FallWork Sp z o.o.
To jedna z wiodących firm branży agencji pracy i doradztwa personalnego. Świadczymy usługi w zakresie realizacji projektów z obszaru zarządzania zasobami ludzkimi - w tym usługi rekrutacyjne na wszystkie szczeble zarządzania - pracy tymczasowej, rekrutacji specjalistycznych na stanowiska wyższego szczebla, outsourcingu kadrowo-płacowego oraz outsourcingu personelu.

Obecnie prowadzimy rekrutację na stanowisko:

Obsługa stanowiska kasowego - wypłaty w czwartek
Gniezno

Obowiązki
- obsługa klientów;
- obsługa kasy fiskalnej oraz terminala do obsługi kart płatniczych;
- terminowe wykonywanie zadań zleconych przez pracodawcę

Wymagania
- aktualna książeczka sanitarno- epidemiologiczna;
- dyspozycyjność do podjęcia pracy

Oferujemy
- wynagrodzenie – 11 zł netto
- zwracamy do 80 zł za wyrobienie książeczki!!
- umowa zlecenie z pełnym ZUSem;
- wypłaty wynagrodzenia- tygodniówki lub miesięcznie
- szkolenie z obsługi kasy fiskalnej

Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przysłanie CV poprzez portal internetowy lub bezpośredni kontakt telefoniczny pod nr tel 790790446 .

Aplikuj

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922.)."

Normalna

Fallwork ma na rynku opinie dobrego pracodawcy. Życie pokazuje jednak, że zdarzają się sytuacje nietypowe, niemiłe i może ktoś nie być zadowolony z firmy. Myślę, że to nie jest koniec świata, tylko wypadek przy pracy.

podczlowiek

Czy naprawdę odpowiedź że się nie pasuje na dane stanowisko jest takie trudne?!? Firma zapewnia że się odezwie w kazdym przypadku, nawet próba kontaktu w celu zapytania nic nie daje brak słów zero szacunku do człowieka.

Norma

Tak długa lista ofert pracy pokazuje jak bardzo firmy potrzebują ludzi do pracy. Sądzę, że przekrój ofert pozwala na wybranie sobie odpowiedniej pracy. Fajna agencja.