Casada Polska Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Casada Polska Sp. z o.o.

admin 2015-10-24 15:12:23
Wiesz coś na temat warunków pracy w firmie Casada Polska Sp. z o.o. ? Można liczyć na stabilne zatrudnienie czy jednak na pracę zleceniową? Czekamy na Twoją opinię!
Edyta 2015-11-08 19:33:03
witam! byłam wraz z osobą towarzyszącą na prezentacji masażerów firmy CASADA. Jestem zszokowana jak ludzie prowadzący prezentacje są bezwstydni. Ich słownictwo do osób starszych jest wręcz na bardzo niskim poziomie. chamstwo i beszczelność.Dochodziło wręcz do wyzwisk osób które nie chciały zakupić towaru, nabijanie się z osób starszych. Ja osobićcie wszędzie będę się źle odnosić na temat Państwa firmy za to w jaki sposób traktujecie bezradnych schorowanych ludzi. wszędzie was opisze na facebook i każdemu bedę mówiła o was źle. Jeszcze raz chamstwo!!!!
14
Magdalena 2016-06-13 20:38:46
Witam Panią,
niniejszym informuję, że firma Casada Polska Sp. z o. o. nigdy nie prowadziła prezentacji handlowych ani pokazów. Casada sprzedaje swoje produkty jedynie w showroomie w Gorzowie Wielkopolskim oraz w salonach firmowych. Prowadzimy również sprzedaż hurtową do firm dystrybutorskich.
Być może była Pani na prezentacji którejś z firm, które dystrybuują nasze produkty tym kanałem - warto byłoby ustalić której, skoro dochodziło tam do takich ekscesów.
Z poważaniem,
Dział Marketingu Casada Polska
bak 2016-07-15 11:58:10
byłam na takim pokazie tez - zastanówcie się z kim podpisujecie umowę, bo posługują się waszym logiem, nazwą. Zaproszenia pozabierali, żeby zatrzeć ew ślady - co to za dystrybutor. Brak szacunku do starszych ludzi, chamstwo, szantaże na takich pokazach szkaluje Wasz wizerunek.
5
malgoska102 2016-10-17 15:36:00
Wrażenie ludzi jest jednak różne. Ja rozumiem, że są osoby niezadowolone z pokazu. Ja byłam na prezentacji mat firmy Good Line i mi się podobało. Chciałam zawsze mieć matę bo mam bóle pleców a nie mam czasu jeździć na masaże gdzieś do masażysty. Kupiła, używam siedząc przed telewizorem i mi się podoba.
Jadzia 2017-02-06 09:13:53
Witam również byłam na prezentacji masażerów firmy Casada. Wszystko potwierdzam to co napisała Edyta i Magdalena schemat działania ten sam. Prezentacja prowadzona była pod szyldem Casada sprawdziłam od razu na spotkaniu w KRS i wszystko się zgadza. Jakie zdziwienie mnie chwyciło gdy znajomy pokazał mi umowę podpisaną z firmą Good Line Sp.z o.o. na zakup masażera quattromed III. Szukałam w Internecie informacji o firmie. Okazuje się, że firma Good Line niema nawet adresu mailowego i nr telefonu. Nierozumię dlaczego stosowany jest taki wybieg. Znalazłam, że kapitał zakładowy Good Line wynosi aż…6000zł. Na stronie Casada widnieje zapis, że Głównym Partnerem Casada Polska jest Good Line.
3
Dino 2017-02-15 14:12:07
Masz rację to skandal i ciche przyzwolenie firmy Casada na prowadzenie takiej sprzedaży.
2
Zofia 2017-03-20 19:49:04
Good Line Sp.z o.o. prowadzi prezentację poprzez wciskanie produktu na szybkiego, by klient nie miał szansy na zastanowienie, czy produkt jest mu potrzebny lub nie. Wspomnieć należy, że główni odbiorcy to emeryci i renciści w podeszłym wieku którzy po zakupie uświadamiają sobie poco wydali 6000zł. na zakup masażera z tandetnymi garnkami i tureckim odkurzaczem. Uważam, że przepłaciłam i dzisiaj nie popełniłabym tego błędu.
