STY
12

Propozycja pracy w branży gastronomicznej w Opolu

W Opolu praca czeka na pracowników w wielu branżach działalności gospodarczej. Pracodawcy często zgłaszają potrzebę zatrudnienia nowych osób, ale brakuje chętnych, którzy chociażby w podstawowym zakresie spełnialiby ich wymagania. W Powiatowym Urzędzie Pracy w Opolu widnieje na stronie głównej oferta pracy w MINI-Browarze i Restauracji „SPIŻ”. Kto ma szansę na zatrudnienie w tym miejscu?

Oferta pracy w barze w Opolu

Właściciel MINI-Browaru i restauracji „Spiż” w Opolu poszukuje osób do zatrudnienia na stanowiskach barman i kelner. Kandydatom do pracy w takim charakterze oferuje zatrudnienie od zaraz na podstawie umowy o pracę w pełnym wymiarze czasu. Na każdym z wymienionych stanowisk wynagrodzenie wyniesie 2300 zł brutto miesięcznie plus dodatek za pracę w godzinach nocnych, tj. od 23:00 do 5:00.

Bar, w którym ma być wykonywana praca, zlokalizowany jest w centrum Opola, na Rynku, w ratuszu. Lokal otwarty jest od wtorku do czwartku od 17:00 do ostatniego klienta oraz w piątki i soboty od 20:00 do rana. W niedziele i poniedziałki jest zaś nieczynny.

Tryb rekrutacji

Do pracy jako kelner lub barman w barze w Opolu mogą zgłaszać się wyłącznie osoby zarejestrowane w Powiatowym Urzędzie Pracy w tym mieście. Oferta przeznaczona jest także dla tych kandydatów, którzy rejestrować w tutejszym pośredniaku.

5 stycznia 2018 roku o godzinie 9:00 w Powiatowym Urzędzie Pracy w Opolu przy ul. Hubala 21 w sali nr 14 na pierwszym piętrze zorganizowane zostało spotkanie rekrutacyjne z pracodawcą – właścicielem MINI-Browaru i Restauracji „Spiż”. Zanim do tego doszło, zainteresowane ogłoszeniem o pracę osoby mogły przesłać swoje CV na adres mailowy urzędu pracy, do podanych na stronie doradców zawodowych – Anny Ligaj-Pach oraz Dominiki Zachary. W CV należało zamieścić klauzulę o wyrażeniu zgody na przetwarzanie zawartych w ofercie danych osobowych kandydata na potrzeby niezbędne z punktu widzenia realizacji procesu rekrutacji.

To tylko jedna z licznych ofert dla pracowników małej gastronomii w Opolu. Osoby, które zajmują takie stanowiska pracy, obowiązkowo muszą mieć ważną książeczkę sanitarno-epidemiologiczną.

Tags:


Dodaj komentarz

Nie będzie opublikowany na stronie.