Serix Bis
4 487 6 1

Opinie o Serix Bis

Lala

Pies z ukrainy prawa reka chomika i tego nowego z kucykiem.znaleźli podpieprzacza mąci wodę tak jak i ta jego sunia. Ktoś ich kiedyś rozliczy. Niech lepiej wracają do siebie albo tak jak polacy uczciwie zarabiają zresztą to ścieki z wschodu..........

Kierownik
@Lala 11.02.2019 16:45

Nie zdajesz sobie sprawy że takie wypowiedzi podlegają pod kodeks karny,sianie nienawisci z uwago na narodowość.Będziemy z administratorem tego serwisu rozmawiać o ujawnieniu twojego IP.Zobaczymy co wtedy powiesz.

Profesor.
@Kierownik 12.02.2019 18:56

Panie Kierowniku.Najpierw to prokuratura musiała by uznać że to mowa nienawiści i dopiero moze to zgłosić do serwisu.Droga kręta,dluga,daleka,i chyba ze znikomom szansą na realizację.

JakisTyp
@Lala 11.02.2019 16:45

Dobrze prawisz, ale jest to spowodowane tylko i wyłącznie tym że kierownicy lubią takich przydupasow, osobiście za tym '' psem'' nie przepadam ale je*bany wiedział jak się ustawić.

Ciul
@JakisTyp 13.02.2019 18:07

Wyszła Szydło z worka,to was boli.Konflikt wpisany od początku kasę brać i nic nie robić,a winny to zawsze ten obcy.Prawdziwi Polacy i Patryjoci z buraczną tradycją.Pogratulować.

Ciul
@Profesor. 13.02.2019 10:17

Prokurator to Ziobrze potrzebny,w tej sprawie to się obejddzie jak IP Gowork udostępni,już się to da załatwić.Wtedy Lali cyce opadną,no to lala szykuj się.Wiedza profesorska nieaktualna.

Emigrant
@Ciul 13.02.2019 22:02

Masz rację,jak się w to wgłębić to jesteśmy j....ni Polacy rodacy.Cała Europa nami gardzi bo rodaka sprzedamy a obcym d....ę liżemy za parę groszy.Zmienić nazwę firmy na Lidl albo Kaufland a zaczną chwalić jak im dobrze się pracuje.Głupie ludziska i szkoda czasu bo mózgi mają przenicowane propagandą.

Rio
@Ciul 13.02.2019 22:08

Hahaha ,za to Twoja wiedza jest wielka !!!Kto Ci udostępni IP??? Czlowieku ,dowiedz sie najpierw jakie jest prawo ,a puzniej się wypowiadaj, Swoją droga IP można bardzo latwo zmienić.A mówią ze glupich nie sieją ????????????

Ciasto
@Lala 11.02.2019 16:45

Lala napisala/ł prawdę. Tak to wygląda. Kto nie był ten nie wie iniech się nie wypowiada. Szef może i dobry człowiek ale cała reszta delikatnie mówiąc do wymiany. Całe kierownictwo firmy to tu jest największy problem serixu. Niestety chłop o tym nie wie albo nie chce wiedzieć. Sama robota nie jest ciężka skomplikowana porostu kwestia nauczenia się jej. A później już z górki będzie. Myślę że pieniądze dla podstawowych pracowników by się znalazły ale po co jak trzeba kupić nowe s6 albo cała flotę Kia.

John
@Ciasto 14.02.2019 21:33

Fajnie jeszcze jak by kierownictwo miało szacunek do pracownika.

Bogdan

Jeden z nie wielu juz zakładów w Myszkowie w którym atmosfera pracy jest jak w obozie Auschwitz. Nie bede pracował w serixie nawet jak mi zapłacą 5000 zł. Szkoda nerwów i zdrowia.

Fürer
@Bogdan 06.02.2019 13:30

W.....j nie robisz łaski.

Fürer
@Bogdan 06.02.2019 13:30

Bodziu kto cię wkurzył,że nie chcesz za piątaka pracować ? No chyba przesadzasz tym troliwaniem, kapo kota ci pogonilo?Przez dwa miechy był spokój na forum,teraz jak się zaczęły porządki w firmie to zwieracze puściły biedactwu.Jedż Bodziu machać paleciakiem do Holandi z kolegami z Kościuszki,dopisz się do wycieczki.Tam będziesz miał jak Dachau.Poz.