Rafal 2017-03-24 06:52:27
W dniu 22.o3.17r.mialem okazje byc w Opolu w Hotelu Merkury o godz.14.00 na pokazie organizowanym przez Herbafit Casada z Gorzowa Wkp.i moje wrazenia jakie odnioslem sa mieszane a mianowicie przedstawiciele tej firmy to ludzie dosc uprzejmi ale stosujacy stare wyprobowane sposoby manipulacji osob naprawde starszych emerytow ktorzy w tak naiwny i prosty daja sie namowic na sprzet tej firmy jak masazery tj.maty,kolnierze czy inne urzadzenia po trzy krotnym zawyzeniu ceny .Socjotechniki jakie sa stosowane to nic wiecej jak dzialanie na psychike chorych niedoleznych osob co dla mnie wywarlo nie samowite wrazenie z takiego faku niby losowania osob ktore beda mieli niesamowite upusty w zwiazku z tym pokazem a robi sie to w tak bezczelny sposob a mianowicie obserwuje sie osoby ktore w tym dniu maja okazje skorzystac z teko sprzetu masazu kolnierza czy maty masujacej potem zbiera sie kupony zaproszeniowe od wszystkich i ukladu te osoby ktore sa przez nich juz wczesniej namierzone po takich rozmowach w czasie masazu aby zrobic niby losowanie fikcyjne i zaprosic ich indywidualnie do stolika aby podpisac umowe z bankiem na zakup ratalny tego drogiego sprzetu gdzie te nie poradne osoby robia to bez zastanowienia zawierajac taka umowe na 2 lub 3 lata i splacajac rate z odsetkimi ze swojej marnej emerytury.Wedlug mnie jest to proceder nie do zaakceptowania poprostu oszustwo ktore powinno byc scigane z Urzedu przez odpowiednie organa jak prokulatura ale Ci ludzie nie wiedza jak sie odwolac .Po zaqkonczeniu lub w trakcie jeszcze podpisywaniu prawie 10 ciu umow ktorzy wylosowali niby koperty i dofinansowaniem np.kpl.garnkow firmy wloskiej za 9500 zl.rozdaje sie pozostalym uczetnika naprawde marne upomoinki jak lutownice prod.chinskiejza 2.0zl.watrosci lub plyn do kaspieli za 3.0zl.mimo ze na przyslanym zaproszeniu sa zapewniane i pokazane inne drozsze rzeczy to jest skandal i oszustwo i wylydzanie pieniedzy od bezradnych zmanipulowanych i biednych emerytow.W zwiazku z tym procedere
2
Domu 2017-03-26 10:08:49
Moja mamę też naciagneli na zakup masazera , do tego te garnki chociaż dobrze się w nich gotuje uchwyty się nagrzewaja i parza w rękę odkurzacz jest ok po za tym ,ze kiedy dzwoniłem do firmy to powiedzieli mi że uchwyt który się złamał będzie wysłany a worki otrzymamy w gratisie .Potem dzwoniłem jeszcze kilka razy ale to bez sensu bo Pani , która odebrała tel powiedziała , ze za worki trzeba zapłacić 70 zł a części jako tako nie mają trzeba do nich wysyłać .Tak się traktuje klienta , który za to zapłacił 9600 w ratach . Dla mnie to jest złodziejstwo i hamstwo z ich strony .
... 2017-04-06 22:33:56
Złodzieje i oszuści katowice ul.szarych szeregów restauracja Anna Maria dziś tam była prezentacja casada masazery oraz garnki naciagneli starszych ludzi na kredyty na takie spotkania trzeba wzywać policję. ...od razu.... jak żałuję że tego dziś nie zrobiłam. ..ale jeszcze się wybiorę na taką prezentacje i pożalują ...
2
Zostaw swoją opinię o Casada Polska Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Casada Polska Sp. z o.o.