Auto-Breczko Sp.j. Autoryzowany Dealer BMW

Białystok

Opinie o Auto-Breczko Sp.j. Autoryzowany Dealer BMW

Bodek 2015-10-12 09:11:33
Zadziwia mnie, że nie ma żadnych opinii na temat jednego z największych multidealerów na Podlasiu. Czyżby Gowork kasowało wszystkie opinie? Czy wszystkie były negatywne? Ciekawe, prawda?
2
Tomi 2015-11-13 08:10:22
Prawdziwy (usunięte przez administratora) za głodowe stawki, rotacja pracowników tak duża że przychodzisz do pracy po urlopie i nie znasz ludzi. Atmosfera nieprzyjemna wśród załogi każdy dział jest nakręcany przeciwko innemu. Kadra zarządzająca ma tak duże oczekiwania co do pracowników że nie da się tego opisać. Nie szanuje się tam nikogo. Nowi pracownicy idą do tej firmy bo myślą że to jest BMW, a jak zaczynasz pracować to okazuje się że jest to prywatna firma pod dyktando jednego idioty który się nie liczy z nikim i nie ma miesiąca żeby po wypłacie nie było pracowników którym zabrano premię za jakieś pierduły.
5
kleszczów.cat 2015-11-18 08:41:32
Moja rada dla kupujących nowe autka, śmiało targujcie się o upust 40%.
Jak by co to że wszystko wiecie o nas, że te auta u nas chłopaki lakierują.

pozdrawiam
asia
Sawa 2015-12-09 22:45:03
Pisac mozna dużo. Upokarzająca płaca poniżej krytyki, brak szacunku do ludzi a wymagania takie jak od normalnie opłacanych pracowników. Nigdy nie wypłacany wyrobiony bonus, zero zaplecza socjalnego i wieczne, niekończące się oszczędności na wszystkim. Zawsze żle, zawsze za mało, zawsze za drogo. Niby marka premium a dziadowo jak mało gdzie. Czasem moze i chciałoby się coś wnieść od siebie i zaangażować ale jak ci zapomoga wpłynie na konto to ochota przechodzi i czeka się tylko na koniec dnia. Jaka płaca taka i praca.
6
mall 2015-12-10 19:16:16
No i kolejny 10ty za nami. Wyplata jak zwykle okrojona, jak zwykle nędzna, jak zwyklenie nie pozwala normalnie dożyć do końca m-ca. Trzeba kombinować i dogadywac się nawet z konkurencją bo oni chętnie podzielą się prowizją i śmieją się w głos z tej chorej sytuacji. Teraz ta firma to synonim obciachowego sknerstwa, które bije w samego właściciela.
8
technotron 2016-01-16 13:25:12
Masakra co sie wyrabia. Oczekiwania i wymagania sa nieziemskie i nie przez importera narzucone tylko wydumywane przez Nieomylnego i jego ekipę. Pieniadze jakie placi sie ludziom to ochlapy, ktore co miesiac bardziej rozdrazniaja pracownikow niz zaspokajaja ich podstawowe potrzeby. Trzeba sie nakombinowac zeby pare zlotych dorobic. Komus sie wydaje, ze to wielka laska zeby pracowac u niego nawet za stawke, ktora go upokarza. Jak nie stać kogoś zatrudniac ludzi i uczciwie im placic to trzeba moze samemu pozasuwac. Bedzie taniej no i z pewnosca lepiej.
zaskoczony 2016-01-19 13:59:02
Czytam i mam wątpliwości- wręcz nie wierze- widać, że wypowiadają się obecni pracownicy.. skoro jest tak źle to pytanie brzmi: co tam jeszcze robicie? szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiej opinii, mam znajomych, którzy mają trochę odmienne zdanie na temat firmy, obsługi, nawet pracy w tej w firmie. większość z nich to wasi klienci.
3
zdziwiona 2016-01-20 17:20:43
Zgadzam się z opinią "zaskoczony" - pracują tam ludzie po kilkanaście lat,to nie jest tak tragicznie. Owszem jak ktoś nie spodoba się kierownikowi, to może być najlepszym pracownikiem i go zwolnią. Zarobki są jakie są, ale nie odbiegają w znaczący sposób od zarobków w naszym regionie.
3
BIA 2016-01-21 21:33:00
Wiadomo, ze tu opinie pisza albo zwolnione osoby albo te wiecznie niezadowolone.. bo trudniej jest pisac o dobrych rzeczach. Bo to mniej ciekawe. O kazdej firmie latwo napisac gorzej bo my Polacy tak juz mamy.. ze lubimy narzekac. Zycie zawodowe kazdego z nas to nasz wybor. Nikt nie zmusza nikogo do pracy tu czy w innej firmie. Wolny wybor.
