Wykładowcy - Kurs kucharski I i II stopnia (140h)

Sławomir Świerczek

Sławomir Świerczek

Sławomir Świerczek - Sławomir Świerczek - Wykładowca z ponad dwudziestoletnim stażem w pracy przy produkcji żywności, obsłudze klienta oraz długoletni szkoleniowiec, nie tylko teoretyk ale również praktyk piastujący funkcje szefa kuchni oraz kierownika gastronomii współpracujący i odpowiedzialny za podległy personel gastronomiczny. Podczas pracy zawodowej przeprowadził wiele szkoleń i kursów z tematyki gastronomicznej, kelnerskiej oraz barmańskiej. Propagator zdrowej kuchni oraz zdrowego trybu życia. Praktyk w dziedzinie systemów jakości zdrowotnej żywności.

Wojciech Gałek

WojciechGałek

Wojciech Gałek - Wojciech Gałek – związany z kuchnią oraz cukiernictwem od 1994, gdy trafił do szkoły gastronomicznej. Z wykształcenia jest magistrem pedagogiki oraz archiwistyki, ale przede wszystkim technikiem technologii żywienia zbiorowego w specjalizacji Kucharz. Od 2008 roku był szefem kuchni w takich miejscach jak Restauracja „Bierhalle”, Pałacu w Krotoszycach, czterogwiazdkowym hotelu Qubus oraz Restauracja Prime Grill pod Złotym Jeleniem. Jego specjalnością jest obróbka wstępna oraz termiczna mięs.

Wiktoria Yaba-Wiśniewska

Wiktoria Yaba-Wiśniewska

Wiktoria Yaba-Wiśniewska - Posiada wieloletnie doświadczenie, które zdobywała w kraju kwitnącej wiśni. Pasję gotowania oraz umiejętności łączenia dwóch kulinarnych kultur przekłada na prowadzenie autorskiej i tradycyjnej kuchni – polskiej i japońskiej..

Mateusz Kołodziejczak

Mateusz Kołodziejczak

Mateusz Kołodziejczak - Mateusz Kołodziejczak - kierownik ds/gastronomii , wykładowca - instruktor WSHiG ,wykładowca Metodyki Usług Hotelarstwa I gastronomii. Specjalizuje się w kuchni Hiszpańskiej.Międzynarodowy sędzia kulinarny - WACS/WCG/UCU .Prezes Polskiego Stowarzyszenia Pracowników Hotelarstwa i Gastronomii .Zajmuje się szkoleniami gastronomów , hotelarzy oraz start - up restauracji .

Aleksander Wiśniewski

Aleksander Wiśniewski - Z wykształcenia Technolog Technologii i Żywienia o Specjalizacji Kucharz/Cukiernik. Ukończył także Kierunek Dietetyka i Odchudzanie. Obecnie pracuje w Zespole Szkół Gastronomiczno- Hotelarskich w Gdańsku jako Nauczyciel Zawodu. Praktykę zdobywał również u wielu Mistrzów m.in. Mistrza Cukiernictwa- Tomasza Dekera. Cechują go wysoko rozwinięte umiejętności organizacyjne i pracy w zespole, dzięki czemu nauka pod jego przewodnictwem jest niezwykle efektywna i sprawna.

Tomasz Adamski

Tomasz Adamski - trener kursu kucharskiego

Tomasz Adamski - z wykształcenia i zamiłowania jest kucharzem, posiada wykształcenie pedagogiczne, przeszedł wiele specjalistycznych kursów i szkoleń z zakresu gastronomii, a także rozwoju osobistego, piął się po szczeblach kariery od kucharza po szefa kuchni i menagera w wielu Hotel oraz Restauracjach na terenie woj. wielkopolskiego m.in. w Restauracji Filmowej Beverly Hills, Restauracji Bellview, Restauracji City Park Residence, Hotelu Ibis Centrum, Restauracji Bee-Yeas, obecnie Szef Kuchni w Restauracji Umami w Poznaniu. Jego bogate doświadczeni zawodowe pozwala mu na prelekcję o wszystkich aspektach pracy w gastronomii. Nie jest mu obce zarządzanie zespołem, praca pod presją czasu w trudnych warunkach. Poza gotowaniem pasjonuje się wyścigami rowerowymi, podróżami i muzyką.

