Edor Salon Optyczny Ewelina Korszun

Zielona Góra

Opinie o Edor Salon Optyczny Ewelina Korszun

Ewelina Korszun 2014-11-16 17:24:33
Witam
Moja droga nie wiem jakimi intencjami sie kierowałaś piszac o mnie taką opinię , wnioskuję jedno albo pomyliłaś pracodawcę albo masz duże kompleksy i sprawiło Ci radosć pisząc taką opinie o mnie.
Osoby zatrudnione w mojej firmie są zatrudnione od dnia powstania nowo otwartego salonu i jak mi wiadomo współpraca nam się świetnie układa ponieważ relacje są godne polecenia.
Wieloletnie zatrudnienie pracownika w mojej firmie może swiadczyć tylko o jednym że W mojej firmie panują godne polecenia warunki.
Jestem bardziej niż pewna że pomyliłaś pracodawcę.
Ja nazywam sie (usunięte przez administratora)i jestem włascicielką salonów optycznych Edor :))
9
Bta 2016-02-23 10:51:02
Również nie polecam tego pracodawcy. Mimo, że dosyć dawno pracowałam w optyku Edor, do dziś źle wspominam cały okres mojego zatrudnienia.
Lumia 2016-03-23 13:56:38
Czy możecie napisać, co konkretnie się stało?

