Zastępca Szefa kuchni

Kosek & Kosek

Zakopane

2016-11-28

Na czym będzie polegać praca?

-Realizacja zamówień a’la carte, zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami,
-kreowanie nowych potraw, zaangażowanie w udoskonalanie produktu restauracji,
-realizacja powierzonych zadań i projektów,
-zapewnienie najwyższej jakości produktów i przygotowanych dań,
-utrzymanie czystości na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.

Jakie są nasze oczekiwania?

-Wymagamy doświadczenia w pracy na stanowisku Zastępcy Szefa -ważne sa dla nas cechy takie jak: asertywność, dyspozycyjność i umiejętność pod presją czasu,
-oczekujemy wykonywania obowiązków z energią, pasją oraz uśmiechem na twarzy,
-poszukujemy pracownika z umiejętnością pracy w zespole,
-oczekujemy wysokiej kultury osobistej, kreatywności, samodzielności,
-posiadanie aktualnej książeczki sanitarnej.

Co oferuje pracodawca?

-Gwarantujemy niezbędne narzędzia pracy,
-oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie,
-umowę o pracę,
-pracę przez cały rok,
-możliwość zakwaterowania.

Zainteresowała Cię ta oferta?

Prześlij nam swoje CV na adres: APLIKUJ lub zadzwoń: 502 770 995.

Agencja Doradztwa Personalnego Kosek & Kosek nr. Cert. 11609