Kurs Manager Gastronomii - Manager Restauracji 16h



Do 31.08.2018 r. kurs manager restauracji w atrakcyjnej cenie 549 zł


DODA
TKOWO:
Zapraszamy także do skorzystania z promocji studenckiej. Dokonaj rejestracji na kurs w terminie do 31
.08.2018 r. i uzyskaj 5% zniżki po okazaniu legitymacji studenckiej lub uczniowskiej. Zapytaj konsultanta o szczegóły promocji




Kurs manager gastronomii - manager restauracji realizowany w kilkunastu polskich miastach: Białymstoku, Bydgoszczy, Gdańsku, Katowicach, Krakowie, Lublinie, Olsztynie, Opolu, Poznaniu, Szczecinie, Warszawie, Wrocławiu, Łodzi, Zielonej Górze oraz Rzeszowie. Zajęcia odbywają się w kameralnych grupach, liczba miejsc jest ograniczona.

Do czego przygotuje
mnie ten kurs?

Dobry zawód jest dziś gwarancją spokojnego życia. Zwłaszcza taki, w którym łatwo jest znaleźć pracę. Kurs manager gastronomii - manager restauracji umożliwia uzyskanie bądź uzupełnienie wiedzy i kwalifikacji zawodowych. Celem kursu jest zdobycie przez uczestników wiedzy i umiejętności w zakresie zarządzania firmą gastronomiczną.


Do kogo adresowany jest ten kurs?

Kurs skierowany jest do osób planujących otworzyć działalność gastronomiczną oraz do osób już będących właścicielami lokali gastronomicznych. Kurs daje niepowtarzalną możliwość poznania tajemnic branżowych, dostępnych tylko pracownikom. 


Jakie umiejętności nabędę po odbyciu tego kursu?

Celem kursu jest wykształcenie wiedzy i umiejętności jakie powinien posiadać manager, czyli:

  • zapoznasz się z zasadami efektywnego zarządzania, budowania i motywowania zespołu,
  • otrzymasz praktyczne wskazówki  dotyczące prawa pracy, ubiegania się o koncesje i pozwolenia bądź tworzenia wewnętrznych procedur jakościowych,
  • poznasz aktualne trendy związane z koncepcją działalności w branży gastronomicznej,
  • wykształcisz umiejętności związanie z nawiązywaniem współpracy z firmami partnerskimi,
  • przygotujesz biznes plan,
  • nauczysz się w praktyce obsługi programów i narzędzi do inwentaryzacji.


Gdzie mogę podjąć pracę po ukończeniu kursu?

Po ukończeniu szkolenia zwiększasz swoje szanse na pozytywne przejście procesu rekrutacji na menadżera restauracji, możesz też otworzyć własną działalność uzbrojony w niezbędna wiedzę. Po ukończeniu kursu w naszej firmie bez problemu będziesz mógł starać się o pracę w firmach cateringowych, gastronomicznych czy hotelarskich. Aktualne oferty pracy dla kadry menadżerskiej w gastronomii znajdziesz tutaj.

Restauracje, hotele, lokale gastronomiczne nie tylko w Polsce, ale i w całej Unii Europejskiej poszukują osób znających się sprawnym nadzorze i zarządzaniu. Ważne jest aby wiedza była oparta o umiejętności praktyczne, które nasz kurs zapewnia.



Dlaczego warto wziąć udział w szkoleniu?

Firma GoWork.pl posiada w pełni wyposażone sale szkoleniowe. Współpracujemy z wieloma najlepszymi hotelami, restauracjami i szkołami w całej Polsce, a uczestnikom gwarantujemy niezbędne materiały do nauki. Zajęcia praktyczne odbywają się w rożnych hotelach i restauracjach zgodnie z określonym harmonogramem współpracy z GoWork.pl Niezwykle doświadczona kadra wykładowców doskonale przygotuje uczestników do egzaminu oraz do przyszłej pracy.


Materiały szkoleniowe:

Materiały tradycyjne - cena zawiera standardowe materiały wydawane w postaci książek papierowych czy drukowanych skryptów lub innej, w zależności od ustaleń.

Tablet - opcja płatna dodatkowo 350 zł. Cena zawiera 7- calowy tablet  FreeMe x4 7. Urządzenie pracuje na systemie operacyjnym lepszym od poprzedniego modelu Android 4.4 KitKat. Posiada między innymi: wydajny procesor Quad-core 1.0GHz, wbudowaną kamerę 0,3 Mpix, wbudowana pamięć flash 8 GB, pamięć RAM 512 MB, układ grafiki 3D, możliwość podłączenia Internetu WIFI, multimedia: AUDIO/WIDEO/FOTO. Gadżet po zakończeniu szkolenia przechodzi na własność kursantów
 

Program kursu

Moduł I. Zawód Manager Gastronomii:

