ADD Motor Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o ADD Motor Sp. z o.o.

mały 2014-08-08 14:34:10
żenada kierownik do dupy
4
zawiedzony klient 2016-10-13 20:19:30
witam!gorąco nie polecam serwisu i kierownika mieli mi wyregulować drzwi od pasażera w renault master i wyregulowali Pan z serwisu nie dał rady,więc postanowił je podgiąc za pomocą narzedzi i tak własnie powstały duże uszkodzenia ,a Pan kierownik z ironią stwierdził że takie coś sie zdarza i to tylko ludzie i mogą poszpachlować dzrwi i błotnik i po problemie.Szkoda słow kto z was chciałby miec dwumieśieczne auto poszpacccccccccccchlowane i malowane przecież w tym momencie auto traci na wartosci.
1
KC 2016-12-20 19:17:42
Nie polecam pracy w salonie, kolejna znajoma osoba, którą orżnęli na kasę. Szukają naiwniaków, którym dadzą podstawę i premie bez konkretów. Banda złodziei.
Klient 2017-02-24 22:51:21
Szkoda ze moja opinia zostala usunieta ! Tragedia to co dzieje sie w tym nie udanym serwisie jest wina dyrektora i kierownika pseudo kierownika i pseudo dyrektora zero pomocy klientowi najlepiej wjedz sam na hale i moze jeszcze napraw sam a jak nie pasuje to wypad
2
rouge 2017-03-15 21:35:06
Ja z kolei polecam serwis jak i obsługę, jestem zadowolony pod każdym względem ceny jak na salon przyzwoite i terminowa naprawa. Sam pracuję w usługach i wiem że ludzie bywają różni pewnie stąd różnice w opiniach.
2
Ża..uj 2017-06-29 20:44:38
BOTOX HAHA
Nick 2017-07-06 07:54:03
Praca tylko dla kamikaze. Nie polecam.
3
Guest 2017-07-17 14:16:10
Kpina i żenada. Prezes który nie umie liczyć - 350 000 zysku to dla niego strata. Kierownik serwisu - niejaki "Szyba" - w każdej firmie zarzuty o mobbing i słowne molestowanie. Dyr finansowy uważa że pieniądze z limitu dealera u importera można wypłacać w gotówce.

Tak jak napisano powyżej - tylko Kamikaze.

Masz wykształcenie podstawowe - spokojnie aplikuj - i tak będziesz najbardziej rozgarniętą osobą.
5
GuestII 2017-07-19 19:12:08

Misiu..kolorowy...na wstępie pozdrowienia dla Napoleonka vel Misia kuleczki...
Powodzenia na bezrobociu.
P.S. U Nas wszystko OK! syf po was posprzątany.
IP ustalony :-) pozdrawiam
5
... 2017-07-19 23:00:14
Dobry wieczór,

Sz. Państwo, nie rozumiem wyrzutów odnośnie firmy, odnośnie P. Prezesa, który jest jak mi wiadomo Prezesem firmy. Pretensje i wyrzuty powinny zostać skierowane do Dyrektora Zarządzającego Spółka jak i Szefa Sprzedaży.

Nie rozumiem również insynuacji w stosunku do jak to nazwano Kierownika Serwisu cyt,, Szyba"tym bardziej w stosunku do Dyr. Finansowego...

Problem polega m.in. w tzw. osobie zajmującej się sprzedażą PRO+ tj. samochodami modyfikowanymi, która na całe szczęście nie pracuje już w tej firmie. Człowiek ten naobiecywał mi rzeczy z których firma się nie wywiązała, Pan odpowiedzialny za samochody dostawcze, po przelaniu zaliczki na samochód wyłączył telefon. O czym świadczy takie podejście?

Człowiek pracujący na stanowisku Handlowca samochodów modyfikowanych, był w tej firmie i przypuszczam, że jest w innej firmie oszustem z którym mam nadzieję, nie będę współpracował odnosząc się do sytuacji którą zgłosiłem do firmy.

w/w Pan obiecał mi rzeczy których nie był w stanie dopilnować.
4
SZ.T 2017-07-19 23:05:26
Jak ktoś sprzedaje to zarabia. Jak ktoś improwizuje i ściemnia, z całym szacunkiem niech nie liczy na miliony. Jest tak chyba w każdej pracy uzależnionej od wyników.
5
GuestIII 2017-07-19 23:07:12
Dokładnie! Syf posprzątany!, Gratulację! Ponieważ takiego syfu w tej firmie jeszcze nikt nie zostawił!
5
DEF 2017-07-20 07:57:38
do Guest 2017-07-17 14:16:10

Prawdopodobnie wypowiedź byłego już pracownika, który zdążył odejść, rzutem na taśmę uniknął zwolnienia za zarówno zwykłą nieudolność jak i rażące niedbalstwo. Gdzieniegdzie także za rzeczy cięższego kalibru. Teraz po odejściu śmie on jeszcze próbować szkodzić (ponad to czego tu dokonał) - żenujące i przykre.
Życzę powodzenia ale z takim podejściem nie wróżę sukcesu.

Dla odmiany: jeśli jesteś uczciwy, pracowity i kompetentny, śmiało aplikuj!
6
......... 2017-07-21 14:56:49
Niestety muszę potwierdzić to co napisano powyżej. Praca tam to strata czasu a na końcu i tak wyleją na Was wiadro pomyj.
2
Rambo 2017-07-21 15:43:16
Również potwierdzam powyższe. Praca w ADD to strata czasu. Częste zmiany kadrowe nie sprzyjają rozwojowi firmy. Wszyscy stamtąd uciekają. Marna kasa- podstawa najniższa w rejonie, słabe prowizje, bonusy widmo, brak kasy nawet na tankowanie aut Demo. Straszna biurokracja. Nie polecam !
2
Zostaw swoją opinię o ADD Motor Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADD Motor Sp. z o.o.