Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie SPS Handel S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
:) - 2013-12-19 18:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Grajewie bardzo miła obsługa i zadbany sklep, O niebo lepszy niż te wszystkie Pss Społem i ceny przyzwoite.
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2013-12-14 09:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę na kontrol do Grajewa i sprawdzcie co tam sie dzieje!!! PARANOJA-wszystko ze złej strony p.kierownik.
zdjecie uzytkownika
jotka - 2013-11-21 11:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba negatywy.
-choroba nerwowa
-wszystko to dla niektórych nic.
marudzić? nie,po co, raczej wytykać takie zachowania. Inaczej nic się nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
Phihi - 2013-11-18 23:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie są pozytywy:
-możesz w cv dopisać odporność na stres :)
-no i złapać doświadczenia ponieważ wszystko się tam robi :>
więc po co marudzić :D
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-08 20:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z tym ze ta firma to (usunięte przez administratora) pracowalam 30 lat w handlu ale czegos takiego jak w sps nie widzialam pracuje sie po dwie osoby gdzie trzeba przyjajac rozlozyc towar obsluzyc klienta posprzatac zrobic zamowienia a oni (usunięte przez administratora) potrafia zabrac nedzna premie
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-07 18:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BYŁY PRACOWNIK - 2013-07-04 17:52:24

Tak, niestety przykro pisać złe rzeczy o byłym pracodawcy, ale jeśli ma to być przestrogą dla kolejnych oszukanych i klientów i pracowników, to nie można tego przemilczeć. Firma-centrala jest niesolidna, nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, a od sklepów oczekuje cudów. Nie będę podawała przykładów wpadek osób pracujących w centrali i tych tzw koordynatorów, bo nie o szczegóły tu chodzi, ale o to aby pracę usprawnić, a tu niestety wszystko działo się na odwrót.Totalny brak kompetencji wśród osób zarządzających, ciągłe zmiany na stanowiskach handlowców, brak przepływu informacji, towar z krótkimi datami lub po dacie przychodzący z magazynu centralnego, problemy ze świeżością mięsa i wędlin to największe bolączki tej firmy i to nie tylko od strony sklepu ale także klienta. Poza tym każdy myśli tylko o napchaniu własnej kasy, koordynatorki, panie od remanentów kradną ile wlezie, myśląc że szary pracownik tego nie widzi. Ale jesteście w błędzie, wszyscy wszystko widzą i wiedzą - tylko czekać, kiedy prawda o Was dotrze do Szefa, przed którym tak drżycie...
i owszm, nie wspominając o kierowniczkach , ktore kradna ile wlezie robia sobie same przeceny i niby ze po terminie, kupuja przy kasie podajac kody z karteczki i placca kilka zlotych, a potem cale kartony i torby do samochodu wynoszą... tak sie dzieje w jednym ze sklepow na podlasiu hehe powodzenia
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK - 2013-07-04 17:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, niestety przykro pisać złe rzeczy o byłym pracodawcy, ale jeśli ma to być przestrogą dla kolejnych oszukanych i klientów i pracowników, to nie można tego przemilczeć. Firma-centrala jest niesolidna, nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, a od sklepów oczekuje cudów. Nie będę podawała przykładów wpadek osób pracujących w centrali i tych tzw koordynatorów, bo nie o szczegóły tu chodzi, ale o to aby pracę usprawnić, a tu niestety wszystko działo się na odwrót.Totalny brak kompetencji wśród osób zarządzających, ciągłe zmiany na stanowiskach handlowców, brak przepływu informacji, towar z krótkimi datami lub po dacie przychodzący z magazynu centralnego, problemy ze świeżością mięsa i wędlin to największe bolączki tej firmy i to nie tylko od strony sklepu ale także klienta. Poza tym każdy myśli tylko o napchaniu własnej kasy, koordynatorki, panie od remanentów kradną ile wlezie, myśląc że szary pracownik tego nie widzi. Ale jesteście w błędzie, wszyscy wszystko widzą i wiedzą - tylko czekać, kiedy prawda o Was dotrze do Szefa, przed którym tak drżycie...
