Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Kordis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2011-01-12 10:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opowiedz o własnych przeżyciach z tą firmą. Ciężko jest wyszukać opinie o firmie Kordis której siedzibą jest Gorzów Wlkp. . O ile cokolwiek wiesz o tej firmie podziel się informacjami. Opinia zwyczajnego pracownika na temat firmy to w pewnym sensie dźwignia na obecnym rynku pracy. Wszystkie uwagi będą bardzo przydatne dla potencjalnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Olli - 2013-01-07 13:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracuje w Kordis i nie narzekam . Wynagrodzenie mam na czas .
Jak ktoś wylatuje za chlanie a później ma żal no to już nic na to nie poradzę . Ja pracuję z nimi od 2 lat i jest ok .
zdjecie uzytkownika
Olli - 2013-01-16 11:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to moze Pani jest włascicielem skoro wie kto ile gdzie pracuje ?? Jak się nie wie , to proszę się nie odzywać . Ja jako ja wypłatę mam . Tyle na temat .
zdjecie uzytkownika
baca.z - 2013-06-02 11:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ktoś się wybiera do pracy przez firmę KORDIS?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2013-07-09 11:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja byłam i jeżdżę nadal . Nie narzekam bo firma jest w porządku i pieniążki też nie są złe ;)
zdjecie uzytkownika
Ala - 2013-12-17 10:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam już dwa razy w niemczech w pracy jako opiekunka, mogę polecić, pieniądze są na czas, warunki bardzo dobre, opieka opiekuna na miejscu, praca całkowicie legalna.
zdjecie uzytkownika
Karina - 2014-01-09 10:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również korzystałam z usług firmy Kordis, pracowałam jako opiekunka osoby starszej w Niemczech i jestem bardzo zadowolona, pomogli mi załatwić wszystkie formalności związane z wyjazdem, jestem im bardzo wdzięczna za pomoc
zdjecie uzytkownika
Riss - 2014-01-09 12:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja do niedawna pracowałam z firmą AVANTIMEDIC i powiem, że pracodawca na poziomie.
Byłam mile zaskoczona traktowaniem i sposobem załatwiania spraw przez szefostwo.
Polecam gorzowską firmę z bardzo dobrą opinią pracowników.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nikol - 2014-01-29 12:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowałam się wyjechać do niemiec jako opiekunka, znalazłam agencję Kordis, poczytałam o niej opinie, nie znalazłam zadnej negatywnej i teraz ja także się podpisuję pod tym.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-01-29 13:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słabo szukałaś....
zdjecie uzytkownika
alicia - 2014-02-06 11:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też jestem zadowolona, dwa miesiące temu wyjechałam do Niemiec jako opiekunka, bardzo sobię chwalę, pieniądze na czas, dobre warunki.
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-02-06 18:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niestety dziewczynki nie liczy nam się staż do emeryturki :)
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2014-02-19 14:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam, także wyjeżdżam z kordis do Niemiec, i tak jak pisze alicja pieniądze zawsze na czas, warunki rewelacyjne.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-02-19 23:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie mam dobrej opini na temat tej firmy. Ale to zawsze sprawa indywidualna. Mój mąż musiał interweniować rok temu, bo pan stwierdził, że niemcy mu nie zapłacili. Ale kasa się znalazła, bo facet się przestraszył. Nie jeżdżę tam już. Jednak z tą rodziną niemiecką utrzymuję kontakt i do dziś pracuję. Nie ma pośrednika, który jak sie okazało pobierał niemal tyle co ja dostawałam. A tak ja mam dużo więcej a rodzina ma taniej. Polecam bez pośredników. Sama się ubezpieczam i mam gdzieś jakieś kiepskie tłumaczenia, że klient nie zapłacił, co jak się potem okazało było fikcją.
S t a n o w c z o n i e p o l e c a m !!!
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-03-08 15:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mam bardzo dobre wspomnienia z tą firmą przez dwa ostatnie lata byłam dwa razy w Niemczech na kontrakcie, bardzo dobre warunki, pieniadze na koncie na czas. Interesują się swoimi pracownikami, oferują swoją pomoc w razie potzreby.
zdjecie uzytkownika
alicia - 2014-03-28 09:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, ja takze wyjeźdzałam kilka razy za pośrednictwem tej firmy i nigdy nie narzekałam, zawsze miałam świetne warunki, gdy raz musiałam szybciej wracać do Polski pomogi mi we wszystkich formalnościach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
7 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kordis
x