Markus Jahn Spargel u. Beerenkulturen, Halter Weg 2
6 1 6 1

Opinie o Markus Jahn Spargel u. Beerenkulturen, Halter Weg 2

anonim

(usunięte przez administratora)

Wiol

Jeżdżę do tej firmy na szparagi. Polecam każdemu tę pracę. Atmosfera super brygadziści ròwnież. Za pracę nikt nie bierze ani grosza. Ile zarobię tyle przywiozę. W czerwcu na truskawki dojeżdżają ludzie z Romanii . My ze szparag możemy też se dorobić na truskawkach. Praca w tej firmie jest super i polecam każdemu. Dzwońcie tam pytajcie ...pojedźcie i zobaczcie jak jest naprawdę nikt tam na siłę nie trzyma. Ja na pewno tam pojadę i w tym roku.

Marta
@Wiol 17.01.2019 10:53

Agnieszka. A podaj numer do tej pracy

Kinga

(usunięte przez administratora)nie zapewnia pracy.Tam nawet człowiek jest na minusie bo nie ma pracu a za niby Hotel i syfiaste jedzenie kase chcą. (usunięte przez administratora)

Piotr
@Kinga 03.01.2019 15:21

z tego co się orientuje to na truskawkach pracują tam ludzie z Romanii(usunięte przez administratora) Widać ze pisze to jedna osoba której w zyciu się nie powiodło i nie pojechała tam wiecej. Ja tam bylem i jest spoko .

Kinga
@Piotr 03.01.2019 21:03

Byłeś u Iwony na truskawkach ciekawe kiedy.Rumunia nie zbiera truskawek tylko borówkę .(usunięte przez administratora)

Piotr
@Kinga 09.01.2019 19:53

Widać że ty byłaś bardzo dawno . bo na truskawkach nie ma juz Polaków. Pojedź tam i zobacz a potem sie wypowiadaj. Pojęcia nie masz co piszesz człowieku. Jeździłem tam i będe jeździł bo jest bardzo dobrze ...atmosfera i praca super.

Ziomek
@Piotr 10.01.2019 08:59

Jak nie ma Polaków to co Ty tam robisz

ziomek
@Ziomek 11.01.2019 13:34

kopie szparagi Ziomku i wiem jak tam jest. a ty nie wiesz co to praca i sie wypowiadasz

Ja
@Kinga 09.01.2019 19:53

2013 i 2014

,.,
@Piotr 10.01.2019 08:59

2013 i 2014 rok

Ziomek

Byłam tam da sezony .(usunięte przez administratora)chcą po 50 euro za miesiąc pracy. Praca jak praca jak jest wysyp to spoko ale po tem zaczyna się lipa bo za obiad ( masakra ) i hotel albo barak trzeba płacić ale nie można uzdierać nawet skrzynki truskawek bo jej po prostu nie ma i lecisz na minusie . Jak chcesz zjechać szybciej to płacisz karę ( dostajesz mniej kasy ).Rumunia zbiera borówkę .Na tym hotelu to chałasy i libacje non stop. Nie polecam bo nie da się tam zarobić , no chyba że się zmieniło bo jak ja byłam to była tam tragicznie....

ziomek
@Ziomek 11.01.2019 13:39

Gubisz sie w tym co piszesz...tylko imiona zmieniasz.

anonim

(usunięte przez administratora)

adam

ja jeżdże tyle i nic nie płaciłem ktoś gra pod publike niewiadomo w jakim celu.

ja

Praca w firmie Jahn może nieodpowiadać osobom które przyjeżdżają nie do pracy zarobkowej tylko żeby zarobić na alkohol itp.wiele osób pracuje tu co roku ..zarabia dobre pieniążki i wraca za rok..nie wracają pijacy i lenie...taka prawda.solidni pracownicy nie bawią sie w internetowe żale. praca to nie wczasy i kazdy odpowiedzialny człowiek to wie .jadąc za granicę czy tu czy w inne miejsca liczy się zapał i chęć do pracy..bez tego nie warto gdziekolwiek sie wybierać. praca w firmie Markus Jahn jest bardzo dobra .szef zawsze wypłaca pieniażki i moge polecić wszystkim tym ktorzy szukają zarobku a nie wrażeń.

ja

Dlaczego mam pisać że bierze jeśli nie bierze!!? z jakiej gościu choinki sie zerwałeś ? chyba cie nie chcą więcej do roboty zapisać jeśli takie głupoty piszesz. Jeżdże tam już kilka sezonów i jest ok ..polecam wszystkim tę prace. A na obiady nie ma co narzekać bo może Cie nawet na chleb z masłem nie stać.

Krystyna

Piszecie czasem, że są problemy z wypłacaniem wynagrodzeń w Markus Jahn Spargel u. Beerenkulturen, Halter Weg 2. Czym to jest spowodowane? Czy próbowaliście jakoś dojść do porozumienia z pracodawcą w tej kwestii? Może jest na to jakieś wytłumaczenie i wystarczy po prostu chwilkę poczekać. Dajcie znać, jak to aktualnie wygląda w tym miejscu.

ja
@Krystyna 15.12.2018 13:01

zawsze co do centa wszyscy otrzymują zarobione pieniążki.pracodawca zawsze wypłaca wszystko.

Ali
@ja 15.12.2018 23:58

(usunięte przez administratora)Jak jedziesz szybciej do domu to płacisz karę.Jedzenie syf.Jak jest koniec sezonu to zbierasz skrzynkę przez cały dzień i (usunięte przez administratora) zapłaci Ci 8 eur i na minusie jesteś bo za jedzenie zabierają a jedzenie to syfff.

Ja

Kto pracował Markus Jahn Spargel u. Beerenkulturen, Halter Weg 2 na truskawkach

Piotruś
@Ja 10.02.2016 17:07

Ja pracowałem.Tam jest (usunięte przez administratora) nie kasa. Jak nie ma nic na polu to nawet 8 eur nie zarobisz a robisz cały dzień i jesteś na minusie .Byłem tam i zarobiłem jako kombajn 4000 zł za dwa miechy .Nigdy więcej .(usunięte przez administratora)

ja
Zweryfikowany użytkownik
@Piotruś 22.01.2018 15:56

kłamca.. za pracę nikt nie pobiera kasy!!!

Zainteresowany

Jak firma organizuje warunki bytowe za granicą?

Patryk Pa

Ja byłem na szparadze sezon 2018 praca na godzinę praca nie jest męcząca i nie wymagają od ciebie cudów super atmosfera jedzenie nie jest rewelacyjne jak na to ile za nie płacisz ale da się przeżyć warunki przeciętne mili przełożeni naprawdę polecam bo da się nie źle zarobić

Zostaw opinię o Markus Jahn Spargel u. Beerenkulturen, Halter Weg 2 - Krosno

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Markus Jahn Spargel u. Beerenkulturen, Halter Weg 2