TSC Poland Sp. z o.o.

Tarnów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 57 ocen.

Opinie o TSC Poland Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TSC Poland Sp. z o.o.

Jeszcze tu pracuję

Dodam tylko, do komemtarza ponizej: Tak. To pewnie jest obchodzenie placenia najnizszej krajowej. No ale czuja sie bezkarni i nic w tym dziwnego przeciez. Mlodzi ludzie to sie ciesza ze cos maja innego niz ulotki czy praca w maku. Tak czy siak powiem Wam tak: RYBA GNIJE OD GŁOWY. Ale to zrozumieją tylko starsze roczniki. Mi pozostaje dociagnac chwile i tez stad spadam

czerwony październik

W 100% zgadzam się z komentarzem powyżej. Do wszystkich chwalących TSC, odpowiedzcie na podstawowe pytanie: jest wypłata pod stołem czy nie? Ludzie przecież to przestępstwo, jak można akceptować takie działanie firmy? Dodam że nie zawsze tak było, no ale trzeba jakoś obchodzić obowiązek płacenia 13 zł/brutto na godzinę. Prawda panie prezesie? Inna sprawa, że ta praca jest cholernie nudna. Przeważnie pierwszy miesiąc ludzie jeszcze wierzą w produkt i w to co robią, ale szybko im przechodzi . Jak dla mnie zajęcie wakacyjne dla studentów, albo tak jak ktoś wspomniał powyżej przebidowanie do czasu znalezienia czegoś konkretnego.

Raptor
@xyz 16.10.2017 20:31
Heh wcześniej też tak było :) Kto pracował to wie o czym mówię . Ludzie szukajcie innej pracy bo wyginiecie tam jak dinoza...

Kolego te czasy dawno minęły więc nie wypowiadaj się bezsensownie :)

Jeszcze pracujacy
@czerwony październik 15.10.2017 09:56
W 100% zgadzam się z komentarzem powyżej. Do wszystkich chwalących TSC, odpowiedzcie na podstawowe pytanie: jest wypłata pod s...

Tak. Jest wypłata pod stołem. Mnie to nie przeszkadzalo do momentu w ktorym nie dostalem ostrzezenia ze zgadzajac sie na wyplate pod stolem sam biore udzial w przestepstsie. To juz njedlugo potrwa. Ale mysle ze ktos kto to ukroci zrobi kawal dobrej roboty

Quo vadis TSC?

Styl wszystkich lozytywnych komentarzy jasno mowi, ze pisze je jedna i ta sama osoba... ZENADA! Skoro sami musicie sobie wystawiac pozytywne opinie. Wracajac do tematu - pracowalem tam kiedys i wyplata pod biurkiem zdecydowala, ze czas sie pozegnac. Szkoda mi tylko tych ludzi, ktorzy daja sobie nawijac makaron na uszy, ciagle sluchajac ze firma sie rozrosnie, ze beda mieli wyzsze stanowiska jak juz to nastapi, etc. I to 'nastapi' trwa juz dlugie miesiace, a te biedaki dalej wierza, ze w koncu nadejdzie ich czas :) kolejny temat - 'w pelni ozusowane umowy' - tyle, ze od kwoty 200zl miesiecznie:D ludzie wasze skladki roczne sa nizsze niz miesieczna jakiegos lumpa na najnizszej krajowej.

Tomek

Najlepsza praca jaka miałem ! dobra wypłata i świetna atmosfera . Polecam każdemu !

hehe

zenada: Aplikuj już dziś! W związku z dynamicznym rozwojem naszego biura nie będziesz musiał długo czekać na odpowiedź! z dopiskiem "Menadżer zespołu" nie bedziesz musial czekac dlugo na odpowiedz bo zaden szanujacy sie menadzer nie skusi sie na prace na takich warunkach totez ciezko znalezc jelenia ktory by pracowal w takim systemie i z taka pensja! przyjdz, zobacz i idz w 2 strone

Maciek

Świetna firma , super ekipa i atmosfera. Same pozytywne wrażenia. Rozmowa o pracę przebiegła sprawnie , a osoba która ją przeprowadzała była bardzo miła i konkretna. Polecam wszystkim. ;))

Jola

Polecam! Praca bez zastrzeżeń, pracuje od około 3 tygodni i jestem bardzo zadowolona, rozmowa kwalifikacyjna ? Konkretna i na wysokim poziomie ! polecam każdemu

heheszek

Warto dla samego poznania pewnego Pana Mateusza :)

takiKraj
@heheszek 25.09.2017 16:22
Warto dla samego poznania pewnego Pana Mateusza :)

Serio ?

Pyza
@takiKraj 28.09.2017 20:45
Serio ?

