Mirth Consulting

Wrocław

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 217 ocen.

Mirth Consulting
5 217 6 1

Opinie o Mirth Consulting

orzeł

zmieniły się stawki w grudniu?

MC
@orzeł 05.12.2018 15:47

Tak, w grudniu mamy inne stawki - szczegóły u Koordynatorów :) pozdrawiam MC

Średnio

A moja opinia o MC jest taka: - jeśli chodzi o Pana Michała to jak najbardziej w porządku, sympatyczny, pomocny Pan, z niczym nie zrobił problemu :) - jeśli chodzi o Panią Karolinę to krótko mówiąc- nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim stanowisku. Z gorszym "koordynatorem" pracy nigdy wcześniej styczności nie miałem. Ze wszystkim robi problemy, chociażby z tym, że miałem "złą" książeczkę sanepidowską :) Pan Michał przy podpisywaniu umowy od razu zaakceptował, wszystko w porządku itp., a od Pani Karoliny dowiaduję się, że brakuje jakiegoś wpisu od lekarza, bo, jak to stwierdziła, "Michał nie zwraca uwagi na takie szczegóły ale ja już tak" :) Jak minął tydzień odkąd nie dostałem wypłaty, w magiczny sposób udało mi się dodzwonić do Pani Karoliny w celu wyjaśnienia sytuacji. Dowiedziałem się: -że mam złą książeczkę, -że PODROBIŁEM podpis na liście obecności bo w danym dniu nie miała niby zmiany (chociaż w magiczny sposób Pani Karolina zadzwoniła kilka dni wcześniej i się zapytała czy mogę być w te dni w pracy :) ) -że muszę jechać do miejsca pracy i zdobyć DOWÓD!, że w tym dniu byłem, co też uczyniłem. "Dowodu" oczywiście nie mogłem otrzymać, bo nie było możliwości więc dzwonię z tamtego miejsca do Pani Karoliny, która O DZIWO nie odbiera, żeby pracownik portierni potwierdził moją obecność. Napisałem sms-a, opisałem ładnie sytuację i po minucie dostaję odpowiedź, że nikt do niej nie dzwonił :) A próbowałem z dwóch telefonów! :) Nawet jej screena wysłałem haha! Aż łaskawie sama zadzwoniła i się dowiedziała jak było, jakby nie mogła od razu :). Z innych spraw: -jeśli się nie upomnisz o 'ewentualne' wolne zmiany, to nie dostaniesz sms-a z propozycjami. Jak się ładnie pytam, tak od razu dostaję całą rozpiskę :) -nie polecam pisać sms-ów bo odpowiedź dostałem po dwóch tygodniach, polecam dzwonić co jakiś czas, aż do skutku :) Podsumowując: MC jako Agencja Pracy jest bardzo atrakcyjnym miejscem dla wielu studentów, którzy chcą w łatwy sposób dorobić na wypad do kina, kebsa, czy spłatę rachunków. Mnie zostało zaproponowane bardzo przyjemne wynagrodzenie + tygodnówki, czego chcieć więcej! Gdyby nie wyjaśnianie tych wielu BEZSENSOWNYCH spraw, bo inaczej tego nazwać nie można, to wszystko byłoby w jak największym ładzie. Pan Michał jest bardzo w porządku, podejście ma jak do równego sobie człowieka, jak najbardziej polecam. Pani Karolina zupełnie przeciwnie, wszędzie problemy i dramatyczny kontakt! :) Pozdrawiam serdecznie MC, do zobaczenia!

P:
@Średnio 03.12.2018 22:55

ciekawe czemu trzyma ta stara babe skoro wszyscy na jej brak kompetencji sie skarżą? rodzinka?

MC
@P: 04.12.2018 10:18

P: Wolałbym, żebyś nie pisal o pracownikach Mirth w ten sposób, bo ani to prawdziwe, ani merytoryczne. Nie widze przeszkód, żebyś sam złożył do nas swoje CV, tymbardziej jeśli uważasz że byłbyś lepszy. Starą, hmm... po tej uwadze wątpię, czy ten komentarz napisała osoba która kiedykolwiek była w naszym biurze, nie mowiac o wspolpracy. Może agencje Ci sie pomylily?

gdziewyplata

KIEDY BĘDĄ WRESZCIE WYPŁATY? PISALIŚCIE, ŻE DO PIĄTKU A JEST 02.12 A WYPŁAT JESZCZE Z POCZĄTKU MIESIĄCA LISTOPAD NIE MA. Pan Michał odpisuje na inne komentarze a odnoście wypłat cisza. Dostanę odpowiedz kiedy wreszcie będą?