Grzegorz Jankowiak

Grzegorz Jankowiak

Grzegorz Jankowiak - Kucharz z wykształcenia, obecnie ceniony szef kuchni w Wałbrzyskim Ośrodku Sportu i Rekreacji AQUA ZDRÓJ. Może pochwalić się wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej, które zdobywał w renomowanych wrocławskich restauracjach. Konsekwentnie rozwijał swoją karierę zawodową, był kucharzem między innymi w restauracji Panorama, zastępcą szefa kuchni w hotelu Wrocław oraz szefem kuchni we Wrocławskim Novotelu. Podczas swojej wieloletniej pracy zdobył prawo do obsługiwania osób publicznych wysokiej rangi, włącznie z Prezydentem Rzeczypospolitej. Gotowanie to nie tylko jego zawód lecz przede wszystkim pasja. Uczestniczył w międzynarodowych zawodach kulinarnych, trzykrotnie ustanowił Rekord Guinessa. Dba o wszechstronny rozwój i pogłębianie swoich umiejętności. Uczestniczył w wielu kursach między innymi w kursie kelnerskim, zarządzania zasobami ludzkimi, czy pedagogicznym kursie szkolenia zawodowego, dzięki czemu posiada niezbędną wiedzę i wszelkie kwalifikacje by swoją kulinarną pasję przekazywać innym.

Bogdan Magierski

Bogdan Magierski

Bogdan Magierski - Bogdan Magierski –Mistrz Sztuki Kulinarnej. Szef kuchni znanych Restauracji warszawskich. Kuchmistrz Sana Berlin Hotel****. Kuchmistrz Sacree Fleur Paryż. Osobisty kucharz Ambasadora i Kamerdyner. Wstępował na największych targach gastronomicznych w europie Grune Woche. Prowadził projekty kulinarne Polsko-Niemieckie. Dostał złoty list od Prezydenta Warszawy za szkolenie młodych adeptów sztuki kulinarnej. Jest miłośnikiem Kuchni Polskiej, a jego motto to "Nie ma bardziej szczerej miłości niż miłość do jedzenia.

Marek Stanisławski

Marek Stanisławski - trener kursu kucharskiego we Wrocławiu

Marek Stanisławski - Posiada wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej i hotelarskiej, w tym ponad 30-letni staż na stanowiskach kierowniczych. Przez 16 lat prowadził własną działalność gastronomiczną. Specjalizuje się w obsłudze dużych imprez i cateringu. Posiada duże doświadczenie oraz umiejętności w zarządzaniu grupą pracowników, prowadzeniu szkoleń branżowych. Do jego mocnych stron należą: umiejętność pracy pod presją czasu i różnorodności zadań, zaangażowanie, entuzjazm oraz kreatywność.

Robert Pawlik

Robert Pawlik - wykładowca kursu kucharskiego

Robert Pawlik - zaufany szef kuchni w restauracji Piwnice Dominikańskie w Krakowie, z wykształcenia technik kucharz. Swoją zdumiewającą wiedzę i zaskakujące umiejętności kulinarne zdobywał w wielu renomowanych restauracjach w Polce i zagranicą. Uczestnik wielu szkoleń i warsztatów kulinarnych. Podczas prowadzenia szkoleń z entuzjazmem opowiada o ciekawostkach związanych z pracą z zespołem w gastronomii, tajnikach przedsiębiorczości w branży gastronomicznej (włącznie z otwieraniem i prowadzeniem działalności gospodarczej) oraz zasadach przygotowywania efektownych potraw z różnych krańców świata. Jego droga zawodowa objęła wszystkie szczeble kariery czego efektem jest wszechstronne spojrzenie na kuchnie. Jego mocne strony to umiejętność pracy w grupie, zorganizowania pracy sobie oraz innym pracownikom. Wie co oznacza praca w trudnych warunkach pod presją czasu. Dodatkowo zajmuje się urządzaniem i prowadzeniem pokazów sushi oraz wykonywaniem rzeźb z warzyw i owoców (carving).