Nudną stronę na facebooku umilają nudnymi rozmowami ...

ktoś

Ludzie pracujący na słuchawce są mega i nigdy nie pracowałam w tak fajnej ekipie , jednak szefostwo pozostawia wiele do życzenia, szef jest typowym cwaniaczkiem myśli że jest najmądrzejszy i że wszystkie jego teorie są słuszne, mówie tutaj o szefie Krystianie, ludzie pracujący tam na + jednak szefostwo na duży-

Ceglasty

Pensje na czas, fajna atmosfera jetem zadowolony.

Alexa91

Bez szału ale nie było strasznie wypłatę dostałam na czas i w odpowiedniej wysokości będę miło wspominać chociaż było ciężko.

Terefere

Im dłużej tam pracujesz, tym stosunek od tzw "wyższych" stanowisk jest do Ciebie gorszy, jednak ludzie na słuchawce (prawie wszyscy) są tak wspaniali, że aż żal byłoby ich opuścić :) Ale jeżeli liczycie na to ze coś wam się z tych potrącen od wypłat (obowiązkowych) zwróci, to możecie ewentualnie pomarzyć, pieniążki niestety, tak jak wspomniano wyżej wypłacane są na lewo, pod stołem

Ania

Ja zakończyłam współprace z tą firmą w przyjaznej atmosferze (z prywatnych powodów) bardzo dobrze wspominam prace , na wypłatę tez nie narzekałam ;)

Yogi100

Właśnie zakończyłem pracę w TSC bo chcę jeszcze skorzystać z wakacji. Praca na słuchawce do miłych nie należy ale też jakoś źle nie było, ludzie w porządku i starają się pomóc. Generalnie było ok może za rok też sobie u nich dorobię trochę grosza w przerwie od studiów.

No no no
@Yogi100 18.08.2017 14:14
Właśnie zakończyłem pracę w TSC bo chcę jeszcze skorzystać z wakacji. Praca na słuchawce do miłych nie należy ale też jakoś źl...

Trochę grosza - bardzo dobrze napisane! :) to tyle na co stac tsc

Były

Firma TSC dba o pracowników. Mają nawet swój firmowy papier toaletowy! (Nie niestety nie z logo TSC a szkoda, byłoby wszystko w temacie)... Dbają nawet za osobę odpowoedzialną za usuwanie niewygodnych wpisów na goworku :( szkoda, że prawda w oczy kole...

;)

jak widać przyjmujecie wszystko a powiedzmy sobie szczerze nie każdy nadaje sie do tego wymagającego zadania , stąd ludzie idą do was ;)

Ccig Tarnów

Wszystkich chetnych, obecnych czy bylych pracownikow tsc zapraszamy do ccig :) wiekszy zarobek, wieksze mozliwosci godzinowe (sam ustalasz kiedy pracujesz i ile pracujesz) i swietne towarzystwo!

Zabawne
@Ccig Tarnów 10.08.2017 23:06
Wszystkich chetnych, obecnych czy bylych pracownikow tsc zapraszamy do ccig :) wiekszy zarobek, wieksze mozliwosci godzinowe (s...

Vice versa,słyszałam że macie masowe odejścia w firmie.

Ccig Tarnów
@Zabawne 11.08.2017 15:04
Vice versa,słyszałam że macie masowe odejścia w firmie.

Ciekawe dlaczego tylu byłych już pracowników tsc mamy w swoich zasobach? Pytanie dlaczego ludzie musza was klamac ze biora wolne z takich czy innych powodow tylko po to aby przyjsc do ccig na rozmowe? Jesli pracownik nie ufa pracodawcy to robi wlasnie tak jak wyzej opisano. I robi miedzy innymi sztuczny talk time :) Nie mniej jednak cieszymy sie ze powstalo tsc :) moze ludzie nie do konca dobrze przeszkoleni ale po roznych przejsciach u was u nas maja sie bardzo dobrze i w koncu moga odczuc to finansowo oraz moga zdobyc odpowiednia wiedze, nauczyc sie umiejetnosci potrzebnych do tak wymagajacego zadania :) Pozdrawiamy

Pracuje Nadal

przede wszystkim jeżeli chodzi o talk-time to nie ma problemu żeby go wyrobić , po moich doświadczeniach w call center w większym mieście takim jak Kraków , śmiało mogę powiedzieć ze jest luz , nie ma stresu , wiadomo ze każdy boi się o prace , w każdej branży tak jest , nic w życiu pewne nie jest. wypłaty ? super , wole siedzieć sobie w biurze i zarabiać minimalną plus duże premie ( w tym momencie zostały podniesione stawki premiowe) niż pracować w sklepie z jedzeniem czy ubraniami i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca naprawdę świetna i daje wiele możliwości, ludzie zawsze pomocni, po pracy można wyjść na piwo wyluzować się. gorąco polecam , najlepsza praca w jakiej miałam możliwość pracować .