MC
@gdziewyplata 02.12.2018 12:05

Zapraszam do biura celem wyjaśnienia. Założę się że co najmniej kilka razy próbowaliśmy się z Tobą skontaktować w tej sprawie. Jeśli od początku listopada nie otrzymałeś wynagrodzenia to czegoś musiałeś nie dostarczyć.

Gdziekasa
@MC 02.12.2018 14:37

Numer konta jest dobry bo juz byly przelewy na ten numer karty nie musze dostarac nigdy tego nie robilem w Auchan a ostatnia wyplata jest tylko za pierwszy tydzien listipada za reszte tygodni brak wiec wyslaliscie wyplaty zgidnie z.informacja na waszym ?

MC
Zweryfikowany użytkownik
@Gdziekasa 02.12.2018 14:53

Proszę Pana, nie będę w ten sposób dyskutował, bo ani nie wiem kto pisze, w ogóle nie zbliża to do rozwiązania problemu, ani nie wiem, czy to w ogóle jest prawda. Ma Pan wątpliwości - zapraszam do biura. pozdrawiam MC

Gdziekasa
@Gdziekasa 02.12.2018 14:53

Prosze tylko powiwdziec czy zostały wyplacone pieniądze za zmiany od 12 listopada?

orzeł
@Gdziekasa 02.12.2018 16:58

ja mam także zostały wyplacone

gdziekasa
@orzeł 03.12.2018 05:07

kiedy dostałeś?

orzeł
@gdziekasa 03.12.2018 07:57

tydzień później :)

Karolina

Pracowałam u nich 1,5 roku na kasie, na wykladaniu towaru i przy telefonach. Wypłaty miałam szybciej niż w innych firmach i wyższą stawkę. Przez ten czas przewinęło się mnostwo ludzi. Polecam Karolina

AKatowice

Cóż, jakiś czas temu dodawałem tuta pozytywną opinie o tej firmie :). Później zaczęły się same problemy typu nie odbieranie telefonów, nie odpisywanie na wiadomości. Parę razy zgodnie z grafikiem przyszedłem do pracy, a okazywało się, że nikogo nie potrzeba i zostawałem odesłany z powrotem do domu. Jeszcze gdyby to były pojedyncze incydenty! Ale, nie! To było parę dni z rzędu. Kolejnym problemem była umowa. Gdy umowa się kończyła to naturalnym było dla mnie skontaktowanie się z firmą w celu przedłużenia umowy lub chociaż poinformowania, że nie chcą ze mną współpracować. Cóż. Telefon milczał. SMSy także nie przychodziły. Jakakolwiek próba kontaktu kończyła się fiaskiem. Widzę, że ich ulubioną bronią jest podnoszenie argumentu, że ktoś się obijał itd. Na to odpowiem tylko tyle, że kierownik sklepu w którym pracowałem chciał mnie wziąć pod swoją firmę :). Także niestety nie polecam tej firmy, odradzam współpracę. Jeżeli Pan Michał chce mi wytoczyć sądową batalie to jestem gotów, a jeżeli chciałbym porozmawiać to niech tutaj napisze w jakich godzinach odbiera telefon to chętnie z nim porozmawiam.

MC
@AKatowice 01.12.2018 10:39

Skoro firma chciała Pana zatrudnić bezpośrednio, to dlaczego tam Pan nie pracuje? Przecież nie robimy w takich przypadkach problemów. Zapomniał Pan wspomnieć, ze za odwołanie zmiany dostawał Pan rekompensatę poza umową :) Niech mi Pan nie wpiera, że tak zwyczajnie się na Pana nie obraziliśmy, bo jakiś powód musiał być i prawdopodobnie było to nie przychodzenie na zmiany. Życzę Panu znalezienia drugiego tak wyrozumiałego pracodawcy. pozdrawiam MC

