Sanecznik Auto-Service P. T. A. Sanecznik

Rydułtowy

Opinie o Sanecznik Auto-Service P. T. A. Sanecznik

john 2011-03-02 01:13:01
jasne [usunięte przez moderatora] w banie niema jak pracodawca pisze o swojej firmie heh jestem tam uczniem i wiem co i jak nikt tam niechce robić bo ponoć mało płaci i oczywiście nadgodziny muszą być (darmowe) także prosze sie zastanowić !!
KIEROWCA 2014-06-26 22:10:30
Nie polecam, zapłaciłem za wymianę łożyska lewego i prawego. (usunięte przez administratora)Mam dowody że srubą piasty nie była odkręcana i oczywiście stare łozysko niby wymienione przez ich serwis. Nie polecam to oszust.
arten 2014-07-02 20:10:17
U Sanecznika czyszczenie układu hamulcowego to pomalowanie spray'em zacisków bez wyczyszczenia rdzy. Efekt: ich piekna srebrna farba odpada po myciu samochodu pierwszą lepszą myjką ciśnieniową. Windują ostateczną cenę poprzez wymyślanie usterek, usługo które są niepotrzebne, wyssane z palca. Robią rzeczy które im nikt nie zleca. (usunięte przez administratora)
1
michal5 2015-07-20 08:13:55
Kurczę coś mi tutaj nie gra :)
Bo ja osobiście nie wchodzę na opinie w necie, ale z ciekawości postanowiłem zajrzeć i jestem w szoku, bo jestem ich stałym klientem i nigdy nie byłem rozczarowany ich pracą.
Np. z poprawek lakierniczych jestem mega zadowolony.
Purchawki, rdza - nie pojawiła się odkąd oni osobiście się tym zajęli.
Wymiana klocków, oleju z filtrami - bez zastrzeżeń.
Dlatego szczerze jestem zdziwiony takimi opiniami :)
jurek 2015-08-20 08:06:40
Polecam.
Wymiana filtra kabinowego, odgrzybienie klimatyzacji zostało wykonane rzetelnie.
Dziękuję za fachową pomoc.
Bardzo dobra cena.
Dominik 2015-10-10 20:23:23
Mnie również nie zawiedli, a od lat u nich naprawiam auta. No moze raz miałem jakieś "ale" co do naprawy, ale zajęli się tym od ręki i nawet nie dopłacałem.
Na plus :)
Marek 2015-10-30 08:05:18
Uczciwy serwis samochodowy, który nie przechodzi obojętnie wobec pewnych dziwnych sygnałów w samochodzie.
Gdyby nie ich czujność i doświadczenie, to jeździłbym ciągle z cieknącym płynem chłodniczym.
Marek.
Robert 2015-11-25 09:01:24
Nigdy mnie nie zawiedli. Naprawy wykonują solidnie. Niczego nigdy nie spartaczyli żadnej roboty.
Po prostu doświadczenie i profesjonalizm jest dziedziczony z ojca na syna i tak trzymać!
Zostaw swoją opinię o Sanecznik Auto-Service P. T. A. Sanecznik - Rydułtowy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanecznik Auto-Service P. T. A. Sanecznik