Noga Łukasz Serwis Automatycznych Skrzyń Biegów

Pionki

Opinie o Noga Łukasz Serwis Automatycznych Skrzyń Biegów

audi Q7 2015-04-22 02:13:59
nie polecam tego zakłady, robili mi skrzynię biegów do Audi Q7 i nie dość że kazali dopłacić parę stówek więcej niż było ustalone za coś co nie było w ogóle zrobione(dolewka oleju do skrzyni, dolewka od reduktora, wymiana uszczelniaczy, a nawet klucz nie był założony na śrubę do reduktora, śruba zardzewiała nie ruszana od paru lat) kluczy jakich używają to mesel i młotek, w taki sposób potraktowali moje od miski olejowej, a śruba była odkręcana osobiście prze zemnie dwa tygodnie przed zaprowadzeniem do nich, po odebranie auta fachowiec stwierdził że wszystko się ułoży bo zrobił adaptację skrzyni(nauka od nowa).Cały tydzień jazdy ok 450km i nic lepiej tylko gorzej, próba kontaktu 5-10 razy dziennie bez skutku przez prawie tydzień, odwiedziłem inny warsztat i co się okazało, brak oleju w skrzyni 2,5l za który u nich zapłaciłem te parę stówek więcej, próba kontaktu znowu bez powodzenia, wreszcie udaje się dodzwonić z innego numeru i co usłyszałem od super FACHOWCA, że to nie on robił tylko pracownik i trudno mu stwierdzić że tak było zrobione, co lepsze stwierdził że jak brakowało 2,5l oleju to przecież nic takiego ,zakład bez profesjonalnego zaplecza w narzędzia, umiejętności, radzę omijać wielkim łukiem ten zakład,
6
AAA 2015-10-05 09:51:27
TRAGEDIA!!! OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM!!! KRĘTACTWO I NIC WIĘCEJ.
NIE ODBIERA TELEFONÓW!!! FIRMA SPECJALIZUJĘ SIE W PSUCIU SKRZYNI A NIE NAPRAWIE!!!
1
abc 2015-10-05 14:11:53
Witam,
mam pytanie do Pana jeśli moglibyśmy się jakoś skontaktować... też mam problem z tym człowiekiem...
gumer 2016-04-07 22:09:29
ja tez mógłbym dorzucić coś....
Automatic drive 2017-01-18 21:46:38
Zdecydowanie nie można tego pana polecić. Tragiczny kontakt oraz bardzo rozmirozmija się z podaną wcześniej cena a tym jakiej życzy sobie zapłaty. Tysiąc złotych wiecej to już nie jest około jakiejś kwoty przynajmniej dla mnie. Nie podchodzi do klienta tak jak powinien. Ogólnie brak zadowolenia. Z autem na szczęście na ten moment jest dobrze i najlepiej aby tak zostało za ta wygórowana cenę. W dzisiejszych czasach takie traktowanie klienta to kpina!!!! Jestem osobą spokojna a ten pan wyprowadził mnie z równowagi swoim nieprofesionalnym zachowaniem. Nie polecam !!!

Ps. Czytając opinie nie wierzyłam ze tak naprawdę jest.... Ale już teraz niestety wiem że komentarze wyżej na pewno są prawdziwe a nie od konkurencji.
xxx 2017-04-07 11:36:37
Jedna wielka fuszerka nawet w podstawowych usługach takich jak wymiana opon i wyważenie kół. Wszystkie 4 koła w ogóle nie wyważone. Nie polecam!!!
auto. 2017-07-03 10:11:20
Nie polecam !!! Oszust ! Krętacz ! Nie odbiera telefonu ! Po odebraniu i przejechaniu 15km autem usterka wróciła, mówiac o tym Panu Łukaszowi przyznał się że zrobił samochód byle jaak. I za swoją pracę wziął ponad 3000zl ! Za co się pytam? Omijać szerokim łukiem !!!!!
skrzynia 2017-07-03 20:01:53
Witam, chciałbym poinformować, iż szanowny Pan "mechanik" jest oszustem ! ZŁODZIEJEM !!! (zginęły wartościowe rzeczy z auta) !!! Olej lał się strumieniem ze skrzyni , a pan Łukasz stwierdził, że to tak musi być. Pieniążki łatwo wziąć za niewykonaną usługę, gorzej z jej zwrotem ! Nie polecam , nie polecam, nie polecam !~szkoda waszych nerwów, pieniędzy, i aut !
Volvo xx90 2017-07-28 17:38:41
Dzwoniłem do pana nogi z pytaniem ze szarpie mi skrzynia a on mówi ze muszę przyjechać osobiście . Po przejechaniu nawet nie dał mi wyjść z samochodu i mówi ze koszt 4500zl i sprawa załatwiona , po co jechałem tyle km? Przecież przez telefon tez mógł mi to powiedzieć . Zastanawiało mnie to i zaczęłam grzebać w opiniach bo ten typ wydał mi się podejrzany , umawia się ze mną , nie odbiera telefonu , sprawdzam mnie , brama zamknięta czekanie aż otworzy
Śmierdzi mi ten zakład oszustwem
kojot 2017-08-02 22:30:05
Takie sprawy powinno sie zgłaszać na Policje.... Naprawiałem kiedyś skrzynie u niego i teraz po 3 latach wiem, ze to nie on robił ta skrzynie tylko wysłał innemu do naprawy. Wzial kasę za naprawe mechatroniki której nie ruszał.... Tragedia... Omijać na kilometr....
Zostaw swoją opinię o Noga Łukasz Serwis Automatycznych Skrzyń Biegów - Pionki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Noga Łukasz Serwis Automatycznych Skrzyń Biegów