3
aJaaK 2016-01-21 21:40:50
Wynagrodzenia wszedzie slabe to "tylko" podlasie.. ale miejsce pracy i atmosfera ma tez duze znaczenie. Ciekawe jak wyglada sytuacja w innych salonach. Tez nie ma opinii to trudno po jednym salonie osadzac jaka jest bialostocki rynek pracy
2
Znachor 2016-01-22 22:22:45
Ocho! Z odwetem patrzę przychodzą krewni i znajomi :) dobrze, dobrze zamydlajcie oczy wszystkim dalej. Gdyby było tak wspaniale to nie byłoby aż takiej rotacji. Teraz znowu oficjalnie szukają 4 pracowników a nie oficjalnie 7. Tłumów to chyba nie ma bo jak się dowiesz jakie pieniądze są oferowane i jakie "bogate" zaplecze pozafinansowe to lepiej zrezygnować z prestiżu marki i iść tam gdzie płacą a nie wykorzystują.
Bzdety o wynagrodzeniu "takim jak wszędzie na podlasiu" to też możecie sobie odpuścić zausznicy. 3000 to nawet na podlasiu syf. A propos innych salonów to jestem akurat przykładem na to, że można zarabiać DUŻO lepiej w tej branży i to bez kombinowania. Mentalny socjalizm nadal górą w Poroslach. Oszczędzajcie dalej - to na tym waszym skąpstwie nadal skorzystamy.
1
Zainteresowany praca 2016-01-23 16:25:15
Znachor? Kogo szukaja? Ja widzialem 3 ogloszenia kierownik salonu, kierownik serwisu i do marketingu. A ze 7 to na jakie stanowiska? Czekam na odp. Dzieki!
1
To ja 2016-05-23 22:53:24
Wywiązała się prawdziwa batalia :-) Gorąco polecam firme A-B. Praca w tej firmie to czysta przyjemność, atmosfera jest wręcz rodzinna, możliwości rozwoju fenomenalne. Zarobki godne, dobre pakiety socjalne. Dostęp do aut demonstracyjnych z paliwem bez limitu. Coś nieprawdopodobnego. Raz w miesiącu sam Prezes po wypłatach przekazuje najlepszym pracownikom wartościowe prezenty - rowery, odzież BMW, choinki typu wunderbaum o rożnych zapachach, zegarki, play stadion 3, X-boxy. W pakiecie socjalnym jest rownież możliwość zakupienia biletu miesięcznego komunikacji KPKM na druga strefę na bardzo preferencyjnych warunkach, na co decyduje się wielu pracownikow, z tego co wiem tylko 1 osoba musi jeździć do pracy rowerem - trudna sytuacja rodzinna. Podobno ktoś nawet jeździ pociągiem ale nie sa to informacje potwierdzone.
8
Bardzo Marna Wypłata 2016-09-22 20:12:39
Kolejne ogłoszenia publikowane są z nadzieją, że są jeszcze tacy frajerzy, co przyjdą do B. za tłuste 1800. Rotacja masakryczna w ciągu ostatniego roku odeszło 13 osób (2 zwolniono i to słusznie). Obraza pracownikow następuje regularnie (i to chyba jedyny plus) każdego 10tego. Nie daj Boże jest dobry m-c i trzeba wypłacić kasę!!! Robi się WSZYSTKO żeby uciąć. Można nawet od ręki zasady wynagradzania zmienić byle nie zapłacić za transakcje. Ludzie zastraszeni, między sobą boją się rozmawiać bo szpicle wszędzie. Ostatno podobno sprzedaż tak stanęła na wszystkich salonach i obrót na serwisach, że padł blady stach na ciepłe dyrektorskie krzesełko. I co? I nic. Nie ma pomysłu co zrobić żeby sprzedawać jak np.w Lublinie! Dobrze, że to już za mną. Ale lojalnie informuję potencjalnych ochotników. Robota była tam jak kazda raz lepiej, raz gorzej ale atmosfera i kasa - DRAMAT !!!
3
D 2016-09-27 00:19:43
Pracuje tu już pare lat i rzeczywiście było w ostatnim czasie sporo zmian. Zmieniło się kierownictwo sprzedaży. Serwis też został zbudowany niemalże od początku. Wszystkie zmiany zaczęły się tuż po odejściu pewnego ważniaka co chciał wszystkimi rządzić jak bydłem. Mowa tu oczywiście o Panu Pawle T. , który teraz podobno pracuje dla salonu w Lublinie. Ciekawe czy tam też doprowadzi cały zespół to rozpadu. Na szczęście u nas już w miare stabilnie z zespołem i mam nadzieję, że nie zmieni się to szybko.
