Kielcka Fabryka Mebli

Kielce

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 26 ocen.

Kielcka Fabryka Mebli
5 26 6 1

Opinie o Kielcka Fabryka Mebli

stabilnie

fajna praca, stabilne warunki, szanują pracownika, bywa cięzko ale idzie sie przyzwyczaić dla mnie najważniejsze jest że nieźle zarabiam

ciekawy

Dużo dobrego o tej firmie słyszałem, a opinia tych którzy znają sprawę od środka jest najcenniejsza

olii

Rzetelna firma, szanują pracowników i pracownicy siebie nawzajem, dobrze się tu pracuje

anonymous
@olii 25.09.2018 11:09

W porównaniu do oszustow u ktorych niestety pracowalem 2 lata - kielecka to zloty pracodawca!! :)

pracowity
@anonymous 01.10.2018 12:10

Właśnie dlatego szanuję i doceniam tą pracę, normalna umowa, nie jakaś śmieciówka, warunki stabilne i uczciwi ludzie, tak można pracować :D

pracuś
@pracowity 07.11.2018 11:49

Koledzy zapomnieli wspomnieć, że dużym plusem tej pracy jest atmosfera! Mi odpowiada w 100%

Szukasz pracy?

konkrety

Obecne warunki naprawdę mi odpowiadają, uczciwy pracodawca

Misiek

W końcu widać te zmiany które były zapowiadane. Jak dla mnie na plus. Płace są wyższe, a warunki pracy już nie są średnie tylko jedne z lepszych w regionie tutaj. Na atmosferę też nie ma co narzekać :

doświadczony

Dla tych ciekawych, praca jest w systemie dwuzmianowym, ogólne warunki są bardzo atrakcyjne. Pensja wpływa terminowo, też jest dość satysfakcjonująca, więc jak ktoś się waha czy wysłać cv to nie ma na co czekać

worker

Nadgodziny są bardzo dobrze płatne, więc jest to praca zdecydowanie dla tych co chcą zarobić

anonimek
@worker 11.10.2018 13:39

Potwierdzam, pracuję i ogółem fajnie, że nie dają śmieciowej umowy, tylko są uczciwi wobec pracowników, z tymi nadgodzinami to potwierdzam, można nieźle sobie dorobić

bobi

W Kielckiej Fabryce Mebli pracuję już dość długo więc wiem co i jak wygląda. Ogółem nie ma szału, ale wypłaty są na czas i atmosfera również jest pozytywna, więc chce się tu pracować.

elomelo

Dobra praca i warunki, ludzie są zgrani, da się z każdym dogadać, bardzo pozytywnie od samego początku

Jurek

Hamy ciekawe dlaczego cały czas szukają na wszystkie stanowiska

rzetelny
@Jurek 04.10.2018 13:24

Nie jest łatwo znaleźć dobrego pracownika. Ludzie przychodzą do pracy i są zdziwieni, że pracować trzeba to tak wychodzi... Ja polecam tą pracę, ale uczciwym i pracowitym bo tylko tacy mogą coś osiągnąć

Koło

Ciekawe rzeczy piszecie szkoda ze to nie prawda firma lipna i tyle

lubie drewno

Ciężko znaleźć pracę w zawodzie, często trzeba się trochę nachodzić, więc cieszę się, że mi się udało. W kieleckiej mam dobre warunki i przede wszystkim zdobywam kolejne doświadczenie.

anonymous

Pracuję w kieleckiej już długo i na pewno nie było to marnowanie czasu. Polecam tę pracę

zadowolony

Dobre i stabilne warunki, a to się ceni :)

stolarz

Mi praca też odpowiada, nie jest jakoś bardzo ciężko, można się z każdym dogadać, jest ok

anonymous
@stolarz 18.09.2018 08:38

i o to chodzi ;) ja robie tam prawie rok i gdyby bylo zle to juz dawno by mnie tutaj nie bylo

field

Dobra praca za dobre pieniądze. Szef to rozsądny człowiek i da się z nim omówić każdy temat, nie ma problemu z urlopami i składkami na ZUS, niby oczywiste, ale w poprzedniej pracy miałem z tym problem. Tu mam o wiele lepsze warunki, doceniam.