Wiesław Paleta
@Fürer 07.02.2019 18:38

Panie Kierowniku,a cóż to za ubogie słownictwo? Takie stanowisko ,a kultury osobistej za grosz, zresztą nie tylko kultury,z wykształceniem tez u Pana chyba cieniutko ,Nie pozdrawiam.

Fürer
@Wiesław Paleta 08.02.2019 07:33

Panie Wiesławie Paleta nie jestem kierownikiem tylko wieloletnim pracownikiem tej firmy.Na pana też czekają,zwalniajcie się zamiast szkalować firmę.Dla was zasadą postępowania jest brak wszelkich zasad.Brak słów.Pozdrawiam.

Wiesław Paleta
@Fürer 08.02.2019 21:34

Kto na mnie czeka? Proszę Pana,ja juz w tej firmie nie pracuje,jeśli tak bardzo Pana to interesuję.A czeka to na mnie śmierć jak na każdego z Nas.A.jakie Pan ma zasady?Taki Pan oddany firmie?Nic tylko pogratulować wierności i lojalności.Kazdy pracuje tam gdzie chce,a co do zwolnien, każdy pracuje tam gdzie pieniążki są większe i godnie się go traktuje,prosze mi wierzyć pracowałem w tej firmie naprawdę wiele lat,i niestety stwierdzam ze Kierownicy szacunku to nie maja,ale dziwic się skoro wykształcenia też nie.Tym razem z grzeczności Pozdrawiam również.

Życzliwy

W jakim celu zabiera Pan głos skoro już tutaj Pan nie pracuje.Żeby trolować z nudów,czy jeszcze z innych powodów?Ciekawy to jest przypadek.Życzę szczęścia i zdrowia w nowym miejscu Panie WiesławieP.

Wiesław Paleta
@Życzliwy 10.02.2019 21:43

A dziękuję dziękuję, zdrówko bardzo dobrze,nie narzekam , mysle ze Panu zdrowie bardziej potrzebne . serdecznie pozdrawiam Pana Życzliwego.

Stalin
@Fürer 07.02.2019 18:38

A jak tam wycieczki z Ukrainy ?Jest zainteresowanie spore co?No ale co zrobisz Polska piekny kraj warto zwiedzić, zatrzymać sie na seknudke albo dwie w serixie .

Życzliwa

P.kitala przyjrzy się pan jednemu z działów ...jeden siedzi na telefonie pół dnia a drugi łazi po babach ... i ma w (usunięte przez administratora) ...wszystko i wszystkich

Życzliwa
@Życzliwa 09.02.2019 23:39

Pilnuj swojego nosa

Życzliwy
@Życzliwa 09.02.2019 23:39

Ma od tego kierowników.Nie daje rady już chłopina,jak się go widzi,ma dosyć.Za bardzo się rozchulał biznes,a naród wredny jak na te czasy...

Klikacz

Zdecydowanie za dużo rydzy. Powinni coś z tym zrobić

Iris
@Klikacz 05.12.2018 02:51

Wcale nie tak dużo jak jest trzech z za wschodu na maszynie.

Od A do Z

Praca przez agencje,umowa na 3 miechy podpisywana w firmie na miejscu.Praca na krótki okres by sobie dorobić,chyba że komuś nie przeszkadza pylica

Od A do Z

Pracowałem w tej firmie,na produkcji jako pomocnik ustawiacza.Praca polega na dosypywaniu tworzywa z worków które trzeba najczęściej transportować ręcznie- dźwiganie 25 kg masa jednego worka.Wygarnianie gotowych wyrobów na kolanach z pod maszyny które wypadły poza maszyne,zamiatanie czasami ścieranie szmatą.odbiór gotowych wyrobów z maszyn produkcyjnych na palety później skanowanie i odstawianie na strefe.przedmagazynową- paleciak. Między czasie oczyszczanie filtrów odkurzaczem i kompresorem sproszkowanego prastiku co skłania ku jego wdychaniu do płuc.Z czasem szkołą w kierunku ustawiacza maszyn. Stawka ok. 2300 na rękę,cztero brygadówka,wypracowane dni poza grafikiem są do odbioru.Sporo Ukraińców,mniej Polaków.Atmosfera że bez noża nie podchoć.

