Dobrygowski Sp. z o.o.

Lubin

Opinie o Dobrygowski Sp. z o.o.

znam jednego co tam pracowal 2012-07-16 20:45:01
na poziomie to juz tam bylo stary szef juz nie ma nic do gadania podobno nie warto
Ma Dziar 2012-09-15 23:04:42
srata tata - marketing szeptany to ja przerabialem w podstawowce kolego , gdzie jest radek i inne chlopaki ja sie pytam ? wiztytowka toyoty to teraz dobra rada zmieńcie salon
MATI 2012-11-12 18:44:21
Dziwne RADEK odszedł w październiku a post jest z września - o co chodzi ?
Patrząc na innych pracodawców w tej branży w Lubinie to są dwa salony które chwalą VW i TOYOTA i koniec kropka.
1
2013-09-05 10:09:52
Czy Panowie mogliby napisać jak jest zarobkami w tej firmie. Interesują mnie stanowiska doradcy serwisowego i doradcy ds. części. Z góry dziękuję.
MEGI 2015-09-07 06:33:27
Brak wpisów a to ciekawe ktoś usuwa
2
Gex 2015-10-04 09:39:43
Nie polecam już po ogłoszeniach o pracę widać co się dzieje w serwisie.Ciężka atmosfera.
Max 2015-10-12 17:41:03
Dart Vader czuwa nad serwisem.
Damian 2015-10-18 10:37:20
Nie polecam/pracowałem krótko polecam omijać szerokim łukiem.
@EV 2015-10-20 06:41:47
widzę pojawiły się wpisy :)Lord Jim nadal na pokładzie?
Fx 2015-10-21 10:24:58
Proszę o opinie w sprawie pracy w tej firmie ogłoszenia nadal są aktualne -pytam bo różne opinie słyszałem
mietek 2015-10-21 10:37:23
ale tajemniczo? kto to jest Lord a kto to jest Dart ?
#sley# 2015-10-21 23:20:30
Z tym Lordem to raczej przesada jeśli już to Sir Sugar ;)to bardziej trafione.Darth Vader to mroczna postać władca serwisu.Tytuł Lorda jest dziedziczony i plasuje się bardzo wysoko tytuł Sir można kupić ;))
Zygmunt 2015-10-24 10:05:40
Wszystko pięknie i budynek i okolica wszystko nowe Ale do pracy potrzebna atmosfera
A tu niestety.Gęsto nieprzyjemnie i niesmaczne.
byly pracownik 2015-10-27 13:17:26
Pracowalem tam prawie piec lat i powiem tak... Idzcie tam pracowac jesli naprawde musicie. Jak stary kierowal firma bylo calkiem spoko, ale kiedy dorwalo sie do wladzy nieudolne potomstwo wszystko szlag trafil. Zero szacunku do czyjejs pracy i oddania, kantowanie na pieniadzach przy kazdej okazji itd. Atmosfera taka, ze sie mozna nabawic nerwicy. Szczerze przestrzegam przed tymi ludzmi, a szczegulnie przed panem Grzegorzem D., ktory Cie okrada z pieniedzy patrzac w oczy i majac na twarzy ten falszywy usmieszek. Klienci tez niech beda czujni. Pozdrawiam.
2
#83# 2015-10-29 06:24:13
Wystawianie tu opinii zajęło by bardzo dużo czasu. Opinia już chodzi po rynku.Napewno w 10przykazaniach jest wszystko zawarte ;))A miało być tak pięknie a wyszło....tragi/komicznze.
Xyz 2015-11-04 08:03:39
Nie polecam atmosfera i caryca.
1
xerox 2015-11-05 10:05:39
Nie zgadzam się z w/w opiniami. to jest b pożądna firma. Każdy jest traktowany z szacunkiem i uczciwie. Znam wiele firm i wiele widziałem. U Dobrygowskich nikt Cię nie wykiwa, Chcesz pracować to pracujesz. Jeżeli nie odpowiadają Ci zasady to odejdź, ale są jasne i przejrzyste. To tyle co mam do powiedzenia. Za czasów Pana Krzysztofa wszystko działało wolniej, była jedna mała firma. W tej chwili dwa oddziały i mega dużo pracy, wiecej pracowników. To są zmiany. Naturalnie, że ludzie czują się bardziej anonimowi, ale to trzeba zrozumieć. Wg mnie Firma jest w porządku. NIE CHCĘ SŁODZIĆ. ale nie znam argumentów by mieć inne zdanie niż tylko b dobre o firmie. Pozdrawiam.
Fery 2015-11-05 21:18:16
Dajmy spokój zaczyna się robić śmiesznie.Polecam szachy tam jest podpowiedź ;)
Ok 2015-11-05 21:29:37
Co do anonimowości to jest żart. wszyscy wszystko wiedzą.To są główne tematy dnia.Tym się karmi codziennie firma.A potem w rynek-brawo.Ale ktoś na to pozwolił.
Staszek 2015-12-11 22:24:34
Szanowni szukający opini.wszelakie opisy na temat jak jest nie przekażą jak jest naprawdę. Trzeba tu być dotknąć odczuć.Powodzenia bo pewnie się przyda.
2
Evi 2015-12-27 12:41:44
Stare grzechy mają długie cienie.
2
#### 2016-02-03 20:07:56
Krótko i na temat: ciesze się, że już tam nie pracuje. Pewnie nie ja jeden.
3
Bary 2016-02-16 06:05:39
Nie polecam pracowałem to wiem.
Smutny temat szkoda zdrowia.
5
Zuzia 2016-04-27 00:19:33
Porządna firma wypłaci wynagrodzenie za wypracowany urlop ( powiedzmy jakąś tam średnia) w Dobrygowski można liczyć na konieczne minimum czyli jakieś 45PLN za dzień. Jakiekolwiek dodatki tj;bony świąteczne, kredkowe, dofinansowanie kolonii dla dzieci, multisport, etc... niestety nie tu. Niby firma rodzinna ale znamiona korporacyjne jak najbardziej.Na podwyzkę czekamy 9 lat i się nie zanosi na zmianę. Oczekiwane, w myśl jasnych zasad, pełne oddanie. Możesz być mistrzem w swoim fachu ale nikt tego nie doceni i Wielu dobrych ludzi odeszło z tego powodu.Prezes i zarząd, to bardzo fajni ludzie, właściwie tylko prezes, natomiast sposób zarządzania niekoniecznie pro-pracowniczy i niestety kadra zarządzająca średniego szczebla, przynajmniej większość, mało obiektywnie zdaje relacje z tego co się dzieje w sercu firmy. Niby ładnie, fajnie ale kwaśne miny co krok.
Szczerze, to mi się juz więcej pisać nie chce...
6
Heva 2016-08-22 22:33:48
Jedyną stałą rzeczą jest zmiana Heraklit ;)
3
Zostaw swoją opinię o Dobrygowski Sp. z o.o. - Lubin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dobrygowski Sp. z o.o.