Marcin Szachowicz

Marcin Szachowicz - trener kursu kucharskiego

Marcin Szachowicz - zaufany szef kuchni w prestiżowym 4-gwiazdowym hotelu J.M. APART HOTEL w Warszawie, z wykształcenia technik technologii żywienia. Swoją zdumiewającą wiedzę i zaskakujące umiejętności kulinarne zdobywał w hotelu Marriott czy Bristol, a także w renomowanych restauracjach. Podczas szkoleń z entuzjazmem opowiada o ciekawostkach związanych z pracą z zespołem w gastronomii, tajnikach przedsiębiorczości w branży gastronomicznej (włącznie z otwieraniem i prowadzeniem działalności gospodarczej) oraz zasadach przygotowywania efektownych potraw z różnych krańców świata. Jego droga zawodowa objęła wszystkie szczeble kariery, czego efektem jest wszechstronne spojrzenie na kuchnię i nowoczesne zarządzanie. Uczestniczył w wielu akcjach kulinarnych i pokazach. W swojej karierze wielokrotnie zaspakajał gusta kulinarne wielu osobowości świata polityki i estrady. Idealnie sprawdza się jako trener kursów kulinarnych, ponieważ jest osobą ambitną, stawiającą przed sobą nowe wyzwania i całym sercem pasjonuje się sztuką kulinarną. Współpraca przy kursie w Warszawie.

Paweł Smagacz

Paweł Smagacz - wykładowca kursu kucharskiego

Paweł Smagacz - doradca w zakresie gastronomii, szef kuchni z doświadczeniem w wielu restauracjach na śląsku i małopolsce już od 2008 r. Bardzo dobrze przygotowany do prowadzenia zajęć dzięki przygotowaniu pedagogicznemu. Posiada duże doświadczenie w zarządzaniu zespołem oraz w tworzeniu HACCP i food cost. Wie z czym wiąże się organizacja dużych bankietów i imprez integracyjnych. Doskonale zna kuchnie śródziemnomorską, włoską, francuską i polską. Dysponuje licznymi certyfikatami przede wszystkim z zakresu kuchni molekularnej.

Emilia Lewkowicz

Emilia Lewkowicz - wykładowca kursu kucharskiego

Emilia Lewkowicz - Absolwentka Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie wydziału Nauki o Żywności oraz studiów podyplomowych SGGW Warszawa. Pasjonatka dobrej sztuki kulinarnej. Jest mocno związana z gastronomią od zawsze. Swoją pasję do zawodu rozwijała już od początku studiów praktykując w licznych placówkach gastronomicznych, cateringach, restauracjach. Systematycznie pogłębia wiedzę i w ramach rozwoju zawodowego stale wyjeżdża na szkolenia zarówno w kraju jak i zagranicą - miłośniczka kuchni i kultury włoskiej. W ramach unijnego projektu POKL prowadziła warsztaty gastronomiczne dla młodzieży, osób niepełnosprawnych, bezrobotnych na terenie całej Polski. Obecnie uczy również w szkole podyplomowej, gdzie przygotowuje młodzież najpierw do egzaminów zawodowych a później do pracy. Ponieważ na co dzień pracuje również w cateringu dietetycznym prezentuje tajniki zdrowej i smacznej kuchni oraz oryginalne przepisy kulinarne. Swoim uczniom przekazuje potrzebną wiedzę merytoryczną, ale również niezbędną w pracy praktykę. Współpraca przy kursie w Olsztynie.

Krystyna Groszek – Wiktorowicz

Grażyna Groszek-Wiktorowicz - trener kursu kucharskiego

Krystyna Groszek – Wiktorowicz - Przez wiele lat czynny nauczyciel przedmiotów dietetycznych i gastronomicznych w szklołach ponadgimnazjalnych oraz pomaturalnych Od ponad 20 lat prowadzi zajęcia kursowe organizowane przez ZDZ Zielona Góra dla kucharzy, dietetyków, intendentów, czeladnicze i mistrzowskie dla cukierników i piekarzy – dla ludzi uzupełniających kwalifikacje, ale też dla bezrobotnych, uzależnionych, osadzonych w areszcie i zakładzie karnym. Prowadzi i propaguje zdrowy styl życia i młodość szeroko rozumianą. Jest wegetarianką od ponad 30 lat. Współpraca przy kursie w Poznaniu.

