Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Auto Rawski Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Majster - 2012-11-05 21:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma koszmarna, każdy na każdego \\\"kabluje\\\", połowa pracowników to rodzina właściciela, czyli szlachta nawet nie można się odezwać. Atmosfera w firmie ?! nie ma atmosfery cały czas wrzaski [usunięte przez moderatora] O zarobkach nie wspomnę bo kazdy ma na umowie 1500 brutto [usunięte przez moderatora] dla porównania pracownik zajmując się szkodami komunikacyjnymi w Bawrii albo w Inchape dostaje ok3500 i pracuje na zmiany po 8 godzi. Firma oszczędza na wszystkim, nawet nie ma gorących napoi dla pracowników, na 10 godz pracy tylko 30 minut przerwy a za palenie w pracy 100zł kary. nie ma żadnych [usunięte przez moderatora] premii. dziwie się że BMW Polska na to pozwala.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2012-12-27 00:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety muszę przyznać rację poprzednikowi. Na rozmowie wszystko pięknie,natomiast gdy przyszło do pracy...koszmarne rozczarowanie. Praca po 10-11 godzin dziennie, przerwa 20-30 min max z wyjścia do toalety trzeba się tłumaczyć. [usunięte przez moderatora] Pensja max 2600zł. Zwykły pracownik nie ma nic do powiedzenia[usunięte przez moderatora].Rzeczywiście 70% pracowników to rodzina [usunięte przez moderatora] Może dlatego serwis tak prosperuje...do tego coraz więcej reklamacji ze strony klientów zarówno do naprawy jak i obsługi klientów. Również dziwię się że BMW nic z tym nie robi. Taka marka powinna się szanować. Świeży serwis...szkoda,że tak to wszystko wygląda.
zdjecie uzytkownika
Marta Zurich - 2012-12-29 20:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o naprawę auta to większość mojej rodziny naprawia auta u P.Rawskiego i muszę przyznać,że osobiście jesteśmy zachwyceni. Obsługa i serwis fenomenalny. Wszystko podane klientowi czarno na białym. Brak tzw.gwiazdek czy ukrytych kosztów.Z tego co mi wiadomo mają mnóstwo zadowolonych klientów. O reklamacjach osobiście nic mi nie wiadomo. Napiszę tylko co myślę o komentarzach moich poprzedników...tak więc uważam,że nie ma nic złego w przyjmowaniu do pracy swojej rodziny (oczywiście jeżeli posiada ukierunkowane wykształcenie) to wręcz normalna kolei rzeczy,po drugie co do palenia w miejscu pracy-sama stosuję kary w wysokości 100zł ponieważ palenie w miejscach publicznych jest zabronione.Co do wynagrodzenia hmm...jeżeli komuś nie odpowiada nie musi tam pracować :) Moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2013-01-04 15:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...I JESZCZE JEDNO ...NIEŹLE CI TEN RAWSKI NA ODCISK MUSIAŁ NADEPNĄĆ...I DZIWIĘ SIĘ ,ŻE WCIĄŻ TAM PRACUJESZ JAK BYŚ MIAŁ TROCHĘ HONORU TO BYŚ BZDUR NIE WYPISYWAŁ I PO PROSTU SIĘ ZWOLNIŁ...NO CHYBA ,ŻE WCALE NIE JEST TAK ŹLE JAK PISZESZ...:) POZDRAWIAM....:)
zdjecie uzytkownika