Lolo

Tylko (usunięte przez administratora) każą robić 12 listopada jak cała Polska ma wolne z ustawy

Bartosz
@Lolo 30.10.2018 21:06

A czy przypadkiem za ten dzień nie będzie można wziąć innego dnia wolnego? Czy w tym temacie zostało już wszystko ustalone? Może warto wstrzymać się z ostateczną oceną do momentu lepszego rozeznania się w sytuacji. Daj znać, na czym sprawa stanęła? Myślę, że to dość istotna informacja dla innych.

Shaman
@Bartosz 01.11.2018 13:31

Tiaa..do odbioru w grudniu. Ale wiadomo..wysoki sezon etc. Podstawa prawna do podjęcia tej decyzji jest forum rozczarowanych tym faktem pracodawców ;) buisnessinsider hahahah tu juz się nie ma co śmiać :) wszędzie dobrze gdzie nas nie ma..wiadomo, ale może warto by się zająć pewnymi osobami ze zwyrodnieniem karku..Może wtedy produkcja byłaby uprawniona I nie Trzebaby pracować jaknajwiecej I jaknajszybciej..Bo to właśnie przez to Wszytsko się sypie. Nie ublizajac nikomu..Nie każdy jest stworzony do tego co robi..Może warto pomyśleć nad zmianą stanowiska. Proponuje na początek stanąć na maszynie by zyskać trochę wiedzy praktycznej,A nie wymagać nie mając zielonego pojęcia:) pozdro dla kumatych ;)

POemat
@Lolo 30.10.2018 21:06

Wigilia będzie wolna,11 możesz świętować to nie gadaj głupot tak A.D.Budyń i cała reszta.Trzeba zarobić na tych durni o tym to nie wiesz?

POemat
@Lolo 30.10.2018 21:06

Czterobrygadówka (usunięte przez administratora) to nie wiesz jak działa,ustawe se przeczytaj.

Shaman
@POemat 03.11.2018 21:48

Nie podniecaj się ;) - więcej nie ma sensu obijać sobie warg..;)

:)

Pomijając ta cała chemię najgorsza jest tam atmosfera.Liczna grupa ludzi nie pozwala na to aby każdy z każdym się zaprzyjaźnił ale chociaż żeby się między sobą szanowali to nie...Jak to mówią przykład płynie z góry i nie mam na myśli szefostwa bo i tak nie ma z nimi kontaktu.kierownictwo brak słów....chłop bez rodziny(nie oceniam tego, jego sprawa)wydaje mu się że jest Bogiem a zachowuje się jakby od pługa go oderwali generalnie prostak.Nie pisze tego aby go obrazić bo bluzgi i obelgi na jego temat już się tutaj pojawiały.Podejrzewam że gdyby nie ustawowo dzień wolny np.z powodu śmierci najbliższych osób to nakazał by przyjść do pracy tylko i wyłącznie po to żeby zrobić na złość.Najwazniejsza jest atmosfera dopiero potem rygor i dyscyplina a wyniki przyjdą same.Pracujac w stresie nie da się osiągnąć efektów jakie byśmy oczekiwali.Gdyby miał trochę dystansu(teraz pewnie by się mścił) to usłyszał by to prosto w oczy od wielu ludzi wtedy może przejrzał by na oczy uszanował ludzi zmienił swoje zachowanie a ludzie między sobą by się dogadali.Ogolnie praca nie jest zła zła jest tylko atmosfera.