  • Cele i główne zadania stawiane przed managerem,
  • Manager jako: planista, organizator, kierownik, kontroler, administrator oraz motywator działań
  • Efektywna komunikacja z zespołem: delegowanie zadań, budowanie motywacji, rozwiązywanie konfliktów i sytuacji spornych 
  • Jak zwiększyć obroty – sprzedaż sugestywna i śledzenie działań konkurencji
  • Oszustwa i kradzieże: sposoby zwalczania i eliminowania negatywnych zachowań


Moduł II. Prawne aspekty prowadzenia zakładu gastronomicznego:

  • Podstawowe zagadnienia z zakresu prawa pracy
  • Tworzenie wewnętrznych procedur jakościowych: bhp, HACCP, wymogi sanepidu oraz potrzebne badania,
  • Zasady ubiegania się o pozwolenia i koncesje, rozliczenia z ZUS i US


Moduł III. Tworzenie lokalu gastronomicznego:

  • Budżetowanie inwestycji: określenie charakteru lokalu, target miejsca, planowanie przestrzenne, przykładowe koszty wyposażenia 
  • Rodzaje urządzeń gastronomicznych
  • Tworzenie karty menu - układ czcionki, kolorów, układ pozycji


Moduł IV: Rozmowy handlowe i savoir vivre w gastronomii i hotelarstwie:

  • Nawiązanie współpracy z firmami partnerskimi: producenci, dostawy, hurtownie
  • Negocjowanie kontraktów i podpisywanie umów
  • Managment Gastronomiczny: sposób rozliczania się z inwestorem.

Moduł V. Wskaźniki kontrolne pomocne w zarządzaniu w gastronomii:
  • Wskaźniki Food Cost i Drink Cost: tworzenie kalkulacji i wycen oraz minimalizowanie kosztów, oszacowanie wartości sprzedaży i zysku
  • Wzory druków i dokumentów ewidencjonowania obrotów.
  • Marża, narzut a cena produktu
  • Elektroniczne systemy remanentowe (Point of Sales), terminale dotykowe, drukarki bonowe, urządzenia fiskalne itd. Analiza programów dostępnych na polskim rynku.



Szkolenia uzupełniające


Koordynator

 
Zdjęcie Zapytaj koordynatora

Sylwia Dobrowolska

Tel.: 22 6221309 wew. 809

Kom.: 534 735 567

sylwia.dobrowolska@gowork.pl

 

Siedziby szkoleniowe

Oddział Główny:

ul. Żurawia 47, piętro III, 00-680 Warszawa ścisłe centrum

Biuro czynne: od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 18:00 oraz w soboty od 8.00 do 16.00

Tel. 22 622 13 09

  • Warszawa:

    ul. Żurawia 47 piętro III

    00-680 Warszawa

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 22 622 13 09

  • Katowice:

    Ul. 3 Maja 13 (wejście od ul. Stawowej 10)

    40-096 Katowice

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 32 701 25 50

  • Kraków:

    Wielopole 18b, II piętro

    31-072 Kraków

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 12 359 99 00

  • Lublin:

    ul. Przechodnia 4, p. 2 (biuro), 20-002 Lublin

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 81 477 90 00

  • Łódź:

    ul. Gdańska 90, piętro I

    lokal nr 1-4, klatka A

    90-508 Łódź,

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 42 292 81 00

  • Olsztyn:

    ul. Seweryna Pieniężnego 18B, lok. 201

    10-006 Olsztyn

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 22 622 13 09

  • Białystok:

    ul. Lipowa 32, pok. 210 - sekretariat

    15-428 Białystok

    zobacz na mapie 

    Tel. 22 622 13 09

  • Poznań:

    Św. Marcin 66/72, piętro 11

    61-807 Poznań

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 61 818 28 14

  • Szczecin:

    ul. Kaszubska 52, lokal 210

    70-226 Szczecin

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 91 820 70 00

  • Bydgoszcz:

    ul. Jagiellońska 12, I piętro

    85-067 Bydgoszcz

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 525208000

  • Siedlce:

    ul. Kochanowskiego 18

    08-110 Siedlce

    zobacz na mapie

    Tel. 25 749 39 00

  • Wrocław:

    ul. Ruska 51B

    50-079 Wrocław

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 71 729 39 00

  • Gdańsk:

