Kurs kucharski I i II stopnia (140h)


UWAGA!
W Cenie kursu książka Doskonała kuchnia Polska Marka Łebkowskiego

Kurs kucharski wraz z książką w atrakcyjnej cenie:

Kurs kucharski I stopnia - 1915 zł 1315zł
Kurs kucharski II stopnia - 2015zł 1415 zł
Kurs kucharski I i II stopnia - 2699zł 2199zł (łącznie)

ZNIŻKI
:
Jesteś Absolwentem kursu GoWork- masz 10% zniżki! Zapraszamy także do skorzystania z promocji studenckiej. Dokonaj rejestracji na kurs w terminie do 31.10.2018 r. i uzyskaj 5% zniżki po okazaniu legitymacji studenckiej lub uczniowskiej.


Zapytaj koordynatora o szczegóły promocji.


***

 
NÓŻ SZEFA KUCHNI:
Posiadanie własnego noża Szefa Kuchni jest pierwszym krokiem na drodze Twojej przygody z gastronomią, dlatego nasi kursanci pracują na własnych nożach. Inwestycja w profesjonalne akcesoria kuchenne pozwala niewielkim kosztem poczynić dalekosiężne plany na przyszłość. Jest również śmiałym krokiem ku rozwojowi kulinarnych umietności.


                     



Nasz Szef Kuchni korzysta z noży firmy Fiskars, niemniej podczas pierwszych zajęć trener z przyjemnością odpowie na wszystkie Twoje pytania i pomoż
e wybrać nóż odpowiedni do Twoich potrzeb. Dzięki temu praca w kuchni już od pierwszych kroków podyktowana będzie Twoim świadomym wyborem.



Coraz więcej osób, mimo że gotuje tylko amatorsko, robi to tak dobrze, że z powodzeniem mogłoby na tym zarabiać. W internecie mnożą się blogi kulinarne, w telewizji można oglądać rozmaite konkursy i programy, a zwycięzca pierwszego polskiego programu Top Chef, Martin Gimenez Castro, otworzył niedawno własną restaurację.

Jeśli więc gotowanie jest Twoją pasją i chciałbyś zgłębić profesjonalne techniki przygotowywania potraw, to zapraszamy Cię do GoWork.pl na Kurs kucharski I i II stopnia. Po jego ukończeniu nie tylko oczarujesz podniebienia swoich bliskich i przyjaciół, ale też zdobędziesz solidną podstawę do tego, by szukać pracy w gastronomii.




Kurs kulinarny I i II stopnia

Stawiamy na doświadczenie, dlatego nasz kurs to ponad 70h zajęć praktycznych. Zatrudniamy najlepszych wykładowców z wieloletnim stażem, którzy chętnie dzielą się swoim bogatym doświadczeniem.

Kurs kucharski I stopnia kierujemy do wszystkich, którzy uwielbiają gotować i chcieliby rozwijać swoje kulinarne umiejętności. To dobra propozycja także dla tych, którzy myślą o zdobyciu nowych kompetencji i zmianie zawodu.

Kurs II stopnia polecamy jako kontynuację kursu I stopnia oraz tym, którzy mają już jakieś doświadczenie w branży gastronomicznej (np. pracują jako pomoc kuchenna) i chcieliby poszerzyć swoje kwalifikacje.

Szczegółowy program obu kursów znajdziesz na dole strony. 

W trakcie kursu poznasz najnowsze kulinarne trendy, a także:

  • nauczysz się kalkulować i zestawiać koszty

  • poznasz normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej, zasady BHP oraz wymogi systemu HACCP w gastronomii

  • nauczysz się oceniać surowce i półprodukty

  • otrzymasz praktyczne wskazówki dotyczące przepisów

  • poznasz techniki krojenia

  • nauczysz się obsługiwać wszelkie kuchenne urządzenia

  • poznasz sposoby przeprowadzania obróbki wstępnej potraw oraz ich obróbki cieplnej

  • nauczysz się, jak przyrządzać zupy, sosy i rozmaite inne potrawy, a także jak dobierać do nich dodatki

  • dowiesz się, jak dekorować stół i eksponować potrawy

  • poznasz podstawy marketingu, które pozwolą Ci wypromować lokal

  • zapoznasz się z obsługą kasy fiskalnej


Sporządzanie potraw na kursie kucharskim I i II stopnia w firmie Gowork.pl

Praca po kursie kulinarnym w GoWork.pl

Restauracje, hotele i rozmaite lokale gastronomiczne, nie tylko w Polsce, ale w całej Unii Europejskiej, stale poszukują wykwalifikowanego personelu.

