĄGNIECIE WNIOSKI) POZDRAWIAM MONIKA (REKRUTACJE)

aga
@MonikaNS - 26.07.2018 23:12

Monika co ty piszesz? Jak ty rekrutujesz, nie bylas nigdy na stanowisku w tej firmie. Nie znasz sie na e-marketingu oraz sprzedazy w internecie oraz sytuacji na rynku pracy w tej dziedzinie a wypowiadasz sie jako pierwsza bo ci za to placa zeby ich bronic. Komentarze tutaj sa prawdziwe. Ludzie pisza tutaj opinie zeby przestrzec innych. I jak stwierdzisz ze ktos sie nadaje po 2 dniach? A okres wypowiedzenia i ochrona pracownika? Uwazasz ze to w porzadku? Najprosciej jest podpytac bylych pracownikow tej firmy a jest ich troche o absurdy. Czytajac twoje odpowiedzi do komentarzy to mozna sie tylko zasmiac. Zgodze sie z Toba ze pracodawca nie musi zapewnic klimatyzacji, ale jesli jest w lokalu powyzej 26* (przy pracy biurowej) pracownik ma prawo wyjsc a pracodawca musi zapewnic tez wode. Z tego co zrozumialam to nie bylo czegos takiego jak wspominal ktos w komentarzach. Czy wedlug Ciebie jest w porzadku ze szef mial swoj wiatrak a pracownik musial sobie przyniesc swoj? Jesli nie dalo sie zamontowac klimatyzacji to szefostwo powinno zapewnic odpowiednia temperature w pomieszczeniu do pracy. Czy urwanie premii wedlug Ciebie tez jest normalne (premi zagwarantowanej jak rozumiem przy rozmowie o prace)? To taki jakby dodatek zeby placic mniej podatkow, wiec urwanie tego jest w porzadku? Pisz sobie dalej te komentarze, ludzie popracuja i sami tu napisza inne, swoje. Zazwyczaj pisza to osoby, ktore nie chca polecac firmy, ze wzgledu na zachowanie szefostwa. Rozumiem, ze tez po to aby przestrzec innych.

Kiedyś tam pracowałem
@maks 25.07.2018 17:14

@maks Święta racja ! Zreszta kto pracował wie jak jest i nie poleca wiec raczej gorąca dyskusja ratowania wizerunku przez szefostwo nic nie da ;) Opinia i tak roznosi się na mieście przez rzesze ludzi a dla zastanawiających się tam nad praca to jeśli się cenicie to dajcie sobie spokój z ta firma . Pozdrawiam :)

Aleksandra
@Kiedyś tam pracowałem 13.08.2018 00:35

Żeby się cenić - trzeba coś umieć.

MonikaNS
@aga 27.07.2018 16:41

Młoda jeszcze jesteś ... nic nie wiesz o życiu

murcyk

nigdy nie pracowałem w e-prom - dla jaj napisałem opinię negatywną -a ludzie jak stado baranów angażują się i opisują swoje doświadczenia hahahaha

Aleksandra

@Anna czy mogłabyś rozwinąć swoją wypowiedź w bardziej merytoryczny sposób? Piszesz, że odradzasz pracy w firmie e-prom Agencja Promocyjno-Reklamowa, jestem ciekaw jakimi kryteriami się posługujesz. Czy spośród użytkowników forum gowork jest ktoś, kto miał okazję pracować u tego pracodawcy i zechciałby podzielić się swoimi przemyśleniami na ich temat?

Nowy
@Aleksandra 16.07.2018 15:09

Tak ja, napisałem niżej komentarze, to pozytywne piszą szefowie, jeśli znasz języki uciekaj gdzieś indzie, albo pracuj zdalnie bo tutaj to wyzysk. Ogólnie idź na rezmowę u dowiedz się stawki ale za 2000-2300 lepiej pracować zdalnie dla firm z innych miast niż dla tej.

MonikaNS -
@Aleksandra 16.07.2018 15:09

Nowy, dlaczego jak jest tak źle to są tam osoby które pracują kilka lat? Może mają wyższe stawki. Dla mnie jesteś niewiarygodny, gdyż Twoje uzasadnienia są płaczem przedszkolaka. Że szefowa ci premie urwała (przypuszczam że zawaliłeś coś to była mniejsza, albo że klimatyzacji nie ma (budynek mógł być wynajmowany, nie zawsze da się założyć klimatyzację), jeszcze piszesz że pracowałeś raz na odwal się a raz dobrze, zostawię bez komentarza. Przedstawię się: Pracuję jako osoba zajmująca się rekrutacją pracowników do firm. Do e-promu podesłałam 6 osób z czego z tego co wiem pracuje tam do dzisiaj 2 osoby i wiem też na jakich warunkach pracują. Postanowiłam się odezwać gdyż rekrutując dla firm pracowników, muszę też zapoznawać się z opiniami na temat firm. Nie będę się rozpisywała, ale przypuszczam że Nowy to zwykły przeciętniak z ambicjami i z wysokim ego, chowający się za anonimowością pozdrawiam wszystkich Monika ( rekrutacje )

nowy

Pracowałem w agencji jakiś czas temu dość długo. Zarobki to żart w stosunku do wymagań i ilości pracy która trzeba wykonać. Premie przyznawane są zależnie od widzimisiow szefowej, jak coś jej nie pasuje to zdarzało się że była mniejsza.. Zachowanie szkolne w stosunku do pracowników. W lokalu brak klimatyzacji. Szef ma swój wiatrak, ale jak na polu było 35 stopni albo wiecej szefostwo nic z tym nie robiło, trzeba było laskawie przynieść swoje wiatraki.. Co do premii ( chyba sobie szefostwo nie zdaje z tego sprawy ) niezależnie czy pracowałeś na full i twoja firma miała ogromne dochody czy robiłeś wszystko na odwal się była podobna, więc po co się starać? W agencji tego typu powinno ustalać się premie od tego ile sobie wypracujesz, a nie jaki humor ma szefowa..

