Bzyk-Trans Łukasz Maciejewski

Wielki Konopat

Opinie o Bzyk-Trans Łukasz Maciejewski

konopat11 2011-09-27 10:03:02
jaka ściema... nie dało się wymyślić innego zachwalającego słowa niż "ciekawe"?? Ja nie wiem jak mozna powiedzieć, ze praca w firmie transportowej jest ciekawa... Firma jest krótko mówiąc młoda i bez specjalnego doświadczenia, a sam Maciejewski to w ogóle cieć. Pozdrawiam wszystkich "wyrobników", zapracujcie sie na śmierć, jak to taka ciekawa praca...
5
zenek 2011-09-27 10:04:05
syff.
Stroz 2016-03-09 09:31:18
.nie polecam i ostrzegam wszystkich. Firma sprawdzona. Pauza na hotelu :-) dobre . Na pauzie w leekend lezy sie pod samochodem z kluczem w lapie,umorusany w olejach itd. Praca po 18 godz. Staniesz w lesie na 15godz. Wcisniez pauze. I idziesz drzewo sobie naciac.poniewaz to jest dluzyca . A ty bedziesz jezdzil z przyczepa. Tam jstes kierowca,mechanikiem i pilarzem. Nie placa. Na poczatek dadza tak jak mowili. Potem beda wymowki. Najnizsza na umowie. Samochody przeladowane. Sami przerabiaja przyczepy i auta by wozic maga ciezary. Jazda glownie po nocach bo kontroli mniej. Masakra. Tam niema kto jezdzic. W niemczech na byle jakiej robicie zarobicie duzo bwiecej jak tam na hdsach. Nawet nie porobuncie tam isc bo bedziecie zalowali. Ja porobilem troche i jeb...lem to.
2
Jonasz 2016-04-13 17:55:08
Czytając twoją opinie napewno nie skończyłęś podstawówki biorąc pod uwagę twoją ortografie.Pracuję w tej Firmie od Roku I tak piszeż cześć prawdy na temat warunków. Jednak od tego Roku wiele sie zmieniło.Normatywne ładunki brak ciecia drewna a jeżeli chodzi o naprawy pojazdów jeszcze ani razu pod nim nie leżałem.
Wypłatę otrzymuję na czas I wszystkie pieniądze które mi się należą.A tak naprawdę napisz jak bardzo popsułeś samochód który dostałeś do pracy
1
parking a8 12.05.16 21:00 2016-05-12 21:39:02
Tak jak powyzej leza pod autem i kwicza uj.bani w smarze bo pasek im pekl od ladowania i szefo ok 2 w nocy ma nowy dostarczyc nowy
Ciasny wiesiek 2016-06-21 12:16:38
Te jonasz! To ty Roberciku?napewno. Tylko buszmeni u was robia. My u niemcow mamy pi 11 tys za 3 tygodnie. U ciebie 6tys. Masakra za taka ciezka robote. My tu na chlodniach. Zaje..bista robota. Lepiej oddaj kase. Sad zaraz ciebie i twojego brata wezwie. Brak litosci dla takich zwyrodnialcow jak wy. Ludzie maja rodziny oplaty itd. A wy nie zaplacicie wyplaty bo ktos sie zwolni. Nie wiesz ze dzieci nie maja co jesc przez ciebie gno..ju?. Placicie najnizsza a reszta to diety. Kierowcy sie z wami sadza. Ludzie omijajcie firme szerokim lukiem.nowi przychodza i odchodza
1
buszmen 2016-06-23 09:16:06
Nowi przychodzą i odchodzą bo się filmów na yotube naoglądali.Starzy fachowcy tzw.buszmeni to my frajerze,którzy wiedzą co znaczy ładować drewno i klonice to nie podpórki do pomidorów.Wielu takich jak ty było w firmie,którzy położyli w trzy miesiace interes swojego ojca.Byłbyś fachowcem to byś procował dalej,ale na szczęście szefowi oczy się otworzyły i takich jak ty szybko w d...pę kopie.
Prokurator 2016-06-23 13:15:31
Buszmen ten twoj zus najnizazy wsadz sobie w du... , . Frajer cie zrobil . widze ze nerwy ci puszczaja. Plac uczciwie to nie bedziesz mial negatywow. Prawda jest taka ze ta twoja robota jest najgorsza z najgorszych. Wykorzystujesz ludzi i tyle. Jazda bez kart itd. Przestan pisac. Bo widze ze probujesz sie ratowac od opini o tobie.napisz ilu ludzi juz przerobiles! Kazdy ma cie w du.. . ztrudnij sobie murzynow. Albo syryjczykow. Bo madrzy nie chca w takich kamieniolomach pracowac. Zaplacilbys wyplaty to nie mial bys komentarzy. A tak teraz zaplacisz za to zla opinia. Cwaniaczku. Przyznaj jak masz adblue poodlaczane w samochodach. Jest na ciebie wiele haczykow. Myslisz ze jestes bezkarny i ze mizesz sobie robic z ludzmi co chcesz. Odpowiesz za twoje oszustwa!
1
Sedzia 2016-06-23 13:33:13
I po pierwsze nie chcialbym u ciebie pracowac nawet gdybym byl debest. Po drogie jeszcze nikogo sam nie zwolniles bo kierowcy sami sie zwalniaja. Powinienies za ta robote placic minimum 12 tys. A ty po 5 chlopaka placisz. Masakra. Wole po Pl sie bujac na fieranie za siodemke. Prawda jest taka ze nie wyplaciles wyplat bo kierowcy sie zwolnili. Wielka upokorzenie w tobie sie pojawilo. Niestety, jest wolny swiat. Nie pracuje u tego, ide do innego. A ty bedziesz sie mscil bo odeszli od ciebie. Nie nie. Ta takich jak ty sa sposoby. Byli byscie wy wszyscy pracodawcy bezkarni gdyby tak mozna bylo sibie nie wyplacac naleznych pieniedzy i oszukiwac podpisami.
kierowca 2016-09-04 11:47:11
Zgadzam się w 100 % z Tobą najgorsza firma jaką spotkałem. Złodziej, cwaniak, kretacz to Maciejewski Łukasz !!!!!!
ciasny wiesiek2 2016-10-31 16:04:08
oo... Pan Maciejewski nawet potrafi pisać tak samo jak mówi. Nowi przychodzą i odchodzą, bo z debilami nie chcę pracować, a nie oglądają filmy na youtube tylko chcą zarobić tak jak się obiecuje przy zatrudnianiu, a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. Starym samochodem nie da się jeździć. Co cie obchodzą inni, że położyli firmę ojca, patrz na siebie jak dostałeś samochody od teścia i teraz wchodzisz mu w du....ę na stojąco, bo inaczej wy....bie cię ze swojego placu.
Zostaw swoją opinię o Bzyk-Trans Łukasz Maciejewski - Wielki Konopat
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bzyk-Trans Łukasz Maciejewski