Dodano: 31.10.2021
Obowiązki:
• Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami ale również opracowywanie nowych receptur,
• Dbanie o wysoką jakość, świeżość i dobrą prezentację dań,
• Utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy,

Oczekiwania:
• Atutem będzie doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz w hotelu lub restauracji,
• Znajomość zasad panujących w kuchni
• Zaangażowanie, optymizm,
• Dobra organizacja pracy, umiejętność pracy samodzielnej jak i pracy w zespole.

Zapewniamy:
• Umowa o pracę,
• Przyjazną atmosferę pracy,
• Możliwość realizacji własnych pomysłów.

Aplikuj

Informujemy, że administratorem danych jest Marek Borek Buisness Link Consulting z siedzibą w Zielonki, ul. Kanadyjska 42 (dalej jako "administrator"). Masz prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. Dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji procesu rekrutacji. Dane osobowe będą przetwarzane do czasu zakończenia postępowania rekrutacyjnego i przez okres możliwości dochodzenia ewentualnych roszczeń. Zgoda na przetwarzanie danych osobowych może zostać wycofana w dowolnym momencie.

Podobne oferty pracy

Pokaż więcej
Kucharz
Gliwice
Marek Borek Buisness Link Consulting