AKatowice
@AKatowice 01.12.2018 10:39

"Skoro firma chciała Pana zatrudnić bezpośrednio, to dlaczego tam Pan nie pracuje? Przecież nie robimy w takich przypadkach problemów." Z prostego powodu, ponieważ jako student nie jestem w stanie wyrobić etatu i właśnie dlatego pracowałem u Pana. "Zapomniał Pan wspomnieć, ze za odwołanie zmiany dostawał Pan rekompensatę poza umową :)" Ma Pan racje, jest to dobra opcja dla pracownika, ale jeżeli powtarza się to nagminnie a ktoś jest nastawiony na pracę to w koncu wychodzi się na "minus" odnośnie wynagrodzenia które mogło się wypracować. "Niech mi Pan nie wpiera, że tak zwyczajnie się na Pana nie obraziliśmy, bo jakiś powód musiał być i prawdopodobnie było to nie przychodzenie na zmiany." Przychodziłem na zmiany, gdy obowiązywała umowa. Na zmiany na które się zapisałem na kolejny miesiąc, gdy umowa już nie obowiązywała nie przyszedłem, bo chyba nie wolno pracować bez umowy? A zapisałem się na nie ponieważ został mi wysłany grafik i miałem nadzieje na przedłużenie umowy co już wcześniej zgłaszałem. Pomimo próby kontaktu odpowiedzi nie dostałem więc na zmiany nie mogłeś się stawić z powodu braku ważnej umowy. "Życzę Panu znalezienia drugiego tak wyrozumiałego pracodawcy." Gdyby współpraca odbywała się tak jak na początku to z cała pewnością firmę bym polecał. Mam nadzieję, że moja sytuacja wynikła z powodu jakichś problemów kadrowych, chwilowego przestoju czy trudnego okresu i uda się Panu wrócić do stanu jaki panował przez początkowy okres naszej współpracy. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

orzeł

stawka w grudniu ta sama?

qwerty

Czy zostały zrobione przelewy zgodnie z postem na fb? piątek 18:30 a przelewu nadal brak

PracaAuchan

Jakie warunki wypowiedzenia z umowy?

garn
@PracaAuchan 28.11.2018 15:26

tez jestem ciekaw mam do końca grudnia chce zrezygnować jest możliwość bez żadnej kary wie ktoś? musze podać jakiś powód?

MC
@garn 28.11.2018 19:22

Szanowna Pani, Przepis na rozwiązanie umowy jest bardzo prosty. Należy udać się do Parku Szczytnickiego nocą, w czasie pełni parzystego miesiąca, ubranym w czarną szatę. Trzeba mieć przy sobie miedziany sierp z drewnianą rączką. Trzeba znaleźć kwiat lotosu lub zieloną paproć i przy pomocy sierpa ściąć największy liść rośliny, powtarzając 3 razy "Mirth". Tak zdobyty artefakt trzeba złożyć pod drzwiami naszego biura na Różyckiego 1C i umowa zostanie wtedy bez konsekwencji rozwiązana. Ps. Prościej będzie przeczytać regulamin, który jest na odwrocie każdej umowy. Rozwiązanie umowy nie powoduje żadnych konsekwencji oprócz braku następnych zleceń. Pozdrawiam MC

Nich

Nie jestem zadowolona z tej firmy Nie dostaje wiadomości ze zleceniem A jak już to muszę się tłumaczyć czemu nie mogę pracować w nie wybrane dni To jest chore

MC
Zweryfikowany użytkownik
@Nich 30.11.2018 15:13

Proszę Pani, nie jesteśmy w stanie stworzyć grafiku pod poszczególne osoby. To raczej osoby dopasowujemy do naszego grafiku, który mamy narzucony z góry. Nie jest to łatwe i nie wszyscy są zadowoleni. Nie wierzę, żeby nie udało się Pani zapisać chociaż na jeden z dni, skoro oferujemy zlecenia przez co najmniej 6 dni w tygodniu w godzinach 6-22. Nie wierzę też, że ktoś każe się Pani tłumaczyć z niedyspozycji w poszczególne dni - trochę Pani przesadza. pozdrawiam MC

byan

Są pewne opóźnienia w wypłatach , starajcie się wysylac listy do niedzieli wieczora i macie w piątek pewne , starajcie się czytelnie to napewno dostaniecie , stawka spoko , WYPŁACONE CO DO GROSZA nie robi problemow z grafikiem czy godzinami czasami ciężki kontakt Ale do ogarnięcia firma 7/10 :)