Paweł
@:) 06.11.2018 19:43

Chciałbym zrozumieć czym się różni WPTS od WD?Dlaczego problemy głownie występują,nie ma atmosfery w pracy,narzekają na kierownictwo na W.Druku?Czy zaprzyjażnić się ktoś zabrania pracownikom,czy to oznacza że jak się wymaga pracy i wypełniania obowiązków to się krzywda dzieje.Czas jest trudny teraz,bo trzeba realizować dostawy,aby firma nie została obciążona karami,które mogą nią zachwiać.Wtedy to bedzie stresowo dla wszystkich.Dwa działy a jakby inni ludzie i dwie różne firmy.Czy to jest trudne do zrozumienia,że jest stresowo i nie można poluzować bo liczy się dobro i interes firmy i ogółu?To chyba sprawa świadomości ludzi,bo są i tacy oddani i zaangażowani oraz tacy co są teraz na L4,lub myślą o zmianie pracy.Zrobcie sobie sami damooczyszczenie,bo kierownictwo same tego nie załatwi.Czy musi się bardzo pochrzanić,aby zrozumieć?Jakos do kierownictwa na WD to też szczęścia firma nie miała w ostatnim czasie,to przykre. Pozdrawiam tych zaangażowanych.

:)

Pomijając ta cała chemię najgorsza jest tam atmosfera.Liczna grupa ludzi nie pozwala na to aby każdy z każdym się zaprzyjaźnił ale chociaż żeby się między sobą szanowali to nie...Jak to mówią przykład płynie z góry i nie mam na myśli szefostwa bo i tak nie ma z nimi kontaktu.kierownictwo brak słów....chłop bez rodziny(nie oceniam tego, jego sprawa)wydaje mu się że jest Bogiem a zachowuje się jakby od pługa go oderwali generalnie prostak.Nie pisze tego aby go obrazić bo bluzgi i obelgi na jego temat już się tutaj pojawiały.Podejrzewam że gdyby nie ustawowo dzień wolny np.z powodu śmierci najbliższych osób to nakazał by przyjść do pracy tylko i wyłącznie po to żeby zrobić na złość.Najwazniejsza jest atmosfera dopiero potem rygor i dyscyplina a wyniki przyjdą same.Pracujac w stresie nie da się osiągnąć efektów jakie byśmy oczekiwali.Gdyby miał trochę dystansu(teraz pewnie by się mścił) to usłyszał by to prosto w oczy od wielu ludzi wtedy może przejrzał by na oczy uszanował ludzi zmienił swoje zachowanie a ludzie między sobą by się dogadali.Ogolnie praca nie jest zła zła jest tylko atmosfera.

Joanna

@Ciekawa świata, Jestem Moderatorem forum GoWork.pl, moim zadaniem jest pomóc potencjalnym kandydatom w dotarciu do wartościowych informacji o firmie Serix Bis, a także czuwać nad przestrzeganiem regulaminu forum. GoWork.pl nie realizuje usług, o których wspomniałaś. Zapoznaj się proszę z zakładką Oferta dla pracodawców https://www.gowork.pl/pracodawca-oferta Na forum GoWork.pl wpis może zostać usunięty wyłącznie jeżeli łamie regulamin, na przykład jest obraźliwy lub podaje dane osobowe. Opinie negatywne nie są usuwane, jeżeli nie łamią regulaminu. Każdy ma prawo swobodnej wypowiedzi.

Paweł

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Powiesić się

Joanna

@Na montaz, proszę zwracaj uwagę na język swoich wypowiedzi. Przypominam Ci także, że na forum GoWork.pl nie staramy się oceniać pracy pracowników firmy Serix Bis. Rozmawiamy tutaj o warunkach pracy. Może zamiast oceniać innych, warto skupić się na własnej pracy i pokazać się z dobrej strony? Być może niektórzy pracownicy wezmą z Ciebie dobry przykład?

Niezdara
@Joanna 03.10.2018 14:26

Joannao zostaniesz niebawem megagwiazdą tego forum,dolej oliwy do ognia,bo jak widac cisza w eterze.

Ciekawa świata
@Niezdara 06.10.2018 22:12

(usunięte przez administratora)jest zapewne pracownikiem Gowork i w jej interesie podsycanie niezdrowej dyskusji. Mają przecież w ofercie płatne moderowanie wypowiedzi forumowiczów, co tez oferują zaonteresowanym firmom.

Niezdara
@Niezdara 06.10.2018 22:12

A moze te wszystkie wypowiedzi to moderowane przez pracowników Gowork ?Nspędzanie emocji i kasy,taki mamy klimat?