dog - 2013-01-05 23:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie , każdy pracodawca ma wady i zalety, nie dziwi mnie to że szef T.R. nie pozwala na to co chcieliby pracownicy poprostu dba o to aby jego firma prosperowała jak najlepiej inaczej nie byłoby zadowolonych klientów itp.trzeba patrzec w obie strony, może jak by czlowiek sie staral, nie dyskutowal z szefem to i on bylby lepszy dla was moze nie odrazu ale pamietajcie na SZACUNEK SZEFA TRZEBA SOBIE ZAPRACOWAC - i tak jest wszedzie, wiem cos o tym. nie sztuka jest obczerniac kogos w necie anonimowo tylko sztuka i wielka odwaga jest powiedziec prosto w oczy co lezy komu na sercu. moze szef to pusci mimo uszu ale doceni odwage i postawe pracownika, a moze pomysli "jednak ma racje...", trzeba cos z tym zrobic. a ci co nazekaj to maja droge wolna - czemu nie pojda gdzie indziej, boja sie ale czego szef znajdzie na ich miejsce byc moze kogos lepszego, napewno firma z tego powodu nie ucierpi. owszem sa i tacy ktozy nie sa zadowoleni z uslug danej firmy bo nic nie jest doskonale ale napewno auto Rawski potrafi zbobilizowac sie i naprawic swoje bledy, jak kazdy. wescie to pod uwage a nie miezycie kazdego jedna miarka- moze to zazdrosc....hmhmhm? to moja opinia na ten temat zreszta na temat wszystkich szefów tak powaznych firm:):)
zdjecie uzytkownika
Majster - 2013-01-08 21:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Nikomu nie polecam tego pracodawcy. [usunięte przez moderatora] DOG szacunek?! Każdy się odpłaca ty co dostaje, szef nie szanuje pracowników to i pracownicy mają go w [usunięte przez moderatora], tylko każdy udaje ten szacunek który jest wymuszony siłą.


A TE WSZYSTKIE POSTY... ŻAL "UDERZ W STÓŁ TO NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ"
zdjecie uzytkownika
Mariooo - 2013-01-10 00:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuję w serwisie i mi osobiście bardzo się podoba. Praca w ciszy i spokoju. Nikt nie krzyczy,nikt nie lata...każdy robi to co do niego należy...muzyczka gra w tle :) Jeżeli chodzi o szefa to hmmm...szef,jak szef ale na pewno nie jest tyranem,zarówno z nim jak i kierownictwem można się porozumieć. Wychodzę 2 razy w ciągu dnia na papierosa i nie ma z tym problemu więc nie wiem o czym pisał poprzednik w swoim komentarzu. Jeżeli ktoś zna się na mechanice i jest to jego pasja to da sobie radę w tym zakładzie bez problemu. Aby tylko nie podpaść. Co do rodziny w pracy...w całym serwisie są to raptem 3 osoby więc nie przesadzajmy.
zdjecie uzytkownika
Mat - 2013-01-10 00:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Osobiście zgadzam się z P.Martą Z. [usunięte przez moderatora]. Mój znajomy pracował w tym zakładzie i mówił,że jest całkiem OK. Więc wydaje mi się,że można polecić.
zdjecie uzytkownika
000) - 2013-01-10 00:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PŁACA SPOKO
PRACA SPOKO
SZEF TEŻ SPOKO

NIE MA NA CO NARZEKAĆ JAK NA RAZIE.

A ten portal nie służy do chatowania "Majster"
Było ci źle,zwolniłeś się i nie ma co się żalić.
Chociaż z tego co słyszałem to jeżeli szef kogoś nie zwolni pracownicy nie odchodzą.
zdjecie uzytkownika
... - 2013-01-10 23:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie!!! ogarnijcie się to nie jest miejsce na wypisywanie takich oszczerstw!!!a to następny dowód na to,że takie rzeczy wypisują osoby ,które zostały zwolnione...i niestety nie mogą się z tym pogodzić...
zdjecie uzytkownika
Norbert Krzyw. - 2013-01-13 23:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSOBISCIE DZIWIE SIE SWOIM POPRZEDNIKOM JEZELI CHODZI O NEGATYWNE KOMENTARZE. PRACA WPORZADKU ZAPEWNIAM. JEZELI ZNACIE SIE NA MECHANICE TO W PRACY NIE BEDZIE PROBLEMU ABY TYLKO NIE SCIEMNIAC I NIE KOMBINOWAC BO TO NAJGORSZE CO MOZE BYC. PŁACA OK.30% NIZSZA NIZ U FUSA ALE NIE MA CO NARZEKAC.