    ul. Wały Piastowskie 1, piętro 5, pokój 510 C

    80-749 Gdańsk

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 58 717 89 00

Zapisy

  1. Aby dokonać rejestracji należy odszukać interesujący termin i miasto. Zapisu dokonujemy poprzez kliknięcie opcji "Zapisz się"
  2. Otworzy się Państwu formularz zgłoszeniowy. Po dokładnym wypełnieniu formularza klikamy na ikonkę "zapisz" na dole tekstu. Ważne, aby podane dane były zgodne z rzeczywistością, ponieważ część z nich potrzebna jest do przygotowania dyplomu i zaświadczenia dla uczestników.
  3. Pamiętamy, aby przeczytać i zaakceptować regulamin. Bez tego nie będzie możliwa dalsza rejestracja (z regulaminem można zapoznać się w tym momencie, można, też później, ponieważ załączany jest do umowy- zgłoszenie).
  4. Po poprawnym procesie rejestracji, wygeneruje się Państwu umowa, którą należy pobrać, wydrukować, podpisać i odesłać do nas faxem, mailem lub pocztą.
  5. Na podany przez Panią/Pana adres e-mailowy zostanie przesłane potwierdzenie rejestracji.
  6. Wpłata zaliczki(lub całości kwoty) na podany w umowie- zgłoszenie numer rachunku bankowego gwarantuje pewne miejsce na liście uczestników szkolenia.
  7. Wpłata pozostałej kwoty za kurs najpóźniej 4 dni przed rozpoczęciem kursu.
  8. Oficjalnym zaproszeniem na kurs jest harmonogram szkolenia wysyłany mailem najpóźniej 1 dzień przed przystąpieniem do szkolenia.
  9. Stawiamy na małe grupy - liczba miejsc ograniczona! Decyduje kolejność zgłoszeń.
Zobacz terminy

Kurs manager gastronomii - manager restauracji - tryb dzienny

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Gdańsk
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Gdańsk
od 2018-09-25 do 2018-09-26
Cena: 549
Cena: 899
Katowice
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Katowice
od 2018-09-25 do 2018-09-26
Cena: 549
Cena: 899
Kraków
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Kraków
od 2018-09-25 do 2018-09-26
Cena: 549
Cena: 899
Lublin
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Lublin
od 2018-09-25 do 2018-09-26
Cena: 549
Cena: 899
Poznań
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Poznań
od 2018-09-25 do 2018-09-26
Cena: 549
Cena: 899
Rzeszów
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Rzeszów
od 2018-09-25 do 2018-09-26
Cena: 549
Cena: 899
Szczecin
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Szczecin
od 2018-09-25 do 2018-09-26
Cena: 549
Cena: 899
Warszawa
od 2018-08-29 do 2018-08-30
Cena: 549
Cena: 899
Warszawa
od 2018-09-25 do 2018-09-26
Cena: 549
Cena: 899
Wrocław
od 2018-08-22 do 2018-08-23
Cena: 549
Cena: 899
Wrocław
od 2018-09-25 do 2018-09-26
Cena: 549
Cena: 899
Łódź
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Łódź
od 2018-09-25 do 2018-09-26
Cena: 549
Cena: 899

Kurs manager gastronomii - manager restauracji - tryb weekendowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Gdańsk
od 2018-09-01 do 2018-09-02
Cena: 549
Cena: 899
Gdańsk
od 2018-10-13 do 2018-10-14
Cena: 549
Cena: 899
Katowice
od 2018-09-01 do 2018-09-02
Cena: 549
Cena: 899
Katowice
od 2018-10-13 do 2018-10-14
Cena: 549
Cena: 899
Kraków
od 2018-09-01 do 2018-09-02
Cena: 549
Cena: 899
Kraków
od 2018-10-13 do 2018-10-14
Cena: 549
Cena: 899
Lublin
od 2018-09-01 do 2018-09-02
Cena: 549
Cena: 899
Lublin
od 2018-10-13 do 2018-10-14
Cena: 549
Cena: 899
Poznań
od 2018-09-01 do 2018-09-02
Cena: 549
Cena: 899
Poznań
od 2018-10-13 do 2018-10-14
Cena: 549
Cena: 899
Rzeszów
od 2018-09-01 do 2018-09-02
Cena: 549
Cena: 899
Rzeszów
od 2018-10-13 do 2018-10-14
Cena: 549
Cena: 899
Szczecin
od 2018-09-01 do 2018-09-02
Cena: 549
Cena: 899
Szczecin
od 2018-10-13 do 2018-10-14
Cena: 549
Cena: 899
Warszawa
od 2018-10-13 do 2018-10-14
Cena: 549
Cena: 899
Wrocław
od 2018-09-01 do 2018-09-02
Cena: 549
Cena: 899
Wrocław
od 2018-10-13 do 2018-10-14
Cena: 549
Cena: 899
Łódź
od 2018-09-01 do 2018-09-02
Cena: 549
Cena: 899
Łódź
od 2018-10-13 do 2018-10-14
Cena: 549
Cena: 899

Kurs manager gastronomii - manager restauracji - tryb wieczorowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Gdańsk
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Katowice
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Kraków
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Lublin
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Poznań
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Szczecin
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Warszawa
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Wrocław
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899
Łódź
od 2018-09-12 do 2018-09-13
Cena: 549
Cena: 899

Zaufali nam

Zapisz się