Joanna

@Anonimus, Każdy z pracowników ma inne wymagania względem swojej pracy, to normalne. Obecnie dla wielu pracowników, także dla młodego pokolenia liczy się przede wszystkim stabilizacja. Czy możesz napisać za co najbardziej cenisz pracę w firmie Serix Bis? Czy przed przyjściem do tej firmy posiadałeś już jakieś doświadczenie w tej branży?

Anonimus
@Joanna 23.09.2018 13:42

Czemu nie zapytasz Filo,pomóż się mu wysłowić bo się zamyśli młody w tej zmianie pracy na amen...

Na montaz
@Anonimus 23.09.2018 15:24

Czytaj ze zrozumieniem. Nawet najprostsze czynnosci was zatrzymuja w zyciu i sie podpieracie tylko o parapet. Nieroby, bumelanci, wałkonie nie wiem jak was nazwac jeden hooy.

Joanna

@Anonimus, Obrażanie innych osób na forum jest niezgodne z regulaminem. Taki obraźliwy post może zostać usunięty. Proszę Cię o stosowanie się do regulaminu forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Czy w ostatnim czasie zauważyłeś w firmie serix bis jakieś pozytywne zmiany? Może warto podzielić się tą informacją z innymi?

Anonimus
@Joanna 16.09.2018 13:52

Same pozytywne zmiany są w firmie,min.wyższe pensje,stabilizacja.No i oczywiście mieszaczr porzucili pracę i wyjechali na roboty do Niemiec szorować gary.

Filo
@Anonimus 21.09.2018 13:21

Chyba jakiś żart....Czy ty wogole wiesz co piszesz....gdzie te zmiany?stabilizacja,-dobre...achaaa.Nie ma dnia żebym nie myślała o odejściu z tej "cudownej "pracy....Szkoda zdrowia marnować w tej firmie

Anonimus
@Filo 22.09.2018 09:44

Mnie pasuje,nie wymiękam jak młode maminsynki.Wiem co piszę,zwiedziłem kilka miejsc,a spróbuj to dopiero zobaczysz jak fajnie jest szorować gary.Czego kolego oczekujesz?

Robol

Nie jest źle bo ludzie odchodzą i wracają z tymi kamerami przesadzają bo robotę mają zrobioną a i tak się czepia ten nowy stary kierownik muzg mu szczeli w końcu sam nie zbawi firmy szanujcie ludzi to ludzie będą szanować was szkoda że szef firmy nie wie o zachowaniach co nie których przy władzy bo szef jest ok tylko nie ma czasu na pierdoły i nie zna tekstów np. "nie interesuje mnie to" a nas ma interesować jak kierownika nie interesuje a tak po za tym jest ok po za tym że władza ma królestwo jednych lubi innych nie i tych co nie lubi mają dużo gorzej kolegów to się ma po pracy a nie w pracy traktować powinni wszystkich jednakowo nie wspomnę o Ukrainie bo oni to już mają extra robotę światło na kuchni w nocy nie gaśnie

Anonimus
@Robol 16.09.2018 15:58

Robole szanujcie Firmę to i ona będzie was szanować,co widac i słychać.

Stiven

Serix to dno nowy kierownik to wieśniak w dresie i gej technolog to świnia bez szkoły nie polecam do tego smród nitro i 4 brygady za te pieniądze szkoda zdrowia

PELE
@Stiven 04.09.2018 16:16

Nowa fama na cały Myszków. Właściciel pracownikom zabiera premię za to że przekroczyłeś 20 minut przerwy,już nie wolno iść się napić czy do ubikacji bo na czytniku się odbijesz i po ptokach kasy za solidna prace już nie zobaczysz a wszystko przez to ze prezes zakupił nowy samochód, i musi mieć jak płacić , przecież ze swoich nie może zabrać. Jakoś dziwnie w tym zakładzie jak trzeba za coś zapłacić to zawsze pracownicy dostają po du....

Gej
@PELE 04.09.2018 21:13

Premia (usunięte przez administratora) to nagroda za przestrzeganie Regulaminu Pracy,sam to podpisywaleś i jak to wynika z Kodeksu Pracy przerwy są limitowane.Jak tego nie rozumiesz to iż do PGR będziesz mógł się napić i poleżeć bykiem lub z bykiem.WC są przy produkcji i wejście nie jest dołączane do przerw.Czego oczerniasz miejsce z którego otrzymujesz kasę i dezinformujesz na forum innych.Masz wszystko na wyczytce za co Ci płacą jak potrafisz czytać analfabeto.

Stara Marysia
@PELE 04.09.2018 21:13

Samochodów pracowników to tyle że miejsca na parkingu brak,a Ty oczerniasz prezesa że zakupił samochód wredny człeku i kasy nie dostajesz z tego powodu.Trzeba być kreaturą i niegodziwcem,bo jeszcze się nie zdarzyło,aby przelew nie przyszedł mi w terminie od kilku lat mojej pracy w Serixie.Takie osoby to zakała firmy,bo hamują jej rozwój i psują atmosferę.Odpowiedz zatem na pytanie dlaczego jeszcze tu siedzisz i wzniecasz odór bolszewizmu i napuszczania na ludzi,którzy są odpowiedzialni abyś tom kase wziół za nic nie robienie.

Ja
@Stara Marysia 04.09.2018 21:42

Może parking za mały! Skoro jest tak różowo to czemu Polacy nie chcą pracować, że trzeba Ukraińców ściągać.

gajowy ma...rucha
@Ja 05.09.2018 12:41

Polacy rodacy(niektórzy)mają wymagania płacowe jak na zachodzie,chcą odpoczywać i świętować,nie są wydajni a są za drodzy oraz ich brak-dlatego w Polsce pracuje już około 2mln.cudzoziemców.Jak zacznie biznes opuszczać naszą ojczyznę to się koncert życzeń skończy i paliwka braknie do samochodów-wtedy się przesiądziecie na rowery i rura zmięknie,tylko będzie za póżno...

inwestor
@Ja 05.09.2018 12:41

Parking się właśnie rozbudowywuje -dla Ukraińców na całej ul.Przemysłowej

Nosacz
@Gej 04.09.2018 21:22

Nie unoś się biedny zakompleksiony chomiczku w PGR to cię stary zrobił z tym bykiem co opisujesz kazdy wie jak wyglądała twoja kariera tutaj żal

Więcej Ukraińców więcej...
@Stiven 04.09.2018 16:16

Nie zamierzam nikogi obrażać.Bo szkoda czasu i języka.Gej(twoj nick twoja sprawa) twierdzi że regulamin czasu pracy itd.Nie jest czasem tak że kodeks pracy mimo wszystko jest nad regulaminem wewnętrznym?Jest bardzo wiele rzeczy do której można się przyczepić.

Ken
@Stiven 04.09.2018 16:16

Dno i wodorosty, patologia. Miały być takie podwyżki wielkie i jest (usunięte przez administratora) Dziwią się później wielkie kierowniczki i pan szef, że ludzie mają taką opinię na ich temat i na ten cały (usunięte przez administratora) na kółkach. Smród, wypłaty słabe jak za system 4 brygadowy, odbieranie premi za wszystko. DNO!

{}
@Stiven 04.09.2018 16:16

100% prawdy panie Stiven.

Hahahahahahah
@Stara Marysia 04.09.2018 21:42

Hahahahahahah.

Montażystka stażystka

Święta prawda,żmije i niewdzięcznicy,ale na co dzień obłudnie liżą łapki i robią wrażenie jacy to zatroskani o dobro firmy-panowie drukarze(bogowie z tampoploterów).My wiemy nawet kto,to i szefostwo się dowie z kim zrobić porządek.

Anonimus
@Stiven 04.09.2018 16:16

Jak ci śmierdzi to przyjmij się do kwiaciarni.Marysia sprzedaje w "kroku...sie."Poza tym twój język to szmbo-nie śmierdzi ci pod nosem?

Joanna

Odsyłam was do regulaminu forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin i zwracam uwagę na język wypowiedzi. Forum jest miejscem publicznym i posty wulgarne oraz obrażające inne osoby nie będą tolerowane. Każdy ma prawo wyrazić dowolną opinię, ważne, żeby była zgodna z prawdą i poparta przykładami. Może wiecie, czy firma serix bis poszukuje kogoś do pracy?