Po ukończeniu kursu kulinarnego I stopnia możesz ubiegać się o pracę w gastronomii jako pomoc kuchenna, po ukończeniu kursu II stopnia – jako kucharz, a jeśli marzysz o tym, by zostać Szefem Kuchni, możesz kontynuować naukę na kursie kulinarnym III stopnia.

Nasi absolwenci szybko znajdują swoją pierwszą pracę, a potem równie szybko awansują. Na rynku jest sporo ofert dla kucharzy, a wiele z nich można znaleźć w wyszukiwarce GoWork.pl - tutaj sprawdź oferty pracy.





Co wyróżnia kursy kulinarne w GoWork.pl?

Placówka kształcenia ustawicznego GoWork.pl zachęca do wzięcia udziału w swoim kursie kucharskim ze względu na największą liczbę godzin szkoleniowych na rynku przy zachowanej jednocześnie najniższej cenie. Posiadamy w pełni wyposażone sale szkoleniowe, współpracujemy z wieloma najlepszymi hotelami, restauracjami i szkołami w całej Polsce, a uczestnikom gwarantujemy niezbędne materiały do nauki. Zajęcia odbywają się w rożnych hotelach i restauracjach zgodnie z określonym harmonogramem współpracy z GoWork.pl. Niezwykle doświadczona kadra wykładowców doskonale przygotowuje uczestników do egzaminu oraz do przyszłej pracy.



Informacje praktyczne

Staramy się dostosować harmonogram do uczestników zarówno ze względu na dni, jak i godziny zajęć. Organizujemy kameralne grupy, w których łatwo nawiązać indywidualny kontakt z instruktorem, a co za tym idzie – nauczyć się o wiele więcej.

Kursy kulinarne prowadzimy w placówkach GoWork.pl w kilkunastu miastach:

Warszawa, Wrocław, Kraków, Katowice, Poznań, Łódź, Szczecin, Gdańsk, Rzeszów, Zielona Góra, Bydgoszcz, Olsztyn, Toruń, Siedlce.

Rejestrację na kurs prowadzimy poprzez formularz elektroniczny dostępny w zakładce „Zapisy”.

Uwaga: liczba miejsc ograniczona!

Wymagania wstępne: 

  • wykształcenie minimum podstawowe 
  • zaświadczenie od lekarza medycyny pracy - dla osób, które decydują się na kurs w celu rozwijania swojego hobby lub aktualna książeczka SANEPID - dla osób, które po kursie będą pracować w gastronomii.

Egzaminy i certyfikaty: uczestnicy przystępują do egzaminu wewnętrznego (po części teoretycznej i praktycznej). Pozytywny wynik wszystkich egzaminów kwalifikuje kursanta do otrzymania dyplomu poświadczającego ukończenie kursu.

Zaświadczenia ukończenia kursu wydawane są na podstawie Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 18 sierpnia 2017 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. poz. 1632).

O wysokiej jakości naszych szkoleń świadczy Certyfikat ISO 9001:2015.







kurs kucharski, smaki warszawy, warsztaty kucharskie, kucharz





        










***


Galeria

Program kursu



    UWAGA! Odświeżamy program kursu kucharskiego!

    W nowym programie zajęcia teoretyczne ograniczyliśmy do minimum.
    Warsztaty praktyczne stanowią teraz ponad 80% zajęć. W ramach zaktualizowanego programu, oprócz dotychczasowych punktów programu takich jak przygotowywanie potraw mięsnych, rybnych czy półmięsnych, wprowadzone zostały:

    • elementy potraw mącznych,
    • desery,
    • dania wegetariańskie,
    • zajęcia z profesjonalnych technik posługiwania się nożem. 

    DODATKOWO: Zajęcia prowadzone są przez wykwalifikowaną kadrę, dzięki której poznasz tajniki gastronomii. Kurs kucharski podzielony jest na dwa stopnia zapraszamy do zapoznania się ze szczegółowym programem kursu kucharskiego w nowej odsłonie.

