FallWork Sp z o.o.
To jedna z wiodących firm branży agencji pracy i doradztwa personalnego. Świadczymy usługi w zakresie realizacji projektów z obszaru zarządzania zasobami ludzkimi - w tym usługi rekrutacyjne na wszystkie szczeble zarządzania - pracy tymczasowej, rekrutacji specjalistycznych na stanowiska wyższego szczebla, outsourcingu kadrowo-płacowego oraz outsourcingu personelu.

Obecnie prowadzimy rekrutację na stanowisko:

Obsługa stanowiska Wędliny/ Sery od 1.11.2018
Toruń

Obowiązki
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- ważenie towaru

- sprawdzanie dat ważności asortymentu
- obsługa klienta

Wymagania
WYMAGANIA:
-dyspozycyjność do pracy;
-dobra organizacja pracy własnej
-zaangażowanie

Oferujemy
OFERUJEMY:
- pracę od zaraz z możliwością rozwoju
- konkurencyjne wynagrodzenie
- umowę zlecenie na początek z możliwością przejścia na umowę
o pracę bezpośrednio z firmą;

APLIKUJ: WYŚLIJ CV
ZADZWOŃ-ODDZWONIMY: 7790790446
NAPISZ sms o treści: LADY TORUŃ
Jeżeli znasz osobę poszukującą pracy, prosimy poinformują ją, że prowadzimy rekrutację.

Aplikuj

FallWork Sp. z o.o. Agencja Pracy Tymczasowej i Doradztwa APT nr 6321 W przesłanych dokumentach prosimy zawrzeć następującą klauzulę: Proszę o dołączanie klauzuli : „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji obecnego jak i przyszłych procesów rekrutacyjnych zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 o Ochronie Danych Osobowych, (Dz. Ustaw nr 133 poz. 883, z art. 23 i następnych ww. ustawy) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)”. AgencjaPracyFallwork6231y

Informujemy, że procesorem przekazywanych danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Żurawia 47, 00-630 Warszawa. który działa na mocy umowy z klientem publikującym ogłoszenie. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przechowywane na serwerze GoWork.pl dla klienta wyłącznie w celu dla których zostały przekazane. Wszelkie informacje odnośnie wniesienia sprzeciwu lub informacji o przetwarzaniu danych, posiadają Państwo w regulaminie Serwisu.

Obsługa stanowiska Wędliny/ Sery od 1.11.2018

Toruń