Manager restauracji

HR.pl

Opole

2016-11-29

Opis stanowiska:

 

  • Zarządzanie pracą restauracji oraz sali weselnej.
  • Kierowanie pracą podległego zespołu: kelnerzy, kucharze oraz serwis sprzątający.
  • Prowadzenie spotkań oraz prezentacja oferty lokalu.
  • Pełna organizacja oraz obsługa wesel i przyjęć okolicznościowych.
  • Prowadzenie harmonogramu rezerwacji.
  • Kontakt bezpośredni oraz telefoniczny z klientami.
  • Ustalanie menu oraz szczegółów imprez wraz z gośćmi.
  • Pozyskiwanie klientów biznesowych oraz instytucjonalnych.
  • Utrzymywanie pozytywnych relacji ze stałymi klientami.
  • Organizacja cateringowej obsługi wydarzeń zewnętrznych.
  • Prowadzenie projektów rekrutacyjnych.

Wymagania:

 

  • Doświadczenie m.in 6 miesięcy na podobnym stanowisku – mile widziane w branży gastronomicznej bądź hotelarskiej.
  • Doświadczenie w prowadzeniu negocjacji z klientami.
  • Zdolności mediacyjne - umiejętność rozwiązywania problemów.
  • Znajomość technik sprzedażowych – umiejętność atrakcyjnego przedstawienia oferty.
  • Doświadczenie w kierowaniu zespołem oraz umiejętność delegowania zadań.
  • Znajomość języka angielskiego lub niemieckiego na poziomie komunikatywnym.
  • Wysoka kultura osobista.
  • Odporność na stres.
  • Gotowość do pracy w nienormowanym czasie pracy.
  • Czynne prawo jazdy kat. B.
  • Mile widziana znajomość obsługi kelnerskiej.

Firma oferuje:

 

  • Atrakcyjne wynagrodzenie.
  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
  • Niezbędne narzędzie pracy: telefon, sprzęt komputerowy.
  • Możliwość uczestnictwa w szkoleniach branżowych.
  • Możliwość skorzystania z ubezpieczenia grupowego.
  • Pracodawca pokrywa koszty wyrobienia książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych.