Płatek Centrum Rehabilitacyjne

Szczecin

Opinie o Płatek Centrum Rehabilitacyjne

seams 2014-02-21 16:47:38
Witam

Miałem styczność z tą firmą, odradzam państwu korzystanie z ich usług. Brak indywidualnego podejścia do pacjenta, traktowanie przedmiotowe oraz nastawienie na wyciągnięcie od klienta jak największych pieniędzy za "zabiegi", które dużo nie dają. Zdecydowanie odradzam
4
ada 2014-10-09 20:16:18
Ostrzegam przed tym pracodawcą.Duża rotacja pracowników.Naprawde szkoda marnować czasu w tym miejscu.
2
adam 2014-12-17 09:13:52
nie polecam a wręcz odwrotnie odradzam. Szkoda zdrowia i czasu. Pracownik jest traktowany jak zło konieczne. Atmosfera tragiczna. Pracuje się jak w rodzinie Adamsów...
2
zuluczaka 2015-01-08 20:39:34
MASAKRA.... RODZINKĘ PŁATEK OMIJAĆ Z DALEKA.
2
omo 2015-01-14 17:33:06
zgadzam się. pracownicy jak kartofle. ta firma jak ją można tak nazwać nie płaci na czas pensji - minimalnej a jak płaci to w ratach i w zależności jaki jest humor, zero urlopów, brak zaplecza socjalnego, stale tylko muchy w nosie i obrażanie pracownika na porządku dziennym.
2
klaudi 2015-01-14 22:59:37
nie polecam, rotacja pracowników, nie płacenie pensji na czas, zero szacunku do pracownika, zero urlopów - najlepiej pracuj 24 h - prowizji nie wypłaca, osoby te nadają się do współpracy z ludźmi -nie powinny by pracodawcami, wygurowane ceny towarów i usług. popieram muchy w nosie mają
2
malyboy 2015-01-22 12:36:07
200 % RACJI. WSZYSTKO SIĘ ZGADZA. JAK CHCESZ PRZEŻYĆ MOBBING I DOSTAĆ DYSCYPLINARKĘ NA ODCHODNE TO ZGŁOŚ SIĘ DO FIRMY PAŃSTWA PŁATEK BO "FIRMA" SIĘ W TYM SPACJALIZUJE.
2
alina 2015-01-28 13:22:43
dzięki za opinie . wszystko się potwierdza. byłam krótko i jak zobaczyłam to od środka to zrezygnowałam. Szukają łosi i tyle. Te opinie utwierdzają mnie, że dobrze postąpiłam. Teraz pracuję u normalnego pracodawcy i ciesze się życiem.
2
fantom 2015-02-02 22:39:30
NIE ZGADZAJCIE SIĘ NA UMOWĘ ZLECENIA BO WYPŁATY NIE ZOBACZYCIE. STAŻ PRACY W TEJ FIRMIE TO 2 MIESIĄCE W DOBRYCH PORYWACH. PSYCHIKA SIADA WCZEŚNIEJ TAKŻE PO KILKU DNIACH CZŁOWIEK MA DOSYĆ I ZACZYNA ZASTANAWIAĆ SIĘ CZY TO CO SIĘ DZIEJE TO JEST PRAWDA CZY FIKCJA. BAREJA TO MAŁE MIKI....
2
mistrzu 2015-02-16 18:52:17
witam wszystkich nieudaczników,niedouczonych magistrów i śmierdzących leniów którzy oprócz wielkich ambicji nic sobą nie reprezentują.Witam tych pokrzywdzonych przez firmy którzy nie potrafią nic poza obrażaniem właścicieli.Zakładajcie firmy i zatrudnijcie pracowników waszego p[okroju. POWODZENIA
3
ada 2015-02-17 12:10:29
Firma jak każda inna, może coś napiszą obecni pracownicy a nie tylko sfrustrowane nieroby? Praca w normie, szef trochę porywczy, ale ogólnie w porządku.
3
arkanoego 2015-02-17 12:54:38
uderz w stół a nożyce się odezwą...
2
kaczor Donald 2015-02-17 13:53:27
ada to nie wypada....
2
KIKI 2015-02-26 12:28:46
ada zdecyduj się zobacz co napisałaś w wypowiedzi z dnia ada - 2014-10-09 20:16:18 albo ktoś inny się za ciebie podaje aby się wybielić. Może jakaś łapóweczka, lub obiecanka pracy. Myślę że coś jest na rzeczy. Chorągiewka z ciebie.
2
miki 2015-02-27 11:50:40
coś jest na rzeczy ....
1
jk 2015-03-31 19:19:35
Widzę, że rzeczony właściciel firmy sam się wypowiedział na forum. Niestety to tylko potwierdza jego stosunek do pracowników. Ten pan rzeczywiście ma za nic swoich podwładnych. Pokazuje to m. in. nie wypłacając na czas tych śmiesznych wynagrodzeń, które jak tylko może to ucina. Nie znam pracownika, który odszedłby z tej firmy (a było ich wielu) i nie musiał zgłaszać pracodawcy do PIP-u lub sądzić się z nim. Obecni pracownicy nawet nie zdążą się wypowiedzieć na forum zanim zostaną zwolnieni. Jeszcze nigdy nie przyszło mi pracować w tak gęstej atmosferze, totalny szok. Moim zdaniem ta firma nie powinna zatrudniać ludzi. Niech pracują sobie w swoim rodzinnym gronie. Oni nawzajem świetnie się rozumieją i przecież są takimi super bossami bo sobie firmę otworzyli. Klientom także nie polecam. Chyba, że ktoś lubi być naciągany na drogie rzeczy, których nie potrzebuje (ten straszy pozornie miły pan o to zadba ;). Nie pozdrawiam.
4
były pracownik 2015-06-21 13:49:54
Naprawdę radzę omijać ta firme szerokim łukiem, strata czasu i zdrowia....
4
Magdalena 2015-06-24 21:43:45
Mam wrażenie, że na tym forum trwa jakaś zmowa i nagonka na pracodawcę. Osobiście znam właścicieli i obecnych pracowników tej firmy i nie potwierdzam powyższego. Bardzo łatwo jest wydawać krzywdzące opinie i obrażać innych ludzi ukrywając się za pseudo-nickiem. Jeśli ktoś ma jakiś żal, niech się po prostu zgłosi do firmy, a nie wypisuje w necie, co mu na myśl przyjdzie. Nie jest tak łatwiej i uczciwiej?
1
aa 2015-07-01 11:43:09
To no nie jest nagonka, tylko ostrzeżenie dla innych osób przed tym pracodawca. Może warto się zastanowić nad swoim postępowaniem wobec pracowników skoro tak dużo osób zostało pokrzywdzonych przez tego człowieka.
4
Zostaw swoją opinię o Płatek Centrum Rehabilitacyjne - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Płatek Centrum Rehabilitacyjne