    Wprowadzenie teoretyczne

    Wprowadzenie w zagadnienia związane z gastronomią: (teoria)

    • Rodzaje zakładów gastronomicznych i sposoby zarządzania:
    • Schemat odpowiedzialności pracy poszczególnych  pracowników
    • Kalkulacje – wyliczenie kosztów – FOOD COST

    Wymogi systemu HACCP w gastronomii: (teoria)

    • Podstawy prawne
    • HACCP- omówienie zasad funkcjonowania systemu
              o   identyfikacja zagrożeń,
              o   krytyczne punkty kontroli
              o   system monitorowania

    Warsztaty praktyczne

    Procesy technologiczne i urządzenia stosowane w produkcji żywności

    • Podstawowe zagadnienia z zakresu bhp, p.poż. oraz pierwszej pomocy,
    • Prawidłowa obróbka wstępna i termiczna produktów spożywczych dla zachowania ich walorów smakowych i bezpiecznego przechowywania,
    • Zasady racjonalnego doboru surowców i ich maksymalnego wykorzystania w kuchni,
    • Układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego,
    • Nowoczesne urządzenia w gastronomii,
    • Wyposażenie stanowiska pracy,
    • Organizacja stanowiska pracy,
    • Urządzenia wykorzystywane w produkcji żywności.

    NOWOŚĆ: Technika krojenia


    • Zasady operowania nożem w kuchni,
    • Zapoznanie się z rodzajami noży używanymi na kuchni,
    • Podstawowe techniki krojenia.

    Technika Dekorowania i serwowania potraw

    • Dodatki w gastronomii
              - skrobiowe stosowane do dań -
              - warzywne stosowane do dań
    • Kanapki dekoracyjne i finger foody,
    • Dania Garmażeryjne,
    • Przystawki,
    • Technika dekorowania i serwowania potraw z warzyw.

    Sporządzanie wywarów, sosów i marynat
    • Podstawowe sosy – z podziałem na rodzaje zagęszczania ( mąką, jajka, masła oraz odparowanie)
    • Podstawowe marynaty – marynaty mokre i marynaty suche (Wrap)

    Sporządzanie potraw śniadaniowych
    • Sporządzanie zakąsek z jaj
    • Sporządzanie potraw z jaj smażonych.
    • Przygotowanie potraw z jaj gotowanych
    .

    Przygotowywanie wywarów i zup


    • Wybrane wywary (cielęcy, drobiowy, wołowy, wieprzowy, rybny),
    • Sporządzanie chłodników,
    • Wykonanie zup kremowych,
    • Sposoby zagęszczania zup kremowych,
    • Aranżacja podania zup.

    NOWOŚĆ: Przygotowanie dań mącznych

    • Wybrane rodzaje makaronów - (technika przygotowania dań makaronowych,
    • Przygotowanie dań na bazie produktów mącznych,
    • Aranżacja dań mącznych.



    KURS KUCHARSKI II STOPNIA – 70 h dydaktycznych

    NOWOŚĆ: Przygotowywanie dań wegetariańskich


    • Przystawki wegetariańskie,
    • Produkty wykorzystywane w daniach wegetariańskich,
    • Aranżacja podania dań wegetariańskich.

    Praktyczne wykorzystanie technik kulinarnych

    • Gotowanie,
    • Smażenie,
    • Duszenie,
    • Grillowanie,
    • Konfit,
    • Wędzenie,
    • Pieczenie.

    Sporządzanie potraw mięsnych

    • Omówienie wybranych części z rozbioru tusz zwierzęcych i ich zastosowania,
    • Sposoby luzowania i trybowania mięsa,
    • Przygotowanie mięsa przy użyciu technik kulinarnych,
    • Aranżacja potraw mięsnych.

    NOWOŚĆ: Desery

    • Podstawowe desery restauracyjne,: np. banan w miodzie, owoce flambirowane, 
    • Nowoczesne sposoby podania i dekorowanie deserów restauracyjnych.

    Sporządzenie potraw rybnych

    • Obróbka wstępna, sposoby patroszenia, luzowania, filetowania i krojenia ryb
    • Użycie technik kulinarnych przy obróbce ryb
    • Wybrane przyssawki i dania z owoców morza
    • Aranżacja potraw rybnych

    NOWOŚĆ: Zarządzanie lokalem gastronomicznym z modułem manager gastronomii


    • Systemy magazynowe, fiskalne i sposoby rozliczenia magazynu,
    • Podstawowe zagadnienia z zarządzania,
    • Budżetowanie inwestycji,
    • Nawiązanie współpracy z firmami partnerskimi: producenci, dostawy, hurtownie,
    • Dyskusja na temat specyfiki branży gastronomicznej.

Referencje

quote
Jestem zadowolona, gdyż spełnił moje oczekiwanie. Rozszerzyła się moja wiedza i umiejętności w zakresie gotowania. Prowadzący kurs to osoby kompetentne. Dziękuję wszystkim, którzy się przyczynili do tego, iż mogłam uczestniczyć w kursie na wysokim poziomie.
quote
Renata Stępień
uczestniczka kursu kucharskiego
quote
Uczestniczenie w tym kursie było czystą przyjemnością. Atmosfera na wykładach relaksująca z dużą dawką śmiechu. Dzięki prowadzącemu zajęcia z wykładów wychodziłam pełna nowej i przydatnej wiedzy. Zajęcia praktyczne były niesamowitym przeżyciem, do którego będę pamięcią często wracać.
quote
Karolina Lewszyk
uczestniczka kursu kucharskiego
quote
Kurs uważam za udany. Był przeprowadzony bardzo profesjonalnie, nauczyłam się wielu ciekawych dań, co przyda mi się na pewno w przyszłości. Bardzo dziękuję prowadzącemu, który odpowiadał nam na wszystkie pytania i wprowadził w ciekawy świat kuchni.
quote
Agnieszka Wojtkowska
uczestniczka kursu kucharskiego
quote
Prowadzącym kurs był Pan Marcin Szachowicz. Uważam, że jest to odpowiednia osoba, potrafił przekazać dużo wiedzy, która w przyszłości zaowocuje. Ogólnie cały kurs uważam za udany, polecam innym kursantom.
quote
Teresa Maciejak
uczestniczka kursu kucharskiego
Sprawdź opinie wystawione przez naszych kurstantow

Organizacja zajęć

Kurs kucharski I i II stopnia trwa 140h dydaktycznych (45 min.) i proponowany jest w 3 trybach:

  • weekendowym (zaocznym) – zazwyczaj 7 zjazdów (14dni) - zajęcia odbywają się co tydzień w soboty i w niedziele w Warszawie w naszym studio kulinarnym GoCook - ul. Wirażowa 124 - przeważnie od godz. 8 lub 9 chyba, że ustalimy inaczej w porozumieniu z trenerem.

    Godziny zajęć części teoretycznej i praktycznej organizowane w innych miastach: w cukierniach, restauracjach czy hotelach uzależnione są od zasad funkcjonowania lokalu przeważnie od godz.8-9.
  • dziennym 14 dni roboczych,gdzie zajęcia odbywają się codziennie od poniedziałku do piątku, przeważnie od godz.8 lub 9.
  • wieczorowym 18 dni roboczych,gdzie zajęcia odbywają się codziennie od poniedziałku do piątku, przeważnie od godz.16 do wieczora.

Po zdanym egzaminie uczestnik otrzymuje:

  • zaświadczenie ukończenia kursu na wzorze zgodnym z Rozporządzeniem MEN z dnia 18.08.2017r.

Każdy uczestnik otrzymuje książkę "Doskonała Kuchnia Polska" Marka Łebkowskiego.

Oferujemy Państwu możliwość wyboru formy materiałów szkoleniowych w wersji tradycyjnej lub przesłanie ich pocztą elektroniczną, gdy wybiorą Państwo opcję zakupu tableta.


Zapisz się na szkolenie z tabletem

Tablet - opcja płatna dodatkowo 350 zł. Cena zawiera 7-calowy tablet  FreeMe x4 7. Urządzenie pracuje na systemie operacyjnym lepszym od poprzedniego modelu Android 4.4 KitKat. Posiada między innymi: wydajny procesor Quad-core 1.0GHz, wbudowaną kamerę 0,3 Mpix, wbudowana pamięć flash 8 GB, pamięć RAM 512 MB, układ grafiki 3D, możliwość podłączenia Internetu WIFI, multimedia: AUDIO/WIDEO/FOTO. Gadżet po zakończeniu szkolenia przechodzi na własność kursantów.



Kurs w prezencie! Nie masz pomysłu na prezent? Podaruj ciekawą i kreatywną formę spędzenia wolnego czasu oraz szansę na rozwój, a może inspirację do zmiany?

Wykup voucher i spełnij marzenia bliskiej osoby.