At
@byan 26.11.2018 21:15

Zazdroszczę, że wypłacono co do grosza, bo mnie zwyczajnie oszukano i nie dostałam tego co w umowie, myślę, że sprawę należy zgłosić odpowiednim organom, bo takich oszukanych jest więcej :/

byan
@At 27.11.2018 23:06

Widać pan M traktuje każdego na innych zasadach i jestem oburzona ze takie coś ma miejsce , A jeśli rzeczywiście tak sie stało sama bym działała

proste
@byan 28.11.2018 09:03

Moim zdaniem to taka przewrotna taktyka, aby zamknąć usta. Jednym dany osobnik moze wypłacać co do grosza, innym wg ich komentarzy nie. I w ten sposób tworzy sie chaos informacyjny. Jedni go chwalą, inni narzekają. A dany osobnik dalej moze robić robi, to co robi. Biedny, naiwny studenciak nie ma kasy na prawnika, a PIP tu nie dział, bo to zlecenie.

MC
@proste 28.11.2018 13:15

Proszę o zapoznanie się z umową, która dokładnie mówi, w jakich przypadkach następuje opóźnienie w wypłacie. 1. Nie przesłanie karty zlecenia w terminie 2. Przesłanie nieczytelnej karty 3. Wysłanie nie podpisanej karty O tym mówi punkt 3 regulaminu. Jest także zapis, który mówi, że za wszystkie braki formalne w umowie nie pozwalające na terminową wypłatę odpowiada zleceniobiorca. Proszę mi tutaj nie robić Kryminalnych Zagadek Wrocławia. To nie jest żadna taktyka. To nie jest tak, że blondynki z D dostają wypłatę pierwsze, a niscy bruneci na końcu. Nikogo nie faworyzujemy. A może inaczej: nie jesteśmy domem oświecenia, żeby sprowadzać na dobrą drogę wszystkich, którzy nie ogarniają życia. PIP odwiedza nas regularnie co 2 miesiące i jakoś zawsze wszystko jest w porządku.

M

Poprosiłem o zmianie działów, otrzymałem odpowiedz nie w bardzo miły sposób, po kolejnych pytaniach brak odpowiedzi w ciągu 3 dni, koordynator nie odbiera

MC
Zweryfikowany użytkownik
@M 28.11.2018 12:52

Proszę Pana/Pani, co tydzień otrzymuje Pan/Pani propozycję grafiku na nadchodzący tydzień. Ma Pan/Pani 2-3 dni na zastanowienie się. I teraz ma Pan/Pani do nas pretensje, że nie traktujemy priorytetowo osób, które same nie potrafią zaplanować sobie nadchodzącego tygodnia?! Nie odbiera, bo od tygodnia negocjuje dla was wyższe stawki na grudzień i przyszły rok. Gdyby było to coś naprawdę ważnego, to proszę mi wierzyć, że zareagowalibyśmy. Proszę od nas nie oczekiwać, że wszystko za was załatwimy.

At

A ja dalej czekam na zaległą część wypłaty z 23-26 października, mail wysłany i oczywiście bez odzewu.

XYZ

Czy zostały wypłacone już wypłaty za 12-18.11? A jeśli nie, to do kiedy będą?

Wiktoria R

Dobry kontakt, szybki czas w kwestii ustalania grafiku, kasa zawsze na czas, ogolnie nie mam zadnych zastrzeżeń i polecam!

MC
@Wiktoria R 17.11.2018 17:32

Dziękujemy za pozytywny komentarz :)

