Izotermy Tim Sp.j. Marek Bannert Tomasz Majorek

Bytom

Opinie o Izotermy Tim Sp.j. Marek Bannert Tomasz Majorek

przemek 2014-03-17 01:20:46
Faktycznie "BYŁY" ma racje lepiej bym tego nie napiasał choć moja kariera nie trwała tam zbyt długo to dało sie na pierwszy rzut oka zauważyć że coś jest nie tak
nie polecam tej firmy bo stracicie miesiac lub dwa zanim sami się przekonacie jak jest i wpiszecie na gowork to samo co i ja.
3
Byly 2014-07-16 18:57:28
Omijajcie ta firme z daleka, szefostwo robi wszystko aby zabrać pracownikom a dac sobie, tam przydalaby się kontrola z PIP,ta firme utrzymują zwykli pracownicy a szefowie wymyslaja wymyslaja i nie mysla o tych którzy dbaja o ich finanse.To nie jest już firma przyjazna jak kiedyś!
1
Były 2015-06-05 13:02:52
Szkoda ze szefowie nie widza ze fajni, pracowici ludzie którym zalezalo na firmie odchodzą bo nie widza perspektyw.Wlasciciele obudzcie się bo to my pracownicy tworzymy ta firme bez nas nie będzie wkrótce Was!
1
zawiedziony 2015-06-22 06:41:59
Praca na akord pod przykrywką nierealnych do zrealizowania czasów produkcji. Brak narzędzi - czasem jedna kątówka na 8 stanowisk (w tym spawalnię). Jedna duża wiertarka... Notoryczny brak materiału. Kompletny brak organizacji pracy... I żadna z powyższych rzeczy nie zwiększa pracownikowi czasu potrzebnego na wykonanie zabudowy. Tak czy siak jest określone x godzin i za wszystko czego z nie swojej winy nie zrobisz - nie będziesz miał zapłacone. Wieloletni pracownicy się zwalniają, a szefostwo nawet ich nie próbuje zatrzymywać. Rotacja pracownikami od wypłaty do wypłaty. Bo po pierwszej każdy odchodzi zawiedziony, gdy dowiaduje się, że większej nie dostanie.
2
przyszly pracownik 2015-06-22 10:50:46
pracujesz tam dlugo juz? ja ide tam do pracy od 6 lipca
3
wata 2015-06-22 18:01:52
jo chca 4000 na ręke dostać ale chętnie bym nic nie ribioł myślicie że moga vtam cv wysłać
Ja 2015-06-22 19:29:52
Idiota?
2015 2015-06-23 05:08:22
Marek zrobi wszystkim grilla i będzie po sprawie.
4
psycho fans 2015-06-25 19:05:23
O FIRMIE MOZNA POWIEDZIEC TYLKO TYLE,ZE ZAROBKI SA NIADEKWATNE DO WYKONYWANEJ PRACY,TRZEBA ROBIC COS Z NICZEGO.SZEFOSTWO NIE ZNA SLOWA DZIEKUJE(usunięte przez administratora)
2
bezrobotny 2015-07-03 20:24:15
Witam proszę o konkrety bo w komentarzach same ogólniki poza jednym wyjątkiem, wiem że szukają pracowników i jestem zainteresowany bo mam blisko, intyeresuje mnie jaka praca ile godzin czy soboty też czy można dorobić nadgodzinami pozdro
p_nemo 2015-07-09 20:50:06
Witam dyskutantów.
Widzę, że klimaciki rosną ;)
Nadal podtrzymuję powyższe wypowiedzi.
Pozdrowionka dla byłych i jeszcze obecnych (nadal niezdecydowanych) pracowników.
1
Banert na 2015-07-25 08:56:44
Pojebana firma i właściciele 2 wyzyskiwaczy
3
Tom 2015-08-14 00:00:04
A jakie tam sa zarobki?? Ktos obiektywnie i uczciwie jest w stanie napisac?
D 2015-08-14 14:22:44
Półtorej roku pracy, średnia wypłata ze wszystkich miesięcy - rzędu ~1500zł
1
Marek Bannert 2015-10-16 20:22:42
Może czas na słowo od właściciela.
Komentarze na temat mojej firmy są surowe, obraźliwe i często niesprawiedliwe, ale tak bywa, gdy człowiek jest anonimowy.
W ostatnim czasie przez naszą firmę przewinęło się faktycznie dużo osób. Problem zaczął się, gdy ze względu na ciągle spadające ceny na rynku i spadającą rentowność zakładu musiałem podjąć mało popularne działania, które w każdej firmie wywołują oburzenie wśród pracowników. Wyznaczyłem pracownikom progi (limity), powyżej których mogłem zacząć wypłacać premię. Jak piszą niektórzy plany nierealne do wykonania, ale patrząc z mojej strony, podyktowane zdrowym rozsądkiem i sytuacją ekonomiczną. Jako właściciel muszę dbać o kondycję firmy. Nie chciałem nikomu nic zabrać, ale fakt jest taki, że za te same pieniądze zacząłem wymagać większej wydajności i zaczęło się …..
Dzisiaj po odejściu kilku, muszę to przyznać bardzo dobrych pracowników, oraz odejściu innych słabszych, którzy nie byli w stanie wykonać oczekiwanych limitów, zbudowałem zespół ludzi, dzięki którym zwiększyliśmy produkcję o 25%. Dzięki temu sytuacja ekonomiczna wróciła do normy, wszystkie stanowiska doposażyłem także w wymagane do pracy narzędzia.
Dziękuję za komentarze i przepraszam WSZYSTKICH, którzy czują się skrzywdzeni, mam nadzieję, że wszystkie osoby znalazły satysfakcjonującą i dobrze płatną pracę.