Certyfikaty

Po zdanym egzaminie uczestnik otrzymuje certyfikat wewnętrzny firmy GoWork.pl o ukończeniu kursu podnoszącego kwalifikacje zawodowe oraz zaświadczenie wydane na podstawie Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 18 sierpnia 2017r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. poz. 1632)





Szkolenia uzupełniające


Koordynator

 
Zdjęcie Zapytaj koordynatora

Sylwia Dobrowolska

Tel.: 22 6221309 wew. 809

Kom.: 534 735 567

sylwia.dobrowolska@gowork.pl

 

Siedziby szkoleniowe

Oddział Główny:

ul. Żurawia 47, piętro III, 00-680 Warszawa ścisłe centrum

Biuro czynne: od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 18:00 oraz w soboty od 8.00 do 16.00

Tel. 22 622 13 09

  • Warszawa:

    ul. Żurawia 47 piętro III

    00-680 Warszawa

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 22 622 13 09

  • Katowice:

    Ul. 3 Maja 13 (wejście od ul. Stawowej 10)

    40-096 Katowice

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 32 701 25 50

  • Kraków:

    Wielopole 18b, II piętro

    31-072 Kraków

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 12 359 99 00

  • Lublin:

    ul. Przechodnia 4, p. 2 (biuro), 20-002 Lublin

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 81 477 90 00

  • Łódź:

    ul. Gdańska 90, piętro I

    lokal nr 1-4, klatka A

    90-508 Łódź,

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 42 292 81 00

  • Olsztyn:

    ul. Seweryna Pieniężnego 18B, lok. 201

    10-006 Olsztyn

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 22 622 13 09

  • Białystok:

    ul. Lipowa 32, pok. 210 - sekretariat

    15-428 Białystok

    zobacz na mapie 

    Tel. 22 622 13 09

  • Poznań:

    Św. Marcin 66/72, piętro 11

    61-807 Poznań

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 61 818 28 14

  • Szczecin:

    ul. Kaszubska 52, lokal 210

    70-226 Szczecin

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 91 820 70 00

  • Bydgoszcz:

    ul. Jagiellońska 12, I piętro

    85-067 Bydgoszcz

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 525208000

  • Siedlce:

    ul. Kochanowskiego 18

    08-110 Siedlce

    zobacz na mapie

    Tel. 25 749 39 00

  • Wrocław:

    ul. Ruska 51B

    50-079 Wrocław

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 71 729 39 00

  • Gdańsk:

    ul. Wały Piastowskie 1, piętro 5, pokój 510 C

    80-749 Gdańsk

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 58 717 89 00

Zapisy

    1. Aby dokonać rejestracji należy odszukać interesujący termin i miasto. Zapisu dokonujemy poprzez kliknięcie opcji "Zapisz się"
    2. Otworzy się Państwu formularz zgłoszeniowy. Po dokładnym wypełnieniu formularza klikamy na ikonkę "zapisz" na dole tekstu. Ważne, aby podane dane były zgodne z rzeczywistością, ponieważ część z nich potrzebna jest do przygotowania certyfikatu i zaświadczenia dla uczestników.
    3. Pamiętamy, aby przeczytać i zaakceptować regulamin. Bez tego nie będzie możliwa dalsza rejestracja (z regulaminem można zapoznać się w tym momencie, można, też później, ponieważ załączany jest do umowy- zgłoszenie).
    4. Po poprawnym procesie rejestracji, wygeneruje się Państwu umowa, którą należy pobrać, wydrukować, podpisać i odesłać do nas faxem, mailem lub pocztą.
    5. Na podany przez Panią/Pana adres e-mailowy zostanie przesłane potwierdzenie rejestracji.
    6. Wpłaty zaliczki (lub całości kwoty) należy dokonać na podany w umowie- zgłoszenie numer rachunku bankowego najpóźniej na drugi dzień po dokonaniu rejestracji. Gwarantuje to pewne miejsce na liście uczestników szkolenia.
    7. Wpłata pozostałej kwoty za kurs najpóźniej 4 dni przed rozpoczęciem kursu.
    8. Oficjalnym zaproszeniem na kurs jest harmonogram szkolenia wysyłany mailem najpóźniej 1 dzień przed przystąpieniem do szkolenia.
    9. Dokonując rejestracji na pierwsze szkolenie automatycznie tworzy się Państwa konto na stronie GoWork.pl. Jeśli chcą Państwo dokonać zapisu na kolejne szkolenie wystarczy się zalogować poprzez zakładkę "logowanie", dzięki czemu nie trzeba ponownie wpisywać swoich danych. Ważne, aby zapamiętać hasło i adres mailowy, na który dokonana była pierwsza rejestracja.
    10. Dla osób zarejestrowanych jako bezrobotne istnieje możliwość sfinansowania szkolenia w pełnej wysokości przez Powiatowy Urząd Pracy (zapraszamy osoby z całego kraju). Zobacz jaka jest procedura ubiegania się o refundowanie szkolenia z Urzędu Pracy!
Zobacz terminy