Mati

No więc tak..po rozmowie kwalifikacyjnej wiedzialem czego sie spodziewac oraz jak dokladnie ta praca wyglada. Warunki , kwestie finansowe dokladnie omowione. Jestem po 3 miesiacach pracy i jest dobrze . Pracodawca wywiazuje sie z tego o czym mowi na rozmowie oraz z tego co jest podpisane na umowie. Stawka calkiem niezla, zawsze tego dnia na ktorego sie umawialismy. Wedlug mnie Kielecka to dobry pracodawca.

ygrreek
@Mati 17.07.2018 13:18

Ja zaczalem pracowac u nich 4 miesiace temu i poki co nie mysle o zwolnieniu wiec jest dobrze. Na poczatku mialem troche problemow zeby ogarnac co gdzie lezy, jak zapakowac itd...no ale mysle ze to normalne bo nowa praca, nowe otoczenie i nowe obowiazki. Teraz juz sam moge smigac

bang
@ygrreek 20.08.2018 14:57

noooo...w koncu ktos z sesnem sie wypowiedzial, potwierdzam :D

Worker
@Mati 17.07.2018 13:18

Problem w tym, że u nas w KFM nie ma żadnego Matiego

Mati
@Worker 06.09.2018 20:41

Z tego co widzę to każdy tu ma jakieś ksywki, więc to jest moja ;) Praca jest w porządku nie zaprzeczaj i nie szukaj dziury w całym

zzz

ja przychodze do pracy ze swiadomoscia ze w pracy sie pracuje i nie narzekam..pozdroo

atntonss
@zzz 22.08.2018 12:36

w koncu ktos z normalnym podejsciem do roboty - jak widac normalni ludzie tez tutaj zagladaja.. Ostatnio dostalem premie za przykladanie sie do pracy wiec milo ze pracodawca pracownika docenia..

Rombello
@zzz 22.08.2018 12:36

jak robisz swoje to bedziesz zadowolony...no chyba ze ktos przychodzi do pracy i udaje ze cos robi..odkad pracuje to zadna nieprzyjemna sytuacja mi sie nie przytrafila - po prostu jak cos sie dzialo to od razu mowilem a nie jak niektórzy prubuja kombinowac cos zamotac itd

S
@atntonss 27.08.2018 10:03

Ciekawe ilu pracownika odebrali premię żeby tobie dać 100 zł więcej to pół sali zostało zabrane 100 % więcej ????

anonymous

Czy nie zastanawia was fakt, że jest tyle pozytywnych komentarzy pisanych w podobnej formie i w podobnym czasie? Naprawdę nie trzeba być detektywem, żeby to zauważyc. Już wyjaśniam… Po pierwsze: Wszystkie „cacy-komenty” pisały 2 lub 3 osoby o podobnych formach (krótkie treściwe zdania, bardzo podobny charakter wypowiedzi, dobór słów, stylistyka, gramatyka itp.) Osoby piszący te komenty są pracownikami biurowymi KFN, braki pracownicze i mnóstwo niepozytywnych komentarzy zmusiły szefostwo na taki krok. Po drugie: Czy nie zastanowił Was fakt, że wszystkie „cacy-komenty” zostały opublikowane w godzinach między 8-16? Akurat w tym czasie, kiedy pracuje biuro, przypadek? Zastanówcie się: Tyracie cały tydzień, macie dzień wolnego i co? Akurat w godz. miedzy 8-16 zamiast planowac jak spędzicie ten czas z rodziną, dziewczyną czy piwem, filmem… to wbijacie na gowork i chwalicie swoją kochaną firmę, że płaci na czas (sic!)? Lecmy dalej… Po trzecie: Czy nie dał Wam do myślenia fakt, że oferty pracy w KFN są pisane również w języku ukraińskim? Po czwarte: Pokażcie mi drugą firmę z tak wieloma pozytywnymi komentarzami? I po piąte wreszcie: Jeżeli jest tak fantastycznie, to dlaczego w ów firmie jest tak ogromna rotacjia pracowników? PS. Ciekaw jestem, czy po moim wpisie, któraś z rekrut erek, pracownic biura KFN poświęci swój czas, żeby napisac komentarz po godzinach pracy… Dziękuję za uwagę i pozdrawiam uczciwych ludzi.