Z poważaniem
Marek Bannert

Ps. Osoby, które poszukują pracy zachęcam do śledzenia w Internecie naszych ogłoszeń lub przesyłania CV na adres mailowy naszej firmy.
5
anty 2015-12-14 20:37:42
dobra stary nie mydlij nam oczu , w waszej firmie jest mobbing jak możecie karać pracownika za to że pali kwotą 500 zł już nie pamiętacie jak wyście palili papierosy jeżeli pracownik ma przerwę w wysokości 15 minut( też śmiech na sali )to ma prawo robić co chce to jest tylko argument żeby przyciąć pracownika jak pali i wjeb..ac 500 zł kary (jak ktoś pali to będzie palił) i nie pisz facet że w firmie występują środki łatwo palne a co powiesz o używanie kątówki przy etylenie wiec proszę powstrzymać się od komentarza jesteście bandą złodziei i kiedyś wam to bokiem wyjdzie obiecuje bo znajdzie się jedna uparta osoba która was podjebie i skończy się babci sranie polecicie na zbity pysk rotacja ludzi większa niż pacjentów u lekarza
omijajcie tych palantów ( praca powinna sprzyjać ludziom a nie ich dobijać )
3
Fabian 2016-03-12 18:55:51
Witam. Teraz ja się chciałem podzielić swoją opinią o tej firmie. Cóż,nie pracowało mi się tam źle,na początku czyli pod koniec 2011 pracowało mi się tam bardzo dobrze. Kolejne lata to niestety co raz większy wyzysk na pracownikach. Prawda jest taka że nigdy nie wiesz ile dostaniesz wypłaty,to według mnie skandal. Panowie pracodawcy może się z tym nie liczą bo mają wielokrotność takich wypłat ale zwykły pracownik musi jeszcze przed wypłatą kalkulować jak ją wydać,takie czasy. Dlaczego pracownicy nie wiedzą ile dostaną wypłaty? Bo każdego miesiąca na kogoś padnie że trzeba mu zabrać część premii dla własnego samozadowolenia,powody oczywiście błahe albo ich brak. Wiele osób ostatnio się zwolniło,inni zostali zwolnieni bo firma działa na zasadzie wykończyć,porzucić,zatrudnić za 1500.Mniejsza o to. Dlaczego moja opinia jest negatywna?Ponieważ zostałem OSZUKANY przez właścicieli,jeśli ktoś Cie oszukuje można go nazwać OSZUSTEM! Miałem problemy zdrowotne,operacja kręgosłupa i długa rehabilitacja ale jak każdy wie,w okresie rehabilitacyjnym płaci ZUS a ja dostawałem zapewnienia od szefostwa że jak wrócę po zakończonych rehabilitacjach będę mógł liczyć na stanowisko,niekoniecznie mi zależało na tym samym co miałem, po prostu chciałem wrócić jako lojalny pracownik. Kilka dni przed końcem rehabilitacji dostałem wypowiedzenie umowy w trybie natychmiastowym. Szefostwo miało mnie w dupie,nie mają nawet odwagi spojrzeć w oczy, wykorzystali moment żeby zwolnić pracownika który miał umowę na stałe. Panowie Tomasz M. i Marek B. obudźcie się!
8
Grzegorz 2016-09-12 19:34:02
Omijajcie ta firmę z daleka zrobili mi zabudowę firankę na Iveco Daily , zabudowa się rozlatuje po pół roku, z plandeki schodzi farba istne dziadostwo.
3
Izotermy TIM 2016-09-13 07:21:05
Zapraszamy na naprawę gwarancyjną.
Udzielamy gwarancji na 2 lata od dnia zakupu.
2
Gnom 2016-11-13 14:49:51
Karma powraca ... dla właścicieli :)
1
Zostaw swoją opinię o Izotermy Tim Sp.j. Marek Bannert Tomasz Majorek - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izotermy Tim Sp.j. Marek Bannert Tomasz Majorek