Agencja Pielęgnacyjno-Opiekuńcza Egida Ada Zaorska Halina Kaplar

Świdnik

Opinie o Agencja Pielęgnacyjno-Opiekuńcza Egida Ada Zaorska Halina Kaplar

zielonz 55 2014-05-02 20:08:52
opinia mojua nie moze byc dobra ze wzgledu na waszega kooperanta z .niemiec (usunięte przez administratora)dziwie sie ze jeszcze pracujecie (usunięte przez administratora)
9
Kamila 2015-09-01 17:21:50
Potwierdzam powyższą opinię. Jest on nieuczciwy. Obiecuje ludziom założenie konta, przyjecie na warunkach niemieckich, następnie nie realizuje tego. O pieniądze musiałam się prosić i wydzwaniać co przysporzyło mi wielu kłopotów. Przyjmuje on także ludzi na czarno. Moja opinia jest zdecydowanie negatywna. Kompletny brak kompetencji. Ja także dziwię się, że ludzie jeszcze pracują dla tej firmy, ja napewno już nigdy z nią współpracować nie będę.
Krystyna 2015-11-12 12:12:55
Potwierdzam Twoją opinię.Zastanawiam się nad zmianą tej nieuczciwej firmy.
mama 2015-11-17 18:02:49
Witam ja natomiast nie polecam firmy egida panie jak maja dobry humor to sa mile do momentu az upomni sie czlowiek o swoje pieniadze ,ciezko jest z nimi cos zalatwic np,busa najlepiej jak pani sama zadzwoni do ierowcy czy jedzie powiem tak porazka
kasia 2015-11-26 21:52:34
Witam,ja również nie polecam wyjazdu opiekunek z firmą Egida,jest tak jak poprzedniczka napisała,koniec umowy na koniec miesiąca dzwonie i uprzedzam ich,że bede zjezdzac,kaza zadzwonic 20 i przypomniec i tak tez robie,Pani zapisuję,obiecuje ze sie odezwie jak bedzie zmienniczka,jest 26 dzwonie do firmy i mnie pytają czy ma mnie kto zmienić by mogła wrócić,to ja mam sama sobie zmiane załatwiać?,busa tez bo z moich rejonów mało kto jezdzi wiec nie mają kontaktów,ale za to uprzedzają ,żeby sie dogadac,która z nas za friko bedzie conajmniej pol dnia pracowac,albo ja,albo zmienniczka dostaniemy przy zmianie tylko za ten dzien opłacony,wszyscy tylko nie Egida
ZK 2015-12-16 16:39:24
Nein, nein,nein. Brak jakiejkolwiek koordynacji. Zpewnością nie jest to łatwo wszystko zgrać ale to wygląda na to że raczkują w temacie no i jest konkurencja. Zarobek marny
1
jakis 2016-02-15 10:45:41
Nie polecam tej firmy w Świdniku dostaja tylko dyżury pupile i osoby ktore maja na prezenty. Ogolnie to dobre miejsce na plotki a nie szukanie pracy. Powinna tam zatrudniac osoba ktora patrzy na dobro podobiecznych a nie swoje..
wiki410 2016-08-08 14:43:12
Potwierdzam całkowicie opinie poprzedników w całej rozciągłości. Nie dbają o ludzi ciężko pracujących nie tylko dla siebie, ale także na ich ciepłe posadki, brak koordynacji na poszczególnych szczeblach, niedomówienia, niedopatrzenia, wręcz oszukiwanie pracowników . Bardzo trudny kontakt i przerzucanie odpowiedzialności na inne jednostki bądź osoby. To jest karygodne i niedopuszczalne.
Zostaw swoją opinię o Agencja Pielęgnacyjno-Opiekuńcza Egida Ada Zaorska Halina Kaplar - Świdnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pielęgnacyjno-Opiekuńcza Egida Ada Zaorska Halina Kaplar