Masz być rekinem

Stanowisko: Pracownik w biurze Mirth Termin: Lipiec- Październik Opis stanowiska: Praca polegała na wsparciu pozostałych osób ws. dokumentów, rozmów telefonicznych, a później na koordynowaniu innymi pracownikami oraz poszukiwaniem pracowników dla partnerów. Komunikacja w firmie: Komunikacja wewnątrz firmy była na dobrym poziomie(4/5). Na bieżąco informacje były przekazywane między sobą. Komunikacja zewnętrzna była na średnim poziomie(3/5). Pracownicy skarżyli się na brak informacji ws. opóźnień w wypłatach oraz trudności ze skontaktowaniem się z firmą. Przepływ informacji w relacji pracownik-pracodawca z pewnością pozostawiał wiele do życzenia z różnych względów. Wypłaty: Jako koordynator, za każdym razem podkreślałem, że wypłata tygodniówek może skutkować kilkudniowymi opóźnieniami wynikającymi z braku przelewu firm zlecających. Model wygląda następująco: Firma X przelewa pieniądze Agencji-> Agencja przelewa pieniądze pracownikom. Swoich pracowników informowałem na bieżąco o ewentualnych opóźnieniach oraz o momencie wykonywania przelewu przez szefa. Opóźnienia w wypłacie dla moich pracowników były maksymalnie kilkudniowe. W takich sytuacjach wypłata była za przepracowane dwa tygodnie(wyrównanie). Pracownicy otrzymywali w całości swoją pensję i nie dochodziło do oszustw ze strony firmy. 4/5 Atmosfera: 4/5 Relacje pracodawca-pracownik: Wobec moich pracowników zawsze starałem się być fair i informowałem ich o każdej sytuacji. Mój pracodawca również był uczciwy wobec mnie. Dzień zakończenia współpracy może nie należał do przyjemnych z różnych powodów, nie mniej, oceniam relacje na dobrym poziomie. 4/5 Rodzaj pracy: Do większości firm poszukiwaliśmy osób, od których nie było wymagane szczególne wykształcenie. Prace należało traktować w formie dodatkowej/dorywczej i była ona głównie skierowana do studentów. Były prowadzone rozmowy nt. podwyżki dla pracowników, lecz efekty bywały różne. 5/5 Wizerunek firmy: Problemy z dotarciem do miejsca, średni poziom komunikacji z pracownikami oraz niepotrzebne dogryzanie w Internecie powoduje, że ten wizerunek jest jaki jest - 2/5. Jeżeli poszukujesz pracy dorywczej, to z pewnością taką otrzymasz w firmie Mirth na przystępnych warunkach.

szok
@Masz być rekinem 22.11.2018 19:55

BUHHHHAAAA

SzalonaP

Umowa została podpisana 22.10.18 obecamo mi wiadomość z adresem gdzie wysłać kartę i wolne terminy. Zlecenie wykonane 24.10.18 mija tydzień od podpisania umowy wiadomości żadnej. 29.10.18 dzwonię do koordynatora nie odbiera, dzwonię do Pana M obiecuję mi wiadomość, której również się nie doczekałam więc 2.11. 18 wysyłam zdjęcie karty do niego - WOW otrzymuje wiadomość z e-mailem. Karta zostaje wysłana 3.11.18. W pon 5.11 dostaje wiadomość że mam poprawić kartę Oki poprawiam i wysyłam 6.11.18. W środę 7.11. 18 dostaje wiadomość że jest zdjęcie jest nie wyraźne 8.11.18 wysyłam kartę w stanie ok po rozmowie z koordynatorem. Mamy prawie miesiąc po wykonaniu zlecenia a pieniędzy na widać ani słychać a podobno macie tygidniowki i z tego co czytam piszecie że nawet za okres 1-11.11. 18 uregulowaliscie wypłaty. Nie pozdrawiam a już tym bardziej nie polecam.

Do despero

Despero -tak dzisiaj przyszły rano

ok
@Do despero 21.11.2018 14:10

ja tam nic niemam i cos mi sie wydaje ze tu w uja leci

des
@ok 21.11.2018 14:48

Ciekawe co markety powiedza o tym ze ich kasuje a nam nie placi.

MC
@des 21.11.2018 15:15

Rozmawianie w ten sposób o wynagrodzeniu to jak rozmowa z niewidomym o kolorach. Nie jestem w stanie ustalić, kim jesteś, o który tydzień Ci chodzi i czy wszystko jest ok po Twojej stronie. Na naszym fanpage`u na fb podaliśmy nasze numery telefonów. Proszę z nich korzystać. Zaległości za okres 01-11.11.2018r zostały w całości wysłane. Proszę o sprawdzanie konta. pozdrawiam MC

gosc
@des 21.11.2018 15:15

Dobrze wam tak. Tyle złego jest pisane o tym człowieku, a dalej robicie za wolontariat

