Bednarek Skoda-Auto

Dobroń

Opinie o Bednarek Skoda-Auto

benek 2011-02-18 14:10:15
cos ty .. czlowieku... trzymaj sie zdala od tej firmy... tam brakuje tylko wierzyczki ze straznikiem....
11
Walenta 2012-11-28 14:08:02
potwierdzam, masakra jakaś :
[usunięte przez moderatora] , siedzisz po godzinach i nie masz za to kasy ani godzin do odbioru, co trochę zmieniają zasady premiowania, aby jak najwięcej uciąć(podstawa najniższa krajowa), ogólnie jak możesz trzymaj się z daleka
7
Antek 2014-08-05 10:40:21
Ja nie narzekam. Jest ok. Na tle innych firm to ta firma wypada bardzo dobrze.
2
pracownik skody 2014-09-15 17:23:26
Potwierdzam negatywne opinie. Praca min. 10 godzin dziennie. Dodatkowo w soboty a czasem i niedziele. Brak możliwości odbioru nadgodzin, o zapłacie nie wspominając. Największa wada to właśnie czas pracy - można zapomnieć o życiu prywatnym. Jak mawia właściciel: "to nie poczta. Tu pracujemy na wynik a nie na godziny"
2
jj 2014-12-11 18:17:16
Trzymanie się jak najdalej od tej firmy to jedyna, najlepsza opcja. Szefostwa nie interesuje to że ma się życie prywatne, dla nich liczy się kasa i to żebyś za********* 24/7.
4
SDSM 2015-04-18 14:47:05
Negatywne opinie sfrustrowanych pracowników znaleźć w Internecie dużo łatwiej niż pozytywne, dlatego postanowiłem zamieścić także moje spostrzeżenia. Firma uczciwa i oferująca możliwości rozwoju. Liczne szkolenia, wsparcie współpracowników i przyjemna atmosfera w pracy. Wypłata terminowo, zawsze zgodna z przepracowaną liczbą nadgodzin. Jeżeli komuś chce się pracować i rozwijać to nie będzie narzekał. Obibokom i krętaczom nie polecam - dla nich każdy nadzór przełożonego to jak strażnik z karabinem ;)
6
sk 2015-06-02 17:10:22
O, dział marketingu wyczuł potrzebę błyśnięcia, szkoda że się nie udało. Za nadgodziny nikt nigdy nie zwrócił mi pieniędzy dziwnym trafem, więc takie bajki wsadźcie sobie w nos ;)
8
obserwator 2016-01-20 23:51:18
Fajna praca godzinka ubijania śniegu (ciepły bobcat) siedem godzinek opowiadania bajek przygodnym słuchaczom i dniówka z głowyZBVH
1
Obecny 2016-02-04 19:17:05
Praca dla młodych kawalerów bez zobowiązań oraz rodziny.Pensja oczywiście na czas lecz nigdy nie wiesz jakiej wysokości gdyż "kalkulator" wynagrodzeń co miesiąc ma inny przelicznik.Jeśli chodzi o socjal to raz w roku Masz wystawną wigilię i to wszystko na co możesz liczyć.Totalny chaos i spychanie obowiązków na niższe komórki,za wszystkie straty przy pracy obciąża się pracowników.Klient ma zawsze rację-to określenie ma tu priorytetowe znaczenie.Pozdrawiam
3
były 2016-02-06 20:32:52
jak w firmie przepracujesz 10 lat dostaniesz zegarek-prawdziwy nie atrapa
1
blacharz 2016-02-06 20:40:32
Dla wtajemniczonych.Program Ukraina plus nie wypalił."Świat się zmienia coraz trudniej o jelenia"
2
Na szczęście były 2016-02-24 12:56:28
Potwierdzam opinie większości wypowiadających się. Można się w tej firmie poczuć jak na plantacji trzciny cukrowej, z tym, że nie jesteś poganiającym, tylko czarnuchem do poganiania. Kierowników, dyrektorów i innych tego tupu nierobów tu nie brakuje a pracować nie ma komu. Dosłownie kilku pracowników fizycznych musi utrzymywać tą bandę krawaciarzy. Ze zwykłych roboli nikt w tej firmie sobie nic nie robi, stąd bardzo duża rotacja pracowników. Socjalki tu brak, wszystko na co można liczyć to wigilia raz do roku, na której paru baranów chwali się swoimi wątłymi sukcesami.
Kategorycznie nie polecam.
4
ch 2016-02-25 08:31:16
Jest ok. fajni ludzie i warunki
3
Ik 2016-03-13 21:25:14
Ciekawe czy pan prezes Bednarek jest świadomy wyzysku jaki panuje w firmie. Może nikt go nie oswiecił a banda dyrektorów dba tylko o swoją kabzę...pracuje tam kolega i z tego co mówi jest coraz gorzej, coraz niższe pensje, a wymogów coraz więcej.
4
obecny 2016-04-16 16:01:11
Brawo dla chłopaków z VW.Oni pokazali co to znaczy grać do jednej bramki,a dyrekcja...no cóż 'strzał w kolano"!żenada...
3
komisja 2016-05-30 18:15:26
Certyfikat Największego Nygusa Roku na kolejne pięć lat obronił wybitny Kaznodzieja operator kosiarki gratulacje
7
asdfgh 2016-10-07 22:55:26
Zawsze się znajdą dupowłazy ,i plecaki którym się wszystko podoba .Niestety jest zbyt wielu takich pajaców bez kompetencji i chęci do uczciwej pracy .Więc przestań pajacować pociotku i zamknij ryj bo zbyt wielu uczciwych ludzi musi pracować na takich frajerów jak ty .
1
Zostaw swoją opinię o Bednarek Skoda-Auto - Dobroń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bednarek Skoda-Auto