Zastępca szefa kuchni

Kosek & Kosek

Zakopane

2016-09-22

Najważniejsze obowiązki:

  • realizacja zamówień a’la carte, zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami, samodzielne kreowanie nowych dań
  • kreowanie nowych potraw, zaangażowanie w udoskonalanie produktu restauracji
  • realizacja powierzonych zadań i projektów przez Szefa Kuchni
  • zapewnienie najwyższej jakości produktów i przygotowanych dań,
  • utrzymanie czystości na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością,

Wymagania:

  • doświadczenie w pracy na stanowisku Zastępcy Szefa Kuchni
  • asertywność, dyspozycyjność i umiejętność pod presją czasu
  • wykonywanie obowiązków z energią, pasją oraz uśmiechem na twarzy
  • umiejętność pracy w zespole
  • wysoka kultura osobista
  • kreatywność i innowacyjność
  • samodzielność i dynamizm w działaniu
  • aktualna książeczka sanitarna

Oferujemy:

  • niezbędne narzędzia pracy
  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • elastyczne godziny pracy

 

CV: APLIKUJ

Tel: 502 770 995

Agencja Doradztwa Personalnego Kosek & Kosek nr cert. 11606

Proponowane oferty pracy:
Sprawdź wszystkie oferty pracy:
Dzisiaj: 75969 ofert pracy. Sprawdź!