Luko

Serix- tragedia,zamiast zachęcać ludzi do pracy to oni odstraszaja,jak jeden nowy kierownik,który uwielbia wpatrywac się w monitoring i wpedzac ludzi w poczucie winy,winy,winy.Mam wrażenie że on w ogóle nie spi,tylko się gapi.Czy to jest zgodne z prawem?dla mnie to mobing !!!!...trzeba zapytać prawnika

Mario
@Luko 26.08.2018 18:47

Niszczyciel maszyny,zostawię Cię (usunięte przez administratora) po sobie,ale wymagania to kosmos plus.Monitoring działa na produkcji,aby mieć na oku wandali i cwaniaków .Był poprzedni kierownik co zachęcał tym że nie wymagał za wiele to się wtedy podobało i monitoring nie przeszkadzał.Jak to uwiera to popatrzeć się w lustro,ponoć prawdę o człowieku powie...

Magdalena

Pojutrze najdalej idę tam w sprawie pracy... jakieś rady???? xd...

AbeCeDe
@Magdalena 15.08.2018 23:38

Zastanów się 2razy :)Wszystko zalezy gdzie trafisz jeśli chodzi o produkcję.

wal_na_anal
@Magdalena 15.08.2018 23:38

umyj dobrze odbyt i okrężnice

Ciekawa świata
@AbeCeDe 16.08.2018 09:46

Możesz rozwinąć myśl ?

Mario
@Magdalena 15.08.2018 23:38

Nie idź to.Oświęcim

Joanna

@Luko, Mobbing to poważny zarzut wobec pracodawcy. Należy mieć na to odpowiednie dowody. Mobbing to na przykład długotrwałe nękanie pracownika, lub jego ośmieszanie przed innymi. Czy byłeś świadkiem lub uczestnikiem takiej sytuacji? Takimi sprawami zajmują się odpowiednie organy państwowe. Wcześniej należy to zgłosić przełożonemu w firmie serix bis i o tym porozmawiać. Monitoring w firmach służy także podnoszeniu bezpieczeństwa pracownika. Czy patrzyłeś na to z tej strony?

Joanna

Przywołuje Was do porządku i odsyłam do regulaminu forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Forum jest miejscem publicznym i posty wulgarne oraz obrażające inne osoby nie będą tolerowane. Proszę Was o konstruktywną dyskusję i wymianę argumentów na temat firmy serix bis. Każdy ma prawo wyrazić dowolną opinię, ważne, żeby była zgodna z prawdą i poparta przykładami.

Stella

Każdy może założyć własną firmę i robić tak jak uważa a tu pracodawca płaci i wymaga. Robi tak jak chce takie jest jego prawo!

Ice Tea
@Stella 12.08.2018 12:25

wiesz do czego sluzy gumowy mlotek? proponuje dwa razy...

Marko

A jak wyglada praca na magazynie ? )

Zawiedziony

Cześć wam wszystkim . Na wstępie chciałbym powiedzieć że firma Serix jest bardzo dobra dla ludzi myślących chociaż trochę ,ale niestety ludzie wolą nie myśleć by nie brać na siebie żadnej odpowiedzialności. Kierownictwo co miało takie zmiany wprowadzić na "Lepsze" sprowadza firne wprost na górę lodową co w sezonie spowoduje ,że pewnie się rozbija o nią i będzie za poźno. Haos panuje totalny ,kapitan na okrecie pominął się z powołaniem , Jego pomocnicy nie wszyscy ale jest jeden w szczególności jak tylko wejdzie do pracy zakłada pelerynke niewidke i czeka by 8 H zleciało i kasę wziąć . (Naprawdę takie osoby są zbędne w 100%) . A najgorsze jest to udawanie że wszystko jest dobrze lecz występują " drobne" problemy przed Wielkim Bratem i jego Rodziną . To nie sa drobne problemy o czym przekonaja się wkrótce . Ogólnie było kiedyś wszystko na swoim miejscu to chcieli i chcą dalej polepszyć co z każdym krokiem idzie wręcz odwrotną stronę . Zachęcam do pracy bo warto,ale jak wiadomo raz jest lepiej A raz gorzej.