S
@anonymous 04.09.2018 11:26

Nie bo opinie są dyktowana przez Szefostwo (stoi nad pracownikiem i dyktuje co ma pisać ) nie mogą zejść po niżej 3-4 gwiazdek . Jakoś tak to było

Oszukany

Oczywiste jest, że pozytywne komentarze to jedynie te, które zostały dodane w ramach obowiązków służbowych. W porywach głupoty na forum występują imiona pracowników, które nie pokrywają się z imionami realnie zatrudnionych pracowników. A tak ogólnie to KFM to jedno wielkie oszustwo względem pracowników. Załoga w porządku, praca ciężka a główny mankament to oszukiwanie na wynagrodzeniu i umowie. Nic się nie pokrywa z tym co jest w ogłoszeniu. Wystarczy przyjąć się do pracy, żeby wszystkie zarzuty zweryfikować. Rekrutacja prowadzona jest cały czas na wszystkie prawie stanowiska. Gdyby nie chciwość i oszukaństwo to firma byłaby godna polecenia, a tak to strata czasu i nerwów. Miejsce warte zainteresowania dla prokuratury...

mariusz

Powiem szczerze, że praca mi się podoba :) Długo nie pracuję, ale wiem, że nie będzie to praca tymczasowa, świetna atmosfera i dobrze sie tu odnajduje

Dariusz

Zauważyłem, że Kielcka Fabryka Mebli poszukuje operatorów maszyn CNC. W ogłoszeniu nie ma niestety żadnych szczegółów dotyczących warunków zatrudnienia. Jeżeli dysponujecie informacjami na ten temat, to proszę o zamieszczenie ich na tym forum. Warto aplikować na to stanowisko?

garryus

Jako świeżo upieczony ,zadowolony klient śmiało mogę polecić Kielecką i ich produkty. Bardzo dobra jakość wykonania i obsługa klienta. 5/5

pNN

Pracodawca jest w porzadku..placa na czas, klimacik niezly no i do tego pozytywna atmosfera hehe :D Polecam!!!

jobers

Jestem świeżo po zakupie mebli z Kieleckiej i muszę przyznać że jestem zadowolony. Cena w stosunku do jakości jest bardzo atrakcyjna.. Polecam !

iksinski

Nie narzekam..warunki są spoko, ludzie i kasa tak samo..Można zarobić - całe szczęście w pozytywnej atmosferze.

Lukiluke

Dobra robota, ludzie w porzadku - jest spoko

Amadeo

Praca fizyczna lecz za godne pieniądze . Pensja całkiem niezła. Warunki - spoko. Ludzie w pracy? Zgrani i sympatyczni. Dobrze się pracuje

Janek

wiadomo - gdzieś pracować trzeba..kilka razy trafiłem na naprawde złych pracodawców ale ten jest w końcu w porządku..nikt nikogo nie popędza, brygada pomocna - polecam

Maciej

Pracuję do dnia dzisiejszego i jest w porządku. Szefostwo w porządku , współpracownicy sympatyczni, pieniądze w porządku. Terminowo i sympatycznie..mi tam odpowiada

Zostaw opinię o Kielcka Fabryka Mebli - Kielce

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kielcka Fabryka Mebli