Kurs kucharski I i II stopnia 140h - tryb dzienny

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Bydgoszcz
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Gdańsk
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Katowice
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Kraków
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Lublin
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Olsztyn
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Poznań
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Rzeszów
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Siedlce
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Szczecin
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Toruń
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Warszawa
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Wrocław
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Zielona Góra
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Łódź
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549

Kurs kucharski I i II stopnia 140h - tryb weekendowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Bydgoszcz
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Gdańsk
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Katowice
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Kraków
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Lublin
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Olsztyn
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Poznań
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Rzeszów
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Siedlce
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Szczecin
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Toruń
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Warszawa
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Wrocław
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Zielona Góra
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549
Łódź
od 2018-10-06 do 2018-11-18
Cena: 2199
Cena: 2549

Kurs kucharski I i II stopnia 140h - tryb wieczorowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Bydgoszcz
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Gdańsk
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Katowice
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Kraków
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Lublin
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Olsztyn
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Poznań
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Rzeszów
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Siedlce
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Szczecin
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Toruń
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Warszawa
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Wrocław
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Zielona Góra
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549
Łódź
od 2018-10-08 do 2018-10-25
Cena: 2199
Cena: 2549

Kurs kucharski I stopnia 70h - tryb dzienny

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Bydgoszcz
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Gdańsk
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Katowice
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Kraków
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Lublin
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Olsztyn
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Poznań
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Rzeszów
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Siedlce
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Szczecin
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Toruń
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Warszawa
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Wrocław
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Zielona Góra
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Zielona Góra
od 2018-10-01 do 2018-10-07
Cena: 1315
Cena: 1665
Zielona Góra
od 2018-10-01 do 2018-10-07
Cena: 1315
Cena: 1665
Łódź
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665

Kurs kucharski I stopnia 70h - tryb weekendowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Bydgoszcz
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Gdańsk
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Katowice
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Kraków
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Lublin
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Olsztyn
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Poznań
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Rzeszów
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Siedlce
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Szczecin
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Toruń
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Warszawa
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Wrocław
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Zielona Góra
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665
Łódź
od 2018-10-06 do 2018-10-27
Cena: 1315
Cena: 1665

Kurs kucharski I stopnia 70h - tryb wieczorowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Bydgoszcz
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Gdańsk
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Katowice
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Kraków
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Lublin
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Olsztyn
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Poznań
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Rzeszów
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Siedlce
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Szczecin
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Toruń
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Wrocław
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Zielona Góra
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665
Łódź
od 2018-10-08 do 2018-10-16
Cena: 1315
Cena: 1665

Kurs kucharski II stopnia 70h - tryb dzienny

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765
Bydgoszcz
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765
Gdańsk
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765
Katowice
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765
Kraków
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765
Lublin
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765
Olsztyn
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765
Poznań
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765
Rzeszów
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765
Siedlce
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765
Szczecin
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765
Toruń
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765
Wrocław
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765
Zielona Góra
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765
Łódź
od 2018-10-03 do 2018-10-11
Cena: 1415
Cena: 1765

Kurs kucharski II stopnia 70h - tryb weekendowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Bydgoszcz
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Gdańsk
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Katowice
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Kraków
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Lublin
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Olsztyn
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Poznań
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Rzeszów
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Rzeszów
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Siedlce
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Szczecin
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Toruń
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Warszawa
od 2018-10-21 do 2018-11-17
Cena: 1415
Cena: 1765
Warszawa
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Wrocław
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Zielona Góra
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Łódź
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765
Łódź
od 2018-10-28 do 2018-11-18
Cena: 1415
Cena: 1765

Kurs kucharski II stopnia 70h - tryb wieczorowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Bydgoszcz
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Gdańsk
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Katowice
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Kraków
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Lublin
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Olsztyn
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Poznań
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Rzeszów
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Siedlce
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Szczecin
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Toruń
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Warszawa
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Wrocław
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Zielona Góra
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765
Łódź
od 2018-10-17 do 2018-10-25
Cena: 1415
Cena: 1765

Zaufali nam

431
Osób obserwuje ten kurs
Warszawa - Łódź - Poznań
3
wolne miejsca
Zapisz się