EXpert
@Zawiedziony 16.07.2018 03:02

Rozwiązanie - zwiększyć wydajność, zrestrukturyzować zatrudnienie i podnieść stawki tym którzy pracują uczciwie

Zawiedziony
@EXpert 26.07.2018 09:30

Moim zdaniem wyrzucić ludzi ze stanowisk które zajmują bez żadnego doświadczenia w branży poligrafii. 2 oddać władzę tym ludzie którzy prowadzili firmę wcześniej kiedy nie było problemów i chaosu jaki teraz mamy . Ograniczyć obowiązki do tylu ile 1-człowiek jest w stanie w 100% zrealizować. Zwiększyć zarobki jeśli chce się od niego więcej wymagać lub widać że posiada coraz większą wiedzę która używa . Zachęcić ludzi w sposób konkurencyjny bo innych firm by ludzie mieli chęć przyjścia .

Joanna

@Zawiedziony, rozumiem, że Twoja negatywna opinii dotyczy sposobu zarządzania w firmie serix bis. Czy próbowałeś konsultować to ze swoim przełożonym? Transparentność i zaufanie to stanowią o jakości współczesnych firm na rynku. Może warto wspólnie się zastanowić nad rozwiązaniem tych spraw?

Zawiedziony
@Joanna 22.07.2018 15:21

Ciężko rozmawiać z kimś kto nie potrafi przyznać się do błędu oraz nie ma odpowiedniej wiedzy na temat prowadzenia takiej firmy , ale przecież jak ich przyjmowali nie wymagali od nich wiedzy takiej ,a szkoda bo w takim wypadku nie ma o czym z nimi rozmawiać. Szef musi zacząć rozmawiax z ludźmi którzy spotykają się z mnóstwem chaosu jaki panuje na hali to jest również powód z który ludzie odchodzą i nie chcą przyjść . CHAOS + odpowiedzialnoś+ obowiązki = że ludzie za takie pieniądze nie będą pracować ,bo w firmie tyle samo dostaną bez odpowiedzialności. Trzeba ustabilizować proces zarządzania firmą bo ludzie tam tylko kasę biorą a obowiązki zrzucają na podwładnych bo przecież nie mają pojęcia o niczym , by wspomóc produkcję .

Joanna

@Paw, Jeżeli Twoja opinia o firmie jest negatywna, warto ją odpowiednio uargumentować. Twój wpis opiera się wyłącznie na hasłach, dla potencjalnych kandydatów taki wpis może być mało wiarygodny. Czy długo już pracujesz w firmie serix bis? Każda firma miewa gorsze lub lepsze okresy. Może warto dać tej firmie jeszcze szansę?

Ewelina

Niektórzy potrafią jedynie narzekać?

Paw
@Ewelina 05.07.2018 22:37

W tej robocie to tylko narzekać sie da i wymiotować.

Mordor

Przypominam kochany serixie, że w ten weekend są dni Myszkowa i byłoby miło gdybyście zrobili wolne. Nie samą pracą człowiek żyje. Te brygady to jest pomyłka, zero życia towarzyskiego.

"
@Mordor 28.06.2018 10:01

Weekendy są dla ludzi którzy robią w normalnych pracach, zapomnijcie o wolnym. Ukraina robi 7 dni w tygodniu po 12h i my też tak zaraz będziemy robić.

Lojd

A jakie są stawki na start? Można liczyć na fajną premię? Wczasy pod gruszą? Czy jestem w stanie zarobić 2500 netto?

"
@Lojd 16.06.2018 09:42

Hahahaha. 100zl na Boże narodzenie i kartka na ścianie wesołych swiąt. Hahah wczasy pod guszą. 2500 to ja zarabiam po paru latach.

Iza

Konkurencja zainspirowała do pisania bzdur??

Pimpek
@Iza 07.06.2018 09:43

A jaka tu konkurencjia dla serixu jest .dno bylo jest i będzie zarobki 1600 zł i weszla Ukraina bo inni nie chcą robic za ochlapy

Zostaw opinię o Serix Bis - Myszków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Serix Bis