nowy
@nowy 25.01.2018 00:24

widze ze ludzie zgadzaja sie w moja opinia :)

MonikaNS -
@nowy 25.01.2018 00:24

Ty nowy , a od kiedy pracodawca ma ci zapewnic klimatyzację i wiatrak hahaha

nowy
@MonikaNS - 07.07.2018 00:33

xDDDDDDDDD no wlasnie! xD

anonymous
@nowy 09.07.2018 16:54

Nowy, co no właśnie?

Marro87
@nowy 25.01.2018 00:24

Nowy musiał być niedoceniany albo zmyśla. Pracuję tam 6 miesięcy i jest spoko.

Anna

Profesjonalna firma. Polecam wszystkim.

Aleksandra

@Ktoś a jak wygląda sytuacja z dodatkowymi, pozapłacowymi benefitami? Orientujesz się jak wygląda kwestia z aktualnymi rekrutacjami, czy obecnie są prowadzone? Jeśli ktoś z pozostałych użytkowników wie, jakie są warunki pracy u tego pracodawcy, niech też się taką informacją podzieli.

Aleksandra

@Ktoś 2 czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź w bardziej merytoryczny sposób? Czy spośród użytkowników forum gowork jest ktoś, kto miał okazję pracować u tego pracodawcy i zechciałby podzielić się swoimi przemyśleniami na ich temat?

Ktoś 2
@Aleksandra 05.07.2018 00:28

czemu pytasz? Zależy ci na pracy tam? Znam tą firmę, pracowałem tam 1 rok. Napisałem wcześniej aby nie przesadzać z opiniami, bo znam tych ludzi i widziałem ich zaangażowanie. Zarówno większej części pracowników jak i właścicieli. Za mojej kadencji przewinęło się 4 osoby. Wylecieli ci którzy nie bardzo kumali. Stawia się tam na poziom. Przyznam że sam tam zawaliłem.

Ktoś

Jeśli jesteś ciekawy to sprawdź ta agencje,ale więcej zarobisz na kasie w popularnym hipermarkecie niz tam

Ktoś 2
@Ktoś 22.06.2018 16:44

Z tego co wiem , to są osoby które pracują kilka ładnych lat, są na wyższych stawkach bo chcą pracować -narzekają tylko ci co nie chciało się im pracować i nie zapracowali na wyższe wynagrodzenie. Pracowałem tam tylko 1 rok i ludzie nie przesadzajcie.

murcyk
@Ktoś 2 25.06.2018 15:29

Zarabiają 2200 zamiast 2000, czyli zapracowali na nowy samochód dla szefa ????

AAA
@murcyk 01.07.2018 22:00

ja zarabiam Tam więcej

ARK
@murcyk 01.07.2018 22:00

murcyk, musiałeś być cięki

murcyk
@ARK 02.07.2018 15:10

Komentarze bardzo wiarygodne jak pisze je szef albo szefowa ;)

Administrator

Wiarygodne opinie osób zatrudnionych w przedsiębiorstwie, to cenna wskazówka dla osób rozważających pracę w firmie. Wiecie, jak przedstawia się kwestia wynagrodzenia oraz benefitów pozapłacowych w e-prom Agencja Promocyjno-Reklamowa? Podzielcie się tymi informacjami.

Ktoś 2
@Administrator 17.06.2018 09:42

o ile są wiarygodne

Aleksandra

@nowy, piszesz, że premia jest zależna od humoru pracodawcy, a w jaki sposób jest uregulowana na umowie? Bo przecież e-prom Agencja Promocyjno-Reklamowa podpisując z Tobą na początku umowę, musiało ustalić warunki pracy i pewnie ten aspekt też określili, pytanie tylko w jaki sposób?

nowy
@Aleksandra 15.05.2018 18:16

premia nie jest regulowana na umowie, na umowie zależne od czasu w którym pracowało się była umowa ma najniższa krajowa albo zlecenie / zlecenie ma pół etatu. Premia nie była zapisana w umowie. Określili premie, że jest. Później wyszło dopiero jak to było, zarobki w granicach 2000, za osobę ze znajomością języków to śmiech na sali.

Piotr

Agencja dotychczas spisuje się na prawdę świetnie. Widać efekty pozycjonowania, a także ruchu na stronie. Agencja Promocyjno - Reklamowa E-prom rewelacyjnie wywiązuje się umowy i ze swoich obowiązków. Polecam!

Zostaw opinię o e-prom Agencja Promocyjno-Reklamowa - Nowy sącz

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie e-prom Agencja Promocyjno-Reklamowa