MC
Zweryfikowany użytkownik
@Do despero 21.11.2018 14:10

Szanowna Pani SzalonaP, w odpowiedzi na Pani niezadowolenie, informuję, że zgodnie z regulaminem umowy ma Pani obowiązek przedstawić kartę zlecenia niezwłocznie po zakończeniu tygodnia. Jeśli wykonywała Pani zlecenie, tak jak Pan pisze, 24.10 to powinna Pani ją przedstawić 29 lub 30.10 w poniedziałek, albo wtorek, a nie w piątek. W momencie, gdy dostajemy kartę w piątek nie mamy możliwości wypłaty wynagrodzenia w ten sam dzień. Karta była nieczytelna, co sama Pani potwierdza. Zgodnie z regulaminem umowy mamy prawo przedłużyć wypłatę wynagrodzenia w takim przypadku o dodatkowe 21 dni. Niestety zatrudniamy coraz więcej osób i nie możemy skupiać się na małym procencie, który nie potrafi dopełnić swoich obowiązków. Także zanim wydała Pani krzywdzącą nas opinię, powinna Pani sama sprawdzić czy u Pani wszystko jest ok. Dlaczego 300 lub 400 osób dostaje wszystko w terminie, a ten jeden procent (który zresztą pojawia się w pracy naprawdę okazjonalnie, raz lub dwa razy w miesiącu) wiesza na nas psy i pisze negatywne komentarze pomimo nie dopełnienia swoich obowiązków? Dodatkowo skoro ma Pani do mnie numer, to zamiast pisać na goworku anonimowo, proszę zadzwonić, napisać smsa albo zgłosić się osobiście. Pisząc negatywne anonimowe komentarze w internecie nie zbliża się Pani do załatwienia swojej sprawy. pozdrawiam MC

MC
Zweryfikowany użytkownik
@Do despero 21.11.2018 14:10

Jeszcze jedna uwaga do Pani Szalonej P, Naprawdę potrzeba bardzo dużo złej woli albo nie chcieć się z nami skontaktować, skoro na każdej umowie w prawym dolnym rogu jest podany numer telefonu i nazwisko koordynatora. pozdrawiam MC

Pracownica

Ja dostałam za 1-11.11 wczoraj A czy za okres 12-18.11 będą wypłacone na 100% do jutra?

des
@Pracownica 22.11.2018 12:11

u niego niema nigdy na 100% ja od poczatku miesiaca niemam ani grosza

MC
Zweryfikowany użytkownik
@des 22.11.2018 12:25

Możesz i jeszcze 100 takich postów napisać, ale dopóki nie dopełnisz swoich obowiązków opisanych już milion razy to przelewu nie będzie. Nie mam zamiaru odpisywać na kolejne Twoje posty bo to jest bez sensu.

des
@des 22.11.2018 12:25

DO MC: czlowieku masz wyslana liste obecnosci masz numer konta co ty jeszcze chcesz ?

Odpowiedz
@des 22.11.2018 13:10

Panie Michale czy mogę prosić o odpowiedz na to czy jutro będą wypłaty na 100% za 12-18? Bo jak na razie odpowiedział Pan za zarzuty a to ja zadałem pytanie

San

Czy tylko ja nie dostałam pieniędzy czy ktoś jeszcze?

MC
Zweryfikowany użytkownik
@San 22.11.2018 09:39

Proszę o zwrócenie się do swojego koordynatora i wyjaśnienie sprawy, ew. zastosowanie się do próśb o przesłanie listy obecności. Proszę także sprawdzić, o który tydzień chodzi. Za tydzień 12-18.11 wypłacamy do jutra, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Proszę o przeczytanie poprzednich postów na forum w sprawie wypłaty wynagrodzeń. pozdrawiam MC

San
@San 22.11.2018 09:39

Chodzi o tydzień 5-11.11

des
@San 22.11.2018 10:24

tez nadal niemam 5-11.11 a moj koordynator nie raczy odebrac i zbywa wiec jak z nim wyjasnic?!!!!!

Despero

Tak mi się wydaje że "przyszły już rano" pisze jedną osoba, wystarczy spojrzeć na pisownię ",","-",....nie przyszły czekamy na swoje uczciwie zarobione pieniądze!!!!!

Despero
@Despero 21.11.2018 17:04

Chodzi mi o przeszłe posty...z tą pisownią....