zdjecie uzytkownika
kamil - 2013-06-17 18:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałem że (usunięte przez administratora) nie pracuje już.
zdjecie uzytkownika
melba9 - 2013-06-16 22:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm pracujew jednym ze sklepow sps handel praca nie jest ani lekka ani łatwa ale nie doswiadczylam niczego zlego ze strony kierujacych firma wrecz przeciwnie (usunięte przez administratora) to czlowiek wyrozumialy i ciesze sie ze pracuje w tej firmie
zdjecie uzytkownika
zielone auszwic - 2013-06-12 10:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZWOLNIONA - 2013-06-04 15:13:04

WITAM? TEZ BYŁAM W TYM CHORYM SKLEPIE ALE W INNYM MIESCIE. ZOSTAŁAM PONIZONA I CHCIAŁAM SIĘ ODWDZIĘCZYC KIEROWNICZCE KTORA MNIE ZWONIŁA ALE NIE WIEM DO KOGO MOGE WYSŁAC JAKĄS SKARGE POMOŻECIE?
tak wszyscy co tu pisza to jest prawda, ja tez juz nie pracuje w tym zielonym, naprawde"zielonym " sklepie, codziennie łamane sa zasdy rownego traktowania pracownikow, zwykle kumoterstwo, zatrudniane sa kolezaneczki kierowniczki, grafik ustawiany pod nie, zeby nie pracowały w weekendy... masakra dobrze ze juz tam nie pracuje... wole byc na bezrobociu i miec spokojna glowe niz wstawac codziennie rano i przezywac depresje... dlugo tak nie pociagna, to istny (usunięte przez administratora), wieczne niezadowolenie i glupio-madre koordynatorki co to nie maja pojecia o pracy w sklepie bo nigdy w nim nie pracowaly, a klient w tych sklepach sie nie licz, liczy sie tylko pieknie ulozony towar na polkach... a co do wedlin i miesa to brak slow, mrozone i rozmrazane po kilka razy... nie polecam tam pracy nawet wrogowi...
zdjecie uzytkownika
ZWOLNIONA - 2013-06-04 15:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM? TEZ BYŁAM W TYM CHORYM SKLEPIE ALE W INNYM MIESCIE. ZOSTAŁAM PONIZONA I CHCIAŁAM SIĘ ODWDZIĘCZYC KIEROWNICZCE KTORA MNIE ZWONIŁA ALE NIE WIEM DO KOGO MOGE WYSŁAC JAKĄS SKARGE POMOŻECIE?
zdjecie uzytkownika
kasjerka - 2013-05-28 21:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Warszawie nie lepiej ciągle zmiany:(
zdjecie uzytkownika
też była - 2013-05-28 21:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łódź
zdjecie uzytkownika
sam - 2013-05-28 17:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a można wiedzieć w jakim mieście zwolnili was wszystkich?
zdjecie uzytkownika
była - 2013-05-27 20:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca tam to czasami przymus sytuacji życiowej
zdjecie uzytkownika
była - 2013-05-27 20:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkich zwolnili niestety
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2013-04-18 19:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie też podziękowali żenada ta firma teraz wierze wcześniejszym pracownikom którzy odeszli z tego przekleństwa.(usunięte przez administratora) i ciągła presja!! (usunięte przez administratora)współczuje dalszej pracy
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-04-17 19:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tam pracowałam i wszystko co napisane powyżej to szczera prawda!!!!! Wymagania z kosmosu!!!!! Nie zarabiałam może najgorzej a nawet calkiem nieźle jak na obecną sytuację na rynku, ale jeśli chodzi o psychę, to żadne pieniądze tego nie wynagrodzą!!!!! ŻADNE!!!! Mam nadzieję że przeczyta to ktoś z osób zarządzających i zastanowi się nad tym co się dzieje w tych sklepach i nad "swoimi" koordynatorkami-wariatkami. Ludzie, zatrudnijcie więcej osób to będzie trochę lżej i porządek na półkach i czysto na mięsnym bo póki co to nawet zjeść nie ma kiedy, o fizjologicznych sprawach ((usunięte przez administratora)) nie wspomnę!!!! Ta firma to (usunięte przez administratora)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE POLECAM!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
s - 2013-04-16 19:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Wy tak personel ciągle zmieniacie?