Sylwia

Najlepsza praca jaką dostałam, w sumie pierwsza ale na nic innego bym jej nie zamieniła. Uwielbiam każdego z osobna. Genialna atmosfera w pracy; każdego dnia mam ochotę wstać i iść do pracy. Jeśli się starasz i robisz to co powinieneś to zarobisz, jeśli się obijasz to nie masz co się dziwić, że nic z tego nie masz, bo jak wiadomo nie ma nic za darmo. Z drugiej strony też nie każdy jest do takiej pracy stworzony.

nowy

A ja pracuje od niedawna i uważam że jest naprawdę spoko, wiadomo callcenter jak callcentre jednak ludzi fajni i atmosfera naprawdę w porządku

nigdywiecej

pracowałam w tej firmie krótko i DZIĘKI BOGU... zostałam wyproszona przez "kierownictwo" w sumie bez sensownych powodów, szkolenia to jakaś porażka, albo żarciki na poziomie gimnazjum, albo jakieś wiejskie zaloty dwóch samców do dziewczyn. ALE NAJGORSZE JEST TO CO ZOBACZYŁAM WCZORAJ, czyli "wypłatę" - nie dość, że ludzie zarabiają tam śmieszne kwoty, to dodatkowo z tej pożal się boże sumy 80% jest wypłacane pod stołem, żadnego opodatkowania, żadnych składek, nic... za krótko tam pracowałam, żeby robić jakieś awantury, ale dziwię się ludziom którzy pracują tam już trochę i dalej nic z tym nie robią... z ich wypłaty może z 20zł idzie na emeryturę, a wszystko inne to machlojki - jakaś skarbówka już dawno powinna się zająć takim podejściem do pracownika oceniam to na -4/10 i odradzam z całego serca, już lepiej zbierać maliny

Lepiejlepicpieroginizpracowacwtsc
@:) 09.08.2017 21:52
Szybko to wyłapano i problem został rozwiązany, każdy by chciał zarobić a się nie o robić... Oszustów wszędzie pełno......

Oszustow? Za najnizsza krajowa i to bez zadnych skladek - powiedz sobie uczciwie kto tu jest oszustem pan czy sluga... A to tego: pracowalam, nie chcialabym wiecej i nie polece tej pracy nikomu. Fakt poznalam tutaj wielu wartosciowych ludzi, ale kazdy z nich mial juz dosc i zapewne inni tez odejda. Praca na typowe 'przebiduj miesiac i w miedzyczasie szukaj lepszej pracy' i to dla ludzi bez jakichkolwiek checi by znalezc cos lepszego i OZUSOWANEGO!

:)
@Lepiejlepicpieroginizpracowacwtsc 10.08.2017 17:38
Oszustow? Za najnizsza krajowa i to bez zadnych skladek - powiedz sobie uczciwie kto tu jest oszustem pan czy sluga... A to teg...

Popieram w calej rozciaglosci! Przykro mi to pisac. Wierzylem mocno w to co tam sie robilo. Teraz piora mozgi pracownikom. Nie szkoda mi ich. Pozyja zobacza. Albo nie.

a.

Mega atmosfera to była kiedyś, ze starym kierownikiem który potrafił wlaczyć o pracownika i pomagać. Teraz się powoli robi obóz pracy, nawet do wc nie można wyjść (na całe biuro tj 50 osób jedna toaleta) a każą ci chodzić na przerwie. Nie da sie do niej dostać i to jest poważny problem. Zwalnianie ludzi nawet takich którzy mieli dobrą sprzedaż (np. Damian) tylko dlatego, że zadeklarowali że będą przychodzić do końca tyg.bo wyjeżdza za granicę. Nie dane mu było bo go wykopali wcześniej mimo, ze pomagał innym. Szczyt chamstwa. I to nie jest odosobniony przypadek. W firmie panuje chaos, nowy kierownik mimo że podobno kiedyś pracował na orange nie zna podstawowych ofert a dyrektor obiecuje gruszki na wierzbie bo pali mu się z d.. :/ Przykre to. Kiedys naprawdę była to fajna firma. Teraz i ja stąd będę odchodzić bo tu dłużej nie wytrzymam. Oczywiście o tym nie powiem kierownikowi czy dyrowi bo zwolnią mnie w tym samym dniu. REASUMUJĄC ;) jeśli chcecie pracę za marne grosze i w atmosferze której już nie ma, to śmiało

Tuptuś

Mega atmosfera i zmienili na plus premie, wiadomo, że trudno się sprzedaję, ale na kasie w sklepie albo z łopatą nie jest lepiej :) I nawet połowy tego co tu możesz nie zarobisz :)

...

W firmie było dobrze jak była Ela szkoda że odeszła teraz jest bałagan. Zatrudnianie ludzi na potęgę a każdy się zastanawia kto następny poleci.

