Ilu godzinne macie zmiany?
Praca po 12/13 h dziennie a kierownik jeszcze ma pretensje, że chcesz iść do domu. Stawka niska, podwyżki o 50 gr raz na jakiś czas, nie ma ludzi do pracy, więc najlepiej jakbyś nie chciał wogole wolnego, ludzie przychodzą i odchodzą co chwilę ale nie ma się co dziwić.
Jak czytam komentarz do szok. Powiem tak praca jest ciężka są sprzeczki awantury. Ludzie są jacy są różni. Ale ja już bym tam nie wróciła bo kierownictwo szkoda gadać. Cieszę się ze tam nie pracuje. Wypłata ok ale co mówią co jest to dwie różne sprawy.
Nie ulega wątpliwości, że każda praca ma swoje plusy i minusy. Praca w gastronomii jest w czołówce prac o wysokim poziomie czynników stresogennych. Czy uważasz, że gdyby atmosfera uległa zmianie, praca stałaby się przyjemniejsza? Jak rozumiem warunki finansowe są współmierne do wykonywanych obowiązków?
Gastro jak gastro zapiernicz od rana do nocy ale umowa jest płacą na czas wolne dają i są dobre napiwki
Pracowalam w tej firmie i powiem jedno na poczatku super potem nerwy stres i wyzysk czlowieka przez czlowieka brak wolnego praca po 12-14 h bez wolnego przez dobry tydzien albo i dluzej jesli chodzi o zarobki to super przy takiej ilosci godzin to calkiem niezle wychodzilo sie ale nie polecam tam pracy natomiast jako restauracje jak najbardziej :-)
Uważasz, że świat powinien dowiedzieć się więcej o firmie MANEKIN? W takim razie zapraszamy do komentowania na naszym forum.