Dariusz Gawlik

Dariusz Gawlik - wykładowca kursu kucharskiego

Dariusz Gawlik - Posiada wieloletnie doświadczenie międzynarodowe. W Polsce oraz w Europie pracował w renomowanych restauracjach oraz w największym cateringu w Europie wschodniej. Przygotowywał pokazy i szkolenia na targach gastronomicznych , turystycznych dla Lot Catering i Górnośląskiego Towarzystwa Lotniczego. Nagrywał programy kulinarne w telewizji regionalnej oraz współpracował z Polskim Radiem w Katowicach. Z przyjemnością zaspokaja gusta kulinarne najważniejszym osobom w Państwie, a także najpopularniejszym gwiazdom estrady. W ostatnim czasie prowadził pokazy kulinarne dla firmy Hortex. Jego przepisy znalazły się w książce kulinarnej pośród wielu gastronomicznych znakomitości. Jest osobą ambitną , uwielbia wyzwania. W świecie gastronomii dał się poznać jako doskonały koordynator i organizator oraz osoba o bardzo wysublimowanym smaku. Współpraca przy kursach w Krakowie

Marzena Senator

Marzena Senator - wykładowca kursu kucharskiego

Marzena Senator - inż. mgr technologii żywności i żywienia człowieka SGGW-Warszawa. Przygotowanie pedagogiczne. Zdobyłam doświadczenie zawodowe pracując w zakładach gastronomicznych na stanowiskach kierowniczych i produkcyjnych. Jest trenerem z dużym doświadczeniem zawodowym i dydaktycznym, wszechstronnie przygotowanym do prowadzenia zajęć dydaktycznych z wielu zakresów tematycznych: dietetyka, kucharz, kelner, HACCP, technologii żywności, technolog żywienia. Ma duże doświadczenie w prowadzeniu kursów szkoleniowych dla dorosłych, młodzieży, osób niepełnosprawnych. Przygotowuj młodzież do egzaminów zawodowych. Jest pasjonatką dobrej sztuki kulinarnej. Swoją wiedzę pogłębia systematycznie uczestnicząc w wielu szkoleniach, konferencjach oraz śledząc publikacje z zakresu żywienia i obsługi konsumenta. Współpraca przy kursach w Warszawie i Krakowie.

Aneta Boris

Aneta Boris - wykładowca kursu kucharskiego

Aneta Boris - Jest absolwentka Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie o kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka. Ma również ukończoną szkołę cukierniczą oraz kurs kelner-barman. Jej pasją jest gastronomia oraz przekazywanie innym tej pasji. Jej ulubioną kuchnią jest kuchnia włoska i polska. Ma wszechstronną wiedzę i doświadczenie w prowadzeniu zajęć kucharskich, cukierniczych, kelnerskich. Prowadziła liczne zajęcia dla ludzi bezrobotnych, osadzonych w zakładzie karnym w ramach projektów unijnych na terenie województwa pomorskiego, warmińsko-mazurskiego oraz mazowieckiego, jak również dla młodzieży w szkole ponadgimnazjalnej. Zajęcia prowadzone są zawsze w sposób jasny, przejrzysty i ciekawy. Współpraca przy kursach w Gdńsku.

Adam Podleśny

Adam Podleśny - wykładowca kursu kucharskiego

Adam Podleśny - trener biznesu, Coach, specjalizuje się w zagadnieniach związanych z zakładaniem działalności gospodarczej oraz podatkowo-finansowych aspektach prowadzenia firmy. Zaangażowany w rozwój przedsiębiorczości w regionie małopolskim. Parokrotnie prowadził warsztaty oraz wspierał merytorycznie akademickie festiwale przedsiębiorczości. Od kilku lat doradza w zakresie tworzenia i funkcjonowania small businessu oraz prowadzi szkolenia ukierunkowane na rozwój umiejętności przedsiębiorczych. Ukończył szkołę trenerów biznesu i coachów oraz certyfikowany kurs Master Coach obejmujący zagadnienia NLP, hipnozy, Time Line Therapy oraz coachingu. Umiejętnie łączy wiedzę z praktyką, pokazując siłę tkwiącą w różnorodności stosowanych metod.

