D.G.W. Arkadiusz Firlej

Bydgoszcz

Opinie o D.G.W. Arkadiusz Firlej

Marta K. 2015-02-07 13:52:18
Witajcie, chcę się podzielić opinią o DGW Arkadiusz Firlej, przede wszystkim bardzo dobrze wspominam tego człowieka, praca ciekawa bo z ludźmi i właściciel całkiem w porządku człowiek, sklepy super i towar także ja osobiście polecam tego pracodawcę.
1
anonimm 2015-02-19 19:36:27
(usunięte przez administratora).No naprawdę super praca.Siedzisz w zimnym sklepie z wiecznie czerwonym nosem.No naprawdę super praca....Ja już podziękowałam.
9
9iu8u778jk 2015-06-29 19:40:04
jest jest sa osoby ktore taka umowe podpisały
876786 2015-07-08 09:53:55
miało być ''jak ktos umowe podpisał''
JHYBVCAQ 2015-07-22 14:39:15
ciekawe czemu te negatywne opinie są wciąż usuwane ? prawda w oczy kole
3e4r56yhg 2015-11-11 20:44:09
tez mnie to ciekawi
KEIHJDY 2015-11-11 20:45:15
umowy z karą smiech na sali
:)))) 2015-11-17 17:02:41
nie wiecie czy przyjmuja do wolfa
martusia 2016-05-30 04:29:49
Moje zdanie na temat pracy oraz pracodawcy jest bardzo dobre. Pracowalam w wolfie 3lata i bylam zadowolona z mojej pracy jak rowniez i moja siostra. Nie rozumiem tych dziewczyn ktore negatywnie pisza...wiedzialyscie jaka umowe podpisujecie i na jakich warunkach macie pracowac wiec teraz nie wypowiadajcie sie i nie piszcie takich rzeczy
1
Magda 2016-09-20 13:57:23
Pracuje już drugi rok i jakoś nie mam pretensji ani powodu do narzekań, widziałam jak się co nie którym dziewczynom nie chciało pracować i uciekały po cichu nie powiadamiając nawet więc nie wiem dlaczego są takie głupie opinie na temat tego pracodawcy. ja jestem zadowolona i polecam tą firmę.
1
Pracownik 2016-11-02 11:22:50
Bardzo dobra praca. Pensja wypłacana w terminie I jak w umowie. Szef - bardzo dobry człowiek. Zgadzam się z tym, że wiele dziewczyn ucieka bez wcześniejszego powiadomienia, ale to chyba tylko dlatego że nie chce im się pracować i są nieodpowiedzialne...
Zostaw swoją opinię o D.G.W. Arkadiusz Firlej - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D.G.W. Arkadiusz Firlej