Autoszyby Renmag

Inowrocław

Opinie o Autoszyby Renmag

pan szyba 2012-03-18 13:30:00
Wymieniałem szybę tam (bo inaczej nie można nazwać tej żenującej firmy ), MAKABRA NAJGORSZA FIRMA NIGDY NIE POJADE I NIE POLECE
Mariusz 2012-09-27 12:03:09
Polecam podjechać do Radziejowa w PZM co prawda ta sama firma ale ja jestem zadowolony.
1
klient 2013-05-25 21:38:32
pan szyba - 2012-03-18 13:30:00

Wymieniałem szybę tam (bo inaczej nie można nazwać tej żenującej firmy ), MAKABRA NAJGORSZA FIRMA NIGDY NIE POJADE I NIE POLECE
Zgadzam się w zupełności....Firma żenująca, która kreuje się na nie wiadomo kogo... Byłem raz klientem, i ostatni raz. Nie polecam tej Firmy w Inowrocławiu
klient 2013-11-29 19:50:03
Miałem mały odprysk na szybie, pan od razu stwierdził że nie da się go zrobić, przy okazji wyjazdu do bydgoszczy w pierwszym zakładzie zrobili mi to od ręki.
Tomek 2013-12-11 22:03:38
Witam bylem w tej firmie na szye przy Bmw w Radziejowie i msze powiedziec ze jestem bardzo zadowolony.U konkurencji bylo tak ze uszczelka musi byc nowa a tu pan stwierdzil ze on ja odzyska i tak bylo.Koszt uszczelki byk okolo 100zl a tu dalo rade.Ja polecam ten zaklad bo wkoncu dostalem cynka od znajomego bo tez byl tam i tez ma dobra opinie o tym zakladzie.Ja nie jestem z Radziejowa ale ale slyszalem duzo dobrej opini.
Grzes 2013-12-25 21:35:41
Nic dodać nic ująć. Miałem wymienić tam szybę, ale od znajomych, którzy tam dali swoje auto, odradzali mi to....
MACIEJ 2016-03-07 12:24:59
Szukałem szyby do mojego samochodu i znalazłem namiary na RENMAG.Cenowo byli BARDZO KONKURENCYJNI więc zamówiłem szybę u nich.Jednakże lekko się wystraszyłem bo dopiero później zacząłem troche czytać w necie na ICH temat....chciałem tylko powiedzieć że nie zawsze warto patrzeć na opinie i fora w necie bo są w ICH PRZYPADKU nieprawdziwe i krzywdzące...Byłem w umówionym dniu Panowie szybę wymienili,zapłaciłem tak jak sie umawialiśmy nie mam zastrzeżeń.
PEŁNA PROFESKA.POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM!!!!!
1
Zostaw swoją opinię o Autoszyby Renmag - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Autoszyby Renmag