2
miki 2016-09-27 20:17:05
Co to za bzdety wypisujesz ? Jaka stabilność? Ludzie odchodzą z tej firmy z częstotliwością średnio 1 osoby na miesiąc. Przy zatrudnionych 50 osobach to rotacja jest niemała chyba kiedy odchodzi 12 osób? To jest według ciebie cytuję "stabilnie z zaspołem"??????? No ale opinię zamieściłaś więc możesz się zgłosić po premię. Syf a nie atmosfera pracy. Syf a nie uczciwe wynagradzanie. Syf a nie zarzadzanie. Zresztą nie trzeba o tym nikogo przekonywać bo to fakt powszechnie znany. Zresztą cały czas rekrutują więc po pierwsze tłumy chyba tam nie walą drzwiami i oknami a po drugie długo tam miejsca nie zagrzewają te tłumy. Takie są fakty.
3
Jednak Wyslalem CV 2016-09-27 20:44:58
Czytalem ...czytalem.. i jednak wyslalem CV. Oczywiscie przed wyslaniem szukalem opini i natknalem sie na ten watek. Dziwny jest .. bo najwiecej wypowiedzi jest tych co odeszli no to wiadomo ze nic dobrego nie napisza. Wyslalem CV mimo wszystko jak zaprosza to pojde na rozmowe. Bo tu widac jakis konflikt sie rozwinal a jednak ta firma jest rozwinieta i ludzie pracuja nikt nie pisal ze nieterminowe wyplaty czy mobbing czy ze czasu dla rodziny nie ma.. wiec jak juz napisalem moge sprobowac. Napisze jesli sie uda i sie zdecyduje.
2
D 2016-09-27 21:01:44
A ja zapytam..dlaczego napisales "zamiesciłas" skad forma zeńska? Nie wiesz- to nie pisz.
2
Nie tylko BMW 2016-09-27 21:15:13
Auto Breczko to nie tylko BMW. Wiec nie ma tragedii.
4
iks 2016-10-14 19:05:30
Można czytać różne opinie i rozpytywać o zdanie o firmie na mieście. Jednak zdanie trzeba sobie wyrobić osobiście. No więc nie ma jak się samemu przekonać o tym co może firma zaproponować. Otóż- niewiele. Owszem budynek, salony wyglądają imponująco. Rozmowa jak to rozmowa, pytania bez zaskoczeń, przewidywalna wręcz sztampowa. Oczekiwania od kandydata na pracownika jakoś przesadne tez nie sa no ale można poczuć się jak nahalny Rumunii dopytujac dosyć aroganckich menadżerów o warunki zatrudnienia. Firma z wieloletnim doświadczeniem na rynku, reprezentująca marki premium szuka pracowników za 2000 zł. bez zaplecza pozaplacowego!!! No nie rozumiem do końca tej idiotycznej filozofii. Nic dziwnego, że z tego co wiem zwijają interes. Jednak nie dla mnie przesiadka mentalna z konia wierzchowca na kulawego osiołka. Ja z konia przesiądę się tylko na samochód. Nie warto wierzyć we wszystko co piszą w necie jednak sporo w tej wylewanej żółci musi być prawdy. Te spotkania mi to potwierdzają.
2
mogę więc zaczekam 2016-10-20 23:04:21
Niestety rzeczywiście za wiele to ta firma nie ma do zaoferowania. Ja szukam u pracodawcy oprócz kasy jakieś stabilności a to chyba jakaś abstrakcja u nich. Mam koleszkę co zrobił dla mnie rekonesans o tej firmie wśród jej obecnych pracowników i podobno co chwila ktoś odchodzi. Nie to, że jest ktoś zwalniany tylko sami odchodzą. Atmosfera jest nie do zniesienia i marna kasa. Jak chodzisz i donosisz to masz premię a jak nie jesteś kolegą dyrektora to masz przesrane. Tylko od niego teraz zatrudniają. Więc: mechanik, czlowiek do części i na używanie samochody zapewne już są wybrani. Może jednak zaczekać aż się definitywnie sprzedadzą to wtedy nowa władza zmieni podejście do ludzi?
1
o swoje 2016-11-06 19:14:07
Wszystkie osoby, ktore zostaly/są pokrzywdzone przez firmę Auto-Breczko Sp. j. proszone sa o kontakt na maila: uczciwypracodawca@wp.pl. Chodzi głównie o aspekty związane z naruszeniami praw pracowniczych: praca po godzinach, mobbing (nagrania), potrącenia z wynagrodzenia, urlopy, modyfikowanie systemu wynagrodzeń, rozwiązywanie stosunku pracy i inne.
Żal.pl 2016-11-07 07:35:58
Aaa ha ha ha ha haaaaaa!!!!!
Zostaw swoją opinię o Auto-Breczko Sp.j. Autoryzowany Dealer BMW - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Breczko Sp.j. Autoryzowany Dealer BMW