NZOZ Szpital pod Bukami Biel-Med Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o NZOZ Szpital pod Bukami Biel-Med Sp. z o.o.

obiektywna 2013-06-18 23:42:52
Nie spotkałam się do tej pory z takim traktowaniem pracowników, zero szacunku,[usunięte przez moderatora] ,poniżanie,wypowiedzenia z dnia na dzień, niskie wynagrodzenie,[usunięte przez moderatora] ,nagany z byle powodu aby łatwiej było wręczyć zwolnienie dyscyplinarne, nie polecam, jeżeli ktoś bardziej dba o swoje zdrowie psychiczne to nie zatrudniajcie się w tej firmie.
jatoja 2013-07-10 08:23:06
Zgadzam się w 100 % z poprzednimi wypowiedziami...Dla właścicieli liczy się ilość nie jakość, pracownik to zero, który "w każdej chwili może być wymieniony na lepszy model". Stres, stres i jeszcze raz stres! Trzymajcie się z dala od tego syfu!
kandydatka 2013-08-15 20:30:10
Na jakich pracowałyście stanowiskach recepcja, pielęgniarka ? Szukam pracy więc myślałam aby tam też złożyć ofertę ale Wasze opinie mnie przerażają - naprawdę jest aż tak źle?
4
DRS 2013-08-22 12:24:55
ale co się dzieje w klinice prosze o opinię
3
DRS 2013-08-22 12:26:26
proszę o szczerą opinię pracowników i pacjentów
2
AAAAA 2014-04-07 19:25:51
wszystkie powyższe opinie są prawdziwe(usunięte przez administratora)oto firma, której nie można polecić jako postępującego fair pracodawcy.
1
AAAAAAA2 2014-04-18 23:04:25
Również się zgadzam z powyższą opinią . (usunięte przez administratora)Nie polecam tej firmy nikomu nawet największemu wrogowi .
2
Lendo 2015-08-10 21:50:07
Co za bzdury. Normalna firma i całkiem dobrze się tu pracuje. Szczególnie od kiedy jest nowy zarząd. Widać konkurencja działa na całego.
2
Pracownik 2015-08-11 17:18:13
Praca w tej firmie rujnuje zdrowie. Albo ten ostatni komentarz pisał ktoś kto się podlizuje u pana Prezesa ;-/ Nic się tam nie zmieniło i nie zmieni chyba że znowu zarząd na normalniejszy i częśc pracowników;-/
2
Anonimna maksa 2015-11-03 13:49:14
Zgadzam się z Lendo. Nie ma to jak hejt w necie - konkurencja wie co robi.
3
Anonimna maksa 2015-11-03 13:49:55
Zgadzam się z Lendo. Nie ma to jak hejt w necie - konkurencja wie co robi.
ktoś 2015-11-30 10:45:38
Normalna, sensowna firma. Polecam
1
nena 2016-03-10 13:11:49
pracownia USG koszmarna wizyta zero podejscia do pacjenta Pan ktory tam pracuje pomylil zawod
Zostaw swoją opinię o NZOZ Szpital pod Bukami Biel-Med Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NZOZ Szpital pod Bukami Biel-Med Sp. z o.o.