Mariusz Jazowski

Mariusz Jazowski -wykładowca kursu kucharskiego

Mariusz Jazowski - trener biznesu, coach i przedsiębiorca. Specjalizuje się w szeroko rozumianych zagadnieniach zarządzania kadrami. Posiada wieloletnie doświadczenie biznesowe w obsłudze firm z sektora MŚP. Przeprowadzał audyty kadrowo-płacowe, organizował i prowadził szkolenia z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi, BHP i PPOŻ (uprawnienia). Zajmował się wdrażaniem norm jakości (system HACCP). Ukończył studia dla trenerów biznesu i coachów. W usprawnianiu procesów zarządzania firmą stosuje narzędzia efektywnościowe oraz metody kreatywnego myślenia. W pracy trenera jak i coacha wykorzystuje również metody artecaochingu. Wieczny optymista i ‘rozwojowiec’. Prywatnie – rozwija zainteresowania w dziedzinie antropologii kultury i gier planszowych. Z zamiłowaniem podróżuje i uprawia różne formy aktywności fizycznej (trx, spinning, active walk).

Marzanna Zienkiewicz

Marzanna Zienkiewicz - Marzanna Zienkiewicz – doświadczony trener i szkoleniowiec, choć z wykształcenia jest inżynierem specjalizującym się w technologii żywności i żywienia człowieka, jej największą pasją jest kuchnia. Doświadczenie gastronomiczne zdobywała zarówno w Polsce, jak i we Francji, od wielu lat uczy innych zasad bezpieczeństwa w gastronomii, ekonomii i organizacji produkcji. Trenerka w zakresie obsługi konsumenta oraz prowadzenia usług gastronomicznych. Autorka licznych publikacji, między innymi zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie „Kucharz” oraz podręcznika „Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów” Prywatnie miłośniczka historii impresjonizmu, literatury oraz podróżowania. Swoją ciężką pracą oraz zdolnością przekazywania wiedzy innym osiąga wysokie rezultaty i zadowolenie swoich kursantów.

Kamil Gmaj

Kamil Gmaj

Kamil Gmaj - Absolwent Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii. Posiada wieloletnie doświadczenie na stanowisku Kucharza. Swoją przygodę z gastronomią zaczynał w hotelu by Mariott Warsaw Airport Hotel, gdzie zdobywał pierwsze szlify i z którym potem współpracował przez dłuższy czas. Jego zainteresowanie kulinarne obejmują różnorodne kuchnie świata, rozwijał je w praktyce pracując w znanych i lubianych stołecznych restauracjach, takich jak Fabryka SmaQ, Il Solo, Chłopskie Jadło. Obecnie realizuje swoją pasję w JM APART HOTEL pracując u boku Marcina Szachowicza. Z przyjemnością zaspokaja kulinarne gusta spełniając się w przemyśle cukierniczym, który również leży w zakresie jego zainteresowań. Jego praca jest pasją, którą zechciał podzielić się z innymi podejmując współpracę z naszą firmą w charakterze trenera. Na kursie dzieli się swoją imponującą wiedzą i zaraża entuzjazmem do gotowania.

Marcin Zawistowski

Marcin Zawistowski - Doświadczony szef kuchni z pasją. Swoją karierę kucharską rozpoczynał w restauracjach specjalizujących się w kuchni włoskiej. Jego kulinarna pasja zaprowadziła go do samego źródła – do Italii, gdzie pracując w Montalto di Castro zdobywał wiedzę kulinarną oraz zgłębiał tajniki najpopularniejszej kuchni świata. Wracając do Polski przywiózł ze sobą bogate doświadczenie i inspiracje, które od dłuższego czasu realizuje w warszawskich restauracjach, takich jak Piatto Bianco, czy Restauracja u Barssa. Od roku współpracuje z renomowaną kuchnią hotelu Apart. Jako szef kuchni przewodził zespołom kucharzy, odkrywając jednocześnie swoje zamiłowanie do współpracy z innymi oraz do przekazywania wiedzy kulinarnej dalej. Dlatego zajęcia z Panem Marcinem organizowane przez GoWork.pl cieszą się ogromnym powodzeniem, a ich uczestnicy mówią o nich jako o wspaniałym doświadczeniu, które sprawia, że gotowanie staje się niezwykłą przygodą.