Katarzyna

Nie polecam

aga

niedawno skończyłam pierwszy tydzień w pracy czyli cały ten okres przygotowawczy na którym były szkolenia i podstawy tej pracy. Moja nastawienie wyglądało w stylu a nóż widelec, potrzebuję pracy, nawet w call center... ale szybko zmieniłam nastawienie. przede wszystkim zaskoczyło mnie pozytywne nastawienie jakie tam panuje, ludzie którzy pożartują/ pośmieją się, przy szkoleniach też dużo entuzjazmu przez co chce się przychodzić. na razie jest super i polecam zobaczyć - pracowałam w różnych firmach typu odzieżówka w galerii i praca tutaj wygląda zdecydowanie bardziej na luzie

Nick

Pracowałem tam jakiś czas, ogólnie mogę polecić. Zarobki ponoć się poprawiły, jak ja byłem to obowiązywały kary umowne za niewyrobienie planu. Co do ludzi to menadżerka Ela jest zaj… kobietą, zawsze można podejść po pomoc, ale jednocześnie jest wymagająca. Monia i Mati też są spoko, w razie czego to pomogą i ratują cztery litery. Zwolniłem się głównie z powodu "zmęczenia materiału", czyt. byłem zmęczony dzwonieniem. Plusy: elastyczny grafik, fajni ludzie, pieniądze zawsze na czas, dobra herbata i wygodny porcelanowy tron. Minusy: kasa, (ponoć) zwolnienia za niewyrobienie planu/dawniej kary umowne), nacisk na jak najwyższy czas rozmów, denerwujące szkolenia dodatkowe dla ludzi mających gorszy miesiąc (nic nie wnoszą a tylko przypominają w jak ciemnej d. jesteś)

ja

zarobki moim zdaniem sa w porzadku. Fajnie ze mozna zarobic tyle ile sie zrobi bez jakis gornych progow. nie ma limitow w sensie. Pracuje tu nadal i sobie chwale zarowno prace jak i nieoceniona pomoc ze strony zarowno kolegow jak i osob wyzej. Mialam juz troche prac za soba i w zadnej nie bylo tylu zaj......stych ludzi. Polecam !!

Anonim

Jak wyglądają zarobki i jakiego rodzaju umowy daje firma? Bo skoro jest tak fajnie to niestety musi być przyczyna odchodzenia ludzi z innego powodu - zgaduję, że zarobki. Ile dostaje się na start ile po 1 umowie i ile jak już się podpisuje na czas nieokreślony (o ile firma funkcjonuje na umowach o prace a nie (śmieciówkach)? Byłbym bardzo wdzięczny za informację.

MarekCe

dobra atmosfera, kierownictwo i obsługa to niesamowicie pomocni ludzie. pewnie pracowałbym do dziś, tylko wyjechałem za granice - daję 5/6

Patka

co tu duzo pisac, fajna robota w dobrych godzinach. Ekipa ktora potrafi uprzyjemnic dzien, praca nie meczy, wszystko super

KK

Cześć , jeśli chodzi o pracę to wszystko super. Pieniądze zawsze na czas, plany nie są wygórowane, zawsze można liczyć na pomoc, oczywiście miałam szkolenia na początku jak i w późniejszym etapie pracy, no i przede wszystkim świetni ludzie. pozdrawiam wszystkich!

abc

Nie zgodzę się z powyższą opinią na temat kierowniczki przynajmniej ze swojej strony. Natomiast zgadza się - jeśli jakiś pracownik się obija to kierowniczka zawsze gada z taką osobą i daje jakieś okresy naprawcze czy coś takiego. Być może to jest przyczyną powyższego rozżalenia. Z tego co wiem, jedynymi osobami z którymi szef rozmawiał o pozostaniu w firmie to 2 dziewczyny w grudniu czy styczniu. Wiem, bo pracuję tu już dłuższy czas. Zgadzam się z opinią że w firmie są super ludzie, jedyne co jest trochę uciążliwe to te plany. Ale jak się człowiek zepnie to daje radę.

Galus

Właśnie rozwiązałem współprace z tą firmą i szczerze? Nie żałuje. Tzn nie żałuję tego że poznałem tam wielu świetnych i wartościowych ludzi. Szef jest naprawdę wporządku. Był ze mnie bardzo zadowolony. Nakłaniał mnie nawet do pozostania ale odmówiłem. Co do kwestii kadry: kierowniczka Ela[CENZURA] Cenzura w sensie nazwiska nie ujawniam Jest serio pożal sie Boże

Tel

Pieniądze na czas, fajni ludzie dobre godziny :)

Zostaw opinię o TSC Poland Sp. z o.o. - Tarnów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TSC Poland Sp. z o.o.