Kierownik zmiany do restauracji

DPKL Doradztwo Personalne

Warszawa

2016-10-11

DPKL Doradztwo Personalne (nr licencji 8709) dla swojego Klienta – francuskiej restauracji na Śródmieściu- poszukuje kandydatów do pracy na stanowisku: KIEROWNIK ZMIANY

Zakres obowiązków:
Zarządzanie zmianą i podległym personelem
Dbałość o wysoką jakość obsługi
Nadzorowanie standardów jakości wydawanych dań i produktów
Realizacja wyznaczonych celów sprzedażowych oraz kontrola kosztów

Od kandydatów oczekujemy:

Minimum dwuletniego doświadczenia na stanowisku kierowniczym w branży
gastronomicznej
Znajomości technik sprzedażowych i profesjonalnej obsługi Gości
Umiejętności kierowania zespołem, inspirowania i motywowania ludzi
Umiejętności kontroli kosztów i realizacji wyznaczonych celów sprzedażowych
Umiejętności organizacji pracy i ustalenia priorytetów
Pracy zgodnie z wytyczonymi standardami
Gotowości do podnoszenia kwalifikacji zawodowych
Komunikatywnej znajomości języka angielskiego lub francuskiego
Znajomości systemu HACCP i BHP
Odpowiedzialności i sumienności
Dyspozycyjności
Aktualnej książeczki dla celów sanitarno-epidemiologicznych

Klient oferuje:

Pracę w stabilnej, międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
Wynagrodzenie 3000 PLN brutto, po 3 mies. 3500 PLN bruto
Możliwość rozwoju zawodowego, zdobycia nowych kwalifikacji i awansu w firmie
Ciekawą i pełną wyzwań pracę w gronie profesjonalistów


Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV wraz z klauzulą o ochronie danych osobowych.