MC
@Despero 21.11.2018 17:08

Tak, na używanie znaków interpunkcyjnych też mamy monopol. Pozdrawiam MC

Despero
@Despero 21.11.2018 17:04

"Uderz w stół,a nożyce się odezwą..."proszę w takim razie pokazać choć jeden przekaz wysłany do Zleceniobiorcy:-)

MC
@Despero 21.11.2018 17:58

Dzieciaku, Ty tak na serio? Zamiast trabic od rana z 5 aliasow sprawdzilbys sobie sesje przelewow przychodzacych w swoim banku. Pozdrawiam

desp
@Despero 21.11.2018 17:58

ktos wgl do niego dzwonil? i odbiera czy umie tylko na goworku siedziec bo niema odwagi pogadac ?

desp
@MC 21.11.2018 18:05

11:30 15:00 17:30

Despero
@MC 21.11.2018 18:05

Tak na serio.Jeżeli "14" popołudnie jest dla Pana/Pani rankiem to rozumiem,chyba w innej strefie czasowej ja żyję....nie będę ujawniać nazwy mojego banku...przelew gdyby miał przyjść już by dawno był:-)

Despero

Witam czy ktoś już otrzymał hajs?Bo niby przelewy puszczone wczoraj a wpłaty brak:-\

MC
@Despero 21.11.2018 13:28

Proszę nam nie robić syfu na goworku. To, że masz konto w innym banku niż nasz nie jest naszą winą. Gdybyś podpisał się imieniem i nazwiskiem, albo zwrócił się do swojego koordynatora to dostałbyś potwierdzenie przelewu. pozdrawiam MC

Konrad96

Praca pod firmą daje dobrą stawkę, grafik jest niesamowicie elastyczny, można spokojnie wziąć wolne, mieć dwie prace czy studia, wypłacane tygodniówki dają poczucie ciągłości finansowej i są szczególnie dobre dla młodych (jak ja) ludzi, którzy czasem lubią wydać wszystko w jednym momencie :) Zdarzają się opóźnienia, zdarzy się pomylić grafik, ale każdemu się może zdarzyć, Pan Michał ma firmę która zatrudnia, myślę, że nie przesadzę, setki osób i ogarnąć to, to czasem jest meksyk, jeśli jest się dla Pana Michała profesjonalnym, on też będzie profesjonalny i nikogo nie zignoruje. Polecam, przyjemna praca w Auchan Katowice. Konrad K.

MC
@Konrad96 20.11.2018 20:27

I tym sposobem nie będziesz musiał sprzedawać karpia w markecie na święta :D pozdrawiam MC

Erni.

Hello,kiedy zostaną wypłacone dniówki za okres od 5 do 11 listopada?

Gdziekasa
@Erni. 16.11.2018 15:28

Tez jestem ciekaw :) Odpisywali na opinie a nagle jak pytanie o kasę to cisza ????????

MC
@Gdziekasa 19.11.2018 23:13

Dziś.

ok
@MC 20.11.2018 09:48

haha

Gdziekasa
@ok 20.11.2018 17:29

Dziś? To czemu nadal ich nie ma

MC
@Gdziekasa 20.11.2018 19:46

Rozmawianie w ten sposób o wynagrodzeniu to jak rozmowa z niewidomym o kolorach. Nie jestem w stanie ustalić, kim jesteś, o który tydzień Ci chodzi i czy wszystko jest ok po Twojej stronie. Na naszym fanpage`u na fb podaliśmy nasze numery telefonów. Proszę z nich korzystać. Zaległości za okres 01-11.11.2018r zostały w całości wysłane. Proszę o sprawdzanie konta. pozdrawiam MC

Vasyl

Polecam tą firmę!

MC
@Vasyl 08.11.2018 20:01

Vasyl, napisz jeszcze gdzie pracujesz i od kiedy, bo ostatnio mamy mnóstwo złych komentarzy i nie chcemy żeby ktoś pomyslał, że sami go napisaliśmy :)

ola
@MC 08.11.2018 20:07

można pracować 6h dziennie?

MC
@ola 09.11.2018 12:50

Pani Olu, zależy od miejsca. Która oferta Panią zainteresowała? pozdrawiam MC

ola
@MC 09.11.2018 14:55

Auchan Mysłowice wykladanie

MC
@ola 15.11.2018 12:51

W Mysłowicach możemy pracować 6h dziennie, prosimy o przesłanie zgłoszenia :)

ola
@MC 15.11.2018 16:12

olx

Lopez

Sami sobie piszą dobre opinie i plusuja gromadnie z wielu IP. Taka jest moja opinia. A na nawet lekko niepochlebne komentarze reagują wręcz histeria.

MC
@Lopez 15.07.2018 13:09

Tak!

MC
@Lopez 15.07.2018 13:09

Słyszałem także że mamy układy w CIA która podnosi nam rating w sieci. Właśnie ustalamy jakiego koloru masz fotel, bo z którego kompa to napisałeś wiedzieliśmy 5 min po Twoim komrntarzu.

anonymous
@Lopez 15.07.2018 13:09

dokładnie tak :)

QQQ
@Lopez 15.07.2018 13:09

Ja mam bekę z tych pozytywnych komentarzy xd

MC
@QQQ 15.11.2018 07:50

Ładnie sobie napisaliśmy, Nie?

zdziwiony

Dlaczego Państwo sprawiacie problemy? jak się chcę dowiedzieć telefonicznie konkretnie o nazwę firmy w której ma być praca,chodzi dokładnie o markety na terenie Wrocławia to nie udzielacie jej?.Czyżby to jakaś tajemnica?

MC
@zdziwiony 14.11.2018 11:06

Proszę Pana, nie udzielamy takiej informacji telefonicznie, ponieważ nie wiemy kto dzwoni. Skąd mamy wiedzieć, czy nie dzwoni Pan z konkurencyjnej firmy, która chce nam podebrać klienta? :) Proszę o przesłanie zgłoszenia, na pewno się odezwiemy i wtedy udzielimy wszystkich informacji.

Dawid

Polecam ???? Miły kontakt Dobra i szybka kasa Praca jak praca Dzięki tej firmie znalazłem dobrze płatną pracę ! Dzięki i pozdrawiam !

MC
@Dawid 22.09.2017 15:34

Dziękujemy za pozytywny komentarz :)

MC
@Dawid 22.09.2017 15:34

:)

Adam

- dobry kontakt - Pieniążki się zgadzają - Praca jak wszędzie, jak koś lubi się opier*alać to nigdzie sobie nie poradzi ;)

MC
@Adam 02.07.2017 00:06

Dziękujemy za pozytywny komentarz :)

MC
@Adam 02.07.2017 00:06

:)

At

Firam jak najbardziej nierzetelna, nie polecam. Brak kontaktu mimo wielu telefonów, w umowie mam stawkę, a wypłacono oczywiście mniej, czyli wygląda na oszukiwanie. Straszne dno, żeby nawet tego nie wytłumaczyć czlowiekowi, który na nich pracuje. Odradzam pracę dla tej firmy.

MC
@At 13.11.2018 15:46

Proszę nie pisać głupot o wynagrodzeniu - nie ma możliwości byśmy wypłacili mniej niż jest na umowie. Pozdrawiam MC

At
@MC 13.11.2018 19:00

Przykre jest to, że jak się napisze na tym forum to jest odzew. Smsy, próby kontaktu telefonicznego czy za pośrednictwem Pań tam pracujących nic nie dały. Proszę zaproponować termin w jakim jest mi Pan w stanie wyjaśnić ten problem.

MC
@At 13.11.2018 20:31

Najpierw chciałbym wiedzieć, z kim mam przyjemność. Proszę o mail na M.cichocki@mirth.pl

Pracownik

Firma jak i praca oferowana jest wporzadku, pieniądzę wypłacane w miarę na czas, zgadzają się ze stawką. Polecam tą firmie :) Jednak sugeruję w miarę możliwości dopisywanie w przelewach okres rozliczeniowy. Jedyny minus to słaby trochę kontakt z Panią prowadzącą oraz niekiedy niestosowne olewające zachowania z jej strony. Ale ogólnie firma na plus! Jeżeli ktoś chce sobie dorobić to fajna opcja, pozdrawiam.

MC
Zweryfikowany użytkownik
@Pracownik 09.11.2018 22:13

Dziękujemy za pozytywny komentarz :) pozdrawiam MC

Zostaw opinię o Mirth Consulting - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mirth Consulting