zdjecie uzytkownika
MaTaSa - 2013-04-01 22:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miejsce jak dla mnie pozytywne.Szef i kierownicy w porządku,kasa spoko.Świetne warunki pracy.Polecam.
zdjecie uzytkownika
A - 2013-04-01 22:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM przez duże P :) Fajny serwis
zdjecie uzytkownika
A - 2013-04-27 17:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam ten warsztat szef docenia prace wykonywana przez pracowników, kasa i godziny pracy spoko. Atmosfera bardzo miła. Aby nie urować.
zdjecie uzytkownika
Swierzak - 2013-06-04 15:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Zastanawiam się nad pracą w tej firmie jako magazynier. Możecie napisać czy coś się zmieniło po ostatnich wpisach ? Czas pracy dalej 10 godzin, umowa na 1600,00 zł brutto [usunięte przez moderatora] ???
zdjecie uzytkownika
Robert - 2013-06-07 19:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jako anonimy piszecie takie farmazony że aż szkoda czasu czytać !!!
zdjecie uzytkownika
Ka - 2013-06-10 09:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca spoko. Mi się bardzo podoba. Atmosfera dobra, kierownicy w porządku. W porównaniu do wczesniejszego serwisu gdzie pracowałem po prostu niebo, a ziemia
zdjecie uzytkownika
ORto - 2013-06-10 09:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRAKTYCZNIE NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK NADGODZINY TZN. MOŻE RAZ MAX DWA W MIESIĄCU TRZEBA ZOSTAĆ PO GODZINACH 1-2 GODZ. ALE TO CO ZROBISZ PRZEZ TEN CZAS JEST DOPISANE DO TWOJEGO KONTA I PRZY PENSJI JESTES Z TEGO ROZLICZANY WIĘC KASĘ NORMALNIE DOSTAJESZ
zdjecie uzytkownika
KaMARG - 2013-07-28 21:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera w pracy spoko, szkoda tylko że nie potrafią docenić pracy jaką wykonuje pracownik i prawidłowo go wynagrodzić. Pieniądze jak na serwis BMW śmieszne. Dziwie się, że nikt tego nie sprawdzi. Ogromny mankament autoryzowany serwis BMW nie posiada klimatyzacji na halach. Oceniam na 3.
zdjecie uzytkownika
u9 - 2013-07-28 21:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Pieniądze żadne.
zdjecie uzytkownika
-I-I- - 2013-07-28 21:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijac ich, pieniedzy nie zarobicie.
zdjecie uzytkownika
MarR - 2013-08-01 08:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki pracy kiepskie, szef oszczędza na wszystkim a w szczególności na ubraniach roboczych. Śmieszne ale prawdziwe. Duży mankament w ASO BMW brak klimatyzacji. Co jak na taki serwis powinno być niedopuszczalne. Pieniądze jak na inne Warszawskie ASO małe, a jaka odpowiedzialność.
zdjecie uzytkownika
An - 2013-08-09 21:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie masz ubrania lub zniszczysz swoje, prosisz o nowe i zamawiają ci od ręki wiec moze pracowales kiedyś bo teraz warunki sie zmienimy.Pieniadze na prawde Male ale praca spox
zdjecie uzytkownika
RAF RAF - 2013-09-04 11:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK NA SERWIS BMW PIENIĄDZE KIEPSKIE. POWINNI BARDZIEJ DOCENIAĆ PRACOWNIKÓW.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-03-01 21:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja z innej strony. Moja naprawa auta to porażka na prawie całej linii.
Najtańsze zamienniki aby się trzymało. Poiprawki i znowu stracony czas.
Nie polecam !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
11 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Rawski Sp. z o.o.
x