Dorota Zientalska

Trenerka kursu kucharskiego

Dorota Zientalska - Absolwentka warszawskiej SGGW na wydziale Technologii Gastronomicznej i Dietetyki ze specjalnością Dietoterapia.Z gastronomia związana od najmłodszych lat,gdyż swoją przygodę zaczęła od podstaw,pracując po kolei na wszystkich stanowiskach w kuchni.Wrodzona pasja kulinarna oraz wieloletnie doświadczenie dały jej możliwość szefowania w wielu restauracjach i hotelach na terenie całej Polski.Swoją wiedzą dzieliła się także prowadząc wykłady w szkołach,a teraz będąc trenerem na kursach.Miłośniczka tradycyjnej,rodzimej kuchni,ale też nieobce są jej inne kuchnie świata. Specjalista żywienia w sportach,szczególnie siłowych,a także trener personalny od kilkunastu lat.

Paweł Krop

Paweł Krop

Paweł Krop - Trener, dyplomowany Technik hotelarstwa, mgr Zarządzania i marketingu w gastronomii, hotelarstwie, rekreacji i turystyce ukończył Wyższą Szkołę Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. W branży HoReCa karierę rozpoczynał jako recepcjonista w hotelu, następnie stosując najwyższe standardy obsługi: pomocnik kelnera, kelner, starszy kelner, barman, kierowniki sali. Pnąc się po szczeblach kariery został managerem jednej z największych restauracji na terenie kraju. W między czasie współpracował z Hugo Restaurant, a także jednym z największych cateringów na świecie Lenotre. Od 2010 roku Specjalista ds serwisu poszerzył swą wiedzę z zakresu techniki konstrukcji urządzeń, serwisu, napraw, sposobu działania oraz jakości i wpływu na ergonomię pracy. W usprawnianiu procesów zarządzania własną firmą, która prowadzi od 2013 roku stosuje narzędzia efektywnościowe oraz metody kreatywnego myślenia pozwalające na rozwój innowatorskiego projektu o nazwie GMSgroup. Od kilku lat doradza w zakresie tworzenia i funkcjonowania restauracji, barów, sposobu zarządzania obiektem hotelarskim, a także prowadzi szkolenia ukierunkowane na rozwój umiejętności przydatnych w branży gastronomiczno-hotelarskiej. Jego pasja i życie to gastronomia.

Magda Gembacka

Magda Gembacka

Magda Gembacka - Autorka bloga ammniam.pl i książki: „Kolorowa kuchnia roślinna”. Prowadzi warsztaty kulinarne dla dzieci i dla dorosłych. Bazuje na kuchni roślinnej i produktach nieprzetworzonych. W jej kuchni rządzą: warzywa, owoce, zboża, strączki, orzechy i nasiona. Lubi kuchnie lekką, różnorodną, która jest ucztą dla podniebienia, a jednocześnie służy zdrowiu. Udowadnia, że z roślin można przygotować wszystko, a zdrowe jedzenie może być smaczne, łatwe w przygotowaniu i bogate w różnorodne kolory.

Jakub Kuroń

Jakub Kuroń kucharz

Jakub Kuroń - Syn Macieja i wnuk Jacka Kuronia. Szef kuchni, kucharz oraz smakosz. Prowadzący programu w telewizji kuchnia + „Kuroniowie rozgryzają”. Jest Szefem Kuchni w Biesiady z Kuroniem Catering oraz Fundacji Kuroniówka. Prowadzi warsztaty kulinarne, pokazy i szkolenia live cooking, podczas których uczy technik gotowania i dzieli się wiedzą zdobytą przez całe życie. Nie boi się wyzwań, dlatego żadna kuchnia nie stanowi dla niego problemu. Na co dzień przygotowuje dania z całego świata, ale najbliższa jest mu kuchnia polska w nowoczesnym wydaniu. Eksperymentuje z nowoczesnymi technikami przyrządzania potraw i kuchnią molekularną (ciekły azot, pianki, musy z lecytną), ale sięga również po stare receptury. Jego przepisy można znaleźć na stronie kuron.com.pl, jego kanale Youtube oraz książkach: „Kuroniowie przy stole”, „Rodzinna książka kucharska Kuroniów”. Mówi: „kuchnia to mój napęd – eksperymentuje, gotuje i szkole”.

Grzegorz Gliński

Grzegorz

Grzegorz Gliński - Strażak z zawodu, kucharz z zamiłowania - czyli: „Gotuj ze strażakiem”, autor popularnego i oryginalnego kanału kulinarnego YouTube.

Zaufali nam

431
Osób obserwuje ten kurs
Warszawa - Łódź - Poznań
3
wolne miejsca
Zapisz się