Ewelina 2016-04-03 00:26:10
Moja droga piszesz w czasie przeszłym że dość dawno pracowałaś u mnie w optyku a jaki to okres jak masz na imię a przede wszystkim w którym optyku : Nowa Sól ? Żary ? Zielona Góra ?
Jak mi wiadomo osoby zatrudnione w mojej firmie pracują nadal od dnia powstania salonów i zatrudnienie trwa nadal od 8 lat i 4 lat tak jak powstały nowe salony.
Pozdrawiam Cię " Bta"
5
klientka 2016-05-11 16:39:01
o ... pracownicy się skarżą , klienci się skarżą ale pewnie to źli ludzie są, bo firma miodzio. Może czas uderzyć się piersi i poszukać winy w sobie p. Ewelino?
1
Mka 2016-06-18 10:41:35
Pracownicy chyba dość dużo ukrywają, milczą, ze strachu przed Panią i utratą pracy.Przestrzegam wszystkich: w tej firmie zatrudnić się mogą wyłącznie desperaci bądź też osoby nieświadome, jak bardzo destrukcyjna jest atmosfera w salonach pani Korszun.
B.R 2016-06-21 19:42:19
Pracuję tam od czterech lat i mogę powiedzieć, że warto iść chociażby na rozmowę żeby zorientować się, czy naprawdę chcesz to robić. Praca jest fajna, a co najważniejsze - uczciwe pieniądze i przyjemna atmosfera.
10
Klientka 2016-06-23 11:46:23
☺ Bardzo fajny salon, spory wybór oprawek i w różnych cenach - każdy znajdzie coś dla siebie. Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem polecam każdemu ☺.
7
Klientka 2016-06-23 19:12:10
Te negatywne opinie to stek bzdur i kłamstw. Jest tam profesjonalna obsługa zarówno optyczna jak i sprzedażowa.Sama korzystałam z innego salonu i przeniosłam się właśnie tu kiedy zobaczyłam prawdziwy profesjonalizm.
6
E.K 2016-06-24 11:08:18
Bta. naprawdę bardzo,bardzo Ci współczuję .
Przykro mi że masz takie duże kompleksy, jeżeli będziesz potrzebowała kiedykolwiek pomocy zgłoś się do mnie, wspólnymi siłami rozwiążemy twój problem.
pozdrawiam E.K.
8
E.K. 2016-07-24 21:09:31
hm...ciekawe ze aż 4 osoby mnie nie polecają jako pracodawcę ,czy ja o czymś nie wiem .
Zaskoczona jestem że tyle u mnie pracowało osób.
Faktycznie internet to ciekawy twór, nawet można u mnie pracować wirtualnie.
Wobec tego muszę bardziej zagłębić się w jego moc .
E.K. ;)
8
Andżelika 2016-10-04 16:56:25
Zdecydowanie radzę wybrać inny salon optyczny!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja na odbiór okularów czekałam 4 tygodnie - pomimo, że Panie w salonie są niezmiernie miłe (to chyba jedyny atut tego puntu) nie przekonuje mnie argument, że termin odbioru był niezależny od salonu. Sporo niepotrzebnego stresu - konkurencja nie funduje takich doznań (a mam wieloletnie doświadczenie). Ponadto, kiedy zaproponowałam jako zadośćuczynienie udzielenie rabatu (koszt okularów powyżej 1.000 zł) - otrzymałam go - w wysokości 83 zł - czy właścicielom salonu zależy na dobrej opinii??????. Moim zdaniem nie - nie warto zlecać temu salonowi wykonania żadnej usługi.
1
Ek 2016-10-07 10:10:43
Szanowna Pani
Jeżeli pisze Pani o wysokości udzielonego rabatu to proszę pisać prawdę.
Pozdrawiam
6
ignisss 2016-10-19 21:51:53
Niestety muszę podzielić negatywną opinię. Pracowałam w Edor kilka lat temu.... przez podejście właścicielki dostałam nerwicy i musiałam się leczyć. Ta Pani jednego dnia była miła i kochana a drugiego okrutna - doprowadziła mnie niejednokrotnie do łez. Pieniądze marne - szkoda zdrowia. Poza tym wiem jeszcze coś - klient nie zawsze dostaje to za co zapłaci.....
3
San. 2016-11-07 10:20:38
Dziwi mnie, że na stronie, gdzie można wypowiedzieć się na temat pracodawcy, swoją opinię wyrażają również klienci:-)
6
Pani 2016-11-09 20:45:45
Podzielam Pani opinię :-) ludzie nie zawsze dostają to, za co zapłacą :-) niektóre rzeczy są niestety robione tańszym kosztem!
1
R. 2016-11-09 20:50:06
Czyżby Pani Korszun i jej "zastraszeni" pracownicy chcieli dodać salonowi zalet? Wstyd!!!
1
Marzena Laskowska 2016-11-11 12:55:24
Bta , jaki to okres kiedy pracowałaś w optyku .
Czym się zajmowałaś myłaś podłogi czy zajmowałaś się obsługą klienta?
Masz traumę po tej pracy w nocy masz koszmary senne.
Nowa praca i pracodawca przyniosły ci zadowolenie ?
7
kliet Marek 2016-11-15 09:28:23
Moja sąsiadka jak miała nerwicę chrupała marchewkę .
bardzo polecam ,metoda sprawdzona.
klient .
9
Mariolka 2016-11-15 16:23:28
Właśnie odebrałam okulary jestem mega zadowolona-polecam
9
trzecią parę tam robię 2016-11-16 19:29:55
Jaaaaakaaa piaskownica
Akurat jestem zadowolona z tego salonu. Pani, która pod każdą wypowiedzią podpisuje się inaczej wyraźnie potrzebuje profesjonalnej pomocy. Tylko że nie optyka niestety.
PS. to forum nie jest po to ażeby przychodzić tutaj z łopatką oraz wiaderkiem
9
Wojtek 2016-11-20 19:01:40
Mka czy ty się słyszysz ?
6
Wojtek 2016-11-20 19:10:32
Czy masz jeszcze depresje , placzesz ?
Myślę że zawód optyka nie jest Ci wskazany.
Współczuję kolejnemu pracodawcy.
6
PRACOWNICY 2016-11-22 18:43:58

Pracujemy w firmie Edor od wielu lat, jedni krócej drudzy dłużej ,najdłuższy okres zatrudnienia 10 lat najkrótszy rok .Nie zgadzamy się z powyższymi negatywnymi opiniami .Ta praca jest przede wszystkim dla ludzi UCZCIWYCH, którzy traktują swoją pracę poważnie i chcą zarobić. I takie tu osoby pracują i takich właśnie zapraszamy do naszego zespołu . Odnosząc się do powyższych wpisów- my jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy, z otrzymywanego wynagrodzenia jak również z panującej w firmie atmosfery. Jesteśmy zgranym zespołem, który nie tylko pracuje na swój indywidualny cel ale również na zespołowy.
Ps. Nie jesteśmy zdesperowani
Brygida,Ania-Nowa Sól
Krzysztof,Katarzyna-Zielona Góra
Emilia,Marta,Malwina-Zielona Góra
Marcelina-Zielona Góra
Daria,Małgorzata-Żary
9
Seba40 2016-12-06 20:13:03
Mega fajna obsługa
2
Zostaw swoją opinię o Edor Salon Optyczny Ewelina Korszun - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edor Salon Optyczny Ewelina Korszun