zdjecie uzytkownika
byłam na rozmowie - 2013-01-31 15:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, byłam na rozmowie rekrutacyjnej w tej firmie i powiem szczerze byłam w szoku, gdyż siedziałam pod pokojem Prezesa ponad godzinę na audiencję. Brak szacunku i kultury osobistej - tyle powiem. Wchodzili do jego pokoju inni pracownicy: śmiał się z nimi a mi kazał czekać jak psu. Na rozmowie okazało się że facet to zwykły burak. Podsumowując: jak na samym początku tak traktują potencjalnego pracownika to nie chcę myśleć co jest dalej...
Jeśli chcecie stracić 5 godzin z życia to prosze jedźcie do Ostrołęki i siedźcie pod jego drzwiami aż jaśnie chrabia Was przyjmie.
Ps. Ja też rekrutuję i nawet jeśli kandydat musi poczekać to go o tym informuję i Z GÓRY PRZEPRASZAM - tego wymaga kultura pracy i osobista.
zdjecie uzytkownika
Klient - 2012-12-05 19:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sklep do niczego.Szkoda naszego Wrzosa:(To był sklepik...i ludzie:))
zdjecie uzytkownika
ED - 2012-11-22 18:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pisałem zupełnie trzeźwy. Jeśli uważacie za honorowych ludzi którzy anonimowo obrażają wprost innych ludzi w internecie to jesteście w lekkim błędzie. Jestem osobą blisko współpracującą z tą firmą i mniej więcej orientuje się w realiach tego miejsca.
Po za tym jeśli podejrzewacie mnie za bycie pracownikiem stającym w obronie tej firmy, ja również mogę w toku tego samego rozumowania posądzić was o to, że jesteście konkurencją, która próbuje podkopać wizerunek firmy.
Osobiście uważam za \\\"żenade\\\" wypisywanie tak paskudnych komentarzy o byłej firmie w internecie. Na prawdę chcecie coś zrobić z tym, że nie potraficie koegzystować z tą firmą w takiej postaci w jednym kraju to odwołajcie się do wyższych instancji.
Chociaż domyślam się, że takie komentarze mają raczej poprawić wam humor niż obecny stan rzeczy.
zdjecie uzytkownika
koleś - 2012-11-21 23:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ED to chyba po głębszym był\\\\była?Dwa komentarze pod rząd o tej samej treści:(Nikt nie został zwolniony w maju sami odeszli nie dało się pracować taka prawda.Więc Pani lub Pan \\\"ED\\\" nie pisz bzdur!Pozatym to pewnie ktoś z sps wrzucił ten komentarz w obronie własnej (usunięte przez administratora) ŻENADA!!!
zdjecie uzytkownika
kasjerka - 2012-11-20 19:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i po co tak (usunięte przez administratora) bez sensu....? Zwolnionych!!!! Myślisz ze wszyscy dają się ponizac a potem zwalniać w Twoim malym niepojętym rozumku nie pojwaiła sie mysl ze moze niektórzy mają swój honor i sami odchodzą? Bałwan!!!!!
zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-01 06:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Poleciłbyś pozostałym zatrudnionym własnego pracodawcę? Pracowałeś w spółce SPS Handel S.A. (Ostrołęka )? A może nieustannie tam pracujesz? Opinia zwyczajnego pracownika na temat firmy to w pewnym sensie dźwignia na teraźniejszym rynku pracy. Od kiedy tam pracujesz? Czy można tam dobrze zarobić?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SPS Handel S.A.
x
Konkurs fryzjerski