Tomgaz Tomasz Stęplewski

Łódź

Opinie o Tomgaz Tomasz Stęplewski

Alicja 2013-01-24 12:57:04
świetny warsztat. znają się na rzeczy, szybko i nie drogo . :)
Oli 2013-04-05 08:42:57
Polecam ten warsztat, bardzo szybka obsługa i nie jest drogo.
1
Alex 2013-04-26 08:11:00
Witam, robiłem u nich diagnostyke komputerową i wyszło świetnie, polecam:)
2
Paweł 2013-05-23 09:53:22
godny polecenia warsztat. dokładnie i sumiennie:)
Kii 2013-08-08 13:29:44
Solidna firma, która na pierwszym miejscu stawia zadowolenie klienta. Naprawili mi układ hamulcowy szybko i sprawnie.
mlody22 2014-08-04 07:49:18
świetny warsztat ale kokosów się w tej firmie nie zarabia mechanik ma na miesiąc płacone 1400zł na reke zawsze z nimi jest problem nawet z wypłatą człowiek chodzi się prosi o kase nigdy nie znajdzie mechanika bo wolą dać zarobić swoim pociotkom a o umowie to już nawet zapomnijcie
1
clipper1736 2014-08-15 02:29:24
Pracowalem w Tomgazie przez 4 lata umowa o prace po 6 miesiacach zarobki uznaniowo ale około 3000 zl mozna zarobic jesli potrafi sie naprawić auto i montowac instalacje lpg
ndo 2014-09-03 14:10:49
Roznoszą ulotki pogiełdzie, większość z tych opini sami piszą , wymiana pracowników co chwila , Tomaszek kasuje kupe kasy za badziewie .Powinieneś staracić koncesje oszuście za tandete którą ludziom pakujesz w auta poustawiane wartości które są wogóle nie podpięte ===jesteśdobrym cwaniakiem tylko kasa
6
młody 2014-12-30 10:22:09
oni tam wcale nie umieją gazu montować pokazują się na giełdach a pracownicy co chwila uciekają bo nie stać ich na wypłaty jeszcze trochę to tomaszek bedzie bezdomnych przyjmował do pracy za suchą bułkę a głupki się znajdą
1
jon 2015-03-18 10:16:28
takie warsztaty powinni zamykac naciągacze nie potrafią nic zrobić caly czas zmiana pracowników bo wyplat nie dostają wszyscy sa na czarno albo jakies umowy fikcyjne na giełdach stoja i sciemniaja przyjedziesz do nich na montaż to wyjedziesz z używanymi wtryskami lup reduktorem nie polecam pracowałem tam miesiąc nie polecam na prawde a jak odchodzisz to jeszcze sciemniaja ze cos popsoles jeśli nawet takiej sytuacji nie było i nie daja wyplaty caly czas przekręty ta firma jest znana z faszywych wystawionych homologacji
4
Anna T 2015-04-24 11:43:48
montowałam u nich instalację gazową do mojego Fiata Linea 1,4 Turbo.Długo nie mogłam się zdecydować na montaż instalacji ale po rozmowie z panem Tomkiem postanowiłam zamontować gaz.Okazuje się że to był strzał w dziesiątkę.Auto jeździ na gazie bezproblemowo a koszt eksploatacji o wiele niższy.Pozdrawiam
albin67 2015-06-23 00:14:58
polecam warsztat montowałem 3 instalacje i wszystko było ok,tylko serwis ewentualnie drobne korekty wskaznika gazu,nie wiem z skąd są negatywne opinie,pewnie jakaś konkurencja,ja jestem zadowolony,pozdrawiam Marek czarny seat
Klient 2015-07-09 21:23:53
Dośc dobrze znam ten warsztat. Korzystalem z ich uslug kilkakrotnie. Pracownicy w porzadku , ten szef Tomek też wydaje się całkiem konkretny . Ogólnie serdecznie polecem .... niestety caloksztalt psuje ten koles , ktory caly czas siedi na dupie w biurze i nie wiem od czego on tam jest. Powinien troche podzkolic sie w kontaktach z klientami bo jedynie ich odstrrasza- jeszcze tak chamskiej osoby na podobnym stanowisku nie spotkalem-DNO! nie wiem po co oni go tam trzymają
3
mlody22 2015-07-11 01:20:14
grubas nic nie uczy tam nie ma prawdziwych mechaników fuck tom-gaz
2
albin 2015-07-13 13:39:58
Zgadzam się z przedmówcą,że ten facet z biura psuje całokształt. Kontakt z nim to tragedia .
6
OszukanyPracownik 2015-09-19 10:56:57
NIE POLECAM !!!!! Oszuści, umawiasz się na stawkę miesięczną bez sobót, a na wypłatę dostajesz połowę kasy bo zdziwieni na ile była umowa !!!! W soboty możesz pracować za dodatkową kasę UWAGA !!!!! płatne 50 zł za sobotę !!!! ZŁODZIEJE !!! Pracownicy zmieniają się co trochę, brak toalety, czajnika, brak miejsca na posiłek, ŻENADA !!!!!!!!!!!
2
Juri 2015-09-19 11:01:07
Hahaha to pewnie tak zachwala ta "Alicja,, z grubą dupą co ledwo z za biurka może się ruszyć !!!!
1
młody 2015-11-15 02:14:02
Gruba Alicja siedzi przy biurku i się mastrubuje przy gazetkach typu Polski wapń itp taką sytuację miałem jak przyszedłem na rozmowę o pracę oblesna tłusta swinia co kultury nie ma
1
Sebastian 2016-12-24 18:40:25
NIE polecam ile razy byłem tam na przeglądzie zawsze inny mechanik, o samego początku moje auto nie jeździło dobrze na gazie a jak się gwarancja skończyła to się okazało że instalacja która mi założyli nie nadaje się do mojego auta
1
Witooooo 2017-02-05 09:50:35
Obsługa kiepska
Byłem na regulacji i zaczęli mi wymyślać wymiana parownika,listwy wtryskowej,filtrów-wycena była wstępna na 300zł.
Pojechałem do innego gazownika i co się okazało wystarczyło wymienić filterek i wyregulować zapłaciłem 60 zł.
Nie polecam Tomgazu.

1
Zenek 2017-06-06 11:20:45
Co racja to racja, jak Emil montował instalacje to było tip top. Polecił mi znajomy co robił u nich 3 auta na LPG, najpierw cwaniakowanie, montowanie tanszych i słabszych elementów a po wykłóceniu sie dopiero zamontowali jak trzeba. Od kiedy Emil poszedł na swoje Tomgaz zszedł na psy
Zenek 2017-06-25 22:22:57
teraz jest duzo lepiej jak ten szef sie przeniosl a na strykowskiej zostal ten jego brat. Spoko chlopak . Konkretny przede wszystkim .
1
Zostaw swoją opinię o Tomgaz Tomasz Stęplewski - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tomgaz Tomasz Stęplewski